äntligen nåt att göra.

2008-07-31 ♥ 10:58:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag äntligen fått jobb, något att fördriva tiden med. Detta kommer att ta sin lilla tid, nu ska jag först pricka av de maskiner som finns inlagda.. Det är inte många, så sen ska jag ut i verkstaden och leta efter dem som inte finns i databasen men som finns på min lista... Sen ska de läggas in databasen.. =)


mygg

2008-07-31 ♥ 07:51:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Då var det dags igen. Men idag glömde jag passerkortet, lyckat. Så jag fick stå och vänta tills det kom någon som kunde öppna dörren åt mig, men jag behövde inte stå där länge alls, typ 1 minut.

Igår kväll gick jag och Johan ner på grunna och badade, trodde det skulle var iskallt i vattnet, men det var riktigt varmt och skönt. Vi var där nere säkert i en och en halv timme. Så fint väder och så varmt. Fast när vi skulle dit blev vi myggattakerade så vi sprang fort som ögat därifrån.. Tror ni det hjälpte??! Nejnej, när jag kom fram till grunna så hade jag visst fått 5 myggbett, stora var de också. När vi gick hem så var vi iaf lite smartare, vi gick inte där vi gick från början, genvägen. Vi gick runt hela alltet. Men fick ändå två myggbett. Hata mygg.

Det var mycket bilar i farten imorse, kan det vara mittnorden kanske? Ska iaf inte åka vägen vid faggafältet när jag ska hem. ;P


baby.

2008-07-30 ♥ 16:52:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är alltid lika härligt att komma hem, extra skönt blir det ju om det är varmt så man kan sitta ute i solen. Det gjorde jag, men det började bli skugga över vår "nya" ute plats. Vi har lagt plattor utanför altanen och fixat en rabatt. Det blev jättefint :)

Ja hur som helst så börjar jag bli hungrig. Magen har kurrat ett tag nu så jag hoppas på att det blir mat snart, men jag hör att dom håller på att duka där uppe.

Ska förresten övningsköra sen oxå. Det gick asbra igår, körde hela vägen hem från industriområdet. Riktigt grejt (: Ha det så bra!


Jag är halv utan dig älskling<3


guy's read and learn!

2008-07-30 ♥ 13:05:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Den perfekta killen ska..

.. ofta ge komplimanger,
.. titta henne i ögonen säga att han älskar henne
.. ta hennes hand när de är ute.
.. lyssna på vad hon har att säga
.. aldrig ljuga
.. tycka om hennes kompisar, gör han inte det får han låtsas
.. köpa rosor/blommor utan andledning, det blir en stor succé!
.. behandla henne som om hon vore gjord av glas, var dock inte överbeskyddande 
.. inte vara efterhängsam och klängig. Låt hon sakna dig så blir båda två garanterat gladare när ni ses.
.. aldrig kalla henne småtaskiga saker inför hennes kompisar, även om ni båda vet att det bara är skoj så skäms hon
.. säga att hon är finare utan smink
.. ringa utan andledning bara för att han vill höra hennes röst
.. aldrig, aldrig, aldrig säga att hon har gått upp i vikt, eller säga att hon är tjock. Hur mycket hon en frågar.
.. åka till henne om hon är ledsen och trösta henne, trots hennes protest
.. kunna lita på henne. Bara för att hon pratar med en annan kille behöver det inte betyda att hon ska vara otrogen.
.. stötta henne i vått och tort


Tog den här listan från nån annan blogg, tyckte att den var bra. so guy's read and learn!



morronpigg?

2008-07-30 ♥ 07:51:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjabba.
Allt bra med er? Själv så är det bara bra. Det är ju bara halva tiden kvar nu! Av jobbet alltså, fatta hur skönt det känns. På måndag är det bara två veckor kvar! Helt underbart.

Just nu så sitter jag här med thé, blackcurrant. Godaste theét, lätt. Men jag behöver lite värme i kroppen. Mina fingrar är stela, frusna och det är svårt att skriva. Kanske dags för vantarna att titta fram? hihi.

Jag brände mig ju i helgen så att jag såg ut som brandbilen om ni minns? Ja hur som helst så flagnar jag nu, det syns speciellt mycket runt ögonen för där har jag mest smink.. När jag hädde på concealen imorse så ojsanojsan. Där försvann det skinn. Så jag fick minnsan torka bort allt sånt. Så nu sitter jag här, med bara mascara. Inte för att jag bryr mig nåt, men ändå


Update:
Jag tror jag tog fel thé. Det smakade helvete.


gratis bio

2008-07-29 ♥ 10:18:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag vet att det är ett världans tjat med Gratis bio, men det är ju bra..

Klicka på HÄR och bli medlem! Du får 50 poäng bara du registrerar dig.

Jag har redan massor av poäng och  jag registrerade mig för 15 minuter sen! :D



ny asfalt.

2008-07-29 ♥ 07:47:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godagens.
Det var helt dött på vägarna förut, mötte inte en bil före kyrkan.

Sen höll de på att asfaltera vägen där jag skulle svägna in.. Det var väl på tiden, vägen där är sämst. Gropig och hatad. Men de hade ju stängt av ena körfilen och killen som stog och viftade med en flanga sa amen kör på gångvägen. Det gick ju inte, gångvägen tog slut tio meter bort. De höll på att göra om den också. Så jag hoppades på det bästa att ingen bil kom och det gjorde det inte heller. För jag glömde bort att fråga, om jag kunde köra eller inte.

När jag såg dem (de med flaggorna), så trodde jag att det var chill, de vinkade åt mig att jag skulle svänga in där. HAHA, i sista sekunden hann jag bromsa. Annars hade jag kört ner i färsk asfallt. x)



aaå så är det.

2008-07-28 ♥ 16:00:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

nu har jag äntligen kommit hem, riktigt skönt

sry för att det har varit en bildlös blogg på den senaste tiden, men har ju mest uppdaterat från jobbet. Ska lägga in lite pics från i helgen ikväll eller imorron. :) Ba så ni vet liksom.


euhhmm

2008-07-28 ♥ 13:12:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)



Jag blev nyss fetdissad. Johan hoppas du har det roligt
  UTE. ;)



mäklare?

2008-07-28 ♥ 09:44:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har suttit och kollat runt på olika mäklarutbildningar. Funderar på att kanske bli en mäklare. Men kruxet är ju att det finns ingen sån utbildning på mittuniversitetet. Jag vill helst inte plugga i någon annan stad för jag skulle vilja slippa att ta ett studentlån.. Som jag ser det så är gävle närmast, och det är ju ändå inte nära.

Jag tror att jag skulle passa ganska bra som mäklare. Men än så länge har jag ingen aning vad jag vill bli, men mäklare verkar roligt. Vi får väl se vad som händer längre fram.. hah.

Jag skulle kunna bli lärare bara för att man får vara ledig så mycket.


monday morning

2008-07-28 ♥ 08:11:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon.
Här sitter jag instäng på ett kontor och fryser. Solen skiner in genom fönstret och det ser sådär härligt ut. Jag vill ligga på en sandstrand med en kall loka, inte sitta här.. Men jaja. Jag pinnar på.

Lampan lät som vanligt imorse, högre än vanligt till och med.

Vad ska jag göra idag då? Inget.

Nu är jag inte ensam på min avdelning iaf, två till har kommit tillbaks från semestern.

Var det någon som såg kingdom of heaven igår? apbra film, jag gillade den verkligen. Vi spelade in slutet eftersom att jag blev så trött, somnade runt elva tiden. =) hihih.


bra helg

2008-07-27 ♥ 19:04:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (3)

Hej.
Jag har varken velat eller haft ork att uppdatera. Dessutom känner jag mig inte så pepp att uppdatera när jag kommer hem, för jag har typ gjort det under hela dagarna då jag jobbat, suttit vid datorn och kollat på allt som rör sig, så de har varit skönt att inte ens behöva tänka på datorn.

Har haft en superbra helg med älskling.. Varmt och gosigt, haha. Igår var vi på en sandstrand och solade och badade ett tag, jag och johan gick en bra bit på klipporna. Sen så låg vi och stekte på flytbryggan, liiiite för länge. Mitt ansikte blev vidbränt. Nästan så man skulle kunna känna lukten av bränt kött när jag gick förbi. Jag har aldrig, och då menar jag aldrig varit så röd i ansiktet. Ont gör det också, höhö. Smällar man får ta. Lustigt nog brände jag mig ingenting på resten av kroppen ;)

Imorn måste jag jobba igen. VILL INTE.

pengar, pengar, pengar. Det får jag tänka på. Eller att det "bara" är 3 veckor kvar nu... Men tänker jag så, så slutar det med att ojsan. Det är visst bara 4 veckor kvar tills skolan börjar igen. Vart har all tid försvunnit??!


inte långt kvar nu.

2008-07-25 ♥ 13:46:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är sjukt hur en dag (några timmar) kan gå så jäkla sakta.

Gissa hur less jag är och hur mycket jag vill åka hem?

Snart, bara 45 minuter kvar. :D


ut till solen

2008-07-25 ♥ 11:43:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hur hemskt är det inte då?

Här sitter jag, blek, trött och trött. Ute är det finväder. Varmare än på länge..

Det är ju nu när man kan ligga och steka på en sandstrand som man vill vara ledig! När jag var ledig då var det mulet och kallt varje dag. Inte vill jag sitta här inne och inte göra någonting heller ;O

Egentligen kan jag dra härifrån, gå och sätta mig på nån stol i solen och läsa en bok, för det är ingen på min avdelning som är här.. Alla är på semester. huhh.

Ska nog dra ut ändå, har ju faktiskt lunch.. =) Kan komma tillbaks om sisådär en-två timmar . HAHAH.

Vi hörs


yey.

2008-07-25 ♥ 10:34:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

4 timmar kvar.


ta mig fem timmar framåt

2008-07-25 ♥ 09:24:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Gu vad tiden går långsamt.

Slutar om 5 långa timmar.

Ska nog gå ut och sätta mig i solen på luchen.


i aftonbladet

2008-07-25 ♥ 07:54:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Ingen har väl missat att blondinbella varit med om ett övergrepp när hon var i Italien? Hon ville ju inte berätta vad det var på bloggen. Men nu när jag läste aftonbladet så skulle hon berätta allt. Men man blir ju så irriterad när det är plus. Då kan man ju inte läsa hela artikeln. Jag skulle gärna vilja veta vad det var för ett övergrepp. Säkert våldtäkt. Men om hon berättar inför hela svenskafolket tycker jag att hon kan berätta det i bloggen också.

hhih, är lite nyfiken (a)


på mitt ansträngande jobb

2008-07-25 ♥ 07:36:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Lampan skallrar igen, den verkar göra det varje morgon. Det är irriterande, jag blir störd i mitt hårda arbete. Det gillar vi ju inte right?

Gissa om det fanns några arbetskort nu då, självklart inte. Fast det blir ju lättare för mig.. De betalar mig för att sitta vid datorn och läsa bloggar och aftonbladet. Inte helt fel.

Jag längtar till halv tre, hua vad jag längtar. Den här veckan har gått så sakta och äntligen är det fredag. Imorgon får jag sova ut! Det kommer jag att leve länge på. Men ändå så tycker jag inte att det är så jobbit att kliva upp, kanske för att jag är en lite av en morgon människa. Jag har alltid haft lätt att kliva upp oså. När jag var liten sov jag inte längre än 7-8 på morgonen. Fast det gör väl det flesta småbarn (7-8- åringar) antar jag , men hur som helst så har jag iaf lätt att kliva upp.

Nu är lampan tyst.



please take me somewere else

2008-07-24 ♥ 14:38:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

jiiisus vilken seg dag och det är en och en halv timme kvar.

Inte någonting har jag gjort, det gick bra i 4 dagar, men nu börjar det bli för mycket. Jag vet inte på vilka sidor jag ska kolla på, för jag har redan kollat på alla som jag brukar.. Så jag har kollat igenom forever 21 och ellos hela sortiment, läst nån blogg då och då. Men hur tråkigt är det inte då, att inte ha ett piss att göra.

Inte ett arbetskort har kommit in under dagen... Jag tror inte att det kommer att komma in något heller, men det får vi se om en halvtimme.

Imorgon ska jag nog gå en ca; timme tidigare.. Jag lär säkert inte ha något att göra så då är det bättre att jag kommer hem itid så jag hinner fixa och dona. Ska ta bussen upp till Johan, den går 16.40. Slutar jag halv fyra blir det inte bara liiiiiiite stressit. För mig skulle det passa super och framför allt skönt. Visst så förlorar jag ju en timmes lön. Men det skiter jag i, har ändå mer än en timme i flex.

Men jag ska prata med en kille här och fråga så det är okej att jag sticker lite tidigare. Det borde inte vara några problem, tror inte det heller. Men lika bra jag säger nåt för annars kommer han säkert in halv tre och säger nu har jag jobb åt dig! hah, osså så kommer jag inte härifrån före fyra endå och då är det bara hejdå åt busssssssen.


Det är svårt att komma på rubriker tycker jag


recept

2008-07-24 ♥ 09:15:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

ehm, det var visst bara 4 instruktionsböcker som jag kunde hä ihop. Resten är inte inplastade för plasten tog slut när jag höll på med det. Ska kolla imorn om de har fått in ny, men det tror jag nog inte.

Igår försökte jag få igång radion som redan fanns här inne. Men den fick knappt in någon signal så jag kör med mobilen istället. Det blir så tyst annars och tiden går lite snabbare, skönt. Om fem minuter är det fika, fast ja. fika och fika, eftersom att nästan alla är lediga så orkar inte folk gå ut och sätta sig i fika rummet. Nu pratar vi om två personer och några få på verkstaden + mig.

Så jag fördriver tiden med att kolla på recept. Har kollat på allt annat och igår kom jag på det, hihi. Jag har nog kommit in i nån baka fas, imororn ska jag baka nån citron och hallonmarängpaj. Men det beror ju på om vi har alla grejer hemma, annars kan man ju alltid åka och köpa (a). Sen har jag hittat nåt bröd som verkar gott. Det är så gott med hemmabakat bröd, så det ska jag fixa ihop också. Men inte imorron.

Kanske ska öppna ett café? För det är så mycket som jag vill baka. hihii,



sinnes

2008-07-24 ♥ 08:13:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hur fel är inte det här då? ;O

Hon kan ju dö om kanske tio år? Hur ska det gå för barnen då då?! pappan är liksom 77, han dör väl till och med före. Jag är verkligen emot sånt här. Jag tycker att max åldern för en kvinna att få barn är 45-50 år. Föräldrarna är ju så gamla och skrynkliga. De orkar väl inte ens leka med barnen. Vad händer som de springer iväg? Ska gamlingarna springa efter eller? Helt sinnes. De börjar kanske med rullator när barnet är 8. YEY! Mamma, följ med mig och spela lite fotboll.. Nej juste, du kan ju inte, rullatorn.

Helt sjukt. Stackars barn.

Det borde finnas någon lag som förbjuder sånt. Det är ju synd om barnen.



jajjemen

2008-07-24 ♥ 07:45:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Go morron.
Min säng var så varm och go när jag vaknade, tio i sex. VIlle jag kliva upp? Nejnej. Men här sitter jag utan arbetskort och massor av instruktionsböcker som liksom bara väntar på att jag ska binda ihop dem. Jag kommer inte att kunna göra speciellt många iaf, pekfingertopparna ömmar liksom bara nu, när jag skriver.

Det känns som att sommarlovet är slut, fast det är det ju på sätt och vis, iaf för mig. Jag kommer att jobba 3 veckor till, från och med nästa vecka. Då är vi väl inne på augusti?! Sen när jag slutar, ja då är det minsan bara en sketen lite vecka kvar..

Men, man ska inte klaga. Jag har iaf ett bra jobb och en bra lön  =)


holy macaroni

2008-07-23 ♥ 16:35:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Shit pomfrit va trött jag är.

Sista timmen på jobbet var olidlig, jag hade kunnat somna i stolen om jag blundade i några sekunder, men jag tvingade dom att sitta där uppe där dom ska ^^

Har nästan inte gjort nånting idag, ett enda sketet litet arbetskort behöver jag trycka klar på. Sen har jag bundit ihop de där papprena då.... Mina fingertoppar (pektingertoppar) är alldels ömma och röda. På den ena började jag till och med blöda, så jag tog en paus dårå. Pausen varade större delen av dag, gjorde nån manual då och då. Huh. tråkigt att bara sitta av tiden liksom.

Måste ringa till emelie och kolla vad hon ska göra imorn, för vi kommer äta sent för de är nåra mamma och pappa tjänner som ska komma på middag. Och hur stor mening är det för mig att åka till Emelie kanske kvart över sju, halv åtta när jag endå måste åka hem till nio-halv tio ^^ . Men om hon inte kan får jag väl koka ihop nåt lätt.


^^,

2008-07-23 ♥ 09:37:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Amen tjena.

Jag läste en artikel nyss på aftonbladet. Ni vet om de små barnensom blev mördade i Arboga? Ja, hur som helst så stog det att den tyska kvinnan överlämnade sig själv till den tyska polisen och fördes sedan vidare till sveriges fängelse. Men nu kommer det knäppa.. Hon nekar till anklagelserna. Amen hallå? varför lämnade hon över sig själv om hon nekar?

VIlken smart tjej ^^

Igår kväll var jag med Johan, skönt att få träffa honom igen. Få se när det blir nästa gång.. Det vet bara gudarna.

Nu ska jag återgå till mitt väldigt ansträngade jobb, nu ska jag nog bilda ihop lite instruktionsböcker. 



ont, som vanligt

2008-07-22 ♥ 19:03:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag blir så fruktansvärt less och frustrerad.

Jag fattar inte varför det blir såhär med min kropp, eller mina ben & höftböjare, ibland höfterna. Jag får JÄMT ont någonstanns. Jag överdriver inte när jag säger att det inte har varit bra i två- tre månader isträck. Alltid är det någonting... Förra sommaren tex. då kunde jag knappt ens springa för jag hade så ont, då var det insidan av knät.. Sen blev det höftböjaren, axeln i vintras/våras och nuuuuuuu. De satans benhinnorna. Jag vilade ju för ett tag sen om ni kanske minns? Ja hur som helst så hann jag springa två gånger sen ops. Aj nu gör det ont igen.

Så nu tänkte jag väl att jag måste röra på mig på nåt sätt. Så jag gick ut och gick för 40 minuter sedan. Halvvägs. Aj, höftböjaren. Den liksom låser sig genom varje steg jag tag. Jag blir så frustrerad. Det enda rätta verkar vara gym. Men då sträcker jag väl nån muskel och får nån blödning av nåt slag, det skulle vara så typiskt mig. Men jag gillar ändå "naturträna" bättre. Framförallt mycket billigare också :P Nej, men det är så härligt att knyta på sig löparskorna och sticka ut en timme eller nåt och springa och inte tänka på nånting.

Jag skulle vilja testa hur det känns att inte vara skadad på 1 helt år, eller iaf 1 halvt?! Det har jag nog aldrig varit... Inte sen jag började träna hårdare än jag brukade göra iaf. Men det jag gjorde innan var ju bara så hemskt, jag gjorde typ inget. Ansträngde mig knappt på träningarna jag hadde. Men sen när kroppen började bli lite viktigare då började jag. Sen så, eftersom jag har haft ont nästan hela tiden så har jag inte kunnat rätta till det som jag inte trivs med....

Varför ska det här hända mig? Jag lever ju för löpningen, nej, men nästan iaf. ^^



ETIC

2008-07-22 ♥ 12:19:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Nu under lunchen satt jag och Jennie och pratade lite, vi kom in på träning oså. Så sa hon ett bra gym som hon brukade gå på, som ligger i Timrå.. Jag ba.. vaaa? Nån som hört talas om det? Det hade inte jag iaf och det har funnits i två år x) Snacka om efter.

Det verkade jättebra och dit ska vi gå Emelie?!. Snart. ETIC heter det. Dit ska jag fortare än vinden, haha. Nej, men man måste ju testa och hälsostudion hatar jag, den är så snuskigt och så litet. Då verar ETIC mycket bättre, större, fräshcare lokaler och framför allt nyare. Är väldigt sugen på att åka dit nu, men det gör ju inte för sig precis.


tisdag morgon

2008-07-22 ♥ 07:51:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon.
ja, då var jag här igen då. Fast kom lite senare idag, men han som ska "kolla till och hjälpa mig" han är inte här en, så det gör väl inte så värst mycket.

Nu börjar lampan i taket att gå mig på nerverna, den skallrar och har gjort det nu i 10 minuter. När det verkar som att den ska sluta börjar den bara ännu högre. Inte så kul, men nu börjar det bli tyst... Skönt.

Nej, nu ska jag göra nåt vettigt. Kanske hämta en kopp choklad eller te? tihih


ny phone

2008-07-21 ♥ 19:50:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Hej.
Har nyss kommit hem från birsta, eller aa, nyss och nyss? För en timme sen.

Väl där köpte jag en ny mobil, man kan kalla det ett impulsköp, ett dyrt impulsköp. Är nöjd iaf även om det svet lite i plånboken. Tur att jag snart får min lön.. fast jag ska ju lägga undan 7-8 tusen så vi få se hur mycket som blir över. De beror väl lite på hur mycket övertid jag har. Just nu har jag 1 h och 10 min, 2 h till så blir det 15. 000 kr som lönen kommer att stanna på. Men det kommer bli ungefär en halvtimme varje dag så det blir bra de.



stuff

2008-07-21 ♥ 14:04:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Jag vet inte vad det är med mig, jag kanske bara inbillar mig.
Men det känns inge bra, som om nåt är fel


måndag morgon

2008-07-21 ♥ 08:15:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Då sitter man här igen då, fast nu har jag iaf jobb. Tur, hade inte pallat att sitta en hel dag till bara att titta runt på en massa olika sidor och läsa allt på aftonbladet. Jag lusläste verkligen den, så har ni några frågor om bästa bantningsformen så fråga mig. I know.

Det gick jättelätt att komma upp imorse trots att jag somnade så sent, jag klev upp utan någon som helst svårighet. Det brukar vara så på måndagar, sen tis, ons och tors så tar det emot super mycket... Blir det så för er också?

Igår låg jag och tänka på en massa olika saker, vad jag vill här i livet och alla möjliga jobbiga saker. Jag får sånna kvällar ibland, när jag inte kan sova så ligger jag och tänker alldeles för mycket. Det gör jag ioförsig hela tiden, alltså tänker för mycket. Men ännu mer på kvällarna för då kommer allt sådär poffbom som en käftsmäll. Jag kom fram till en del saker, fast det tänker jag inte ta upp här. Men det värsta är att ändå inte riktigt kommer ihåg vad jag kommit fram till, det lagras inni hjärnan och väntar på nåt tillfälle att komma tillbaks så jag kan fundera ännu mer på det och förvärra det ännu mer.


nu

2008-07-20 ♥ 21:28:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
jag hann aldrig skriva något imorse.. precis när jag hade satt på datorn och allt så var jag tvungen att plocka undan mina skor och grejjer i hallen ^^ Så jag hann inte med det.

Ja hursomhelst så bodde Vivi asfint. Seriöst, det va de finaste äldreboende jag nånsin sätt.. inget Hagalid här inte. Det var alldeles nybyggt så man kunde till och med känna den där "nya" lukten. Dom hade massagebad, stor bastu, jättefräscha lägenheter, litet bibliotek, musikrum, en dator (fast den kan ju inte användas så mycket). Jag skulle lätt kunna bo där när jag flyttar hemifrån, jag och gamlingarna. HAHAH, nej men det var jättejättejätte fint. Det såg ut som ett hotell.

Sen har vi ätit på högakusten restaurangen till middag, vilken utsikt hörrni. Det spelar ingen roll hur många ggr man varit där man slås ändå av den så fina utsikten. Fint väder och god mat, det har varit en väldigt bra dag. Vi och farmor och farfar på en liten resetripp ^^, heheh,

ja.. Jag ska väl gå och lägga mig.. Ska upp klockan sex imorn, nej. kvart i.. Ska ju duscha. SUCKAR men men, jag får se pengarna framför mig.....


ja ibland vet man verkligen inte.


pissfilm

2008-07-19 ♥ 23:06:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har nog sätt bland de mest tråkigaste och meningslösa filmer alldeles nyss.

Den hette Broken Flowers. Enda sen den började var den tråkig och så fortsatte det och fortsatte. Den hade väl sina stunder då och då, men ärligt så sög den. Se den inte! Den slutate helt fel också. Ja, eftersom att ni inte lär se den kan jag väl berätta. En gubbe fick ett brev där det stog att han hade en son sen 19 år tillbaks, men ingen underskrift. Han letar upp tjejerna som han hade på den tiden och alla är helt olika varandra för att hitta sin son. Tror ni han hittar honom nej. Så han åker hem igen och eftersom att det stog i brevet att sonen var ute och letade efter pappan så bjuder han en kille som han sätt två gånger i närheten av hans hus på en macka oså. Men killen är inte sonen och sen slutar filmen. Snippsnapp slut så var sagan slut.


→ Nu måste jag gå och lägga mig, iaf och titta på tv i  sängen. Ska upp med tuppen imorn. Klockan åtta, vi ska åka runt halv tio till Umeå..


off

2008-07-19 ♥ 17:26:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vetni vad smarta jag gjorde förut då?

Jag stod i duschen och tänkte nu ska jag inte tvätta håret för det ska jag göra i morronbitti i stället. Sedan efter någon minut så upptäcker jag att jag står och schampoonerar håret. Whaat? Jag fattade ingenting alls, det var inte ens schampoo som jag "tvättade" håret med. Det var duschtvål.

Tjena uttårkat hår här kommer jag!

Tur att det finns inpackning.


springa

2008-07-19 ♥ 15:25:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Nu är min header färdig. Det var ju busenkelt, ja om det var nån som visade hur man gjorde först då. Om ni också vill ändra lite så kolla in hans blogg. Det står allt möjligt bra där!

Nu ska jag slita mig från datorn och ta en löptur, tänkte springa runt 7 km.


nytt.

2008-07-19 ♥ 13:48:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ser ni den lilla klocka som kommit till? Visst är den frän? ;D

Sen så under den står det dagensnamn... Men den
texten råkade ju bli svart och jag har ingen aning hur
man ändrar det.. Så ska nog ta bort det snart =)

Nu ska jag försöka mig på en header.


varför?

2008-07-19 ♥ 13:15:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag skulle vilja vara på en sandstrand nu men jag har ju så förbannat ont i huvudet. Det går ju inte över heller, åhhh. Tog iaf nyss en Ipren hoppas den börjar verka snart.

Jag har nyss städat mitt rum, fint blev det. Nu var det ett tag sedan sen det var sådär fint så man trivs att vara där inne. jag hatar stökiga rum iaf om jag måste vara där ofta. Sängar är cäldigt viktiga för mig, de måste vara fräscha, helst bäddat (JOHAN LÄS; BÄDDAD.) för då kommer det inte ner nåt smuts från kläderna när man sitter där. hiih, vilka problem jag har. Det är ju egentiligen ingenting eftersom de fattiga i afrika, asien osv, de sover ju på filtar på golvet i små plåthus. Själv har man säng och klagar.

Jag tycker att det är så orättvist, synd att inte en männsika (Jag) kan göra någon skilldand på engång. Det är sjukt egentligen varför det är så. Varför kan inte alla ha det minst lika bra?



Huwwa


sleten

2008-07-19 ♥ 11:50:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Var uppe alldeles för länge igår. Somnade typ halv tre. Opsi.

Kan ju säga att jag känner av det nu. Huvudet dunkar som satan och jag vill bar agå och lägga mig igen. Men jag kan inte... Sängen var alldeles för varm när jag vaknadet och jag hade ju ont i huvudet så jag gav upp efter en kvart tjugo minuter.

Imorgon ska vi åka till Umeå min gammelfarmor bor där uppe. Måste säga att det tar emot, men det var ju så länge sedan man träffade henne och hon börjar ju bli rätt så gammal och sliten nu..


20 timmar

2008-07-19 ♥ 01:24:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag borde gå och lägga mig snart. För kl 2 har jag varit vaken i 20 timmar ^^ Men jag är pigg. Pratade nyss med darl han kunde inte sova men han höll på att slockna nu på slutet. =) gullgubben min.


hemma

2008-07-19 ♥ 01:00:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Nu är jag hemkommen från Sjöddas fest. hahah. Den funkade väl. André var livrädd att det skulle komma mer och mycket folk så han låste dörren. Smart, det skulle jag också ha gjort om jag skulle ha fest. Jag skulle låsa efter varenda en som kom in och så skulle jag vara livrädd att någonting skulle gå sönder. Btw så lagade jag och emelie stekt potatis till dom, och så grillat då men de fick sköta grillen själv ;)

Nu så sitter jag mitt i natten, klarvaken (huh? jag har vare igång sen halv sju jag) och käka godis.. Good gummisnodd. Den sämsta tiden man kan tänka sig att klämma i sig karra. inte för att jag har ätit mycket men ändå liksom.

Knäppte inte så värst mycket kort, jag jag kan väl bjuda på nåra. hahah, hade visst bara på andre och emelie. Visst passade Sjödin bra i min skinjacka? HAHAHAHA



!

2008-07-18 ♥ 15:55:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

5 minuter kvar


konstigt väder

2008-07-18 ♥ 14:03:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är knepigt väder nuförtiden, inte för att det gör mig nå mycket. Men liksom, på morgonen kan det vara strålande sol, jättevarmt och inga moln alls. Sen, några timmar senare, ja då åskar det och regnar som bara den!

Som nu tex.


...

2008-07-18 ♥ 13:03:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Snacka om att jag längtar tills imorgon när jag kan få sova ut.

Jag kommer vara helt död ikväll på festen, jag kommer däcka. hahah. Jag lär säkert inte ens palla vara där speciellt länge. Men ska härda till iaf tolv. Rolig man kan vara då.

Jag måste göra ett undantag på fikafronten idag. Jag har bestämt mig att bara käka godis en gång i veckan och inte äta nånting sött och sånt på veckan. heheh, bestämde det häromdagen. Hursomhelst så är "avskedsfika" idag eftersom att de flesta sommarjobbare ska sluta, så de bjuder på fika. Det var bullar imorse och nu till två fikat har Jessica bakat kladdmuffins och chokladbollar och den andra Jessica har bakat kokoskakor typ och nåra underbara chokladkakor fast dom har jag redan smakat men ändå.



ingen nyckel

2008-07-18 ♥ 12:44:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ja, då var man tillbaks efter en timme och 20 minuters lunch. Hejochhå vad tiden går.

Imorse då.. Jag sov hos Johan i natt och eftersom att han börjar en timme tidigare än mig så låser jag dörren efter mig och brukar stoppa nyckeln i brevlådan.. Det är en sån där brevlåda som man måste ha nyckel i för att kunna öppna. Johan brukar ta med sig den, men inte idag.

Hans föräldrar har semsester och är i deras stuga en liten bit innan Härnösand.

Så han skulle försöka få upp den på nåt knepigt sätt. Fast det är ju bara ett smalt hål så att posten får plats. Aldrig att man får ner en hel hand. Men jag får väl höra sedan hur det gick.

Han fick ju panik när han upptäckte de, haha. Han ska åka buss till sthlm vid tre och han har inte packat. Vid två kommer hans föräldrar med Andersson som han ska åka med då. Haha, vilken grej liksom. Typiskt Johan. ;D




en hårt arbetande tjej

2008-07-18 ♥ 10:30:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är nästan sjukt vad slappt det är.

Jag satt, eller vi satt och fikade i en timme och en kvart. Man ska egentligen bara ha en kvart, men inte vi inte. Fast å andra sidan så finns det ju ingenting att göra. Iaf inte för mig och det verkar inte som om de andra sommarjobbarna har nåt att göra heller.

Nu har jag fått ett eget rum, skönt. Datorn är vänd mot dörren så ingen kan se vad jag är inne på. Tur är väl det eftersom att jag kan ju inte jobba nånting och hur fel ser det inte ut om jag är inne på en massa andra sidor en metso sidorna.. Huh?, ska kolla igenom allt som jag behöver veta och sedan ska jag fråga Jessica vad jag ska göra nästa vecka. =) Men de tar vi efter lunchen.

Nu kan jag ju alltid lära mig lite om hur man designar bloggen, har ju all tid i världen. Ska leta efter den där designadinblogg bloggen. ^^,

Om 45 minuter är det lunch, tihihi.


fredag, äntligen fredag

2008-07-18 ♥ 08:18:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej.
nu har jag gjort om min design lite, tycker att det är dödstrisst med en "vanlig", en sån som redan finns att välja på. Inte för att jag vet om jag tycker bättre om den här, men jag får väl se.

Idag vet jag som vanligt inte alls vad jag ska göra, hoppas på nåt roligt men eftersom att jag gjorde klart med pärmarna igår så kommer jag nog inte alls ha något att gö..

Igår skickade jag en fråga till 188 100, nivet dom som har de rätta svaren på allt. Kiss my as.

Jag frågade ; var jobbar linnéa gradin som bor i fagervik?

De svarade: 188 100 tror att Linnea gradin i fagervik jobbar som servitris på prästgårdscafét. Hon gör riktigt gott kaffe så 188 100 rekomenderar att du tar en fika där någon gång! H en bra dag!

What liksom? Jag jobbar på Metso.


hos älskling

2008-07-17 ♥ 20:50:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu är jag hos min älskade Johan.. <3

Självklart glömde jag ta bort mitt nagellack så jag måste gå
omkring med detta en hel dag till, men skitsamma.

Herregu va jag längtar till helgen, längtar till att vara ledig och få
sov ut någon gång. Tänkter inte kliva ur sängen före elva!

Nu ska jag gå tillbaks till Johan och sängen. Snart börjar ju
Constantine, en skräckis på sexan. J sa att den va bra så
jag hoppas på det.


övningskörning

2008-07-17 ♥ 18:53:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag varit ute och övningaskört. Nu börjar jag blir duktig och det flyter på rätt bra, visst blire ju fel då och då men ändå, det går ju bra =). Inga kärringstop nu inte, inte för att jag fick så många förut heller.. Okejdå, jag fick två st, men de var bara för att jag glömde trycka in kopplingen när jag bromsade och när jag skulle backa så vågade jag inte gasa så mycket och så, då dog bilen.

Men nu ska jag börja köra oftare så att jag om 4 veckor (då pappa börjar igen) kan köra till jobbet

Körde volvon idag, annars brukar jag köra lill renån (stavning???!)



Nej, nu måste jag skynda mig att ta bort mitt alldeles förslitna nagerlack .



äntligen hemma

2008-07-17 ♥ 16:39:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Det var hemskt att kliva upp imorse, jag var så himla trött. Ögonen föll ihop direkt när jag öppnade dem, men jag var tvungen att komma upp för jag skulle duscha. Hela vägen på moppen satt jag och halvsov. Sen när jag kom till jobbet funderade jag starkt på att hämta en arbetsrock och lägga den på golvet eftersom att det är så skitit och sova en stund.. Men det kan man ju inte. Fast ingen vet ju vad jag gör och jag gör ju ingenting. Jooo, packar pärmar när jag känner för det. Så himla skojj alltså, Sen har jag haft 2 timmars rast sammanlagt och 2 timmars lunch, inte helt fel att få betalt för att inte göra nånting.. Men hur som helst så gjorde jag klart allt idag;

Här har vi pärmen då, den där röda grejen
sätter jag igenom varenda pärm
(ca:150st pärmar)


Här har vi min snygga utsikt, värld miljoner alltså.


Men på måndag börjar jag med mitt "riktiga" jobb.. Det här är bara tillfälligt som tur är.

Bilderna har sämst kvallitet, min mobilkamera är sämst.


jobbjobbjobb, eller inte

2008-07-16 ♥ 10:11:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

hej.
nu har jag ingenting att göra, jag bara sitter här. Fast... Om jag har lust kan jag ju alltid gå ut till verkstaden och packa lite pärmar. Men det vill jag ju inte, så jag sitter fast här.

Jag vet att min uppdatering har varit pissit dålig de senaste dagarna, men har haft fullt upp. Ska ändra på det nu hade jag tänkt ;P

Hur som helst. Imorse ringde Johans mobil halv sex, jag stängde av den och somnade om. En timme senare ringde min, då flög vi båda upp som ett skott. Mest för att Johan också hade somnat om. Han börar halv sju den stackarn. Han fick med sig en banan och sedan när jag åkte till mitt jobb så tog jag med tre mackor åt honom.

Det är en tjej som jobbar här och hon har bakat kanske världens godaste kakor. Man kan inte sluta äta, även fast man måste.


on work

2008-07-15 ♥ 08:12:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Nu gör jag något förbjudet, tror jag? De har inte sagt något om att man inte får sitta inne på sånna här saker. Men man ska ju inte vara inne på annat än jobb.. Men jag har fastnat och det är alldeles för tidigt att ringa till Görel nu, hon ligger väl och sover. Jag får helt enkelt vänta, inget mig emot. Bara jag slipper arkiven så är jag glad.


jobb

2008-07-14 ♥ 07:13:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
nån mer som är uppe såhär tidigt, nee. skulle inte tro det.

Jag börjar mitt jobb om ungefär 45 minuter, tänkte åka fem över halv eller tjugo i, vill inte komma försent.. Det var lätt att kliva upp i morse, fast det brukar det alltid vara. Det är ju tisdagarna som är värst. Självklart kunde jag inte somna igårkväll, jag vet inte hur länge jag bara låg i sängen och blundade, men jag somnade nog någon gång vid ett..

Nej nu måste jag faktiskt kila, har inte tid att sitta här längre.


lördag

2008-07-12 ♥ 13:00:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har det hällregnat enda sedan jag vaknade och säkert långt före också, jag vaknade runt nio.. Tungt att kliva upp. Huvudet kändes som bly och ögonen föll ihop när jag öppnade dem. Men jajja. heheh

ikväll ska jag åka upp till Johans stuga. Det blir nog roligt, hoppas bara att det slutar renga så vi kan vara ute. Det blir kanske ett dopp i vattnet också, när det regnar brukar det ju kännas varmare eller det kanske tom är varmare i vattnet än luften. Men jag vet inte ja.

tråkigt inlägg, men vad gör man.


2008-07-12 ♥ 09:09:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Det är nån jävel som ska dö. Den jäveln som har brytit sönder min backspegel. Helvete, kan man inte bara lämna andras grejer ifred?


Vet inte

2008-07-11 ♥ 10:21:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Jag har sovit som en gud inatt. Det finns inget bättre än att sova i sin egna säng, det slår allt .. Men jag vaknade av ett surrande ljud, mobilen. Johan ringde visst, heh. Igår tänkte jag att det inte var någon mening att stänga av vibrationen för ingen brukar ringa hyffsat tidigt. Inte för att det gjorde någonting.

Jag tror nog att jag vilar den här dagen också, jag vill inte att det ska börja göra ont i benen igen, så på måndag efter jobbet blir det löpning iaf, men inte nu som jag hade tänkt.

Nu ska jag gå tillbaks till min underbara säng, ska lägga mig och titta på en film. =) Kanske somnar jag om om jag har tur, för just nu är jag trötter, really tired.


00.33

2008-07-11 ♥ 00:32:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Helt klarvaken. Innan jag ringde till Jimmy var jag typ däckad, men sen. Pigg som en lärka? Det är väl så man säger, eller? Mitt batteri höll på att dö upptäckte jag när vi lagt på, hade hört ett konstigt ljud i örat ett tag men inte tänkte jag på att det var batteriet, men det bröts iaf inte..Helt otroligt.. Men jag höll mig uppe där det är bättre mottagning. Mitt rum är som en bunker typ.

Ja, idyllen var fun. Men rätt mysko att på tacobuffén så fanns det inga tacobröd.. Man fick frallor till istället, hehe. smakade min första räka också, Linn lärde mig skala. Speciellt viktigt var det att ta bort bajssträngen som hon kallade det. Haha, vem vill käka räkbajs? höhö inte jag och inte hon heller ^^. Men det var gott, godare än väntat. =) klicka så blir bilderna större.




nee, nu börjar CSI om fem minuter ska gå och kolla nu! Hörs imorron när jag vaknat ;)


mot åstön

2008-07-10 ♥ 16:30:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Nu snart ska vi åka till nåt port café som hör till Idyllen om jag inte minns rätt. Min faster fyller 40 så vi ska äta middag där och sedan åke hem till henne och fika, hoppas att det blir roligt.

Det har varit väldigt fint väder idag, hoppas att det blir lika bra imorgon och resten av helgen. Man vill ju att det ska vara soligt och varmt.

Det är sjukt. På måndag har det redan gått fyra veckor sen vi fick sommarlov, det är hemskt vad tiden går. Jag gör ju inte ens speciellt mycket? Njuter bara.. ? Det är liksom bara sex veckor till skolan börjar igen och jag har en känsla av att de veckorna kommer bara att försvinna upp i rök och vipps så står man där och är en tvåa istället för en etta. Ska bli lite kul att se vilka som börjar ettan nu. Hihi, nu är jag inte minst längre! ;P Har också en känsla av att det kommer bli mycket jobbigare i år än det var förra året. Ja, vi får väl se. Hoppas ju på att det fortsätter som förra året. Det var köng de! =D Men nu ska jag ju ha surEnith och hon lär vara jobbig kan jag tänka mig.


trasig säng

2008-07-10 ♥ 14:00:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Igår hände en rolig grej. Hihih, jag och johan satt och tittade på tv i hans säng, jag satt på den ena kanten och han satt på mitten, sedan bestämde han sig oturligt nog att försöka sig på en puss eller vad det var han hade tänkt och flyttade sig närmare mig, typ ovanpå mig. Vad tror ni händer? Jo, sängen brakar ihop.

Som jag skrattade, hahah. Blir alldeles fnittrig bara jag tänker på det. Nu var det ju så att Johan skulle försöka laga det som gått sönder, dvs. benet. men det gick inte för att gängorna som man skruvar fast benet med var pajj. Så vi fick minsan bära och ha oss, tillslut kom jag på den finurliga iden att ställa den på lådorna han brukar ha under sängen. Det funkade finfint. Men benet är och kommer alltid att bara trasig.

Tyvärr hade jag glömt kameran hemma så kunde inte förverkliga händelsen men den trasiga sängen. Men men, ni får föreställa er. hhah


Benen såg ut ungefär såhär. ;P fast lite tjockare.


förlovning.

2008-07-10 ♥ 10:36:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Gud vad alla förlovar sig hit och dig, inte för att jag har något emot det. Det är ens egen sak om man känner att man vill leva resten av sitt liv med just denne person. Men vad som skrämmer mig lite är alla som förlovar sig så fort, efter bara ett par månader. Man känner ju knappt en varandra? Jag vet några som förlovade sig efter bara 1 månad, amen tjena liksom. Var nyss inne på bilddagboken där jag såg ett par som bara efter fyra månader förlovade sig. Visst är det underbart att folk vill förlova sig och känner att det personen som man är tillsammans med är den rätta..

Det är nästan som det blivit en slags "trend" bland unga idag att just förlova sig så fort som möjligt. När man varit tsm så kort som en månad, visst det är extremt, men man vet ju ingenting hur det är mellan dem, man har säkert inte ens haft nåt litet tjaffs.

Varför ska man ha så bråttom med allt? Det är väl bättre att man efter ett par år eller iaf ett år? När man vet var man har personen och verkligen känner honom/henne då kan man börja tänka på sådant. Jag skulle aldrig vilja förlova mig efter bara några månader, inte ens nu när jag varit tsm med Johan i 1,5 år. Jag vill vänta, för när jag förlovar mig ska det vara föralltid och det ska verkligen kännas rätt och jag ska inte göra det bara för att "göra det". Jag kan tänkta mig förlova mig med Johan, det är inte så att jag inte vill det, men jag vill vänta. Jag skulle verkligen inte ha något emot att gifta mig, skaffa barn med honom.

Men visst har jag tänkt på det, och föreställt mig hur det skulle vara med en fin ring på fingret, hur ringen kan tänkas se ut. Men jag skulle inte vilja förlova mig än, det vill jag gå omkring och drömma om ett tag till!

Men som sagt, jag bryr mig inte om varför ni gör det så tidigt, det är er egen ensak så ta inte illa upp nu om det nu råkar vara någon som precis förlovat sig eller som förlovade sig tidigt. För jag har ingenting emot det, jag kan bara inte förstå varför alla har så bråttom.

Jag är bara 17 år och jag har resten av livet framför mig och all tid i världen att förlova mig.



gluten?

2008-07-10 ♥ 09:41:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsan.
Haha, jag loggade nyss in på msn, tre st inklusive mig själv var inne x) haha, och alla var upptagna. Nu sitter jag hos Johan, har nyss käkat frukost.

Jag fick ett brev hem igår med posten där det stod att jag skulle bli kallad till sjukhuset för att göra ett test, i blodprovet jag gjorde häromveckan så visade det att det kunde finnas risk att jag var glutenintolerans. Jag tror att jag dör liksom, gluten vill jag inte ha. Men det är så konstigt för jag känner inte av det någonting, jag äter mjöl varje dag och inte har jag nå ont i magen inte. Mion brorsa har ju gluten, men han får så ont i magen så han kan inte stå upp, gå eller sitta. Så jag tror inte jag har det, men jag ska njuta av varenda kaka, macka och rem och allt annat som det är mjöl i. För gluten mackorna och kakorna är inte alls goda, trust me, i now.



Onsdag

2008-07-09 ♥ 10:00:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsansvejsan, hoppas att alla är pigga och glada för det är jag!
När jag var i duschen ringde min telefon och de va ett konstigt nummer som jag inte kände igen ett 030 nr, nåt Bilcity vad det. Haha, jag kanske hade vunnit en bil, eller så inte. De ringde nog bara fel. (:

Ne, nu ska jag gå och vika ihop min säng och plocka undan mina grejer vi hörs när jag kommer hem, efter jag sprungit med Johan =) Hörs!


tired like hell

2008-07-08 ♥ 19:31:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå där.
Vi kom in lite senare än tänkt till grönan eftersom att det regnade så mycket, men vi kom iväg när det var ett uppehåll men självklart började det regna nästan på en gång då vi kommit ut. Men jaja, vad ska man göra vi var ändå nästan framme vid tunnelbanan, men det duggade bara lite lätt så det var lugnt.

Jag åkte bergochdalbanan, tvekade inte ens. Den var rolig, kan inte fatta varför jag inte åkt den tidigare. Men har varit för feg. Jag trodde den skulle vara mycket värre men icke. Sen tänkte jag åka tilt, alltså frittfall fast den då man är framåtlutat mot marken men glömde bort det när jag skulle hem. Jajja, det kommer ett nytt år.

Nu skiner solen igen, få se om jag ska dra med mig mamma och pappa att gå ut och gå en sväng, inge roligt att gå omkring själv.

Imorron någon gång efter lunch åker vi hem. Det var länge sen jag verkligen ville hem härifrån men nu vill jag verkligen det, hem till Johan.<3

Nu är det inte långt kvar, på måndag börjar jag att jobba!


en ny morgon

2008-07-08 ♥ 09:18:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå!.
Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken design jag ska ha, men den här gillar jag. Jag skulle vilja kunna göra någon jättesnygg men jag fattar mig inte på det där. Jag kan byta färger men fattar inte vad jag gör sen kan jag göra en annan bakgrund men inget annat. En riktig snygg design skulle jag vilja ha, men den här får duga för tillfället.

Idag blir det Grönan, nu regnar det lite men det lär ju sluta. Hoppas jag i alla fall .. hehe. Idag ska jag åka den stora bergochdal banan, har inte vågat åka den än. Men idag ska jag! Jag får inte fega ur, det är bara och ställa sig i kön och hoppas på det bästa. Haha, nä men jag ska åka iaf.



together forever

2008-07-07 ♥ 22:44:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Min älskling är den bästa som finns, jag kan inte fatta hur jag haft sån tur. <3

alltid din, alltid min, alltid vi <3



älskade älskling!


forgotten

2008-07-07 ♥ 20:44:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har du glömt bort mig älskling?


regnet de bara öser ner

2008-07-07 ♥ 16:46:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Usch vad jag hatar regn, iaf när man måste ut i det. Som när vi gick till tunnelbanan.. Och i kombination med att mitt hår var nytvättat så stod mina lockar rakt ut, luggen böjd åt alla håll... Så typiskt så fort det är lite fuktigt eller när det regnar blir det krulligt, mycket irriterande. Inte ens paraplyt hjälpte, inte ett dugg.

Lite senare ska vi käka thai mat, mums. =) Funderar på att springa ner på närbutiken och köpa mig lite godis, men har inte riktigt bestämt mig än, får se hur det blir med det ikväll.




hey ho let's go

2008-07-07 ♥ 09:00:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Go' morron.
Här regnar det som aldrig förr, eller aa det duggar lite sådär. Hoppas det blir bättre väder lite senare under dagen, vi som hade tänkt gå på grönan today men det får väl bli imorgon istället. Så det blir shopping för hela slanten nu lite senare. Jag har inte hittat så värst mycket, det finns ju mest bara reakläder och det är urplockat. Men nästan alla affärer finns ju hemma, men det är ju mycket snyggare kläder här, t.ex hm. Det finns ju grymt mycket mer kläder som är fina här än hemma.

När jag kommer hem ska jag testa springa igen, hoppas att det är bättre i benhinnorna! Känner att jag inte vill sitta still längre, jag vill ut och springa! Då mår jag som bäst, eller efteråt iaf.



Wimbledon

2008-07-06 ♥ 18:03:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godagens.
Sitter och kollar på finalen ur Wimbledon just nu.. Nu började det visst att regna så det blir en paus, hoppas Nadal vinner. Gillar han jag. (höger bild)

Idag har vi bara varit på Naturhistoriska riksmuseumet (cosmonova). Riktigt intressant och faktiskt roligt. Annars brukar ju museum vara dryga, sega och tråkiga men icke. Det fanns mycket olika saker man kunde göra, man gick inte bara runt och bara kollade. Var lite som teknikus fakitskt :) Sedan kollade vi ju på en film, sea monsters. Det var 3D, grymt, kändes som nån slags svärdfisk skulle stycka mig och som fiskar åkte rakt in i ögonen. Djuren var ju lite läskiga för det var fornhistoriska som helt är utdöda nu.



jag vill också!

2008-07-05 ♥ 20:33:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är så trisst att sitta här borta och titta på allas bilder från GF, hur roligt de har och att höra dem berätta.. Om jag hade varit hemma så hade jag gått varenda dag trots att jag först inte hade tänkt det. Hade ju tänkt att bara gå gratisdagen, det ångrar jag nu. Jag vill också vara där! Tur att det kommer en till sommar och en till GF, då ni!

Ja vad händer här då? ingenting. Mami, papi och gustav gick till skejtparken, min bror är ett skejtarfreak. Jag pallade inte att följa med, sitter så bra här i fotöljen, dessutom har jag så ont i mina fossingar, hälarna har fått sig en omgång.

I miss my baby!


oyeah,

2008-07-05 ♥ 08:22:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejj.
Nu har jag precis duschat kunde inte sova längre för pappa snarkade lite.. Det är det sämsta med att vara här, lägenheten är en tvåa så vi får sova i samma sovrum allihopa. Eftersom att mamma och pappa snarkar och andas konstigt är det svårt å sova, men jajja det funkar de oxå.

Solen skiner här utanför och det är inte ett moln på himlen.

Igår när jag var på sony hittade jag en dator som jag vill ha.. Den kostade tyvärr 10 000 kr, det är lite mycket för mig det, men kanske om jag sparar? Fast om jag köper den då så försvinner alla mina pengar, det är inte så kul.. Men ja jag får se hur jag ska göra. Dödssnygg var den..

Nu ska jag gå och göra ett par situps.

xoxo / Linnea


STRUL

2008-07-04 ♥ 21:59:33 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejhej.
Jag som var värsta pepp imorse inför en shoppingdag med massor av fynd. Så blev det inte alls då, när vi nästan nyss hade kommit dit och varit in i ett par butiker så ringer min telefon.. Det var företagssköterskan Metso som ringde och frågade om jag inte skulle komma och ta mitt drogtest idag? Jag upprepade det som hon jag hade pratat med igår hade sagt och hon sa att nej, det stämde minnsan inte, jag var tvungen att ta mitt test utan det inget jobb. Där tog livet slut typ, deppig till tusen, men pappa ringde den ansvarige på personalavdelningen och sa att den där Anneli som jag snackade med igår sa det där. Då var det ju så att det inte fanns någon anneli på personalavdelningen dit jag trodde jag ringde igår.. I ett par timmar vankade jag av och an och hade ställt in mig på att nu är jag utan jobb. De kom fram till att jag hade pratat med växeln och hon hade gett mig fel information så jag hade grym tur. Jag fick det ändå. Så jag får ta mitt test sista veckan jag jobbar. Lättad. Dagen var typ räddad.

Men jag köpte ett par jeansshort på Cubus, ett av den lite längre modellen. Riktigt nöjd faktiskt. Imorron behöver jag inte bekymra mig över nånting (eller?!) så då kan jag släppa loss och köpa allt som kommer i min väg som är snyggt. Behöver lite påfyllning av mina tröjor.

Lite tråkigt är det faktistk att vara här under gatufesten. Är sugen på att gå när alla hemma är där och har roligt, men vad ska man göra. Hade ingen annan chans att åka upp hit.. Pappa har semester under hela den tiden jag jobbar (förutom sista veckan han tog en vecka tidigare än tänkt så vi kunde åka upp hit)


till stockholm

2008-07-03 ♥ 16:15:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjena ;)
Vilket väder va? 28° i skuggan, hett! Det är såhär det ska vara synd bara att jag snart börjar jobba. På tal om jobbet... Jag trodde hjärtat skulle hoppa ur gropen, såg lappen på anslagstavlan där det stog att den 3 juli (idag) klockan nio skulle jag ta mitt drogtest. Det hade jag ju självklart glömt bort.. Pappa sa att nu skulle jag kanske inte få något jobb, det skulle ju vara så jäkla typiskt.. Men så jag ringde först till sköterskan som tar provet och sedan till personalavdelningen, jag hade tur. Det spelade inte så stor roll att jag glömt det, jag kunde säkert ta det när de kom tillbaks. De har bara semester i fyra veckor och jag jobbar i fem, tur man kan ha alltså.

Nu har jag nyss packat klart alla grejjer för nu snart bär det av mot Stockholm. Jag kommer säkert uppdatera därifrån, pappa tar nog med sig sin dator. =)


jao

2008-07-03 ♥ 09:47:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hellu
GF igår var riktigt roligt, fast vi lessnade ganska snabbt.

Nu har jag nyss vaknat och ska snart gå ut och lägga mig i solen. Helst av allt skulle jag vilja ligga på en badstrand och steka, men det hinns inte. Ska på kalas till linn (kusin) klockan 12.

Jag mätte mig häromdagen, jag har växt 0,5 cm. Nu är jag hela 164,5 cm lång. Precis som mormor, hihi.


V
ilket väldigt tråkit inlägg, dötrisst. ^^


hmm

2008-07-02 ♥ 17:03:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå.
Sitter hos Gabbi nu, hon står och fixar sig så jag sitter här.

hahah, jag vet inte alls vad jag ska skriva. hm


2 juli

2008-07-02 ♥ 15:08:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Heei.
Äntligen har värmen kommt tillbaks, det kan liksom nästan inte bli bättre. Har legat ute i solen och solat enda sen elva då jag vaknade. Mamma gjorde en god sallad med vattenmelon till lunch och det var liksom pricken över i. Underbart.

Imorgon åker jag till Stockholm.. Jag längtar dit, det är så mysigt och så ja, bäst. Jag ska försöka hitta lite kläder, hoppas jag har tur och att det finns många fina plagg kvar trotts all rea. Studiebidraget var som en gåva från ovan,(hahahah) men det var välbehövligt kan man säga.

Ikväll blir det gatusfesten. Ska dit med Emelie, Johan, Niklas, Gabbi och Andersson, en kompis till Johan. Synd att det bara är Amy Diamond och Sven-ingvars som uppträder, men man ska inte klaga. Det är ju faktiskt gratisdagen idag så man kan ju inte förvänta sig att alla de bra artisterna ska komma idag.

Jag är så lycklig, mitt liv är väldigt bra just nu. Det var länge sedan allt kändes såhär bra.




Grattis till min lilla kusin, han blir stor idag, 6 år.


hejhopp

2008-07-01 ♥ 11:52:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsanhoppsan.
Hoppas alla är pigga och glada, själv har har ont överallt men annars äre lugnt.

Om cirkus 45 minuter ska jag ta mitt pick och pack och dra till Birsta, jag möter Emelie där inne. Jag ska åka moppe och hon åker bil, varför jag kör moppen är därför att jag har inte tid att åka hem med bussen, för 16.40 går bussen in till stan som jag ska med. Johan och jag ska på bio, sex and the city. Så så får det bli.

La mig i bra tid igår, direkt efter jag snackat klart med Jimbo, somnade på en gång.

Nu har jag fått en tid på vårdcentralen för mina hjärtklappningar. Det blir inte före den sista veckan av sommarlovet, men bättre sent än aldrig. Dessutom kan jag inte tidigare eftersom att jag snart börjar jobba.


RSS 2.0