Förkyld

2008-09-30 ♥ 16:23:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej allihopa.
Imorse var det minusgrader ute.. Frost och när jag andades kom det "rök" ut. När jag var liten låtsades jag att jag rökte, men vilken unge gjorde inte det. Nu börjar det bli vinter på riktigt. Såg att det var någon som hade skrivit att det var 6 grader hemma hos henne och hon klagade. Här var det ju -1. Fast å andra sidan kanske det var -7 i kirruna. Och här sitter jag och klagar. Komiskt.

Vaknade med dunderförkylning lite mindre roligt om man säger så. Men ska träna ändå hade jag tänkt, lite snuvug. Vad gör väl det. Men hoppas inte att det blir värre bara.

i helgen ska jag åka upp till min stuga, det ska faktiskt bli skönt. Känner att jag skulle behöva en lugn och skön helg med bastu och ansiktsmask. Visserligen brukar inte mina helger vara så jobbiga, hahaa men man är ju alltid med någon så det ska faktiskt bli skönt att få vara för mig själv ett tag. hahaha, osså äre ju mysigt där uppe :)

Jajja, måste laga mat nu, eller aa. Koka potatis och värma kassler, kyckling. Eller förresten, det får dom fixa själv.



tuggummi problem

2008-09-29 ♥ 15:30:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag tillbringade de senaste fem minuterna med att försöka få upp tuggummiförpackningen. Skillad tjej. Men den satt som berg och jag ville inte att naglarna skulle gå sönder, nu när de blivit riktigt långa och fina. Hahah, tillslut så. Ibland sitter de verkligen som berg, som om de aldrig skulle kunna gå upp. Sen blir det ju inte lättare när det knappt finns nå plast att hålla i där på kanten så att man kan dra isär, om ni fattar? haha. Men nu smakar det melon i munnen, mumsigt. hihi

Vad har jag gjort idag då, hummm ingenting.

hihi här är jag och darl innan "balen" i nian. Haha, mindre lyckad bild om man säger så, men jag älskar min älskling ändå.



tandställning?

2008-09-29 ♥ 15:17:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (3)

Hejsan svejsan.
Hemma nu, såg att jag hade fått ett brev från tandläkarn.. Så nu den 20 oktober får jag veta om jag behöver tandställning eller inte. Hoppas på inte, vill inte ha det. Eller kan ju tänka mig att ha en lika dan som kenza, den som inte syns. Men vet inte om man kan/får ha sånna här i lilla Timrå. Ska fråga iaf om det krisar.


ny jacka

2008-09-28 ♥ 16:26:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Dagen har spenderats på birsta, eller snarare stadium med familjen. Gustav fick springskor, mamma köpte en jacka som var snygg som få. Jag köpte också en jacka, en varm dunis till vintern. Är ju ute efter en ny skidjacka som ska vara varm och skön, inte bara nåt kallt skal som min DC är. Men det blev den där, sedan får jag väl se om jag kanske köper en till.. Som är mer som en skidjacka. Den här tänkte jag ha till skolan också.. Ja, vi får väl se. Men om cirka två veckor kommer alla skiddressar och sånt in. Tänkte att jag får väl ta mig en sväng förbi stadium då och checka läget. För jag vill ha min varma och sköna dunjacka. Hihih. Den är röd och fin. ;D

Sedan köpte jag lite småsaker så som två nagellack ett svart och ett lilaaktigt men mot svart, mascara, concealer och en halsduk :) Nu fattas bara ett par vantar sen är jag redo för vintern.

När jag kom hem satte jag mig med matteboken och pluggade lite, försökte lära mig lite nya grejjer men det gick inte så framåt. Haha, inte med de nya grejerna iaf, sedan repeterade jag mest bara.. har ju prov på tis eller onsdag och nu ska jag försöka få vg på den här kursen. ;D Wish me gooooood luck, det kan jag behöva. Gjorde även klart spanskaläxan, jag är duktig idag jag. haha.


I kissed a boy, and i liked it

2008-09-27 ♥ 18:51:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Flyter era liv på? Det gör iaf mitt. Det har även fått en ny vändning, nu lovar jag. Vet att jag sakt det förut, men nu ni. Nu blir det INGET mer godis enda fram till jullovet. Jag fattar om ingen tror mig, men jag ska visa er. Mohahah. Det är ju bara typ 2 månader. Not so big deal. Blir så less varje gång jag äter det, från början äre väl gott men sen. När man proppat i sig alldeles för mycket, då vill man ju spy liksom. Uhhh. Ne inge mer candy, på ett tag.

Idag har jag sätt på white chicks, å vad jag skrattade. Har inte sätt den filmen förut, haha. Skrattar fortfarande, går runt och skrattar för mig själv. Förut frågade mami vad jag gick och skrattade åt. Haha filmen.

Såg även Wanted igår, den där med Angelina Jolie, nivet? Den var också bra. Jao.



Lycka

2008-09-26 ♥ 16:29:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

hej
ligger i johans säng nu och trycker ner tanjenterna. haha, yees.

Vi fick sluta tjugo i två idag, vilken lycka. Annars brukar vi sluta fyra, men jag var ju klar med svenskan så jag fick åka hem, fast jag åkte ju hem till min älskling :)

Imorgon ska johans släkt komma och gratta honom, Johan blir stor pojke på söndag. hihih, hela sjutton år. Så jag hjälpte honom att baka lite kringlor förut, mina blev riktigt balla utom en som såg ut som hundskit. Haha, den ska då inte jag äta. haha.

Ne, snart ska jag nog fara hemåt. Magen kurrar och älsk's träning börjar snart.

hörs sedan loosers.


höst.

2008-09-25 ♥ 15:54:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hösten är väl underbar.. Alla fina färger, det blir lite kallare så man får klä sig varmare, alla sköna koftor, de mörka och kalla kvällarna då man kan krypa ihop i den man älskars famn. Eller ta en promenad hand i hand och bara njuta av varandras närhet.

Jag vet inte varför men jag blir glad av hösten, den är possitiv för mig. Många tycker ju att ånej sommaren är slut nu blir det kallt och trisst. Men jag tycker att det är något bra, kvällarna blir kallare, luften blir friskare då är det bättre springväder.. (: hihi. Vore jag singel skulle jag passa på nu att lägga all min kraft på träningen och försöka hitta nån som vill dela kvällarna med mig =D Hösten är bra och mysig.



bilen till skolan?

2008-09-25 ♥ 09:12:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hihi, vet ni vad som slog mig?

Jag skulle kunna ta bilen till skolan. Hahaha, pappa är på kurs och därför står bilen så fint på vår parkering.. Skönt det skulle vara, sätta på rumpvärmen och köra till skolan. Hihi ingen skulle märka det heller och jag skulle inte behöva vara stelfrusen där jag kommer till skolan. Fast.... jag får ju vänta tills jag fått mitt körkort, om sidådär 8-9 månader, men annars äre lungt. Va roligt det vore, fast mindre roligt om jag blev stoppad av en polis.

Önsketänkade, ja inte det där med polisen dårå.


En ny dag.

2008-09-25 ♥ 09:02:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Go morron.
Klockan börjar närma sig nio och snart lär min mobil börja tuta och ha sig. Själv har jag varit vaken sen åtta, haha what liksom? Var länge sedan jag varit så pigg och utvilad, sov en hel del timmar inatt.. (: Det gillas.

Satans blomflugor/bananflugor de är så irriterande och flyger runt ansiktet och när man äter får man se upp så att man inte råkar få med en sån liten rackare. Dom dör ju aldrig heller. Joo nu, 1 fluga mindre iaf. Nu finns det förhoppningsvis ingen här i närheten av mig, i hope.

Idag efter skolan ska jag till banken och aktivera mitt nya bankomatkort.. Kan ju vara bra liksom, jag vill shoppa, kläder, nagellack och kanske en jacka? Vill ha en massa nya kläder, är så lessss på det jag har.

Nu måste jag stänga av mobillarmet, det tjuter enda hit och jag är uppe och larmet är nere. Död åt mobillarm.


skoljoggen

2008-09-24 ♥ 17:28:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej hallå.
Kommentarer gör mig glad. Kommentera mer, den bästa av de bästa kommentatorerna (kan man kalla de det?) är iaf Lina, lätt. hihi. (:

Idag var det skoljoggen som jag kom på när henke, eller om det var emelie som sa det på gympan. yeees alltså, skoljoggen is the shiiiiiit!. NOT. Så vi fick sluta en timme senare än vad vi egentligen skulle ha behövt. Fast vad gjorde väl det, vi lunkade på i skogen och svarade på nåra meningslösa frågor, så jag hoppas att vi vann i mitt lag, då får vi presentkort på filmstaden ala 500 kr att dela på.  inte helt fel, fast hur stor är chansen då, lika med noll.

Jag gjorde det knäppaste man kan göra idag på skolan. Heldumt alltså. Jag frös inne så jag ställde mig på ett ställe där det var sol (som lyste in genom fönstret) men tyvärr så var det en skugga rakt över benen så det blev kallt på smalbenen men inte på knät och fötterna. Smarta jag försöker kliva över skuggan. Är man helt bombad eller? Hahaha, Jag lyfte benet över skuggan och ställde ner det lite längre fram. Lyckad tjej.

Nu ropar svenskan; linnea, linnea, linnea skriv färdigt mig!
Jag; Nejj, dö din jävel, dööööö.

ja, jag är en tönt.





yes

2008-09-23 ♥ 19:28:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Jag är kär, jag lovar.
Härligt.


tisdag

2008-09-23 ♥ 17:47:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Åh, jag lagade värsta goda middagen nyss.Glömde jag knäppa kort, men det blev asagott. Det var iaf en korvblandning med hotdags, chorittso, purjolök och majs. Till det gjorde man en god tomatsås med vitlök och bulgur. Någon som ätit bulgor? Det är som coscos fast nyttigare tror jag.

ikväll ska jag dra på mig löpskorna och springa en runda, jag hoppas att det går lite grymt som det gjorde förra gången. Men det lär det ju inte göra.

Jag har fått ett stort blåmärke på låret, tack vare en cp-busschaufför. Igår när jag skulle kliva på bussen så öppnades dörrerna, jag gick in, dörrarna stängdes, jag frågade om bussen gick genom fagervik, han säger ja och med de trycker han gasen i botten och jag flyger in i en stol.. Men benet först. haha, ont gjorde det, men vilken syn det måste ha varit för de som satt i den lilla cp bussen. Haha. That's life.

True.


sluskis

2008-09-23 ♥ 15:31:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har haft en hemsk dag, en sluskig dag. Jag har känt mig så himla äcklig, vet inte vad som hände den här dagen? Mitt hår har varit så jäkla läskigt äckligt idag och inte har jag kunnat göra nåt åt det. Eller luggen. Har varken haft med mig en snodd, eller jag hade en snodd men inga hårspännen så där sket det sig. Ville bara dra upp luvan och gömma mig, fysatan. Det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga ihop en liten hästsvanns och det känns redan bättre. Men det sjuka är att när jag gick hemifrån såg det riktigt bra ut. USCHA.

Hahha, kul för er att veta.


Hur som helst så måste jag plugga nu, idag igen.. Ska nog inte gå på gymmet som jag hade tänkt. Behöver plugga, pappa måste försklara matten åt mig. Andragradsekvationerna kan gå och dö.

Hare kung alla.


mycket plugg

2008-09-22 ♥ 15:27:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Alltså det känns som jag har så himla mycket saker att göra. Svårt att hålla koll på allt.
Svenska c inlämning på fredag
Spanska glosor, verb och text till imorgon
Svenska b inlämning på måndag.
Skriva en ny affärsplan på företagsekonomin.
Sedan måste jag hinna med lite matte också.

Så nu har jag laddat upp med en stor skål fruksallad och lassat upp böckerna på bordet, finns inte mycket plats över.




Systemkameror är överskattade. ahah.



misslyckad blev bra

2008-09-21 ♥ 20:55:49 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ja, kvällen blev ju inte riktigt som planerad. Först hade jag tagit fel på tiden så jag var där en kvart tidigare så jag satte mig på en stol och väntade.. När klockan började närma sig sju och INGEN hade kommit så ringde jag Emelie och undrade vart hon var, men hon kunde visst inte komma. Men när absolut ingen kom så frågade jag dom i receptionen om det inte var nån fight night.. Ne, det var det ju självklart inte.. Han som håller i det var borta och skulle inte komma hem förnst på söndag.

Jahapppp.. Vad gör man dårå liksom?
. Haha. Så jag gick ut till själva gymmet. Vilket inte var så lyckat. Jag har aldrig tränat på ett gym så jag har ingen aning vad alla maskiner är till för och hur man använder dem. Så det fick bli situps plattan den enda sak som jag fattade mig på. Vill inte precis stå och glo och testa mig fram och se efterbliven ut. När man är där själv vill man ju att det ska se ut som att man kan nånting. Kände mig verkligen dum när jag satt där och lyfte de fem kilo tunga hantlarna.

Jag ringde till räddaren i nöden - Johan. Han kom och gjorde mig sällskap. Eller hjälpte mig och visade hur jag skulle göra och så. Vi körde mest armar och nu är de helt slut. Det var t.o.m. ansträngande att tvätta bort sminket. Hahah, låren är som spagetti. Lär ha träningsverk i armarna imorn. Skönt.

Emelie kommer säkert inte att kunna träna på tisdag för hon knaprar penecillin nu. Så jag satt och kollade vilka andra pass förutom Fight Night:en som ska gå på tisdag då. Core är jag sugen på men den stog inte med i pärmen så får väl ringa på tisdag och kolla.. Annars får jag gå på nåt annat. Kan inte bara sitta hemma och inte göra någonting. hihi.

Det började dåligt, men blev bra tillslut. hihi. :)



- svenska c, gå och dö.

2008-09-21 ♥ 13:55:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag sitter och försöker skriva ner nåt vettigt om Svenska c tjoffsen. Det är en sån jobbig uppgift, palla-inte-längre. Ska ta en paus nu tror jag och kanske skriva lite mer sedan.... Eller om jag tar det imorgon istället. Borde jobba matte också, men det pallas icke. Känner mig slö.

Tror det blir en film paus nu. Ja, så fåre bli.


igår var jag med om en underbar sak :):):):)



go natt.

2008-09-21 ♥ 01:13:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.. eller gokväll kanske. hehe.

Johan ligger här och har astma tror jag. hahah ;)

Vi har nyss kollat klart på mumien, den där nya nivet. Lite väl överdriven men helt ok. Fast ingen film som jag skulle gå och titta på bio. Gillar inte riktigt sånna hör övernaturliga filmer (förutom star wars dårå, dom är brabrabra.) hehe. Ja, men ska nog ta och försöka sova nu. Klockan börjar bli vuxen. Annars brukar man ju säga att klockan är bara barnet, men ni fattar kanske. kände mig tvungen att förklara annars skulle nog nån inte fatta. Men nu vet alla till nästa gång. HEHE. smart.

GONATTTTTTT


hos älskling...

2008-09-20 ♥ 20:23:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu sitter jag hos johan och äter dumleklubbor, gott. Får en att tänka på palle kuling påsarna nivet? ;) Gott äre iaf, har lite plopp och sånt med.  Försökte ladda upp nåra bilder här, men det blev nåt fel.. Trisssst. ^^ men men.


hello fuckfaces

2008-09-20 ♥ 17:25:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ja, man fattar ju inte så mycket av facebook, men nu när jag suttit och kollat runt lite så börjar jag få lite mer koll hah. Blev medlem där igår. ^^ Lina den fina sa att allt gick ut på att ha många vänner så har blivit vän med ett par stycker nu iaf. haha. Vilket liv man har.

Ikväll ska jag äta pizza, det var verkligen aslänge sen jag åt en sån. Så länge sen så jag inte ens minns när det var. Har även fått en blåsa på tungan, på tal om nåt helt annat. Det bådar inte gott, blir väl förkyld snart igen.. Vore ju min otur. Men jag är glad bara jag får min förkylning och inte den där skiten jag hade i våras, eller aa i typ mars? blåsor fulla munnen är inte att rekomendera ^^

Ska även vara med johan toan ikväll. Det ser jag ju framimot, att vara med min lilla älskling tackar man inte nej till i första taget. Nu kom Gustav och sa att han hade laddat hem guitar hero aerosmith demot så ska gå och testa lite nya låtar! :)



Sluta!

2008-09-19 ♥ 18:33:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Läste nyss att det bara finns 3500 tigrar kvar.. Hur lite är inte det? Snart är de helt utrotade, varför? Joo, för att vi vill ha deras skinn.

Alltså, det är ju hur lite som helst.. Tur att det iaf finns tigrar på zoo och sånt. Men ändå, det dröjer nog inte många år innan det inte finns några fria tigrar. Snacka om egoistisk att jaga den även fast det är olagligt, fast man kan nog sälja dem för bra mycket. Vilken värld vi lever i egentligen, allt handlar bara om pengar. Kul att gå omkring med tigerskinnet då, alla lär ju titta snett på kärringen. Hon borde kunna sättas i fängelse för alla vet (eller nästan) att det är olagligt och eftersom att hon har på sig något som är olagligt att jaga är hon med på det. Hon borde åka dit för medhjälp med att utrota världens tigrar. Fuck alla tigerjägare!





fredag!

2008-09-19 ♥ 17:02:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss registrerat mitt nya csn-kort. Undra om det gamla jag fick har slutat gälla? Borde ju nästan vara så tycker man ju.. ;)

Ikväll blir det nog fest? Det lutar mot det hållet iaf. ehm, ja. Hahah.

Testade att göra en ny bebis bild fast med mamma och pappa, hahahah. Snacka om tur att gustav inte ser ut såhär. Så himla ful! (klickbar bild)


bebis!

2008-09-19 ♥ 10:15:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorron!
Är nyvaken, nyduschad, pigg och fräsch! Härligt med sovmorgon.

Testade att göra min och johans bebis, hur den ska se ut. Haha, hade inte nån bättre bild på Johan, så vad gör man. Men vem är bebisen lik? Jag ser ingenting som skulle vara likt antingen mig eller Johan. Ful näsa hade den även. hehehhe. Den fick iaf mitt hår & ögon tror jag.. ;) Ser ni? Ungen har till och med hål i öronen. Hah



nostalgi

2008-09-18 ♥ 20:20:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Idag var det roligt att springa. Jag bara flög fram på vägen, kändes som jag flög tre meter per steg. Jag sprang bara snabbare och snabbare och kunde ha sprungit hela natten, kändes det som. Åhh, det här lever jag länge på. Nostalgi. Hahah.

Har ni också fått ett csn-kort? Mitt går inte att aktivera, inte johans heller. Får väl testa imorgon igen. För nu måste jag skynda mig till top modell och frukstalladen!


18 september

2008-09-18 ♥ 17:39:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tja.
Min dag började sämst och blev inte så mycket bättre. Först så upptäckte jag att nyckeln var hemma (jag var hos Johan) och sedan att tröjan jag skulle ha på mig var för kort (krymt i tvätten??!) så det kändes som om jag gick omkring med strumpbyxor och en tröja. Inte så lyckat, men men. Sen stressade jag sönder på information & layout för johan stog utanför och hetsade, självklart glömde jag hans skrivblock där hela hans samhällstjoffs stog och redovisningen/inlämningen var snart. Lyckat. Få väl se hur det blir med det.

ikväll ska jag nog springa, måste röra på mig ju! Länge sedan det hände något (träning) nu. Jajja,

have a gooooood evning / night.

xoxo. Linnea


17/9

2008-09-17 ♥ 14:29:49 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hej!
Har nyss kommit hem från skolan, att det alltid ska vara lika skönt. Så nu sitter jag här med (hjärtklappning, sällan haha) ett glas yoghurt och två digistive kex.

Skolan har annars varit bra, vi sprang som tur var inte intervaller idag som jag trodde utan vi spelade frisbe (stavning?) istället. Riktigt roligt tyckte jag, gjorde ett mål faktiskt (: konstigt ändå att man inte har en domare i ja, frispbe.. inte ens i VM. Det gäller ju att hålla koll på hur många mål det andra laget har. Annars äre kört. Lätt att fuska iaf.

Igår hann jag inte blogga, inte ens sitta vid datorn. skola-stan-hem-kalas-hem-sova. Det hanns inte med.

Nej, nu ska jag gå och jobba lite matte troja.. kan behövas lite extra, blev inte så mycket jobb på lektionen idag ändåså. Haha, ska nog också göra en smoothie troja också, det är mums. På nåt sätt känns det lättare att plugga om man har något att äta/dricka.

igår var johan med på tv btw, haha i direktsändning ^^


on school

2008-09-15 ♥ 12:57:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej..
Är på skolan nu och jobbar för fullt, eller aa. Försöker jobba ^^

Camilla sitter och tittar på nåt äckelpäckeläckel på youtube, larver inuti människors kroppar. Fy helvete va äckligt det är, de drar liksom ut larver ur ryggen osv och sedan blir det stora hål efter. Äckellarverna är inte liten heller, feta och långa. USCHUSCH!!!

Ne, nu måste jag göra nåt vettit.


hell yeah

2008-09-14 ♥ 11:33:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Inatt har jag sovit som en gud med johan vid min sida. Min gullälsklingspojke<3.

Batmanfilmen var grymt bra, ni som inte redan sätt den, tycker verkligen att ni ska se den! Älsklingen bjöd mig igår och vi satt i den där "mysiga" salongen med sofforna, som gjord för lovecuples (stavning?!) hhah. Den är lätt värd sina 105 kr. Den var också mycket, mycket bättre än ettan. Oftast tycker jag att uppföljarna av filmer brukar vara så mycket sämre, titta på spiderman t.ex. men hur som helst så var den grym. Hihi. Och btw så var salongen full ;)

Ikväll blir det middag hos mormor och morfar =). Vet dock inte riktigt hur många år morfar fyller. Men det är något emellan 67-69. Vilken koll man har ^^


Att ta det stora steget

2008-09-13 ♥ 17:45:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Mamma står och kockar inne i köket nu och det luktar så himla gott. Det är sjukt, skulle vilja typ stoppa in lukten i en flaska och sätta på en kork och lukta lite nu och då. Man skulle inte tacka nej till att bli lika duktig som mamma och pappa att laga mat. Fast de har ju nåra år i ryggen och följer man recept så brukar det alltid lösa sig, oftast iaf ;P

Jobbigt när man flyttar hemifrån, från början kommer jag nog stå där varje kväll och testa olika maträtter, men hey, man lessnar ju om man bara ska laga mat till sig själv. Bor man med någog så uppskattas ju maten lite extra. Bor man själv orkar man inte stå en-två timmar och laga mat för att sedan äta upp den själv.

Det vore kul att flytta ihop med en tjejkompis, om man inte har nån pojke då. Men tänk så mycket billigare det skulle bli. Man delar på hyran, elen och allt. Har en kompis tillgänglig för prat 24/7 och har man tur så har man ungefär samma storlek i kläder och vipps så har man en dubbelt så stor garderob. Risken finns ju att man lessnar på varandra och börjar bråka och så vipps har man ingen bästavän. Om det nu råkar vara så att det var henne man flyttar in med. Fast den risken är väl inte så stor. Roligt skulle man ha iaf.

Får se när det är dags för mig att ta det stora steget och klara mig på egen hand. Blir det efter studenten för att jag ska plugga någon annanstanns? eller stannar jag här och pluggar så blir det nog inte efter jag pluggat klart.. Kanske börjar jag jobba och studerar samtidigt och har en hyffsad ekonomi så att jag ändå kan flytta till nåt eget. Det får tiden utvisa :) Men en sak är jag helt säker på iaf och det är att jag ska plugga vidare antingen direkt efter gymnasiumet eller ett år efter!


hej.

2008-09-13 ♥ 13:36:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det gick bättre att springa än jag trodde, har inte sprungit på säkert två lååånga månader. Men konditionen kändes som vanligt och jag flög fram på vägen. haha, Fast inte uppför den näst,näst sista långa mördarbacken, men jag knallade på trots benen var helt slut. Men det blir ju alltid bättre sedan, när man tagit sig upp och det är rakt igen. :)

När jag bokade platser åt mig och Johan så var vi ensamma i hela salongen. Hur stor är chansen liksom? haha, men filmen har ju gått länge nu och så. Fast vi får väl se ikväll om det bara är vi eller om det är nåra till..



lördag morgon

2008-09-13 ♥ 10:54:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Godmorgon.
Jag har lite ångest, kommer att missa träningen i morgon och träningen på tisdag. Så typiskt, suck. Men imorn fyller morfar år så vi är bjudna dit på middag.. Sen på tisdag fyller Tommy år, min fasters man. Ja, men de fyller ju bara år en gång om året så man får väl offra sig =) hihi. Tråkigt att missa träningar bara, men får ta igen det ändå. Hade tänkt springa snart på tal om det.

Ikväll ska jag och älskling gå på bio.. Ska ta och kolla igenom vilka filmer som går nu, fast Johan har redan bestämt sig för Batman ;) Fast jag tänkte checka läget ändå.


äntligen fredag

2008-09-12 ♥ 16:25:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Äntligen fredag och äntligen helg. Den här dagen har segat sig fram och det blev inte bättre av att Thomas gick igenom krångliga och jobbiga saker på naturkunskapen.. i typ två timmar hade vi genomgång. Hur jobbigt är inte det liksom då?.. Massa molekyler och tjoffs. Hur man binder ihop oså. Blä.

På svenskan blev det inte mycket gjort.. Satt och letade artiklar som var för abort och det var inte det lättaste kan jag lova, det står så mycket konstiga saker  på vissa sidor och när man vill ha ett speciellt budskap, ja då kommer det aldrig fram. Men tillslut lyckades jag hitta en hyffsad artikel.

Ikväll ska jag nog bara vara hemma, ha lite egentid liksom :)


11 september.

2008-09-11 ♥ 17:34:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjoho!
Idag är det 11 september.. dagen med stort D. World Trade Center, jiisus va hemskt det var, tänk alla familjer som miste sina nära och kära, barn som förlorade föräldrar och stackars dem som satt i flygplanen.. Anna Lindh, huva, tur att Miajlovich sitter inspärrad, han borde minst genomgå tortyr 10 minuter om dagen. Sen så fyller Gabbis pappa år också, hehe. Det glömmer jag nog aldrig :P Ett datum som man minns liksom.. Gabs? hälsa grattis från mig :D

När jag kom hem sjunk jag som en sten rätt ner i soffan och det tog inte låg tid innan jag somnade och sov i typ en timme och tjugo minuter då pappa ringde och väckte mig. ^^ Fast de var väl lika bra att jag vaknade. Annars hade jag sovit enda fram till de att mamma kom hem och det var runt fem tiden.

Den här veckan har sprungit fram utan att sakta ner, förutom igår. Tiden gick läskigt sakta. Tills allt blev hemskt.

Ikväll ska jag sova hos Johan, igen :) Det känns bra, bättre.



macBook

2008-09-10 ♥ 18:15:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)




Jag vill så gärna ha den svarta skönheten. Men 13.495 kr är lite väl mycket.. Eller vad säger ni?

MAC is the shiet! :D


borta

2008-09-10 ♥ 17:02:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag tog bort mitt värdelösa inlägg som jag skrev förut. Sämst.


onsdag

2008-09-10 ♥ 14:23:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Min dag har varit ok.. typ.
Har inte precis hänt nåt speciellt som är värt att nämnas. Mycket tänkande på lektionerna, för mycket.

Det kliar i fingrarna, måste hitta på något som håller humöret uppe. Typ städa med hög musik, det låter som en bra ide. Smart att slå två saker i en smäll. Mitt rum looks like hell och jag känner för att skrika för fulla muggar. hell yeah.

hm, hejdå.

Vetni vad som är sämst med förhållanden?
Att om det tar slut mister man sin allra bästavän.


mjusiKk

2008-09-09 ♥ 15:25:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vi kan gung-gung-gunga du och jag vi kan sjung sjung sjunga tjalla jag är kung kung kung men kanske bar för en daaaaa. YEEEAH jimmy jansson. Hhihii. Skönt låt. Sitter här och lyssnar igenom alla mina gamla och nya låtar och spelar på högsta volymen och sjunger, börjar bli hes. hahh. Det låter som att basen är spräckt på ena högtalaren hör jag. huh. Ajja, not my problem.

Tänkte vara snäll och bjuppa på en egobild, en ful egobild dock. HAhah.



i can belive you were the one

2008-09-09 ♥ 15:01:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej. Sitter här och mumsar på tre små skorpor och ett glas tropisk jucie (stavning?). Jag är smått beroende av de här skorporna, finns ju lite olika sorter men de här är mina favvisar :) hah. Krispolls fullkorn eller nåt heter dom ^^ Bilden blir större om ni klickar.


Ikväll är det night fight igen för min och Emelies del. Det känns skönt, spec nu när man börjar bli liite bättre på stegen oså. Första gången var man ju helt lost. Men det gick bättre förra gången (: De skulle va roligt om man fick se sig själv på film hur hemskt det är. Hahaha.

Har fått ett lite brännmärke på handen, men inte så farligt :)


bränd

2008-09-09 ♥ 10:35:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag brände nyss halva handen på en 200° s varm långpanna. Halva insidan typ, trodde att grytlappen låg på plats.. Men icke. Satan vilken smärta. VATTEN

Så, tbx. Jag har bakat nån kaka med kokos glasyr på. Tyvärrr hade vi ingen sirap till glasyren, men what ever. Det blir säkert typ samma sak och smak. Ska snart ta och klämma i mig lite lunch, vill mer än gärna stanna hemma hela dagen, men så blir det ejj. 



Godagens

2008-09-09 ♥ 09:16:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hej..
Är hemma igen, vi gjorde ett diagnostiskt test på spanskan för att se hur mycket vi kunde. Så jättesvårt var det faktiskt inte, eller förutom verben då.

Höll på att få nå bryt när jag skulle starta moppen. Den startade ju inte. Blev så lack, men efter många kickar och efter många elstartsförsök så startade den. Det tog typ tio minuter, kul. Så pappa ska köpa ett nytt tändstift idag och byta det så fort han kommer hem för såhär tänker jag inte ha det. Pinsamt ju. Hoppas att det startar när jag ska tillbaks till skolan. Annars är det kört.


yeah

2008-09-08 ♥ 15:58:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ehm, vi har som läxa till spanskan imorgon att skriva ett brev om sig själv. Kan ju säga att det inte blev speciellt långt. Inte för att jag tror att nån bryr sig, men jag skriver det jag skrev här, haha; Hola. Soy Linnea vives en Fagervik con mi familia. Mi madre se llama Christina tienes 42 anos, mi padre se llama Christer tienes 42 anos, mi hermanomenor se llama Gustav tienes 15 anos.

Bra text va? Haha, vilken skämt. Skulle inte förvåna mig om det är fel nånstanns. Men jag kommer typ inte ihåg speciellt mycket, typ det där där uppe och nåra enstaka ord. Usch. Jag hoppas verkligen att camilla kommer imorron, (hon var nämligen inte här idag) för gör hon inte det måste jag sitta själv i den där cpklassen och kunna minst av alla. Men jag ska ta moppen imorn så att jag kan åka hem på lunchen ifall att liksom. ^^ Men jag håller mina tummar.

Inte kan jag jobba matte heller, jag behöver hjälp. Pappa kom hem, jag vill bli klar med sidorna nån gång! Satt med 1 sida igår i en timme, pythogoras skitsats. Det är meningslöst att lära mig allt det här.



onödig dag

2008-09-08 ♥ 15:34:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Jag satt på skolan i två timmar och väntade på två lektioner som är inställda för vår lärare var sjuk. Roligt.... Eller så inte. Så vi slutade tjugo i ett när vi hade kunnat sluta tjugo över tio.

Jag var med lilla emelie tills min buss skulle gå, kvart över tre. Vi bakade ihop en äppelpaj som blev mycket go. Haha.

Ikväll ska jag träna småbarn. Lättförtjänta pengar kan man ju säga. Nu kommer jag få 100 kr i veckan istället för 50 som jag fick sist. Fast nu har jag två timmar istället för en. haha. Så det säger ju sig självt. Men ändå.


roliga killar

2008-09-07 ♥ 11:47:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Igår såg jag ett roligt program. Det handlade om ett par invånare från en by på ön Tanna. De levde som urmänniskorna, hade nästan inga kläder på sig, bara ett skydd för sina kön, åt med händerna, sov på marken, ja ni vet. De fick en uppgift av några som var där som sa att de skulle åka på ett uppdrag, till England och leva på tre olika sätt. På landet, i en storstad och den sista minns jag inte. De var på en grisfarm, vilket passade bra för en kille var grisbonde liksom. De kunde inte förstå varför hongrisarna inte befruktades på rätt sätt utan på konstgjord väg. De tyckte att det var konstigt för då kunde inte honorna bli tillfredsställda, inte hanarna heller. De tyckte att befruktning (sex) är något som borde ske i enskildhet därför att det är något vackert.

Något annat de hade svårt att förstå vad meningen med att städa så mycket. De hade aldrig sätt en damsugare och de var lite rädda för den, så råkade en kille av misstag dra ut sladden utan att han märkte det och sa att nu hade han kanske dödat den. Hahah, så klockrent.

De hade så fina värderingar, det var viktigt att ta hand och hjälpa andra. Vi tänker oftast mest på oss själva, hur vi kan ha det mest bekvämt med de ville hela tiden hjälpa till. Att döda en människa var en väldigt stor synd att göra på deras ö. Gjorde man det var man körd, han fick klara sig själv.

Killarna var så sköna, hihi. Ska titta på det där nästa vecka också ;D Det var en serie i tre delar.


när ska det sluta?

2008-09-07 ♥ 11:37:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ska aldrig alla dedär programen om att hitta kärleken ta slut någon gång? Ensam mamma söker, Bonde söker fru, Frusna män, Girl meets cowboy osv.. Jag tycker att det är så patetiskt, visst är det enda sättet för dem att hitta kärleken så here you go. Men alltså, alla tusentals som söker dit... Jag tror knappast att alla är seriösa, det är ju för att det visas i tv som alla vill vara med.

Det skulle vara roligt att se hur det skulle gå för någon som var smällfet, ful och knappt kunde prata. Man kan ju undra hur många som söker till honom. Fast nu när jag tänker efter så var det faktiskt en liknande sak som hände på bonde söker fru. killen fick typ tre-fyra brev. Men hallå, han fick ju brev iaf.

Alla har vi ju olika smak, men hur många tycker att en man som luktar svett, är fet, alltid med svettdroppar i pannan, har svårt att gå och pratar dåligt är attraherande?

Inte jag iaf.


morgon

2008-09-07 ♥ 11:26:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Idag kunde jag äntligen sova ut, och det känns så himla skönt.. Har inte sovit ut på flera helger, iaf två. Ikväll blir det night-figt aerobic med Emelie och Camilla. Det ska bli skönt att träna igen. Har inte riktigt bästämt mig om jag ska springa också eller inte. Måste jobba en hel del matte. Typ tio sidor. Olle säger liksom att det räcker om ni hinner till sidan sex den här veckan, veckan efter (denna vecka) säger han att nu måste ni minnsan hinna till sidan 30. Om vi hade behövt hinna till sidan 15 förra veckan så hade det inte bevhöt bli så stressigt. Men men.

Hann aldrig snacka med Johan igår, han kom hem så sent. Men tydligen så kom polisen, grannarna tyckte att det var för livat. Enligt Robin.

Nej. nu har jag inte tid att sitta här mer, ska ta en dusch och sedan ta tag i matten.


Fusk

2008-09-07 ♥ 00:04:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag suttit här i en timme, utan att ha gjort någon nytta. Det enda jag gjort är
att skriva blogginlägg. Vilket liv va?!

Lina den fuskisen är nog i Turkiet nu. Hon blir brunare och brunare och vi som
är kvar i kalla Sverige blir blekare och blekare. Livet är orättvist ibland. Solarium
finns ju, men jag gillar inte att slösa pengar på sånna grejer. Vill köpa kläder istället
för att bli brun som sitter i i nån vecka. Så jag borde inte klaga.



hur uppfattas jag?

2008-09-06 ♥ 23:55:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag undrar hur andra människor uppfattar mig. Johan säger hela tiden att jag dömmer ut folk med blicken, jag kollar uppifrån och ner sakta med en bitchig min i ansiktet. Det stämmer inte tycker jag.. Liksom, jag kollar ju bara vad folk har på sig.. Jag vill inte att folk ska uppfatta mig som en störd bitch som tror att hon äger världen. För så tycker jag om många och det är verkligen långt ifrån vad jag är. Att jag ens skulle tycka att jag skulle "äga" världen är ju ett skämt, jag är väldigt osäker, iaf ibland. Min brorsa sa igår att han också tyckte det, att jag ofta brukar kolla så på andra. Ofta honom, haha. Fast då kanske jag menar det, nämen ni förstår vad jag menar va?

Visst säger jag vissa saker som jag ångrar så fort de kommer ut ur min mun, men då är det ju för sent att rätta till vad jag sagt. Jag menar det inte. Jag skulle vilja tänka före jag snackar. Det finns en del saker jag ångrar att jag sagt, under sörberge-tiden sa/gjorde jag (läs: vi) en hel del onödiga saker och speciellt två av dem blev nog riktigt sårade.. Men inte för att skylla ifrån sig, men det var inte bara jag som var taskig, dum och okänslig. Vi tyckte att de förtjänade det för stunden, men hade vi tänkt längre fram och hur det skulle bli kanske aldrig det hade behövt hända. Vi hade kunnat glida ifrån varandra, på normal väg. De där tjejerna som var mina kompisar hade kanske inte behövt bli utmobbade och resten av klassen började tycka om dem mindre, för det var precis det de blev. Jag skäms faktiskt när jag tänker på det. JAG ÄR EN MOBBARE, men jag insåg det aldrig.. Men jag var ung och dum. hahah, värsta psykologisnacket här. Jag har gått vidare, det var en fas och jag ångrade mig. Vi tog i för mycket.

Ne, jag skulle verkligen vilja veta hur folk som inte känner mig uppfattar mig vid första ögonkastet. Det kanske är att jag är dryg, det tyckte iaf Camilla, innan vi lärde känna varandra. Å andra sidan gick jag och tänkte på att shiet vilken fjortis hon är. Genom att se människor som man inte känner så lägger man märke till andra saker. Johan måste vara ett undantag, jag kanske kollar med "bitchblicken" som han kallar det på honom. Huh, det gör jag inte alls. Jag kollar ju bara vad min älskling har på sig..

Jag kanske är värsta bitchen utan att jag själv vet om det.. Men det borde inte stämma , men ja. Vad vet man.


tråk

2008-09-06 ♥ 23:31:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har så himla tråkigt. Jag ringde förut till Johan för att få prata av mig lite, men han hade inte tid.. ^^ Det höll på att hända så mycket grejer på en fest där han var. Hörde typ inte vad han sa, han mumlade om nå bråk och 40 personer. Sen kom vi inge längre. Jag hann säga, Hej, aha. älskar dig, hejdå. Shiet, längsta samtalet nånsin. Hela 36 sekunder.

Alltså, fatta hur tråkigt jag har det. Jag sitter liksom och lyssar på the ark - father of the son. ^^ Det säger allt. Fast låten är ju bra (enda låten som de lyckats med), men hata sångeren. HATA.



hum

2008-09-06 ♥ 23:18:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det måste ha varit en rolig syn om någon hade tittat in genom vårt fönster runt kvart-i-elva tiden, haha. Mamma var så trött så hon satt upp i soffan men med huvudet på bordet. Jag låg helt utslagen i den andra soffan och pappa den glade satt och spelade piano och sjöng för fulla muggar. Första priset går ändå till mamma, hon såg så rolig ut. hihih x)

Men jajja. Idag när mamma och jag var på MiO så såg jag alla finna grejer och genast började min hjärna planera och tänka ut hur det ska se ut hemma hos mig när jag flyttar hemifrån. Varje gång jag går på inredningsaffärer så blir jag så himla sugen att bara dra, flytta till en mysig liten tvåa och inreda den i min smak och stil. Jag gick så långt som att jag tänkte köpa ett nyckelskåp, mamma tyckte att jag skulle vänta.. Inredningen ändras ju och när det är dags för dig kanske du inte ens vill ha en sån sort. Mammor är bra. Pappor också för den delen.

Medan jag ändå är inne på mamma-pappa prat så var det en rolig liten situation förut. Det gick en film på ettan som hette Buss till Italien eller nåt sånt. Mamma tyckte att den var för B så hon gick upp och tog ett bad istället. Medan jag och pappa låg kvar och tittade på den där skitfilmen. Det blir lite genant att titta på en film med sin pappa där folk har sex och visar alltihopa under typ hela filmen, de pratar om sånna där grejjer ni vet och ja. Det blir lite pinsamt, fast ändå inte. Nån som varit i den situationen?. Hahah.

Sånt är livet, filmen sög iaf. Helt värdelös.


värsta kvällen, bästa nånsin!

2008-09-06 ♥ 22:57:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vilken segkväll. Tiden har släpat sig fram.

Jag har hunnit med en hel del också, blivit pisst på boxen som inte spelade in slutet på min film, bli mätt pga. godis, ätit glass, blivit överhettad i soffan och hey, klockan är bara barnet som Emelie brukar säga. Haha, min kväll kommer vara fullsmackad med massa roligt, så som borsta tänderna, titta på tv, bli trött, plåga mig igenom filmen/tv-programmet jag kollar på för att sedan ge upp och sova.       

Jag hoppas ni förstod min ironi.


This is the end

2008-09-06 ♥ 16:25:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ingen rubrikfantasi. Det står still, så jag tog en låttitel..

Ja, nu är jag hemma från Birsta. Jag kom hem med en godispåse, mycket nöjd. Hahah.

hum, vilket intressant inlägg.. Borde få pris.


bischon frise

2008-09-06 ♥ 13:17:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag har alltid velat ha hund men eftersom att mamma är allergisk går det inte. Så självklart ska jag skaffa en när jag flyttat hemifrån. Men det är inte förnst nu som jag hittat min drömhund. Alltså, hur söt är den inte? Man blir alldeles tårögd... Som en liten snöboll. Det finns ingen sötare. Checka ögonen. Åhhhw.





uppe med tuppen

2008-09-06 ♥ 13:11:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Kan ni gissa när jag vaknade imorse? Klockan 8, en lördag morgon. Kul liv. Haha, Morronmänniska som jag är blev jag pigg så fort jag öppnade ögonen och tittade vad klockan var, sen var det kört. Medans Johan låg och sov läste jag lite i en bok. Höhö. Fast vi la oss väldigt tidigt också.. typ halv tolv? Väldigt tidigt.

Om en stund (nån timme) ska jag och mamma fara till birsta. Jag har inte tänkt köpa nåt, men man kan ju hitta nåt som man blir kär i.. =D Men har ingenting planerat, mamma därimot ska köpa en hårfön, den pajjade förra helgen tror jag.


på skolan

2008-09-05 ♥ 14:52:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå..
Nu är jag på skolan och har svenska C. Vi håller på med en krånglig uppgift som man inte fattar så mycket, men nu tror jag att det har låstnat. Vi ska välja ett ämne och sedan leta reda på fakta om det ämnet (jag har abort) från tre olika medier och sedan jämföra och analysera och hela den biten. Jobbigt..

När läraren, eller vikarien för läraren inte är så bra att förklara blir det inte precis bättre. 


mörker

2008-09-04 ♥ 19:53:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vad fort det blir mörkt ute.. Klockan är inte ens åtta och det börjar bli riktigt mörkt, snart måste jag gå och tända alla lampor i fönstren.. det är mysigt när det är mörkt, då man kan tända ljus och mysa på. Jag gillar vintern, fast inte kylan då. Men resten, jag gillar snö. Det enda som är jobbigt är att det är bäcksvart när man ska kliva upp, då blir det ännu jobbigare.

Nej, nu är det dags för mina röda naglar att bli rosa/röda.


Pappa vs Sickan

2008-09-04 ♥ 19:19:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Idag har pappas jobb en firmafest med temat film. Alla skulle klä ut sig till någon/något. Haha, min kära far valde Sickan, men visst blev han rätt lik? Hihi. På den här bilden saknas dock västen (under skjortan). Han ser 20 år äldre ut med de här kläderna x) Fult. hahah, Med håret sådär inne i baskern ser han hårlös ut. but i still love you dad ;D



slut i benen

2008-09-04 ♥ 19:12:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Har varit och svettats på spinningen. Jag gillar att spinna för det känns verkligen som att det tar något, man blir dösvettig och ja, jag gillar spinning. Från början var det en plåga eftersom att jag har ju en sån himla träningsverk i låren så de brännde på fint de. Hua.. Men sen när de blivit vana så gick det bra. Sedan ville jag inte ta i så mycket från början så att jag skulle orka hela vägen. Man vet ju aldrig hur jobbigt det är. hhah, men till nästa gång vet jag att jag kan ta i lite mer. Hihi. Är det bara jag som har lagt märke till att killar svettas mer än tjejer? Det rinner om dem så fort de gör något ansträngande. Inte så fort de börjar, men ni fattar kanske vad jag menar..

Jag hann aldrig äta innan jag var tvungen att fara så när jag kom hem stog den här stora tallriken med mat och väntade på mig. Orkade inte äta upp allt, hah. Om ni undrar varför gurkorna ser så konstiga ut är det därför att de är stekta. ;P Men gott vare!



nu är jag proffs på att spara ett worddokument

2008-09-04 ♥ 16:44:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Amen tja..
Det har varit en seg dag.. Timmarna har släpat sig fram, speciellt den sista dubbeltimmen då jag hade information och layout. Man kan ju undra om läraren tror att vi är dum i huvudet av nåt slag.. För idag gick vi igenom hur man sparar ett worddokument och vad alla tangenter betyder och hur man kan använda dem. tex, hur man får fram ett snabela (@). Som om man inte kan det liksom? Sen gjorde vi två av de meningslösaste uppgifter man kan göra.. Vi fick en text som vi skulle skriva av och sedan spara då, så vi kunde träna på det. jisus, den här kursen vore något för morfar.

Det blev benandjerrys igår. Testade bohemian rasberry, mycket god kan starkt rekommenderas.

Ikväll blir det spinning för min och Emelies del, snacka om att man kommer bli svettig. Den kommer typ rinna ner för kinderna och sakta droppa ner på golvet. hahah fräscht. Nej, men det ska bli roligt! =)



tja

2008-09-03 ♥ 14:41:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Myskläderna är på och jag har nyss fikat lite. Det behövdes kan jag lova.

hah, jag märkte visst att jag hade träningsverk ändå. Det hade liksom inte riktigt visat sig.. Tills vi hade gympa. Självklart skulle vi vara ute i fuktvädret med regnet som hängde i luften. Mitt hår klarade sig lindrigt undan, i vanliga fall brukar håret stå åt alla håll och kanter när det är fuktigt. Nu klarade jag mig med bara en fetinglock vid luggen. Vi sprang i elljusspåret den här gången, en mjukstart som Henke kallade det. Så det gick ju bra, ska nog springa själv här hemma imorron kväll eller nåt sånt..

Ikväll ska jag äntligen vara med Johan. Det var länge sedan det bara var han och jag liksom. Jag fick ett sug av glass när jag var på skolan och ringde till min älskling och kollade om vi kanske kunde mysa till det lite extra, hihi men lite glass och kanske en kladdkaka? Det är ju faktiskt lillördag (a). Får se hur det blir, är inte så sugen nu. hihi.


Kändisarna

2008-09-03 ♥ 07:28:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Det var dehär kändisarna som jag såg x)




onsdag morgon

2008-09-03 ♥ 07:24:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon.
Nu sitter jag ombytt och klar för gympan. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka moppe eller buss, men det lutar nog mot moppen. Vet inte riktigt om jag orkar vandra till Böle med tungväskan på axeln när jag ska hem. Fast jag vet inte. Inte än.

Night fighten var rolig, så den ska vi börja gå regelbundet på. Funfun. Jag har mindre träningsverk än jag trodde att jag skulle få. Har bara i armarna och på sidorna liksom efter armhävningarna. Inge mer. Det känns ju iaf skönt.

Onsdagar är min västa dag. Det är fullsmockat med lektioner, fem stycken mellan 8.00-13.40 så det är inte precis lugnt och skönt, stressa hit och stressa dit.

Det blir nog buss ändå.



borttaget

2008-09-02 ♥ 16:55:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag tagit bort min lunar. Där har jag tillbringat många timmar av mitt liv. När jag var "liten" så trodde jag att jag alltid skulle ha kvar min lunar och sitta där som en annan nörd. Nu är tiden för länge sedan förbi och jag har gått vidare mot bilddagboken och blogg.se . Så där/här har vi mitt nya liv.. Haha.

Nu kära vänner kan ni bli medlem på lunar och heta linneabtw.


påmind

2008-09-02 ♥ 15:49:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Lina påminde mig nyss genom att skicka en kommentar där hon undrade vad som hade hänt med de där kändisbilderna jag skulle lägga upp. Det hade jag glömt, men ska göra det så fort datorn nere blir ledig. Gustav har ockupperat den.. Det här är mammas förstår ni. hihi.

Så håll ut. Hoppas inte att ni dör av nyfikenhet.

peace out.


Hej

2008-09-02 ♥ 15:45:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu är jag hemma efter ännu en regnig och kall dag. Det märks att hösten börjar komma nu, det är ju så kallt!

Matten börjar bli svår nu, den sidan jag höll på med i typ en timmes tid var nästan omöjlig, de första uppgifterna kunde jag men sen vettni.. Eftersom att Olle inte är den bästa på att förklara heller så fattade jag ännu mindre när han höll på att skriva upp allt. Så jag tog med mig boken hem, ska fråga pappa sen när han kommer hem. Lika bra att lära sig allt rätt från början. Det är ju faktiskt matte B så nu krävs det lite mer. ^^ Och i år ska jag inte få ig på nationella! dessutom ska jag försöka fixa ett vg i matten. Låter omöjligt men jag får väl plugga på då.

Spanskan var ju nästan ett skämt. Fast läraren verkade bra. Jag och Camilla, de enda i hela tvåan som läser steg två's spanska. Vi trodde först att det blivit nåt fel på schemat när en massa ettor började välla in genom samma dörr som vi gick in igenom. Så va icke fallet. Vi ska läsa med dem. Vi som inte kan så mycket, vi som bara läst ett år. Mot dem som läst i tre år och kan en hel del. Fast läraren var snäll.

ikväll ska jag och girlsen åka och köra night-fight aerobic på hälsostudion, eller hälsohuset som det heter numera. Så nu ska jag ringa och anmäla oss.


home

2008-09-01 ♥ 16:27:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hej mina vänner!
hihi, jag tycker att det låter så töntigt när man säger så, haha. Men ajja.

Jag har nyss kommit hem, jag och Perelli har varit på gymmet och checkat läget. Vi kom fram till att det skulle nog bli pass för vår del. Iaf när det är sådär litet, eller det var ju större än det förra men ni kanske förstår vad jag menar. Alla känner alla liksom.

Hur som helst så kändes det som sommaren var tillbaks, när solen låg på var det stekande och man blev varm i hela kroppen. Det var varmare ute än inne, fast timrå gymnasium är väl inte så kännt för att vara varmt. Iskallast.

Ikväll blir det nog bara chill, sitta här och blogga, tv och sleepa. Imorn börjar jag åtta och har dubbeltimme i spanska, vilken bra start på dagen va? *ironisk*


RSS 2.0