promenad

2007-10-31 ♥ 12:37:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

ska snart gå till sörbergenorra, jobbigt. men det ska bli faktiskt skönt och ta sig en liten promenad =) hihi, hinner inte skriva någe mer nu, ska gå och fixa det sista. ;P


moneymoneymoney

2007-10-31 ♥ 09:20:36 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

varför kan jag inte somna om? Jag är trött som ett as men det går inte att somna om.. whay??! ajja, får väl ta och göra det bästa av situationen och inte ligga kvar i sängen och tänka att snart, snart somnar jag. Då äre kört. ahah, idag ska jag och emelie på birsta city. Låter fortfarande konstigt att säga det, är ju van och säga ikea. Men men, de har ju öppnat massa nya affärer och jag har inte sätt dem än så länge.. Så det ska bli kul. Ska försöka att inte köpa upp hela studiebidraget idag, måste ha kvar lite under hela månaden, men det blir säkert svårt för jag har knappt handlat nånting på aslänge, köpte skor förra månaden som gick på 900 och så en present till johan. Vipps så va pengarna slut. Jag har bestämt mig för att bara handla för 1050 kr (studiebidraget) i månaden. Fast nån gång ibland kan jag väl köpa nåt litet extra. Måste spara pengarna. hehe, Ska nog skita idet den här månaden, och köpa det jag vill ha.. Men ska fundera, fan vad jag babblar på om de här med pengarna ^^ så nu måste jag sluta innan jag fortsätter göra det.


iq test

2007-10-30 ♥ 19:40:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

jag har 104 i iq., det var genomsnittlig, men jag hade på alla frågor över det genomsnittliga. haha undra om jag är ett geni kanske. Tror nog inte att det är speciellt bra, var ju som sagt genomsnittlig.  har testat mig på denna sida


de blev lite bränt ^^

2007-10-30 ♥ 18:18:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

jag vet inte vad jag ska skriva. Men ska försöka komma på någonting.. inatt sov jag som en gud! johan lyckades med det oxå, det är bland de första ggrna som vi sover med varann som båda sover superbra. Det är faktiskt helt annat att ligga och sova bredvid någon annan, den personen tar oxå plats ^^ men det är så mysigt :D hehe. Vi har blivit värsta bakarna, bakade ett par äckliga blåbärsmuffin för ett tag sen, två veckor eller nåt, vi bakade en kladdkaka för ett tag sen. Igår bakade vi en rulltårta som blev lite bränd. haha, osså muffins med vaniljkräm i. SUPERGOA. men de blev dock oxå lite brända, hihi. å lite torra, men om man bortser från det ^^

ikväll ska jag bara ta det chill! så fruktansvärt underbart skönt, ska sova själv inatt och så, måste säga att de ska bli skönt, sover aldrig så jättelänge när jag sover med johan.. synd det. Men men, =) eller joo det gör vi väl . men aldrig mot 11 tiden. ^^ jo en gång när vi gick å la oss vid 3. då sov vi till tolv. haha, Ugly betty ikväll osså så Desperate Housewives =) ME LIKE!

johan glömde förresten sin tandborste.


...

2007-10-29 ♥ 18:58:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag känner mig så misslyckad .


Pengar

2007-10-29 ♥ 18:39:36 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Mörkt och dystert ute är det iaf nu.. Alldeles svart, längtar tills snön kommer för då blir det lite ljusare. Men mörket har sina fördelar, det är mysigt, man kan tända ljus och det är lätt att somna ^^ haha, fast man blir så trött på morgonen då det är svart.

Det är synd att det här lovet bara är en vecka, borde i alla fall vara två veckor så man har tid och känna sig lite ledig, än så länge känns det bara som om det är helg, men framot mot ons,tors då lär man känna sig ledig. Längtar redan till Jullovet, men det är ju oxå så kort. Men bättre än ingenting. Vårterminen är mycket bättre än höst, just därför att det är mer lov. På hösten har man ju bara ett.. Trisst, men sant. undra när johan hade tänkt dyka upp. Hoppas att det är snart för annars har jag stannat hemma i onödan, mamma är nämnligen på ikea. Men hur som helst så ska jag dit på onsdag då jag får mina pengar! Men ska inte handla upp allting, då måste jag vänta så länge igen, ska max bara köpa en tröja.. MEN vi får väl se, har egentligen mycket pengar så det räcker gott och väl.. Men vill ändå spara lite av mina sommarjobbspengar.. De kan komma till användning när man som minst anar det..


vad är det förnåt?

2007-10-29 ♥ 17:20:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejsan
One tree hill var bra idag, riktigt bra. Sjukt slut bara.. Den där äckelgubben (Danny) sköt ju Keith, har för mig att han heter det, men han som är tsm med Lucas mamma. Sjukt, jag hatar Danny, så ego och allt. nu lär han säkert lämna pistolen vid Jim och få det att se ut som att jim sköt keith först och sedan sig själv. IDIOT. hoppas att peyton klarar sig, det hoppas jag. Men vi får väl se, måste kolla imorn =) Höll på att svimma förut idag.. Fyra ggr var det, en gång vare riktigt nära började till och med vingla men hann precis ner på stolen.. Varför blir det såhär? Har faktiskt mått dåligt hela veckan, ont i magen hela tiden typ.. ;/ Crazzy. Inte nog med det så har jag fått utslag under ögonen.. ? de är röda och blir bara fler och fler.. men bara under ett öga det är det som är så konstigt, tål kanske inte min concealer, men då borde det ha vare så för en lång lång tid sedan ju, och det borde vara på andra ögat .. vet verkligen inte. nån som har nån aning??!


hemma hos johan

2007-10-29 ♥ 12:44:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej
har nyss ätit lunch, åt aldrig någon frukost. Så nu är jag äntligen mätt, haha. men hann inte äta det hur som helst för johan skulle på nåt möte med fotbollen klockan 11. Då jag fortfarande låg och halvsov. hehe, så jag låg där uppe och väntade på att han skulle komma hem igen, kändes lite fel att gå ner och äta nåt när hans familj var hemma ^^  hehe, Sen så satte jag på hitta nemo för det blev bara skitpogram på tvn. Men Johan kom hem precis när jag hade börjat kolla så vi ska kolla klart på den snart =) Men ha det bra, skriver nog mer ikväll eller mitt under dagen.


snart.

2007-10-28 ♥ 18:09:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hey!
nu ska jag snart åka till johan. Det ska bli kul, har inte träffat honom på två dagar nu faktiskt. Ovanligt ;) heh, idag har jag verkligen inte gjort någonting. Kollat samanlagt på tre strycket. sagan om ringen (1:an), tre muskitörerna och HP imorse då :) hehe. Skönt å bara slappa. Den här dan känns så lång. Tror att det är för att vi har ställt tillbaks klockan, vet inte riktigt. Men nåt sånt. haha, men nu ska jag gå och fixa till moi lite.


Söndag morgon.

2007-10-28 ♥ 12:12:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej
igår hade vi roligt, blev svinmätt. Är fortfarande väldigt mätt, åt nästan ingen frukost. Tänker inte äta nån lunch heller, eller joo lite. Tur var det iaf att vi bara köpte en familjepizza. Det räckte gott och väl, först tänkte vi köpa en vanlig oxå. Men det var en jäkla tur att vi inte gjorde det. Det var knappt så att vi orkade hela. Vi fick tvinga i oss den sista biten som vi delade på.

idag ställer man ju om klockan, eller i natt. Så imorse när jag vaknade tänkte jag, amen klockan är rätt så mycket så jag klev upp. haha, då var hon halv elva men oppps, halv tio var hon visst ^^ Sen när jag tänkte gå och sova vidare lite så kunde jag inte somna. Så jag satt igång Harry Potter och den flammande bägaren, det är en bra film. Var bara så länge sedan jag såg det. Så jag tyckte att det var påtiden.

Idag fyller min gamelmormor Olga 95 år. Mamma är där, men själv så kände jag att jag inte kände för att följa med. hon bör nämnligen i Enånger, en och en halv timme bort härifrån. Vill inte sitta i bilen så länge. Jag blir faktiskt imponerad av henne, hon bor på ett hem där alla är helt borta, det finns nästan ingen som är klar i huvudet. För det är ett sjukhem, men Olga är inte sjuk, hon minns allt jättebra och har inga problem att prata eller något liknande. Helt frisk, fast hon har lite problem med benen oså.. Men inget sånt som att hon skulle vara senil eller så. Riktigt pigg är hon, så vill jag oxå bli när jag bli gamal, precis som henne. =)


yeyy!

2007-10-27 ♥ 16:15:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

hej
nu har jag nyss badat, gud vad härligt! fast det blev lite varmt på slutet. hhe, så nu är jag överhettad och typ är värsta varm. Men det gör ju inget, fast det vore skönt om jag skulle gå ut en liten stund nu. måste nog gå och sminka mig nu också, så jag inte blir klar i sista minuten. Det  vore ju lite jobbigt kanske. haha. men skriver mer ikväll ;) då får ni nog se bilder å.


en härlig morgon

2007-10-27 ♥ 11:23:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hey!
solen skiner och det är bara så skönt ute! har varit ute och gått i en timme med mamma. Det var så härligt, frös ingenting. Mötte Gabbi gjorde vi också, hon gick och sålde sina aftonbladet tidningar, eller om hon delade ut dem. Kommer inte ihåg vilket av de det var, men det kvittar. Men magen börjar kurra efter mat! åt ju frukost vid åtta och då åt jag pissit lite alltså, var inte et dugg hungrig nämnligen. Men det är jag nu efter min långpromenad.

Har nyss registrerat mitt busskort på internet. Visst det är lite sent, men bättre sent än aldrig! Dessutom är det ju så bra att ha det (en registrering) för om jag tappar bort det så ka jag spärra det och sedan får jag ett nytt kort med hela berloppet på som det var innan det försvann =) Great.

Ska snart åka och köpa lite godis och sånt till ikväll, men det blir nog om en halvtimme tror jag. Så nu ska nog ta och spela speedy bubbles. Det är skitroligt, jag har börjat bli beroende av det. Dessutom så är det svårt att förlora så det är som ett evighetsspel.


image31

det är så fint väder ute, så var tvungen att ta med en höstbild! :D Synd bara att det inte går att få det lika fint och soligt som det är ute nu. Det är oxå synd att alla löven börjar falla av.


Morgon.

2007-10-27 ♥ 08:21:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

god morgon!
Johan hade match idag så vi klev upp tio i åtta vilket resulterade att jag är en vandrande zoombi. Men det gör ingenting, ganska skönt att komma upp i tid faktiskt, har ju å andra sidan ett helt lov att sova ut på! Det ser jag framimot. Ska nog ta och gå ut och gå en runda nu när jag ändå är vaken, osså är det nog inte precis så många ute och går. Så det blir bra. Tänkte ändå ta och gå lite, så det passar prefekt! Lär nog bli pigg också =) Ikväll ska jag emelie och gabbi ha vår lilla tjejmiddag. hah, vi ska käka pizza. ^^,


äntligen äntligen lov!

2007-10-26 ♥ 19:56:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hey!
Sitter här och fördriver tiden och väntar lite smått på Johan. Men det är inte så att jag precis lider. haha, nädå. idag känns det som att jag har gått skitmycket alltså. Fast jag har gjort det, iaf lite. Sprang till bussen, men den kom aldrig. så det var ju helt i onödan.. Blev mycket less då och så gick jag hem till Johan, pallade inte gå ända hem till mig i klackskor, inte för att dom är spec höga. Men skavsårenefteråt blir inte nådiga kan jag tänka mig. Inte nog med det så kom pappa aldrig och hämtade mig, eller aa han hade fastnat på nåt möte och hade inte med sig mobilen så jag blev tvungen att ta mitt pick och pack och gå från johan. Han skulle på match så kunde inte precis vara kvar där längre heller. Men lite tur hade jag iaf, när jag kom till böleängen så mötte jag precis Stefan i bilen så han skjutsade mig hem =D DET VAR BRA. hihih, frös som en gris oxå.

Har nyss gjort lite franskmanikyr. Men det var lite onödigt för mina naglar har inte hunnit växa så mycket som det behövs för att det ska se sådär supersnyggt. Den vita färgen var lite klumpig, men den är rätt gammal. Eller några månader, men har H&M's och den är skitkvallite, alltså inte när de sitter på utan hållbarheten. Men den sitter bra på naglarna och den är billig så jag tycker att det är väl värt priset :)

Å NU ÄR DET LOV PÅRIKTIGT!


GRIPANDE.

2007-10-26 ♥ 17:48:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Filmen vi såg idag var fakitskt bra, men alldeles för lång, nästan två timmar. Man blev så rörd när man såg hur de har det där borta. De svälter, i byn fanns det inget apotek, inget sjukhus ingenting. Många barn har inga föräldrar och får då leva på gatan, tigga, prostituera sig. Nu låter det som om jag inte hade en aning om att det var såhär.. Men det visste jag faktiskt, men tycker att det är så hemskt så måste ta upp det. Man fick verkligen se allt! hur barnen sov på gatorna och sniffade limm, rökte och allt annat som barn inte ens ska hålla på med. Inte nog med det så fanns det en stackars pojke som bara hade ett ben, men han var jätteduktig att klara sig med det, han hade ju självklart kryckor. Den var en fattig tant som bara hade ett öga. De hade tagit bort ögat helt och sytt ihop skinnet. Det var så hemskt, och det som de gjorde med fisken, de hade som jobba att rensa fiskresterna av det som inte behövdes till filérna, dvs. att bara huvudet och skelettet var kvar. De kröp omkring maskar på fiskarna och det var så äckligt! Bestämde mig att näe, nu ska jag inte äta mer fisk. Men det var fisk till lunch och vipps, så snabbt gick det att börja igen. Men iaf, sen så steker de fiskhuvuderna och äter dem :O Det var varit mask och legat på marken och en massa smutsigt skit. Men de måste ju det för att överleva. Själv så klagar jag på att maten är så dålig på skolan, jag är så less på mina kläder, klagar på att jag tkr skolan är skit. Medans de grejjerna som är så självklara så att jag till och med klagar, är deras dröm. Att kunna få obegränsad mat, kunna ha kläder så de kan byta om och att kunna gå till skolan! Det är allas dröm, att få en utbildning. Och här sitter jag och klagar om att jag inte orkar gå längre i skolan, att jag är så less på läxorna, proven och allt. Ska nog ta och tänka lite på vad jag säger och inte klaga på det. I alla fall försöka, det är en början. 


snart snart lov

2007-10-26 ♥ 08:32:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

hej
sitter på skolan och väntar på att vår pogramdag ska börja. VI börjar om en halvtimme, men har redan varit här i en halvtimme. Var tvungen, orkade inte cykla så jag sket idet. Lika bra och åka hit. Sen så är det mit efterlängtade lov! Jag ska njuta varje dag och åå gud va härligt det ska bli. På lördag blir det roligggggt :D


heh

2007-10-25 ♥ 19:54:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

kom nyss hem från träningen, det gick bara bra ;D haha, eller inte. Det gick SÄMST!
men hinner inte skriva mer nu, vi höres imorn och sen är det HÖSTLOV!!!!! :D:D


Trött

2007-10-25 ♥ 08:18:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

godmorgon!
jag skulle gärna se det som om det var kväll nu, för jag är grymt trött. Vill bara lägga mig i sängen igen och sova sova och åter sova. Men det går inte för sig.. TYVÄRR. Men ska cykla till skolan iaf så då blir man ju lite piggare. Tänkte egentligen åka buss.. Men pappa kunde inte hämnta mig efter skolan, inte mamma heller.. Så då måste jag vänta så länge på en buss. Visst jag kunde ju ha gått. Men det orkar jag inte känner jag. Inte efter en skoldag då man slutar klockan fyra. Sen halv sex har jag träning! härligt. Korten blev förresten inte sådär helt hemska. De blev ok! =) Ajja, ska nog ta och platta ner luggen lite. Den står åt alla håll och kanter efter natten. Men bloggar mer sen när jag kommer hem =)


jaa

2007-10-24 ♥ 18:46:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

det löste sig :D johan ringde nu ;) jhihi


suck

2007-10-24 ♥ 18:38:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

okey, jag överdrev lite i det förra inlägget. Är inte på väldigt dåligt humör. bara lite.. Men det är bättre nu, har ätit en glass.. haha, men det gick inte bara över på grund av det. Det vore ju bra om Johan kunde ringa och säga hur han ska ha det? Jag trodde att han skulle ringa direkt när han visste hur det skulle bli, men det har gått snart två timmar. Jag måste veta, för tänkte nog ta och gå ut och gå med mamma om han inte kan. Annars känns det fan onödigt, jag sitter och väntar på att han ska ringa.. ska nog skita i det och ta och gå ut och gå endå. Han kanske ringer om två timmar? sen har han träning. Ååh, less. Det vore så bra om han kunde ringa nu och säga, nej jag kan inte..  eller ja jag kan. Men nu börjar klockan bli ganska mycket och om jag ska åka till han och sen hem vid nio eftersom att han har sin träning klockan halv tio.. kul. INTE.


bad news.

2007-10-24 ♥ 17:43:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag är på dåligt humör, väldigt dåligt.


Lite jobbigt kanske

2007-10-24 ♥ 15:34:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

HUNDRA FRÅGOR:

1. Tre namn jag lyssnar till:
Linnéa. Det är ingen annan som kallar mig något annat.
Joo gabbi, men de namnen ska vi inte gå in på.

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Jag vet inte, svår fråga. Typ håret kanske?

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Allt för mycket, min kropp och mitt ansikte. I stort sätt
allt. Bra självförtroende eller vad?

4. Detta är jag rädd för:
Jag vet faktiskt inte.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
En puss (från J), emelie's dåliga komentarer, mat.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
jag kan inte spela fotboll, kan inte sjunga (även om
jag vill) och kan inte sova med öppna ögon.

7. Detta tycker jag om att göra:
jag tycker om att göra det mesta!

8. Detta vill jag göra just nu:
Just nu vill jag sluta frysa. Gör det jämt nu förtiden.

9. Bästa känslan:
Att vara lycklig.

10. Värsta känslan:
Misslyckad, utanför och ensam.

11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:
Man ska kunna fungera bra tillsammans, kunna prata om allt.
Ha roligt, mysigt och att den andra personen ska älska mig för
den jag är.

12. Är jag kär just nu?
ja, det är jag.

13. Jag vill gifta mig:
Jao

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Har faktiskt inga planer på det, jag tar det som
dagen kommer.

15. Min käraste ägodel:
svårt, men det är nog mobilen, den använder jag
så gått som jämt.

16. Något jag vill ha i present:
långt kvar, men en dator skulle inte sitta fel.
Inte heller en ny mobil

17. Detta har jag på mig just nu:
strumpor, trosor, bh, linne, Tröja, jeans, skärp.

18. Favoritkläder:
har inga spec favoritkläder, men måste nog säga
att det är jeans.

19. Favoritdjur:
hund

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
alla olika musikstilar. Jag gillar det flesta!

21. Favoritlåt just nu:
Haha, kid's in america.

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligast är nog historia och svenska. Tråkigast är
engelska och natur

23. Stjärntecken:
oxe

24. En bok jag älskar:
Barn 312. Har läst den hundra miljoner ggr och
den är lika bra ändå!

25. En film jag älskar:
Titanic och Gladiator, de är de bästa filmerna
jag vet. Man kan kolla på dem hur många ggr
som helst utan att lessna!

26. Tv-program jag gillar:
ugly betty, desperate housewives, CSI, sjunde himlen,
one tree hill, Americas Funniest Homevideos m.m.

27. Favoritdoft:
gu va svårt, men måste nog ändå säga Escada,
alla deras parfymer luktar som himelriket (a)

28. Detta äter jag gärna:
God mat.

29. Dricker helst:
Cola, mjölk, vatten, loka.

30. Favoritgodis:
allt! utom vissa lakrissorter.

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Malaysia och Thailand.

32. Färg på mina ögon:
typ blågröna.

33. Min längd:
164 ^^,

34. Jag tror på:
livet, inte gud.

35. Jag spelar:
MUSIK.. ehm

36. Person jag beundrar:
Beundrar väl ingen något speciellt.

37. Så här bor jag:
I mitt rum, där finns det en säng, tv,
bokhylla, skrivbord och fotölj m.m.

38. ??
vad?

39. Det här tänder jag på:
Vet faktiskt inte. ett bra hångel?

40. Det här gör mig avtänd:
typ allt äckligt.

41. Favoritfärg:
svart, grön, röd, vit,

42. Favoritcitat:
"ska vi ta en vezuvio kanske?" "njae, vi tar en naturell, med skinka, ost och tomatsås" Smarta lilla gabbi.

43. En hemlighet jag vet:
det tänker jag inte säga här iaf.

44. Bästa present jag fått:
vet inte, minns inte riktigt vad jag fått alla år, men det
var något som jag blev sketaglad över. men kommer
inte ihåg.

45. Senast köpta skiva:
åjj, har nog aldrig köpt en skiva tror jag ;S Fick
alla, hahah.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
no idea.

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
typ det mesta?

48. Udda förmåga/egenskap:
Jag kan hä upp ena ögonbrynet :D

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
en hund, för då slipper jag frysa så mycket, jag skulle
få vara inne och de skulle krama mig. haha.

50. Vad lyssnar du på just nu?:
Ingenting.

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?:
har varit i skolan och åkt buss hem, ska plugga. Vara med Johan.

52. Var är dina föräldrar födda?:
Uhm, pappa i umeå och mamma kommer jag inte ihåg.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?:
vet inte ..

54. Vilken är din favoritrestaurang?
Vet inte, brukar inte äta så mycket på restaurang.

55. När badade du i en pool senast?:
Förra året ^^

56. Har du varit med i någon skolpjäs?:
aaop, 2 tror jag och en var jag och några till med och skrev.
Det var i mellanstadiet tror jag, den andra var julsoaren i nian! :D

57. Hur många barn vill du ha?:
2 , helst flicka och pojke

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
OPERA ;O

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?:
Får inte rösta än.

60. Vad har du för TV-kanaler?:
typ de vanligaste.

61. Har du åkt moped någon gång?:
aaa.. ett par hundra MINST.

62. Har du busringt någon gång?:
joo, det har jag väl (a)

63. Har du fått felparkeringsböter?:


64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?:
aldrig i hela mitt liv. hellre dör jag.

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?:
Vilket ligger längst bort, italien (sicilien) eller canarieöarna?

66. Har du en egen trädgård?
jao, fast tänker inte på den som min.


67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?:
läser aldrig sånt.

68. Kan du alla orden i nationalsången?:
ja det kan jag ;)

69. Badkar eller duschkabin?
både och!

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? :
nykeln till frihet.

71. Favoritpizza?:
vezuvio.

72. Chips eller popcorn?:
Det beror på vilket tillfälle det är :D

73. Vilken färg på läppstift använder du?:
använder inte det, men har ett rosa. Faktiskt fint :)

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?:
vad är det?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?:
nej, har inga tankar på det heller.

76. Apelsin- eller äppeljuice?:
äpple, det är goare.

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?:
öhhm, var nog med familjen, McDonald's.

78. Favoritchoklad?:
Marabou

79. När röstade du senast?:
i sexan

80. När åt du en hemodlad tomat sist?:
har aldrig gjort det.

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?:
japp =) flera ggr faktiskt.

82. Är du bra på matlagning?'
aa ;) fick MVG i hk.

83. Klarar du att tanka själv?:
mm.

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tvn?
näe

85. Pepsi eller Coca Cola?:
smakar typ lika.

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?:
näe.

87. Vad var det senaste du handlade?:
Godis.

88. Har du kräkts offentligt?
Nej.

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?:
både och!

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:
njaa, kanske.

91. Har du ringt något betalnummer?:
Va ja fattar inte.

92. Kan man vara vän med sitt ex?:
joo, fast för mig skulle det nog inte funka.. det beror på
hur länge man va tsm.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?:
mamma..

94. Hade du mycket hår som liten bebis?:
näe

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?:
en hemskt fult.

96. Vad har du i din väska?:
allt ifrån skolböcker till parfym

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
borstar tänderna

98. Vad är du tacksam för idag?:
vet inte, inget.

99. Var hittade du den här listan?:
hah, från linas blogg på lunar.

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
de som vill.


Allt

2007-10-24 ♥ 14:30:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

ååååååh, jag har fått tbx mina kort.. jag är så missnöjd, självklart var det den dagen så jag var så himla trött, så jag ser trött ut. Det känns ju sådär hyffsat roligt, men är inte så förvånad.. Jag blir typ aldrig bra på kort. Korten har något emot mig, haha. Men de va lite mysko.. fick inte klasskortet på samma gång? Tänk om det har kommit bort, då blir jag sur. Är det någon som vet när skolkatalogen kommer?

Det var faktiskt riktigt äckligt idag när jag gick över järnvägen (eller båda) när jag kom ut på vägen igen så kom tåget, det rusade förbi i superfart.. tänk om jag hade gått trettio sekunder saktare? Inte för att jag tror att jag skulle bli påkörd för innan jag går över så kollar jag alltid om det kommer något tåg eller inte. Men det var faktiskt lite scary. Ikväll ska jag nog vara med johan tror jag.. Nu ska jag plugga lite, har något engelska test imorron.


Strömavbrott

2007-10-24 ♥ 07:23:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Igår var det strömavbrott.. Nästan hela Fagervik, freddie klarade sig dock, det såg jag. Men gabbi blev oxå drabbad. haha, hon ringde och frågade om jag oxå hade det. Självklart hade jag det. Gabbi hade iaf tur, hon fick tillbaks strömmen så hon kunde se slutet på desperate housewives.. Jag däremot fick tillbaka den precis när det var slut .. Skojj.. men men, jag får väl ta och se reprisen på söndag =) vad mörkt det är ute nu. Alldeles svart, det är lite mysigt faktiskt, jag gillar vintern.. fast inte när man fryser, men annars så! =D Ska gå och platta luggen nu, så jag inte missar bussen!


träning

2007-10-23 ♥ 17:37:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ska snart bege mig på träning!  äntligen, har inte tränat på två veckor .. :/ eller det här är andra veckan, så det blir väl en vecka. Ska egentligen träna klockan sju, men mamma kommer hem klockan halv tio och då är det lite sent att åka dit, så jag åker dit nu med pappa och gustav. bra bra =) Johan blev glad tillslut. haha, ^^ men måste åka nu, jag skriver nog mer när jag kommer hem om jag hinner. Det är ju uggly betty och desperate housewives.. så det blir knapert med tiden. Men kanske =D ses.


"Inge roligt" sa Johan

2007-10-23 ♥ 14:38:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

jag kom nyss hem från skolan, haha. Johan trodde tydligen att vi skulle vara med varandra idag, men det hade jag ingen aning om. Jag hade sagt att jag kanske kunde vara med han igår, de berodde på om jag va tvungen att plugga på engelskan eller inte, men det behövde jag inte. Så jag tänkte ringa honom när jag kom hem. Men så kom gullungen cyklandes på vägen när jag åkte förbi honom i bussen, men trög som jag är så tänkte jag att han ska nog vara med Björn. Sen så tänkte jag inte så mycket mer på det,  bara att jag skulle ringa till han närj ga kom hem. Hade glömt mobilen hemma. Han är less och sånt shiet, men det är inte mitt fel. ^^ eller joo lite. Men men, nu är han här iaf :) det är bra bra. Sen har jag KANSKE träning.


Godmorgon

2007-10-23 ♥ 09:47:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

har nyss vaknat och jag känner mig så slö i kroppen, knappt så att jag orkar trycka ner tanjenterna. Så skönt med bara två lektioner idag, men kommer nog förmodligen att måsta plugga.. Men får väl se vad Güler säger. Förresten, jag kom på vad Michael Scofield heter nu =P Wentworth Miller. Prison Breakt var skitbra, jag kunde faktiskt hålla mig vaken. Men på slutet så kände jag hur tröttheten kom smygande. Jag drömde en jättehemskt dröm, var tvungen att fråga mig själv när jag vaknade om den var sann eller inte. Tur så var den inte sann. Kan tyvärr inte skriva den här för den är så lång och invecklad, svårt för andra att förstå den. Jag säger bara att det var tur att den inte var sann.

Undra när mitt klasskort kommer? Lina har rean fått sitt, jag ser ut som hej kom och hjälp mig. Synd bara att de flesta skolor kommer att kunna se mig.. Men måste kolla lite mer noga hur jag verkligen såg ut. Har inte sätt kortet i verkligheten. Men kan tänka mig att jag kommer bli lika besviken. ^^ Nu ska jag ta och äta någonting och sedan kommer morfar =) Hejdå.


Prison Break

2007-10-22 ♥ 19:33:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hemma igen, det gick bara bra. Är lite småhes, jobbigt att prata med hög röst hela tiden. Det var ganska kul att när deras träning var slut så skulle jag prata med Erika och då skrek jag, eller aa pratade högt. haha, det sitter i. ikväll börjar Prison Break.. Det ska jag se, de var så spännande slut och jag ville bara strypa de som sänder P B, MAN VILL JU SE VAD SOM HÄNDER! Micheal Scofield är så snygg så man kan dö. vet inte vad han heter på riktigt, men snygg är han iaf (a)

Borde nog ta och bege mig till ett solarium så vit som jag är. Fast orka, kostar bara en massa pengar. Men jag borde det, fast det är lite sjukt.. Sist jag solade var innan skolavslutningen. Jag solade kasnke 5-6 ggr.. Men inte blev jag så mycket brunare för det, är nog ändå bäst att vänta till sommarn då man kan ligga på stranden och steka! det är härliga tider. Men faktiskt så längtar jag inte till sommaren, längtar till vintern! Så jag kan åka på min älskade bräda<3. Vi har ju köpt stuga i Björnrike nu, så det ska bli så härligt! ÅÅHhh, vad jag längtar.


image29


4 dagar kvar

2007-10-22 ♥ 16:56:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hey
nu är jag äntligen hemma! huvudet sprängs nog snart och jag är så trött så trött. På bowlingen gick det pissit, fast kom iaf inte sist som emelie gjorde. Jag orkar verkligen inte träna småbarna, det är absolut ingeting som jag känner för, men får ju pengar för det. Det var länge sedan jag kände mig såhär knäckt. Lovet kommer verkligen i tid, bara fyra dagar kvar nu, i skolan alltså. Gud vad jag ska slappa, jag ska inte göra något som är jobbigt (förutom att träna då). Bara chilla, ligga och kolla på tv. Det är sånna grejjer jag känner för att göra nu. Skita i skolan stanna hemma och sova. Men börjar halv tolv imorron så jag kan iaf sova till tio. Det känns bra.

Det var roligt på kalaset igår, inga större problem. Jag gillar min släkt, det gör jag. Fast nu träffade jag ju bara lotta, tommy, frida och oskar. Resten var ju där i onsdags. De har köpt två stycken hamstrar, en till Frida och en till Oskar. Personligheterna på hamstrarna stämmer jättebra in på ägarna, Oskars ; Blixten McQueen är busig och bits lite (oskar bits inte), Fridas; Sigge är lugn och gosig. Hihi, fast när han blir rädd eller träffar på nya människor så kissar han. Han kissade på gustav och blixten bet Gustav, ingen gillar honom. HAHA. men ska gå och dricka lite vatten så att huvudvärken går över lite!


image28


en snabbis

2007-10-22 ♥ 12:40:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej
sitter hemma hos emelie nu jag, hann aldrig skriva något imorse. Vi ska snart på våran friluftsdag. I bowlinghallen, haha, vad är det för en friluftsdag egentligen. Men måste kila, skriver sen när jag kommer hem!



Kalas

2007-10-21 ♥ 17:28:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu ska jag snart på kalas, min kusin Frida fyller 10 år. Åren går snabbt, jag minns när hon var liten och jag älskade att gå och bära omkring på henne.. haha, det var tider det. Men hon fyllde egentligen i onsdags, men då kunde inte vi komma för det var föräldramöte både för mig och gustav. Ett år går egentligen väldigt snabbt, jag tycker att mina 16 år har rusat iväg, förstår inte vart all tid tar vägen. Nu sedan jag började skolan har det gått i räserfart, jag förstår inte vad jag egentligen har gjort .. ? Men Vissa dagar när man inte har någonting att göra kan det väl gå lite segt, men annars så, det bara rusar iväg.

image27


ändrar om.

2007-10-21 ♥ 15:36:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej.
Nu har jag ändrat lite på designen på bloggen, men vet inte riktigt om alla kan se den? Den blev väl sisådär, har inte riktigt kommit på hur man gör en, men är på god väg. Haha. Frågade Johan nu om han kunde se den, och det kunde han. Hoppas bara att alla andra kan det ^^ haha, men men, måste försöka komma på någonting jag kan skriva som övertext där det är alldeles vitt just nu .. Har bara ingen idé. Ska fundera lite mer.

Och det säger bara plopp.


sööööönda

2007-10-21 ♥ 13:48:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

jag och J sitter här nu som dom lilla datanördarna vi är ^^ Har sovit piss den här natten. haha,  vaknade flera ggr av att johan låg på mig med benen över mina ben osså låg jag inklämd, men det gör ingenting :D det var MYYYYS. hah, ääääh. nu ska vi dra, pusshej


my dayyyy

2007-10-20 ♥ 17:51:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

nu är jag med johan, vi har bakat en kladdig kaka, haha. den blir säkert goo. Vi tänkte ju springa, men det hahahaha. johan orkade inte .. (a) Eller okey, vi båda ångrade oss och gick iställe. Imorgon ska jag på kalas. men ajja, har inge mer å skriva. Å JAG ÄLSKAR DIG JOHAN! Vi knäppte lite kort här om dan, haha;

image20     image22  image24  


untitled.

2007-10-20 ♥ 13:58:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

I open my eyes
I try to see but I'm blinded by the white light
I can't remember how
I can't remember why
I'm lying here tonight..

And I can't stand the pain
And I can't make it go away
No I can't stand the pain.

How could this happen to me
I made my mistakes
I've got no where to run
The night goes on
As I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

Everybody' s screaming
I try to make a sound but no one hears me
I'm slipping off the edge
I'm hanging by a thread
I wanna start this over again.

So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't.

How could this happen to me
I made my mistakes
I've got no where to run
The night goes on
As I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

I made my mistakes
I've got no where to run
The night goes on
As I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?


ingenting

2007-10-20 ♥ 12:00:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hey!
nu så har jag nyss ätit frukost, det sattbra. Fast inte för att jag var ett dugg sugen, men det är bara något man gör, iaf något som jag gör ^^ hehe, Jag och johan ska nog springa sedan, men regnar det så vill jag inte .. Egentligen är jag inte ett dugg sugen på det heller.. Men det var ju så fruktansvärt länge sedan jag gjorde det. Har inte hunnit :( Sen ska mami och papi på hockey. Jag vet inte vad jag ska göra. Vara med Johan antar jag, tror att vi skulle sova här =) eller om de blir hos han. Jag minns faktiskt inte. Men tror nog att det var här. Nu svamlar jag på bara, just för att jag inte har en aning om vad jag ska skriva. Det har ju inte precis hänt något idag, det enda jag har gjort är att ätit frukost. ^^ så nu pallas det inte skriva mer om nå skit. hehe. skriver nog sen, när jag HAR någonting att skriva om.


förlorare

2007-10-19 ♥ 19:22:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hållååj.
Nu är jag mätt alltså, jag känner mig som ett svullo. Var grismätt efter middagen och ändå proppar jag i mig en massa godis. Självklart så blir jag less efter hälften av godiset ^^ jaja, nu har jag ätit mitt godis för denna veckan. Ska försöka dra ner på det, helst sluta. Men det går nog inte, men men. Jag och E spelade nåt minigolf spel på internet, självklart förlorade jag. Jag är en sån dålig förlorare och en sån skrytsam vinnare, så egentligen vad är bäst, ?



TÅPAJJARE.

2007-10-19 ♥ 14:35:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej!
nu så sitter jag hemma hos Emelie, sånna nördar som vi är så sitter vi vid två datorer. Haha, men men. Nu är det slut på att plågas av enith, yey! idag var hon hyffsat trevlig iaf.. Hon till och med berömde vår tidning. Fast hon vägrade gå och hämta en häftapparat, hon tyckte vi skulle gå till bibblo som hon sa. Jag tror att hon är lite lat. hihi, på gympan så spelade vi volleyboll och ... HAHA, Jimmy sköt värdens tåpajjare och allt vad han kunde på volleyboll bollen , gissa vart den träffade?? Rätt på mitt as. Gud, jag skrattade så att tårarna rann, eller aa. De kom fram lixom. Det var så fult för han hade skutit på Camilla som var i samma lag som mig direkt efter undefär. haha, vilken sopa. Han påminner lite om Åke i min förra klass, han var väl inte heller någon stjärna, men han har aldrig skjutit någon boll på någon. Tror jag i alla fall?! men får se om jag skriver lite mer sen.. FÅ SE. hihihihi, ska äta hos E och sen ska vi gå och köpa godis. Mums, är sugen på det jag. Ikväll kommer jag hem sent, eller hyffsat. haha, hejdå


en helt perfekt dag.

2007-10-18 ♥ 16:25:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hey
kom nyss hem från skolan, cyklade med min rejsercykel på tio minuter. Hahah. Nu så sitter jag och äter en stor fet mandarin, gott =) Det har varit en bra dag, trotts att den varit lång. fick tillbaka historie uppsaten och det gick bra =D synd bara inte att hon skriver betyg .. Man vill ju veta vart man ligger. Men hon hade skrivit nästan bara bra saker och att jag låg uppmot de högrebetygen =) possitivt, inte nog med det så fick jag MVG på referatet i svenskan, blev så glad! Allt har gått bra för mig idag. Det är sällan jag har sånna dagar. hihi, osså så är jag ensam hemma till ungefär nio ikväll! det kan inte bli bättre. hihi. Fast måste renskriva min svenska insändare om slang. Men det går snabbt sedan ska jag vara med älsk! Perfekt.


kall morgon

2007-10-18 ♥ 08:35:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

god morgon.
alldeles snart ska jag dra till skolan, jag ska cykla igen, det är väl bra på sitt lilla sätt. Men egentligen så hade jag tänkt åka buss idag så att jag är där klockan åtta.. Men jag skiter i det, ville sova en timme längre iaf. Kunde inte alls somna heller igår, trött som jag var. Låg och tänkte lite. Men slockandade kanske kvart över elva eller nånting sånt. det ser kallt ut, så jag får ta min kära mössa, halsduk och vantar. hehe, Har historia första timmen, vi har börjat med ett nytt arbetsområde. Jag ska göra prov den här gången :) Men nu ska jag dra, jag skriver lite mer sedan.


ny dejt.

2007-10-17 ♥ 17:54:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

jag dejtar martin stenmarck, det är ju inge fel på honom precis.

image19
testa denna sida och se vem du dejtar, riktigt skojj faktiskt.
hade tur som inte fick någon av dom lite äldre männen.
hahha.

http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx


det är ju typiskt

2007-10-17 ♥ 15:09:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hallå!
äntligen är jag färdig med engelska brevet och samhället, den här veckan känner jag mig duktig. för jag har gjort klart allting i tid och inte i sista sekunden dagen innan inlämingen. Så ska jag fortsätta, då slipper jag känna mig stressad och hela den biten. Skoldan har varit väldigt väldigt onödig. Vi fick ju sovmorgon till halv elva för olle var tvungen att sjukskriva sig. Sen så hade vi lunch efter engelskan och så var anna inte på skolan, hon som vi har i samhälle. så vi skrev upp oss på närvarolistan och sedan fanns det inte så mycket mer att göra för att alla datorer var upptagna och mitt arbete är hemma, så jag och emelie gick hem ungefär 10 i ett. Imorse så cyklade jag, det börjar bli en vana. haha, skönt faktiskt att man rör lite på sig, och vädret idag var verkligen inte att klaga på. Det var så varmt och skönt, solen sken och fåglarna kvittrade. Guud så härligt det var =) Kom hem på en kvart. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vila handleden. Inte för att jag har ont i den idag.. Men om jag tränar precis dagen efter den har blivit bra så kanske jag kan få tillbaka smärtan. Men på torsdag ska jag äntligen träna :D Inte nog med det, nästa vecka missar jag träningen =( JAG HAR FRULUFTSDAG. boring, fast jag ska bowla men endå. jag vill träna!


image18


godmorgon

2007-10-16 ♥ 08:41:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejsan allihopa.
har nyss vaknat upp från min skönhetssömn. Jag slocknade igår direkt efter CSI, så skönt. Jag sov så dåligt igår, men inte idag =) Idag efter skolan ska jag vara med Johan, det blir roligt. Har inte varit med honom på länge, sen i fredags. Hihi, fast har ju träffat honom på skolan men det är inte alls samma sak. Det är bra att morfar kommer och hämtar mig idag annars vore det sorgligt, hihi. Då skulle jag behöva gå till skolan eller cykla och hur kul är det. Fast å andra sidan, det kanske går någon buss.. Men det tvivlar jag starkt på. Vädret idag är skitsämst, grått och triss, men det är ju höst och snart vinter så blir inte så förvånad. Men ska gå upp nu och äta frukost.



helllllu

2007-10-15 ♥ 16:26:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hey!
är typ klar med samhällsinlämingen nu och det känns så himla skönt! För inlämingen är på fredag och jag vill inte ha det lika stressigt på den här torsdagen som kommer som jag hade på förra. Det var riktigt hemskt faktiskt. På bussen hem från skolan träffade jag Svenne, var ett trevligt kort litet samtal. Sen skulle jag av serrö. Ikväll ska jag hjälpa Richie att träna småbarnen även fast jag har riktigt ont i handen. Men jag får ju betalt och dessutom brukar dom spela med mjuka bollar.. Gjorde illa den på träningen igår.. Men nu ringer johan, hejdå =)


herregud.

2007-10-15 ♥ 14:35:09 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

har inte haft någon tid att skriva de senaste dagarna.. har inte varit hemma och igår var det ett helvete konstigt nog. inte nog med det, jag oroar mig så mycket så att jag har ont i magen. hon jag ringde till sa att jag skulle ta kontakt med dem och boka en tid.. ojoj, men ska göerar det sedan , just nu orkar jag inte . Ska jobba med samhället så jag samlar tankarna lite grann.


MUMS

2007-10-12 ♥ 14:36:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejhej
har nyss kommit hem , hua så skönt. Ska snart byta om till mjukbyxor, orkar inte ha på mig mina trånga jeans längre. jag tål inte Enith (min lärare) seriöst, hur kan man ha en sån värdelös lärare??! till och med güler är bättre och då är det illa, riktigt jäkla illa. Har bara henne nästa vecka som är den sista veckan på det här arbetet sen slipper vi henne =) kan det blir bättre? tihihi, inte nog med det så dog datorerna på datakunskapen och det var ju skitbra, vi har inlämning av tidningen nästa vecka och vi kan inte ens jobba. Det säger ju sig självt. Sen hade vi svenska och det var bra, vi pratade hela lektionen om slang. Var lite drygt måste jag säga. På gympan var vi i gymet. Jag gjorde väl lite smått här och där, men tog inte i speciellt mycket. Men ajja, Johan var så gullig så han väntade på mig och gick med mig hela vägen till böleskola där jag tänkte ta bussen, eller aa tänkte egentligen ta den i tallnäs men vi hade så mycket tid över så vi gick ända dit. =) Ska vara med honom ikväll och det ser jag framimot har inte varit med honom på länge.. tyvärr så kan jag inte sova över ska till min morbror imorron. ska sitta i bilen och dö i tre timmar. tungt, men kommer nog att sova, för vi ska åka klockan åtta ;O Jobbigt jobbigt. nu ska jag nog gå och baka en kladdkaka, MUMS.

hejdå


på skolan

2007-10-11 ♥ 09:59:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejhej
sitter på skolan nu och slöar. Orkar inte jobba, kan inte jobba heller för självklart har jag allt mitt jobb hemma. Så är det med det. inte nog med det så kom aldrig bussjävelshelvetet så jag fick helt enkelt ta och cykla hur kul det nu kan vara. Kallt utav helvete var det oxå . nu svär jag ganska mycket men ni får ursäkta. Haha, När jag skulle cykla över järnvägen så var bommarna nere men tåget kom aldrig, det var till och med en bil som backade och körde en annan väg. Så då tog jag och gick under bomarna, tåget stog helt still några hundra meter därifrån, kanske 150. Är inte så bra på att uppskatta längd osånt. Ikväll så ska jag skriva klart historian som jag självklart inte ens är klar med. Det är inläming i morron, men jag orkar bara inte. Nu med samhället ska jag göra fördigt de på måndag eller något sådant. Då slipper jag stressa så himla myckte. Måste komma ihåg att ta med mig mina källor hem så att jag kan skriva dom, har dom på tre olika ställen det är ju skitbra. En är till och med på matlistan. hahah, jaao. Men nu ska jag iaf försöka jobba hur tungt det nu kan vara. Men ska bara skriva en analys och det är om mina egna tankar och dom har jag ju i huvudet. tihih . hejdå.



kort.

2007-10-10 ♥ 19:35:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej,
det blir ett sent inlägg idag, eller aa sent och sent, men klockan är iaf fem över halv åtta (a). finns inte egentligen så himla mycket att berätta. Ska nog ta en liten paus nu och fortsätta när jag har lust eller tid ^^ . Hujaja, är så trötttt. Men hur som helst, naturkunskapsprovet gick finfint :) hejdå.


hej alla söta.

2007-10-09 ♥ 14:44:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejsan!
sitter hos Johan nu jag, vi skulle egentligen plugga. Men det kommer vi nog inte att göra ^^  haha, sen så ska jag gåååååååååå hem, det känns ju småkul. Men men, får motion iaf. Morfar hämtade mig imorse och han körde jättesakta, höll på att komma försent, men det gjorde inge =) hihi, Hade två lektioner idag, skojj skojj. ^^ känns typ onödigt å gå i skolan men måste man så måste man. gick tjugo minuter tidigare från skolan för att jag skulle hinna med min buss som gick 14.01 från sjösvedjan. Men så kom Johan och övertalade mig och följa med han hem och plugga. Nu orkar jag inte skriva mer, hejsvejs.


jag älskar dig johan<3


jobbigt.

2007-10-09 ♥ 09:27:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejsan,
igår var det en jobbig jobbig dag. Orkade inte ens sätta mig vid datorn när jag kom hem. Jag ramlade ner i sängen direkt. Hade varit på träning och tränat.. I o för sig, det var min träning som var jobbig inte små barnas. MEN. Jag var på tennishallen i fem timmar, det blir väl vem som helst helt knäckt av. Dessutom så satt jag och pluggade den större tiden när jag inte tränade. Å hu ja ja. Men det funkade, man ska inte klaga. Jag får ju faktistk pengar av att träna dom där barnen i en timme, och lixom hur jobbigt är det på en skala ett till tio? NOLL =D Men hur som helst så slocknade jag kvart över tio när jag stängde av tvn. Och vaknade nio. Det är skönt det, men jag blir alltid så himla trött när jag sover länge. Men är faktiskt inte så himla trött nu, men ska gå och sminka mig, klä på mig så jag kan fixa lite med historian. Ses sedan.


mys.

2007-10-07 ♥ 16:07:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå där =)
jag håller på att få ett munsår, det är väl ändå onödigt? Ont gör det oxå. Har asont inuti hela munnen , jag biter mig själv, alltså jag biter av mig skinnet inne i munnen utan att jag tänker på det när jag till exempel kollar på tv. Det är ingenting som jag tänker på. Sen så får jag värsta blåsorna och helt uppfläkt i kinderna ;S Det är ju helt sjukt. Men men, sov hos Johan igår och det var lite bra som vanligt, mysigt så mysigt. sen så vaknade vi av att Johans mobil ringde. Inte kul, men tapper som johan var så svarade han. Själv så låg jag död och försökte somna om. ^^ Men det gick nog tror jag , kommer inte ihåg. Men för johans del så var det början på morgonen. Sen så med viss möda så klev jag upp ur sägen och gick och sminkade mig. Osv....... Sen spelade vi monopol. JAG VANN NANANANA :D J är världens sämsta förlorare. Han gav upp. tihih. Synd för dig synd. Åkte hem runt halv tre och började plugga på äckel naturkunskapen och på spanskan. men kan det hyffsat nu iaf. då kan jag bara kolla lite lätt på det fram tills på ons då provet är. I natur alltså. Spanskan är imorn. Men den har jag inte lagt ner så mycket tid. =)


:(

2007-10-06 ♥ 12:26:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

ORKAR INTE MER


lite längre

2007-10-05 ♥ 17:47:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej, hade verkligen no feeling för att skriva förut, men tapper som jag var så skrev jag pyttelite ändå. hihi , eftersom att jag inte skrev nånting igår så kan jag väl ta och berätta vad som hände igår .. Var på skolan till 16. min längsta dag tungttung. Men det funkade =) Sen så gjorde jag väl inte så mycket mer? åkte och tränade på kvällen i en och en halv timme, kom hem och hade ett trevligt samtal med Jimmy och sedan ett till med Johan. hehe,var bizy igår kväll ^^, haha. Sen så sov jag. idag var det skola som alla andra fredagar.. Hade datakunskap i två timmar det var väl ok. Fast jag hittade inte det jag letade efter satt och verkligen försökte leta av alla mina krafter efter information om dödsfall inom idrotten det senaste åren. nån som vet vart jag kan hitta det? :) vore jätteglad om nån visste. Sen så hade vi svenska, höll på med bibliotekskunskapen. Nån som har hört nånting så löjligt att man ska ha ett prov i bibliotekskunskap ? hur svårt är det så egentligen :P haha. Det kan man innan man föddes typ . ^^ Jaao, sen så idrott. Höll på i gymet hela klassen så det var lite trångt men det gick finfint faktiskt. Man behövde inte vänta så jättemycket mellan alla olika saker. :) hade blivit lite jobbit då, sen så har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem, kollat litelitelite på spanskan, kollat på tv och städat rummet. Blev fint =) OCH ikväll så kommer johan hit och sover med mig. =) nu ska jag kila och göra mig lite i ordning. Hejsvejs.


fredag äntligne

2007-10-05 ♥ 13:59:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

det blev aldrig att jag skrev igår, orkade bara inte helt enkelt. Men sånna dagar måste man ha oxå .. haha ^^ äntligen helg! det kan inte bli skönare. Me loooove. det har varit en bra dag idag, men nu måste jag dra. hinner inte. hejdå


ingen aning

2007-10-03 ♥ 14:35:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

min blogg imorse var sämst, bara så att ni inte tror att jag tyckte att den var bra. Haha, idag så har det kännts som om dagen bara har swischat förbi i skolan.. Köng de! det var en gamal nazist och hade en föreläsning, det var jättebra. tragiskt att det kunde bli som det blev för honom.. tur var det iaf att han tog sig ur det. Men men, ska nog träna på spanskan lite så jag slipper det i helgen. Aa så gör jag. uhhm osså så ikväll ska jag o ems träna igen , se ya, sämst blogg igen .. hahah, men har faktiskt inget intressant att berätta om ;P tihih. hejdå


min morgon

2007-10-03 ♥ 07:51:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

godmorgon, så här har min morron hittils sätt ut; pappa kom in och väkte mig fem över halv sju, sen så släpade jag mig upp och gick till duschen, sen så när jag duschat klart så gick jag upp och borstade igenom mitt blöta hår, sen så åt jag frukost, efter frukosten så tog jag mitt pick och pack och gick in på toan uppe och blåste håret lite grann, sen så gick jag ner på min toa och sminkade mig. Det tog väl sisådär en 20-25 minuter, jaa, sen så mitt i min sminkning så borstade jag tänderna och sedan så forstatte jag med att sminka mig. Sen så gick jag och klädde på mig, fast gick först in i tvättstugan och hämtade byxorna. Sedan så drog jag upp persienen och sen så gick jag upp och tog några tuggummin som jag ska ha med mig idag och så plattade jag luggen och sen så nu sitter jag här som den lilla nörden jag är. Men nu måste jag ta och fara till skolan så jag inte kommer försten, vore ju just snyggt. Så intressant så. hejdå


Trött.

2007-10-02 ♥ 17:51:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

tja!
det har bara varit en allmänt tråkig dag, Olle måste ju ha börjat fundera vad jag och Emelie egentligen gjorde på naturkunskapen. haha, INGENTING. vi satt där och väntade på bättre tider. ^^ Och fördrev tiden men att prata om lite allt möjligt, vi återupplevde gamla minnen. tihih. Sen så var jag med johan i nån timme, två tror jag. Vi fördrev tiden med att spela halo 3 (J tkr det är jättekul) och så myste vi lite på hans rum, och knäppte sånna här roliga kort på varandra. ;




snart så har jag träning, känns tungt. För jag är så trött så trött. hoppas det går bra iaf! det är inte roligt annars, men nu så orkar jag inte alls skriva mer, finns förresten inte ens något att skriva. hejdå




morgon

2007-10-02 ♥ 08:29:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

det är väl typiskt? Jag har sov morgon till halvtolv, eller jag börjar halv tolv så tänkte kliva upp runt tio. Men nejnej. Jag får ett sendrag i nacken och vaknar halv åtta och kan inte somna om. Det är ju en skönt sätt att vakna på. Blir lite less, hade varit skönt och sova ju.. Men men, får väl vänta till helgen. Fast det är rätt så skönt att komma upp i tid faktiskt, man hinner med så mycket. Men jag vill ju egentligen sova. Men men, ska nog ta och äta lite frukost I think. skriver mer sedan när jag kommer hem från skolan. Har ju bara två lektioner idag =)


åhåjaja

2007-10-01 ♥ 20:24:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

nu så har  jag nyss kommit ut ur duschen, så skönt så skönt. tränade ju själv idag och så tränade jag småbarna. Det gick väl helt okey ;D sen så har jag pluggat rätt så mycket, gjorde klart referatet och så skrev jag inlämningen till historian, fast den är inte klar än, inte på långa vägar, tungt. Dessutom vet jag inte alls när det är inlämning, det känns ju bra??! Samma är det i samhälle .. Där har jag knappt börjat.. typiskt måste lägga in en liten stöt så jag blir klar i tid så jag slipper tänka så mycket på det. men jag orkar inte .. Det är så tråkigt . Speciellt samhälle. Och min spanskalärare måste allvarligt tro att vi är underbarn som kan lära oss jättemycket! Vi ska lära oss HELA SYDAMERIKAS LÄNDER OCH HUVUDSTAD, inte nog med det så har vi mer än tjugo glosor oxå. Jag förstår seriöst inte hur allt ska gå ihop. Har sovmorron imorron det är ju iaf possitivt, tror vi har samhälle imorn, måste fråga Anna. Om hon inte är där imorron heller då blir jag riktigt less faktiskt. Måste ju veta! Så jag inte lämnar in det försent. Vore ju just snyggt. Men gud vad jag sitter och surrar om den här skiten. Den som har orkat läsa ända hit så borde ni ha en stor applåd . haha, ;D jag hoppas att johan ringer mig när han kommer hem från hockeyn. Inte kan jag ringa till honom heller, för vet inte vilken mobil han har, dessutom kan han inte prata när han sitter där.. Inte sms;a heller för han har inga peninar. Ajja ska kolla på tv . hejpa!


mååndag morgon

2007-10-01 ♥ 07:45:36 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

god morron.
ja nu får det bara inte börja regna då blir jag så sur så sur, fast egentligen, vad spelar det för roll om jag är sur, det lär ju ändå inte sluta regna menar jag. Men det är inte så kul att åka moppe om det regnar .. Så jag får hoppas på det bästa! Ska snart börja åka buss, hoppas hoppas att det går några bra busstider så jag slipper vänta så himla länge. Vissa dagar får jag säkert gå hem ;/ Not funny. Men vad ska man göra då lixom? Men det är ju possitivt att man får lite motion. Men det är ju sååå långt. Ajja, sluta klaga nu. Ska gå och fixa det sista, slutar 20 i två idag, se yah!


RSS 2.0