övningskörning

2008-06-30 ♥ 18:28:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu ska jag snart ut och övningsköra. Det blev ju tyvärr inget iförrgår för jag har bara gått kursen med pappa och han kunde inte, så mamma körde istället :). Men nu ska jag ut på vägarna igen (industriområdet), om det går bra så kanske jag kan köra hem också, man kan ju hoppas.

Var och köpte ett paket med dubbelnogat när glassbilen kom farandes. För 14 ynka sketna små glassar ska man panga ut 95 kr. Vart är världen påväg.. Snart kostar väl piggelin 20 kr och blivit ännu mindre om nu det är möjligt.. Jag förstår inte varför de envisas med att hela tiden förminska allt, t.ex hubbabubba hur stor var inte dom när jag var liten liksom? Jag fick knappt in dom i munnen. Kan ju bero på att jag hade en liten mun, men ni fattar.


Jag kan inte fatta hur armband som är köpta samtidigt kan sluta med att de blir såhär? Det största som är grått ramlar av handen rätt som det är. Billig skit



12.57

2008-06-30 ♥ 12:55:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Helluw.
Imorse 05.35 hörde jag ett konstigt vibrerande ljud, mobilalarmet. Snabbt som ögat skyndade jag mig att stänga av det, men kom på sedan att då skulle kanske inte Johan vakna.. Så jag ställde om det på 05.37. Jag orkade inte röra på mig så jag skulle kunna väcka han, nu tänker ni väl; men hallå, ni ligger väl i samma säng. HAhaha, där misstog ni er allt. igår kväll när vi skulle sova var det så varmt i sängen så johan gick och la sig i hans brorsas säng så han skulle svalka av sig lite och komma in till mig sedan. Jag somnade på stört och det gjorde han med. Så vi sov i olika sängar, som ett gift par som inte tål varandra, hahah.

Va less jag blir på franskmanikyr, kan de inte fixa i nåt specialämne så att det håller. Efter bara två dagar börjar det bli fult och låssna. Vem orkar sitta och göra om det här varannan dag? Inte jag iaf. Tror jag ska måla på lite vanligt nagellack istället.

Nu ska jag äta mat, det känns som magen är tom.



hos Johan

2008-06-29 ♥ 19:27:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Jag sitter hemma hos Johan nu, var bara hem en snabbis och hämtade lite kläder och min livmoderhalscancer spruta, är inne på den sista nu så sen behöver jag inte oroa mig för att få den cancern, hoppas jag. ^^ Ne, men man är ju vaccinerad emot det.

Vi hade det jättemysigt både igår och idag i johans stuga. Jag hoppas att jag får komma upp lite mer gånger. ;) hahah, Han blev som tur var jätteglad över mitt lilla paket som jag gav till honom. Det var den där hemligheten som jag och emelie höll på med. Jag gjorde ett fotoalbum med en massa bilder på mig och J. Han sa att det var det finaste han nånsin fått. Då blev jag glad :D

Nu ska jag ta mig en dusch. Hejdå


summer

2008-06-28 ♥ 10:42:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Då var det morgon igen och imorron har det gått två veckor av vårt sommarlov.. Så om två veckor börjar jag jobba, ser framemot pengarna. Men det lär inte vara mycket folk där, alla har ju semester runt den tiden. Hoppas  det finns nån rolig och snäll sommarjobbare som jag kan umgås med. Känns inte så roligt att sitta och äta lunch själv varje dag. Men när det blir min sista vecka börjar pappa jobba igen, så det är ju bra. Då lär jag säkert få den goda maten i mässen, för aldrig att jag tänkter betala själv. Det kostar liksom 52 kr per måltid. Man blir ju ruinerad.

Idag ska jag åka upp till Johans stuga och vet ni vad. Nu ska jag testa övningsköra på en riktig traffikerad väg. Har annars bara kört på industriområdet, visst det är oxå en traffikerad väg, men det kommer ju inte så många bilar där om man säger så. huh, så nu ska jag köra hemifrån mig  till Y:et. Det är säkert lungt med bilar där också, men jag är liter nervös, har inte kört så många gånger. Bara tre.. hihi, men det ska nog gå bra. Så svårt är det inte, bara krongligt att göra så mycket saker samtidigt; blinka, hä ner kopplingen, byta vexel, svänga oså. Wish me luckkk.



1,5 års dag.....

2008-06-27 ♥ 17:21:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Ja, då var det min och Johans 1,5 års dag.. Inte är vi me varandra, tråkigt, riktigt tråkigt. Känns som om jag är singel. Visst halvårsdagarna är väl inte så viktiga det kan jag hålla med om. Men ändå, ville iaf träffa honom men det gick inte för siggggggg.

Jag har varit i stugan idag (mormor&morfars), solat och så. Har odlat tbx mina fräknar nu, de började försvinna nu under pissvädret. Hoppas det håller i sig nu och fortsätter att vara såhär varmt och skönt..

Det finns inte så mycket att skriva eftersom det inte har hänt nåt och jag har inga smarta ideér heller,så ni får hålla till godo med det här lilla.. ^^, Kommer kanske på nåt mer ikväll, det kan man ju hoppas.



◊ Varför känns det som om du inte bryr dig? :/


huh

2008-06-26 ♥ 23:14:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

En av dom värsta kvällarna i mitt liv är över.

Jag tänker inte gå in på några detaljer. Så det kan ni bara glömma.

Hur som helst så hade vi det roligt med Gabbi. Spelade lite Wii fit, skojjit kan jag låva. Även fast jag sög sönder på det mesta, förrutom att rocka rockring. Det var jag grym på. Slog nästan Gabbis highscore, emelie var skillad hon med. Speciellt backhoppningen då. haha, roligt tills det blev hemskt. Jajjemensan :)

Jag älskar min Johan allra mest.<3
 


blodprov

2008-06-26 ♥ 10:25:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon.
Eller aa, jag har varit uppe sen åtta så nu börjar det snart bli lunch för min del.. Jag var på vårdcentralen och tog lite blodprov, skulle kolla om min järnbrist blivit bättre. Skulle även ta ett prov på vad det kunde bero på att jag hade så lite järn i mina "järnförråd" som doktorn kallade det. Så de tog ett gluten prov oxå, om jag inte minns fel. Fast jag vet att jag inte har gluten, min bror har de så jag vet ju hur det är. Jag har det inte.

Hade kul i går med emelie, vi tjockade på rejält. Ångrade mig när jag kom hem, men har ju faktiskt bestämt att jag får äta sånt där bara två ggr i veckan. Så nu har jag en dag kvar.

Det är hyffsat fint väder idag, men det blåser.. När ska värmen och solen komma tbx? :/ Jag gissar på mellan 14 juli - 15 augusti, då kommer det bli rekortvärme i Sverige när jag sitter inne på kontoret och jobbar.



hellu

2008-06-25 ♥ 17:58:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej,
Jag har haft en hektiskt dag idag. Jag vaknade ganska tidigt och nästan på en gång så åkte jag och mamma till Birsta. Det var rea på jc och esprit (mammas favvo affär ^^) . Så då åkte vi in, jag köpte jeans och lämnade tbx min jeans jacka.. Äntligen, det känns som nån tyngd har släppt. haha, Vi åt lunch på Aisan nånting som ligger bredvid donken. Det var gott, är fortfarande mätt. Kunde knappt äta nåt till middag. Så kan det gå.

När jag kom hem så såg jag att ojdå, två sms och 5 missade samtal. Haha, emelie hade ringt alla fem  ggrna. Jag  hade glömt mobilen hemma. Sen åkte jag till henne direkt när jag kom hem, vi fixade klart våra överaskningar och  nu är jag här. ;D

Ska snart åka till Emelie igen. =)


-.-*

2008-06-24 ♥ 20:00:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

åhh, jag har så ont i magen.. Det går inte över heller, har gått omkring
med den här värken i ett par timmar nu. AJAJAJ.

Annars så har jag dödstrisst, inget gossip girl heller. Men hörrni, det är ju Allsång. Äntligen, som jag har längtat. *Ironisk till tusen*. Fast, det skulle vara gymt att vara där och stå längst fram vid scenen, om det var bra artister då. Det skulle inte förvåna mig om den där gamla gubben som sjunger Oboyyy oboy (ni vet säkert vem det är) peppe eller vad han heter är med. Varenda år är gubben med. Varenda år sjunger han samma gamla, värdelösa och dåliga låt.



no make up

2008-06-24 ♥ 19:08:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjenahejsan.
Idag har jag gjort något som jag inte gjort på VÄLDIGT länge, inte sen jag började sminka mig för att vara exakt. Vad kan det vara 4 år sedan? Jag visade mig bland folk utan smink, visserligen bara på papperskungen :P. Detta är ett steg på vägen, nästa får bli att gå på affärn helt utan no make. Annars, om jag bara ska köpa en liten sak brukar jag sminka mig. Eller skita i att åka till Ica.. Offtast skiter jag i Ica. Jag är stolt över mig själv faktiskt. ;D Det låter kanske som en töntig sak, men jag skäms verkligen när folk jag känner ser mig helt naturell (förutom Johan, jag har vant mig nu).Hemska tider.

Nu efter många timmars slit är jag klar med del 1. Resten får bli i morron. Nu blev jag sur, såg att jag hade missat en sak :( FucK.



hallelujah!

2008-06-24 ♥ 11:58:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Nu ska jag börja lite smått med den där hemliga grejjen, imorgon med Ems ska jag fortsätta. *I'm not telling you jet.*

Jag försöker vända tillbaks dyngnet nu. Onödigt eftersom det är långt tills jag börjar jobba men jag gillar inte att sova bort hela dagarna, man får liksom inget gjort och hur som helst så sover jag mer timmar om jag lägger mig tidigt (tolv tiden) än om jag lägger mig sent (tre tiden).

Jag är på bakhumör, väldigt sugen på chokladbollar. Får se om jag bakar dom, nackdelen är att man blir så kletig och får halsbränna efter ett par stycken.. Ne, fruktsallad, det vill jag ha.


Älskling<3

2008-06-24 ♥ 09:07:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)










yey

2008-06-23 ♥ 17:47:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hejsansvejsan.
jag och emelie var på birsta vldigt länge, längre än vanligt. hihi. Trevlans. Hur som helst så köpte jag en jeansjacka, träningsoverall och en hemlig sak... haha ;D Men jag ska lämna tillbaks jeansjackan. Ångrade mig när jag kom hem, jag ser knäpp ut i den.. Det går ju inte för sig.

Hur som helst så är jag hos Johan nu, men han är ju så trött så han ligger och vilar så jag passar på att skriva några rader här nu. Imorgon kliver han upp vid halvsex tiden, men jag fortsätter att sussa vidare tills jag känner mig pigg. Sedan åker jag hem till mejj ;). Ingen i hans familj är hemma så det är chill. Ska till mormor och morfar imorn.

sen ska jag fixa en grejj också, om jag hinner med den. Annars får jag ta det på onsdag istället :),

Jag råkade även spruta parfym i hela fejjan. Lyckat, det svider faktiskt lite på hakan och jag börjar få ont i huvudet för jag känner lukten så starkt hela tiden. Måste nog gå och tvätta mitt lilla ansikte.

xoxo / Linnea


birsta

2008-06-23 ♥ 11:06:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Go morron allihopa.
Idag ska jag på Birsta med Emelie. Jag hade tänkt leta efter en jeansjacka, men jag har den där känslan att jag är försent ute och att det inte finns någonstanns.. Det är min vanliga tur det.

Det är så jäkla typsikt att det ska regna, det regnar ju alltid nuförtiden känns det som. Det kommer regna enda fram tills jag börjar med slavgörat. Då kommer solen skina i fem veckor medans jag sitter inne på kontoret och ser blek ut. Fast jag ska inte klaga, jag har fått ett bra sommarjobb där jag tjänar mucket stålar.

btw, så behöver jag inte lägga undan lika mycket nudå, lägger nog undan 8000 kr istället för 10 000kr. Jag och Johan ska ändå inte åka utomlands nästa sommar.. Men jag har tänkt att jag ska spara 150 kr av barnbidraget varje månad. Och lägga in de pengarna på samma konto som de 8000 kr.


go' natt

2008-06-23 ♥ 00:11:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu ska jag försöka sova. god natt.


i can't stop thinking

2008-06-22 ♥ 23:16:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Jag har fått in sminkborttagningstjoffs i ögonen, det svider svider så jag håller på att bli tokig.

jag har faktiskt ingen aning vad jag ska skriva. Tappade lusten totalt efter ikväll.. KUL.






ny garderob

2008-06-22 ♥ 14:03:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag som hade ställt in mig på IKEA och en ny garderob. I min sketna lilla garderob får det inte plats nå mycket. Den är fullproppad och vissa lådor går inte att stänga. Så jag hade sätt ut en snygg en på ikea som jag vill ha... Men då kan vi inte åka för pappa har inte tid. Jag som ville ha en ny nu! Men ska gå och tjata lite till ;) heheh, så kanske, kanske han ger med sig. För mamma kan inte åka, den är ju så tung. Annars så får det bli en annan dag.

Den här ska det bli (vänster). Men först tänkte jag ta den till höger, men man kan inte ha hängande kläder i den, det fanns bara hyllor och om allt ska vikas ner blir alla mina kläningar så skrynkliga. =)



uppdate:
Vi kanske hinner, men inte före fyra. Happy. :)


mjukt hår

2008-06-21 ♥ 18:19:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Min frissör sa en gång att om man vill vårda håret lite extra någon gång då man har tid så ska man krama in inpackning i håret efter en dusch. Man behöver inte alls skölja ur det efter en halvtimme eller nåt, låt det bara sitta i tills nästa gång man duschar/tvättar håret.

Jag brukar göra det här lite då och då. Håret blir super mjukt när man duschat dagen efter. Man får jättefina lockar också, eller jag vet ju inte om alla får fina lockar, men jag får det. =) Så ibland när jag vill vara lite krullig brukar jag stoppa i det här i håret och vipps har man lockar som sitter i hela tiden. Dessutom slits håret inte lika mycket. Men man ska undvika att visa sig ute om man har lite halvfett hår och inpackning i. Det ser bara slitet och fult ut då. ;D

Så nu sitter jag med inpackningen inkletad i håret =)




benhinne inflamation?!

2008-06-21 ♥ 18:00:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag har varit ute och sprungit och man kan ju säga att det var tur att jag kom hem när jag kom hem. Nu regnar det väldigt mycket, som om himlen har öppnat sig. Det regnar så hårt så det ser ut som att det skulle kunna bli märken i bilarnas lackar. Höhö, vilken syn va. När man kommer ut dagen efter och ser att det är massor med vita fläckar där det egentligen borde vara svart. Eller om det är vitt vet jag inte, men nån färg.

Annars så gick det väl hyffsat att springa. Tänkte springa en mil, men kände när jag kom till gymnasievägen att neeh, mina benhinnor pallar inte det. Så det blev iaf 7 km. Sprang upp genom Fagervik, genom lundvallen, ner genom gångtunneln mot Solbacka genom böleängen och hem. Ointressant, som om det är nån som bryr sig liksom, men ändå.

Har fått en hel del fräknar, satt ute i solen i morse ett bra tag så nu stramar det lite i kinderna. Det känns härligt det.

Nu måste jag olyckligtvis VILA, jag har så ont i benhinnorna, det går tamigfan inte att springa i normaltakt, så jag springer saktare och då blir det mer plågsamt eftersom det tar längre tid. Jag är så envis så jag går aldrig (nuförtiden) när jag springer, hur jobbigt det än är. Måste springa. Såååå, har himla ont. Hoppas det går över snabbtsnabbt, men det brukar ju ta lång tid .. ;/ Jag som hade värsta planen.



nu vet jag!

2008-06-21 ♥ 13:27:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Åh herre gud i himlen vad trött jag är, håller på att falla ihop här på stolen. Skulle inte förvåna mig om jag somnar här rätt uppochner. Var vaken länge inatt och vaknade tidigt.... Vi sov över så när alla började röra på sig och prata vaknade jag ju självklart, lessamt.

Hade det roligt igår, tog mitt första dopp. Var inte så farligt kallt som jag trodde det skulle vara i havet. Inte för att jag är nån badkruka eller nåt. Men det var varmt, varmare än jag kunde tro.

Nu ska jag erkänna en sak. Nu har jag varit i Stavreviken för första gången i hela mitt liv, eller åkt igenom. Jag hade (pinsamt nog) absolut ingen aning var Stavreviken låg. Trodde den låg i Söråker, vilket lokalsinne man har. Hur som helst vet jag det nu i alla fall. Ett öde ställe med en sjö?. Jajjemensan.





Jag älskar dig mer och mer.<3


midsommar

2008-06-20 ♥ 13:44:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Hejsan.
Jag har nyss ätit lunch, välbehövligt kan jag lova. Jag och älsklingen hade det mysigt igår kväll, även om han slocknade tiiiidigt. Har sovit riktigt värdelöst nu under morgonen, först regnade det som satan och sen kom sopbilen.... Den lät högt, tjöt och pep. Huwa, neeh så jag har varit vaken från 8.11 jag. Väldigt roligt, nu håller ögonen på att falla ihop.

Ska ut till Tynderö sedan. Det blir nog funny i hope. Kanske första doppet? ;D Ja, jag är efter. Har inte badat än. Men det gör mig inte ett skit. Hahah

Ha en bra midsommar allihopa!
så hörs vi i morgon.



*****'*****

2008-06-19 ♥ 17:35:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

tråkigt inlägg förut, jajjemensan.

Men ibland har man "bloggtorka" och skriver om tråkiga grejjer. inte för att jag kan säga att min blogg är spec rolig. Skriver mest för min egen skull. Huuh. Det skulle ju bara vara en bonus om man skulle tjäna pengar. Men den risken är inte så stor för mig. HAHA.


stenar.

2008-06-19 ♥ 13:44:09 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Helluw.
Svårt att veta vad man ska göra medan man väntar. Ska jag kolla på tv, film eller sitta här. hahah, jag sitter här som ni kan se. Jag undrar när Johan kommer hem, han skulle ju hämta några stenar? 0_o Varför vet jag inte, tror det är sånna där stora som man kan ha på gården så det ser lite snyggt ut. Fast jag vet inte jag.


Undra när våra stenar kommer. Vi håller ju på att göra om lite på framsidan. Fixa en ny rabatt och vi ska lägga lite plattor, men först måste vi har stenarna (grus typ, fast större). Han som skulle komma med det skulle komme förra veckan, sällan att sånna som de aldrig kommer. Hantvärkare, fast han är ju ingen hantvärkare.. Han gräver gropar, fixar jord, grus, sten oså. jajja, service yrken då. Sånt som har med utbyggnad, snickeri, måleri och sånt, gropgrävning och stenlämning. Dom kommer aldrig i tid. Men nu på tisdag skulle han komma. Men det tror jag först när jag ser det.



hejhopp.

2008-06-19 ♥ 12:02:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej på er alla.
Jag har legat ute och stekt hela förmiddan och brun har jag blivit. Så här brun brukar jag aldrig bli i Sveriges sol, det är härligt!

Ja, idag vet jag inte vad som händer, som vanligt. Jag hoppas på att jag hinner vara med Johan i alla fall. Annars går jag och skjuter nån. Är så less på att aldrig göra någonting. Det blir bra på söndag för då kommer Emelie hem från Dalarna. Btw, Igår skulle Emelie komma hem från Spanien. Stackarnas plan var försenat 8 timmar. Va kul att sitta där och vänta så länge..


happy birthday.

2008-06-18 ♥ 15:19:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ikväll ska jag till farmor och farfar. Famor fyller år och tänkte bjuda oss alla på middag, blir säkert trevligt. Få se om jag badar nåt, beror på hur varm det är. Men i den där poolen brukar det inte vara varmare än 20-23 grader. Om det ens är så varmt. De håller ju på att bygga nåt nytt hus däruppe ska bli kul och se hur långt de har kommit. =) sist jag var där var det bara betong.

Jag satt förut och fixade med manikyren. Den blev bra, synd bara att jag inte har sådär riktigt långa naglar. Men det kommer det också.


Jag för bra många år sedan i f&f's pool.. haha, jag bjuder på denna. Även att jag håller andan så kinderna ser ut som världens fatsooo. (klicka så blir de större)



Ett lite bättre kort på min lillebror, för lika många år sen. hahaha.


uggly nails

2008-06-18 ♥ 11:34:09 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Heei.
Har försökt ta bort mitt nagellack men det gick helt åt helvete. Nagerlacksborttagningen var så slut som den kunde bli, men jag kunde klämma ut lite så jag fick bort det på tre naglar. Sedan försökte jag mig på den gamla hederliga knåpa-bort-allt-med-naglarna-metoden. Inte så lyckat, fick bort allt på en nagel iaf. Så nu ser det riktigt nice ut. *ironisk* Måste be mamma svänga in på ica på vägen hem och köpa det. För så här kan jag ju inte se ut.

Har gjort lite magövningar nu på morgonkvisten med hjälp av en tränings DVD. Jobbigt kan jag lova, var länge sedan jag använde den. Så nu kommer jag bergis ha världens träningsvärk i magen och i korsryggen.

Jag kan inte springa idag... Har alldeles för ont i benhinnorna, måste vila mina stackars sönder sprungna ben. Där tog jag väl i, men ont gör det.




hey you

2008-06-17 ♥ 14:13:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har det så pissit långtråkigt. Vilket sommarlov man har. När alla jobbar eller är utomlands så sitter jag här hemma själv och försöker få tiden att gå. Blir så less när man inte kan sola heller, det enda som är ett bra tidsfördriv. Har lånat ett par böcker på biblioteket så jag har iaf nåt att göra på dagarna. Ett starkt bevis på att jag inte har mycket att göra är att jag nyss läste ut min bok som jag började på för tre dagar sedan och den hade över 500 sidor. Heey, här gör man inget annat än att plöjjer igenom alla böcker som finns........

kul liv.


I need you.

2008-06-17 ♥ 11:03:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjena, tjena.
I ett tappert försök att sola så låg jag och härdade i kanske 40 minuter? Det blåste jättekallt och när det väl blev ett uppehåll så värmde solen knappt. Men det var väl värt ett försök, men jag frös så mycket så klarade inte av att ligga där längre.

Idag ska jag springa, hoppas det går bättre än igår. Har faktiskt bestämt mig för att springa varje dag den här veckan, utom lördag och söndag. Man måste ju vila kroppen så den kan hämta sig efter en tuff liten vecka.

Om nån har lust att hitta på nåt idag så är jag helt öppen för alla förslag. Just call me.


→   
jag saknar hur det var förut.


coop medmera

2008-06-16 ♥ 15:26:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Självklart var det ju Coop inne i Birsta godiset var billigt. Förstår inte varför de ska hålla på att krongla till det med coop medmera, coop forum och det där. Fel att bara ha ett Coop? Åkte till tattartimrå helt i onödan.

Jag fick panik när jag satt på moppen på väg hem från Coop Medmera, för jag kände att jag höll på att få en hjärtklappning igen. Mycket riktigt, världens hugg i hjärtat och alldeles yr, det svartnade för ögonen. Tänkte att nu måste jag väl stanna utifall jag svimmar eller något. Har aldrig fått en sån kraftig hittils. Jag måste prata med doktorn igen för det försvinner ju aldrig. Har det minst 1 gång i veckan nu för tiden.


tungt

2008-06-16 ♥ 12:16:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Har nyss tagit en välbehövlig iskall dusch. Jag har varit ute och sprungit, tänkte springa till Wistavarvs kapellet men när jag kommit en bra bit in på evighetsgångvägen så kände jag att neeh, jag vänder. Tur var väl det, benen kändes som bly när jag kom upp till Fagervik igen. huwa.

Fick lite färg på min mage men det var väl det enda. Solen var inte så varm när jag låg där. hehhe.


sunny day

2008-06-16 ♥ 09:09:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon!
Det är strålande sol idag, ska ligga och pressa hela dagen.. Man måste ta vara på de dagar då det är fint. Jag har ju bara 4 veckor på mig. Sen börjar jag jobba.. Sen är det bara en vecka kvar till skolan börjar igen, så lite brun vill man ju ha blivit. Men när jag gick upp och kollade ut så tyckte jag att det var nåt som inte stämde. Havet var borta. Haha, det är moln, dimma eller nåt. Kolla på den här bilden, för att få den större, klicka.


Såg i tidningen att coop's lösviktsgodis kostar 29 kr/kg nu. Är lite sugen på att åka dit och slå till på ett kilo. Men det är ju måndag och man ska inte äta godis på måndagar. huh, vi får väl se hur jag gör. Är väldigt sugen på att göra det iallafall. Man kan ju spara till helgen. ;)


huh

2008-06-15 ♥ 18:02:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nästan precis efter Johan åkte imorse kommer pappa ner och säger; vi ska till Birsta. Ska du med? Självklart. Hittaded inget som jag fastnade för. Men jag köpte ett gör-det-själv franskmanikyr. Unnade mig en dyrare och med lite bättre kvalité (hoppas jag?) än h&m's billiga. hihi.

Har faktiskt inget att skriva, så kan inte fatta att jag säkert kommer publicera den här skiten.


I remember

2008-06-15 ♥ 11:36:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Johan for nyss hem, eller hem och hem. Han skulle till Alnö för att titta på när hans lag spelade match, det lag som han tränar. Synd att han var tvungen att åka, vi hade det så mysigt.

Och idag regnar det som aldrig förr. Det bara väller ner, men det ser ut som det börjar bli ljusare på himlen, fast det kanske bara ser ut så. Det är mysigt med regn, iaf om man inte ska gå ut.. Mysigt att kunna ligga inne och bara kolla på tv, film eller läsa nån bra bok.

Hade tänkt springa ikväll, men gör nog inte det om det fortsätter regna i den här takten.

Det är förresten en film basserad på en sann historia ikväll kl 20.00 på 5:an. Varje söndag framöver ska det vara det, ska kolla på varenda en om jag är hemma. Älskar filmer som är sanna. On thin ice heter den.


12 minuter

2008-06-14 ♥ 13:36:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har bitit sönder mig i munnen. Det är knäppt, när jag kollar på tv, läser eller sitter vid datorn det är då jag gör det. Som om jag har blivit uppbiten inifrån munnen. Det ser ut som om det har varit en syra som frätit sönder "skinnet" i munnen eller vad det nu är. Så nu är jag alldeles svullen på insidan av kinderna. Det går bara inte att sluta.. :(

Är faktiskt lite imprest av Gustav. Han klarade av att springa ett helt varvi elljusspåret på 12 minuter, bra det. Fast sen så orkade han inte nåt till varv. Så jag sprang ett till, sen fick det räcka.


.

2008-06-14 ♥ 09:49:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hum, upptäckte nu att jag hade visst valt samma stilmall som Lina. Typsikt.


nytt.

2008-06-14 ♥ 09:09:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Nu har jag bytt design, var så less på min. 

Kan alla se? Den är typ vit oså. 


43 åring

2008-06-14 ♥ 09:04:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejhej.

Idag så fyller mamma år, 43 år. Tänk när man själv kommer i den åldern. Ångest. Jag skulle bara räkna ner mina stackars år tills jag skulle fylla 50. Den värsta åldern man kan fylla tycker jag. Fast 65 är väl inte så kul heller, fast man blir ju pensioner så man har ju nåt att se framemot, pensionsrabatterna, inget jobb om man inte vill också. Min farfar vägrar erkänna att han är en pensioner, han fyllde 65 i februari, han jobbar fortfarande och han utnyttjar inte ens de fördelar det finns. Med rabatterna och det. Jajja, nog snackat om det.

Mamma blev iaf glad över pyjamasen jag och G hade köpt, hehe.

Ska springa sedan men måste smällta ner frukosten. Gustav ska följa med, höhö. Han ville se hur långt han orkade springa. Var ju ett bra tag sen han gjorde det, haha. Han tror fortfarande att han har ungefär lika kondition som han hade i 6 då han spelade hockey för fulla muggar. Ska bli intressant att se. hihih.


hej

2008-06-13 ♥ 14:32:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Man kan ju tycka att skolan borde ha gett oss betygen igår istället, för hallå. Vi var på skolan inne i klassrummet (avslutningen) i tio minuter kanske. Blev nöjd med mina :)

Sen efteråt for jag och johan hem till johan, kunde inte komma på vad vi skulle göra så vi åkte in till stan. Åt på bite line, buffe gott som satan. jag kunde till och med ha käkat mer än johan. Men jag slutade precis när jag var lagomt mätt, hahah. Jag kan äta mycket om jag äter sakta. haha, väldigt mycket. ;)




chokladrutor

2008-06-12 ♥ 13:30:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej!
Nu regnar det.. Som bara den. Skönt att man är inne. Men jag hoppas för studenternas skull att det slutar regna.. =)

Själv så har jag nyss bakat en kaka, chokladrutor. Pappa så gått som tvingade mig, höhöh. Mamma fyller år på lördag och hon skulle minnsan inte ha några köpekakor och inte skulle hon baka till sin egen födelsedag.. Hon tyckte att det var tillräckligt att baka till min, pappas och Gustavs. hehe. Kan jag förstå. Så jag skulle baka en kaka och gustav skulle baka en kaka sen skulle väl pappa baka ett par sorter antar jag. Inte för att jag hade nåt emot det. Jag gillar att baka.

Men jag vette fan vad det är med mig nu förtiden. Mår illa om jag äter godis eller andra sliskiga sötsaker, som nu när jag bakade. Höll på att spy av smeten och glasyren (det var inte fel på den). Har lessnat på godis och sån skit. Vill hellre ha frukt, smoothies och sånt. Popcorn är det enda som jag inte mår så hemskt illa av. Vill bara inte ha sånt längre.



uppe med tuppen

2008-06-12 ♥ 08:01:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon.
Jag har ju haft sovmorgon så gott som hela veckan, förutom i måndags. Haha, okej. två dagar. Klev upp halv sju i morse och kunde knappt få upp ögonen. Ville bara dra täcket över huvudet och somna om. Det hade jag ju egentligen kunnat göra, om jag hade varit lite smart. Men icke, jag klev upp och åt frukost. Så nu har jag inget att göra och det har varit så i typ en halvtimme. Ska åka om en kvart så jag är på skolan halv nio.

Vi ska ju klä treornas studentflak. Inget som jag ser framemot kan jag lova. Stå där och fästa en massa kvistar. Finns bättre saker man kan göra. Men men, man måste väl hjälpa till ändå. När jag går i trean kommer ju ettorna att klä min vagn också. Tur att det inte regnar i alla fall. Då hade jag stannat hemma.

 


hablan espanol?

2008-06-11 ♥ 16:31:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag fick ett tokryck förut och städade min garderob. Satt igång ipod högtalarna och dunkade musik, högt. Musik blir alltid bättre om det är högt. Sen städade jag mina stökiga skrivbordslådor. I alla fall två. :P De andra orkade jag inte bry mig om. Kollar ändå aldrig i dem, men den första var i ett väldigt stort behov av en rensning.

imorron kommer Johan hem!

fick ett mail från min spansklärare, förstår inte vad det står. huh.


shopping.

2008-06-11 ♥ 14:25:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej allihopa.
Nu har jag kommit hem från en lyckad shopping dag på birsta. Måste säga att det var skönt att gå omkring där själv. Man kan liksom koncentrera sig bättre. Det här kom jag hem med. Köpte äntligen min älskade och efterlängtade moonsparkle (stavning?) från Escada.



elfte juni tvåtusenåtta

2008-06-11 ♥ 09:43:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Om det bara kunde sluta regna någon gång.

Jag ska ju åka till Birsta idag, med moppen hade jag tänkt. Har ingen lust att åka i regnet, men hur så helst så måste jag dit, det börjar ju bli lite akut, kommer inte hinna någon annan dag, kanske, kanske i morron. Men vill ju inte ta den risken att inte hinna. Men jag vet i alla fall vad jag ska köpa till henne.

Ledig idag, eller egentligen har vi lektion nu halv elva. Men ingen mening att gå. Vi skulle ju ändå bara lämna in allt. Så jag stannar hemma jag. =)

Imorron är det Guldkotten.. Är inte så sugen på att göra i ordning treornas vagn, kanske ska stanna hemma då med? De tar ju ingen närvaro. haha, men jag kan inte svika min kämpar klass. Fast hällregnar det så blir det en annan sak. Heheh, vi ska ju vara ute hela tiden.


på två olika ställen

2008-06-10 ♥ 19:21:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Heei.
Jag har varit och sprungit med Jonsson, eller det var för nåra timmar sen, men ändå. Hahah, ganska komiskt. Vi skulle mötas där klockan fyra, jag ställde mig och väntade vid korpstugan (vid bågskytte banan). han dök ju aldrig upp så jag ringde ett par gånger och skickade lite sms. Men inget svar inte. Så ser jag honom, på andra sidan av grusplanen. Tänkte att han lär väl se mig? Men blind som han är ser han inte ett piss och jag följer efter honom. Hade ingen lust att ropa efter honom eftersom jag inte var riktigt hundra på att det var han. Sen så gick han in i isladan ( där han ställt sin moppe, utanför alltså men han gick in) Precis när han försvunnit så kommer jag fram till dörrarna och ser han försvinna in i en annan dörr. Jamen jaha, så jag satt mig på nånting utan för dörrarna vid hans moppe och väntade och väntade. satt där säkert i 20-25 minuter. Men inte en skymt av honom. Sen så gick jag och kollade runt hörnet och lite till sen gick ja tillbaks och så kom ha gående. Hahha, 45 minuter senare liksom. Rätt roligt. Hahah

Ikväll kommer jag äntligen hinna se Gossip Girl, brukar missa det pga. att runt den tiden på tisdagkvällar brukar jag vara ute och springa. men så det ska bli trevligt.

Ledig imorron, =)

Jag saknar johan så jag håller på att dö. Sjukt.


regnet det bara öser ner

2008-06-10 ♥ 11:40:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Gud vad svårt det är att skriva nu, mina fingrar är stelfrusna av allt regn. Hade en vattentät jacka över benen så inte jeansen skulle bli genomsura. Men kall, det blev jag. Onödig dag, är hemma nu igen. Efter en timme på skolan. Lämnade in lucktexten i samhällen så jag slipper gå på samhällen imorron bitti, blir helledig hela den dagen. Najs det. Då ska jag ta mig en tripp in på birsta, om det inte regnar nu då. Måste köpa en present till mamma, hon fyller år på lördag. Ska nog köpa mig en liten grej till mej. hehe.

Hoppas det slutar regna, för jag är inte sugen på att springa i regnet. Hell no.

Undra om jag ska ta ett bad.. Skulle vara skönt.


10 juni

2008-06-10 ♥ 08:36:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Godmorgon.
Har nyss vaknat, lite tidigare än jag hade tänkt. Idag hänger regnet i luften och bara väntar på att få välla ner. Just nu regnar det inte och jag hoppas att det inte gör det när jag ska åka till skolan. För då blir jag ju blöt och det vill vi ju inte.

Lär sluta tidigt idag också, vi gör ju inget på lektionerna så jag fattar inte varför de håller oss kvar hela den här veckan. Fel att vi får vara lediga och kommer på fredag istället då det är skolavslutning.



i wanna grab the wind and fly away

2008-06-09 ♥ 15:03:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

heeei.
Har nyss kommit in från en härlig men blåsig promenad. Kände att jag behövde röra på fläsket. Det var varmare än jag trodde, as usual så jag hade ju på mig en på tok för varm tröja. hade bara linne under men trotts att det blåste var det riktigt varmt. =) Härligt med sommar. När man inte ens fryser när det stormar såhär.

Ja, onödigt värre att jag åkte till skolan. Men eftersom att jag inte för något svar av lina och camilla så åkte jag dit ändå. För att kolla läget liksom, haha. Skulle jag inte ha gjort, för vi hade ändå ingen lektion.. Drygt.

Jag har liksom fastnat för Sunrise Avenue, bara sådär. Lyssnade på nåra gamla låtar och de är ju riktigt bra må jag säga. Eller jag föredrar väl lite mer rockigt, men texterna är bra. Väldigt bra, tycker jag i alla fulla fall - som mormor brukar säga.



cpspanska

2008-06-09 ♥ 09:57:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

ja, då var man hemma igen..

Vill ni veta vad jag fick göra på spanskan??! Det var inte en jävel där, förutom mig själv. Så säger hon, amen vi ska kolla på film idag, okej tänkte jag, hoppas den är bra då. Så sätter hon igång den, en tecknad barn film. Trodde jag skulle dö. Gubbarna liknade snobben, men filmen var tusen gånger sämre. Jag satt och förstökte fatta nåt av den där skitfilmen i mer än en timme. Det enda som jag lyckades förstå var att tjejen som det handlade om ville ha en tv och en kille ville bli fotbollsproffs. Resten av tiden satt jag och tittade ut genom fönster, kladdade i mitt skrivhäfte eller vad man ska kalla det. Snacka om hemsk lektion..

Sen sa hon, kommer du på onsdag? jag vet inte, sa jag, Men jag menade nej. Fast det kunde ju inte hon fatta. Men iaf så sa hon att om jag inte skulle komma skulle jag maila. Men jaha. Jag vet ju inte ens vad hon heter på den där skitmailen. Vet inte ens vad hennes namn är.


morgon

2008-06-09 ♥ 07:35:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorron.
Borde egentligen vara nere och klä på mig om jag ska ha en chans att hinna i tid. Men helt seriöst så bryr jag mig inte om jag blir sen eller inte. Allra helst inte nu till spanskan.. cp-lärare. Fast jag tror inte att hon är utbildad, hon är ju bara vikarie. Men hon är så konstig så det vore knäppt om hon är utbildad. hhehe. Hoppas att camilla kommer, annars lär jag väl sitta där själv och skämmas söööönder.

Idag blåser det väldigt mycket, nästan så man blåser bort. Det är svårt att klä sig efter sånna här dagar, spec. nu eftersom att det är sol och lite moln här och där. Men tar nog jeans så slipper jag frysa oså. =)

Jag saknar Johan, väldigt mycket faktiskt.


hårdträning

2008-06-08 ♥ 16:47:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu i sommar ska jag börja med intervall träning istället för mina långa löpsträckor. Vill börja springa lite snabbare. Jonsson var vänlig att erbjuda sig att springa med mig. Grejt det. Han sa att man ska springa snabbt i 4 minuter och gå i 2. Sen skulle man öka. Tillslut skulle man springa på i världens fart i 30 min och sedan gå 30 min. han surrade oxå på om springa snabbt i 70 min (jiiisus) och gå i 20. Vi får väl se hur det har kommer gå.

Nu ska vi tydligen köra ett backträningspass i veckan också. Jag kommer seriöst inte överleva sommaren. Jag som hatar backar, men kan behöva det, mina ben är inte sådär superstarka. Osså skulle jag träna "pannben" som han uttryckte det. Man tränade psyket då, så man fortsatte springa även fast det går grymt tugnt.

Dör jag får ni gärna komma och lägga nåra blommor på min grav.


ge mig!

2008-06-08 ♥ 16:35:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har världens coca-cola sug, det är hemskt. Självklart har vi inte nån cola hemma.... Inte orkar jag ta moppen till ica, för så måste jag sminka mig. Tanken är så underbar, en iskall cola med isbitar i. Det kan nästan inte bli bättre.

Får väl ta och fixa soda stream iställe, med saftsmak.. Eftersom vår "riktigta" smak är slut. Typiskt.



Det vattnas i munnen. Satan va sugen jag är!


bränd.

2008-06-08 ♥ 16:19:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jiisus va bränd jag är, vidbränd. Nästan så att man kan känna lukten av bränt skinn. Där tog jag väl i, men som en kräfta. Sen är det så fult, för jag solade framkroppen i säkert 2,5 h. Sen baksidan i en timme då solen var svagare, så bak är jag vit och fram är jag röd. Schnygg bränna säger bara jag. Få se om jag kan visa mig barbent imorron på skolan, hahha. Så nu gör jag en hel insmörjning av hela kroppen med body lotion, känns bättre för stunden iaf. =)




Jag saknar min lilla johan.. Så långt bort men ändå så nära (i mitt hjärta, fyndigt av mig. höhö. *dålig humår*)



sommar!

2008-06-08 ♥ 15:12:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej
Har legat ute och solat hela långa dagen, men nu börjar det blåsa och bli molnit. Har iaf fått en fin bränna, fast blivit lite lite röd. Men det är smällar man får ta. Tyvärr hade ju Gustav käkat upp nästan all glass så då blev man ju less.

jag misstänker att en viss person hörde vad jag sa och totaldissar mig. fuck.


ont

2008-06-07 ♥ 14:16:36 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Mitt huvud dunkar, pain!

Misstänker väskebrist. Sprang ju i elljussåpret fyra varv = 1 mil. Utan vatten, utan skugga. Hett kan jag lova, men det blåse liiite i alla fall. Det höll humöret uppe. Det luktade cirkus också, dvs. Bajs. Ska gå och klunka i mig fyra glas när jag skrivit klart det här.

Jag ska ta bort mitt schletna, avskavda nagellack oxå. Det får inte glömmas. Naglarna ser skabbiga ut, desstuom har alla delat på sig.


shorty

2008-06-07 ♥ 10:21:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tänk om det alltid kunde vara såhär, en extra helgdag. Man liksom blir gladare på nåt sätt. Härligt är var det är. Ikväll, ska jag och min famili till mormor&morfar. Ska käka lite middag oså.

Regnar det hos er också? eller nu slutade det.



sakta men säkert

2008-06-07 ♥ 09:50:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå..
Jag börjar sakta men säkert smällta det där som hände igår. Skäms fortfarade, känns som jag aldrig vill se den sär personen i ögonen. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att han inte hörde. För då blir det ännu mer pinsamt. Huwa.

Igår kväll var jag med Gabbsan. Var kul, vi småpratade om allt mellan himmel och jord, var ute och gick med hunden. Såg cp-filmen populärmusik från Vittula. Hur kan man ressigera en sån film, och sedan publisera den? Jag förstår bara inte, den är ju helt bisarr och knäpp.

Skönt att det är lite svalare och inte så mycket sol ute idag. Ska springa 3-4 varv runt elljussåpret. Får väl hoppas att det inte är någon sommarträning med hockeykillar nu, för då blir det pinsamt. Men det blir väl antingen vid tolvtiden eller tvåtiden. Har inte riktigt bestämt mig.. =)



omg

2008-06-06 ♥ 17:49:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

gosh! jag är världens mest pinsamma människa, jag vill bara sjunka ner genom jorden och dö!!


hejhopp.

2008-06-06 ♥ 12:35:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

tjena.
Har legat ute och stekt i solen i typ en och en halv timme. Det är varmt, riktigt hett. Tur att det blåser lite. Det var 35°c i Grekland där johan är, men det är inte stor skillnad från här. Minst lika fint, kanske 6-7 grader kallar. Men vad gör väl det. Fortsätter det såhär, blir jag riktigt brun och det blir inte en så stor skillnad mellan mig och pussgurkan. Tyvärr har mitt födelsemärke? som är stort som satan oxå blivit brun.. jag som smörjde in den med det starkaste solskyddsfaktorn vi hade. Synd att det inte går att operera bort. Annars hade jag gjort det på studs. Mitt på armen där alla kan se det. Not so very funny. Skulle hellre ha det på ryggen eller på rumpan, så man kan dölja det iaf.

Ska på birsta med Emelie vid två tiden. Ska inte handla nåt eftersom att när jag var där i onsdag så sved det till i plånboken, köpte en klocka, 1.499 + 200 kr försäkring, en kjol (199kr) och en tröja (149kr). Inget jag ångrar dock =)


hemma

2008-06-06 ♥ 00:14:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Kom hem för kanske en halvtimme sedan, och min magknip har inte gått över. Det är ju typiskt. Men kul har det varit, vi köpte godis och mat för kung och fosterland. Gott var det, tyvärr var min marinad lite för stark, det kändes som om munnen skulle brinna upp. Tur att jag hade vant mig, åt thaisoppa till middag och den var ännu starkare, var tvungen att dricka flera glas vatten :P Roligaste som hänt på länge. Kul att man gör något lite ovanligt än att bara kolla på film, kolla på tv osv. Men det börjar ju bli sommar nu, så nu kan man hitta på skojiga saker iaf. =) Hoppas att det är fint väder på söndag, ska nog sola då. Kanske åka och bada/sola om nån vill? :D



En så himla fin bakgrund. Magiskt.


härlig dag

2008-06-05 ♥ 15:15:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hello
Har nyss kommit in från solen, jag orkar inte ligga där och få solsting längre. Huwa, det är ju nästan olidligt varmt. Men man ska inte klaga. Det är ju för härligt ädnå =) låg iaf 40 minuter iaf. Så lite färg har man fått. Tror att jag har bränt mig på armarna, det återstår att se. ;)

Ikväll ska jag och tjejerna åka och grilla, vi ska köpa engånsgrill och så. Mys. hihi, =) Så det ser jag framemot. Men ska nog käka lite middag innan iaf, annars kommer jag hungra ihjäl. ^^

Idag åker min älskling till Grekland. Kommer sakna den lilla plutten.<3

Min tråkklass är cp, alla utom jag, lina, sara och camilla visste om att vi slutade efter engelskan. YEY. Så vi satt där och väntade men inte en själ dök upp. Så vi gick och frågade Anna, nejnej. Vi fick sluta för det var så härligt väder. Kul att nån hade sagt det till oss.


sommar!

2008-06-04 ♥ 15:32:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

tjenatjena.
varit en väldigt slapp dag idag. Var på skolan i bara en timme, onödigt. Men jajja. Jag och Emelie tänkte åka och sola på Grunna, men när vi väl kom dit ner så blåste det mycket. Så det skulle ju bli så kallt om man låg där. Så vi for tbx hem till mig och la oss  på studsmattan. Snacka om att det var lite vatten på Grunna, säkert tio meter fattades. Sinnes, man kunde gå där det brukar vara vatten.. Det kanske har dunstat bort. Men det verkar lite konstigt.

Hur som helst så hoppas jag att mamma kommer hem tidigare än 6, för då kan vi åka på Birsta, ska kolla på lite kläder hade jag tänkt, johan ska följa med. =) Sen ikväll ska jag sova hos honom, får inte träffa han på en vecka, känns tråkigt. Men vad ska man göra. =)



dunk dunk dunk

2008-06-04 ♥ 09:57:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag tror jag får nå cpfel snart. Har haft hjärtklappning hela morgonen, precis hela. Man blir så, yr, matt och alldeles kallsvettig. Det är en hemsk känsla. Det är allra värst när jag inte ens kan göra något åt den, ibland kan jag bryta slagen så de blir normala, men inte nu inte. Det har faktiskt inte funkat på den senaste tiden. Jag får den alltid när jag sitter stilla, och ibland när jag går. Aldrig när jag anstränger mig.

Ska åka till skolan om typ en halvtimme, känns himla onödigt att åka dit överhuvudtaget. Vi gör ju ändå inget speciellt, sitter ute och solar. Synd att skolplikten finns, annars skulle de ju kunna ge oss sommarlov nu. Det vore fint det.


onsdag

2008-06-04 ♥ 09:16:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

god morgon.
Nu har jag nyss ätit klart min frukost, åt mycket och länge, så nu hoppas jag att jag inte blir ika hungrig. För jag har läst nån stanns att äter man lite frukost eller ingen alls så blir man hungrigare, även om man äter mycket till lunch.

Idag är det finväder igen. trevligt, trevligt. Så idag blir det shorts.

Nu ska jag gå och blåsa mitt hår =)


the grass is always greener on the other side.

2008-06-03 ♥ 18:24:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Man kan ju undra vad det blev för fel imorse. Skrev ett inlägg, det stod att det hade publiseratis och så. Men icke, så jag tänkte väl att det skulle ta ett litet tag, men nu har det gått ett långt tag och det har inte kommit upp. Väldigt mysko, men sånt som händer antar jag ;)

Har kollat runt på vad en utlandsresa kan tänkas kosta. För nästa år ska jag och Johan upptäcka världen. Hahah, men måste liksom veta på ett ungefär så jag vet hur mycket pengar jag ska lägga undan efter jag sommarjobbat. Det lutar på 10 000 kr. Då har man så det räcker iaf.  Hittade världens ställe i Grekland, synd bara att man var tvungen att åka båt så länge. Men det är väl lite väl tidigt att börja leta sånt än, men jag drömmer mig bort. Hihih, blir väl inte förnst vid januari eller nåt som vi verkligen måste bestämma oss. =) Ser framemot det väldigt mycket!



helluw

2008-06-03 ♥ 08:24:33 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon.
Hoppas att det här vädret håller i sig hela sommaren, eller iaf fram till 14 juli, då jag börjar jobba. När jag börjat kan det lika gärna regna, det gör inte mig någonting ;). Ska nog gå ut och lägga mig och sola en sväng nu innan jag börjar, men eftersom jag har bränt min stackars mage nå fruktansvärt så ska jag sola ryggen. Inte lika kul.

Jag kan inte riktigt förstå varför jag är uppe nu, börjar liksom halv tolv. Tänkte sova till tio typ. Men icke, vaknade och var piggare än piggast.
None


nu har jag odlat fräknar

2008-06-02 ♥ 13:28:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

haha, jag som sa att jag kanske skulle frysa, inte precis. Låg i bikini och var överhettad. Mina vindruvor blev varma och äckliga, men fick rätt så mycket färg. Eller man ser formerna iaf efter bikinin. Alltid lika roligt ;) Knallröd i fejjan blev jag oxå, hoppas det lägger sig lite innan jag ska tillbaks till skolan. Nu har även en hel del fräknar tittat fram. Sommrit! :D


kod mercury

2008-06-02 ♥ 12:14:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Åkte hem efter spanskan för det var ingen mening att vara kvar, för Camilla skulle ändå hem och plugga, Sara och Lina var inte där, så då for jag också hem. Det var potatisbullar på skolan så vi ville inte ens äta. Nu börjar jag inte förenst kl. 13.50. Om typ två timmar. Ska lägga mig ute i solen med vindruvor, men det blåser rätt så mycket så ska nog ta med mig en filt som jag kan ha runt mig. haha.

Har nyss kollat klart på Kod Mercury. Nån som såg den filmen igår? Den var väldigt bra, men igår när jag såg den så kollade jag här ute i "tvrummet" och sen tänkte jag gå in till mitt. Men då var det nå cp fel på nästan alla kanaler så bara vissa fungerade. Så jag spelade inte den här ute och somnade istället.

Jag tycker inte om min spanska vikarie. En hemsk kvinna. Kan man inte något så kollar hon på en som om man vore helt bombad. Säger man en mening lite konstigt så småskrattar hon, amen kul. Tänk om jag skulle börja skratta varje gång hon sa en mening på svenska fel. Idag sa hon t.ex. en djur. Inte förstår jag vad hon säger heller, man hör inte ett piss när hon läser på spanska, och fort går det också.




måndag morgon

2008-06-02 ♥ 07:33:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjena.
Det är svårt att fatta men det är bara nio skoldagar kvar till sommarlovet. Sjukt snabbbt det här året har gått. Inte har vi haft det någe svårt i skolan heller, kan inte minnas att jag pluggat på ett prov. Joo, naturkunskapsprov, 1 prov. Ossåett histoira prov, sedan så tror jag faktiskt att jag inte haft några mer, om man bortser från matten såklart.

När den här dagen är slut så kan jag äntligen pusta ut. Den sista träningen för mig, ska sluta. Och så småbarnsträningen, ska inte sluta träna dem. Nu behöver jag inte vara med om några stressiga måndagar mer, ska bli så skönt.

Har lite ånges, för jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska ha på mig idag. Ska gå och leta vidare i garderoben, hörs sen, ikväll.


i have found my way

2008-06-01 ♥ 17:02:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är väldigt roligt att se sina grannar springa, speciellt om de är kassa. haha,

Jag och Johan har legat och stekt nästan hela dagen, herre gud va varmt det varit idag. Nästan så man inte pallade ligga länge i solen. Johan den mesen han gav upp och gick in och kollade på tv medan jag låg där, schvettig och varm. Det blev en skön dusch sedan, vilket resulterade att mitt hår blev helt cp och stod åt alla håll och kanter. Vi knäppte ett par rätt bilder, men eftersom att bdb är cp så gick det inte att ladda upp en endaste.

Idag är jag snäll, jag lagar mat åt mamma och pappa (mig och gustav oxå då såklart ;D). Men de har ju vart i fjällen och fixat och trixat. Alla som hade stugor skulle träffas och "vårstäda" så då for de dit. Men jag stannade hemma jag. Så ska laga nån fisk. Väldans god är den.


sol

2008-06-01 ♥ 10:12:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det gick ju inte att sola där jag hade tänkt, det var ju skugga från alla träd. Något sur man blev. Inte kan jag åka hem och sola heller för jag har ingen nyckel hit. Kan ju knappast lämna hela det här huset olåst.. Funderar på att gå och sätta mig på parkeringen, men det ser nog rätt så mobbat ut. hhhehe, men det känns hemskt att sitta inne nu när det är ett sånt här väder, asvarmt. Dessutom så är jag i ett väldigt stort behov av att bli lite brun. Just nu liknar jag ett lik. Så det blir nog parkeringen. höhö, hoppas det inte kommer så många bilar eller folk.. ;P Fast kommer nog att schvettas sönder, har långbyxor jag.

 


hemma hos J

2008-06-01 ♥ 08:59:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Är hemma hos Johan nu.. Men han är inte hemma.. Han klev upp tidigare än mig för han skulle dömma några fotbollsmatcher. Men han kommer väl hem runt elva, det sa han i alla fall. Det kändes lite knäppt att ta fram frukost och hela den biten här. Men nån gång måste väl vara den första.

Nu till veckan ska jag börja springa igen, som jag längtar. Det finns nästan inget härligare än att springa, jag tycker faktiskt inte det. Sjukt.

Neh, nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan gå ut och sola, lite brun måste man ju bli. Right? :D


RSS 2.0