tisdag

2011-08-30 ♥ 18:08:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Åh vad det känns skönt att komma igång med träningen igen. Jag behöver ett gym för annars tränar jag inte alls. Nu har jag hållt igång sedan i lördags. Härligt värre är det. Älskar att svettas hehe. Idag sprang jag och körde några benövningar. Var inte riktigt så bra när jag skulle cykla, det fanns nämligen inte så mycket kraft i dem om man säger så. Men det gick bättre att cykla än att gå.

Skolan har dragit igång med rivstart. Massor med information om allting! Väldigt intressant dock, men programmets svårtaste kurst är det och läraren sa att eleverna brukar lägga ner 70h/vecka i plugg! ca. 4 h efter skolan. Amen tjena. Någon måtta får det vara!


sista dagen utav sommarlovet!

2011-08-28 ♥ 21:52:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter och tänker på livet och dess tillbehör, både det goda och det onda. Imorgon börjar skolan vilket är en av de bra sakerna. Det ska bli skönt och få lite rutin i vardagen igen och speciellt att komma igång så jag blir klar med i alla fall denna utbildning någon gång så jag kan upptäcka världen. Flytta till en annan stad och jobba, kanske till och med till ett annat land. Vi får se vad framtiden har att erbjuda.

Från det ena till det andra så, citatet: "Älska mig mest när jag förtjänar det som minst ty då behöver jag det bäst" ska jag nog ta och måla en tavla av. Dels för att det stämmer och för att man (iaf jag) måste tänka till när jag ser texten. Första gången tog det så lång tid innan jag förstog innebörden och vad som faktiskt stog där. Ska leta reda på nåt fint att måla och köpa duk och akrylfärger och måla så mycket som det bara går, inte bara texten utan andra saker! Blir nog värt om bara tiden räcker till.
något sånt här kanske.


tragiskt

2011-08-27 ♥ 00:54:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (3)

Det finns inget stopp på tårarna som trillar ner för mina kinder. Jag har precis sätt en sådan hemsk film där bland det jobbigaste som finns att se var med. Ett peddo lurar en flicka att tro att han bara är något år äldre än honom, vilket han inte är.. Så fruktansvärt hemsk. Är det något jag hatar här i världen så är det pedofiler. Det finns nog inget värre.


New life

2011-08-26 ♥ 10:04:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Äntligen lön! Fick visserligen inte så mycket som jag hade hoppats, men blir ändå glad för nu kan jag spara lite pengar i alla fall. Idag ska jag köpa nya skor och kläder om jag hittar, ska även köpa gymkort! Det blir Helex som jag och Patte kommer hänga på under året och till nästa sommar kommer jag vara i toppform för nu ska jag börja hålla koll på kosten, har även fixat kostschema med A's hjälp.
I natt har jag förövrigt sovit som en gudinna. Somnade flera gånger i soffan igår så när klockan var tio gick jag och la mig i sängen och somnade på studs. Halv nio var det då dags för mina blå att öppna sig för denna dagen. Härligt! Nu ska jag snart starta dagen med ägg och kalkon.


parents <3

2011-08-24 ♥ 09:03:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och gud vad skönt det är. Här känner man sig verkligen hemma. Även om jag gör det i min egen lägenhet, men det är inte riktigt samma sak. Dessutom är utbudet av glutenfria mjuka mackor oändligt mycket större här än hemma hos mig och Alex (Ica Sidsjön har inte dom godaste mackorna). Så nu ska här njutas av en tekaka, igår var det ett mjukttunnbröd som stod på menyn.
Sen saknar jag mammas små lappar som hon skriver varje morgon om inte jag eller Gustav har vaknat, exempelvis: "Ha en bra dag. Puss mamma".
Man lär sig uppskatta mer saker nu än vad jag tänkte på då, då var man ju van med allt :-)


18 aug

2011-08-18 ♥ 11:46:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Igår när jag vaknade hade jag så ont i halsen att jag knappt kunde svälja vatten, blev även lite bättre under dagen. Mindre kul att vakna upp till, men idag är det mycket bättre tack och lov.

Blir länge mellan gångerna nu när jag skriver, men jag har som inget att meddela liksom. Livet flyter på i samma fart och med samma saker som händer.. Vill göra nåt nu snart känner jag.. Något roligt som inte involverar krogen.
Snart blire birsta med Emelie. Hon far ju snart ner till Helsingborg. Tomt det kommer bli här utan henne, vi har ju följts åt sedan vi var 13 år. Småskitungar var vi :-) Med betoning på skit eftersom vi gjorde dumma grejer ^^ Men vi gjorde många bra grejer också!!


RSS 2.0