Life hurts

2011-11-30 ♥ 10:25:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ligger nyvaken i sängen, ska strax kliva upp.. Är dock väldigt skönt att ligga här, speciellt när det blåser och hällregnar ute. Behöver jag nämna att det inte känns allt för roligt att gå till skolan? För att göra ett grupparbete dessutom. Men är väl bara att pallra sig dit..

Älska mig mest när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det bäst.



tisdag

2011-11-29 ♥ 21:55:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Det slog mig imorse att herregud vad fort den här hösten har gått. Det är december om två dagar och snart har jag gått halva min utbildning. Börjar känna lite prestationsångest, hehe. Men det jag inte gillar med att det börjar närma sig jul är att det är rapportskrivning. Jag gillar verkligen inte att skriva dessa långa och jobbiga texter... Referenser hit och referenser dit. Ska i alla fall göra det mesta innan jul så jag får vara lite ledig och förhoppningsvis jobba några dagar.

Mamma, mormor, pappa och släkt. Detta är varför jag inte ler på kort.


träning

2011-11-28 ♥ 16:37:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu ska jag snart gå till gymmet och träna, jag satsar mot beach 2012. Ska se riktigt fräsh ut och fit. Hehe. Lovar mig själv samma sak varje höst? Jajja, nu ska det väl gå hoppas jag. Har ju faktiskt gått ner så lite till borde ju gå tycker jag. Borde i alla fall kunna bli fastare. Muskler väger ju mer.
Puss på er.


Måndag

2011-11-28 ♥ 12:36:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Haft en bra helg! Fredagen var chill och på lördagen blev det festligheter, som vanligt är förfesten den roligaste och krogen var som den alltid är. Är alltid roligt att träffa mina gamla godingar! :)
Idag har jag ingen skola så nu sitter jag och tittar på one tree hill samtidigt som jag försöker förmå mig till en storstädning. Bakade bullar igår och det blev väldigt mycket mjöl överallt. Haha.. Orkade inte ta bort allt, så det blir skurning och dammsugning.


Jul i vårt hus

2011-11-25 ♥ 20:40:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag känner mig glad och det finns en typ ro i kroppen. Idag har jag varit huslig och storstädat och julpyntat, fuskstartade lite.. Men är ju så svårt att hålla sig! Var och handlade julsaker idag, förstår dock inte på mig julstjärnan vi köpte, Alex få fixa den sen när han kommer hem.. Granen tar jag inte fram förrän när det är några dagar kvar till dopparedagen ;)

Nu har jag nyss stoppat in en sockerkaka i ugnen så hoppas den blev god! Imorron ska jag till fagervik och baka lussebullar! Mums.



Morgon

2011-11-25 ♥ 08:30:09 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Alice är galen så jag kan inte sova, springer omkring som en tok och jämrar sig låter det som. Vässar klorna på soffan... Ska köpa medel som gör att hon inte vill vässa där. Soffan blir ju förstörd..

Vi fick besök av Cassandra i natt, hon hade varit på kapten röd och skjutsen hem strulade. Så nu ligger hon och sover på soffan :)



juletider

2011-11-24 ♥ 21:42:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

På lördag är det första advent och snart vankas det jul! Imorgon ska jag och Alex åka och handla lite julgrejer. Alleballe tycker det är onödigt men det gör inte jag! Måste finnas adventsljusstakar, ljus och sånt! Är ju bara jul en gång om året :-)
På lördag ska jag baka lussebullar med mamma och sedan på kvällen blir det roligheter!


torsdag

2011-11-17 ♥ 15:37:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Back från lunchen. Blev Thaibuffé och sushibuffe. Riktigt gott vare.
Sitter och pluggar igen. Tror jag ska sluta skriva att jag gör det, med tanke på att det bör bli lite variation här i bloggen. Hehe.
Hittade vilddjuret såhär imorse... :) Vi ska köpa nytt överkasst så fult när det är hål, men Alice gillar det i alla fall ;D
Haha detta är argminen som hon har när hon är trött. hahahaha


två dagar till dommedagen

2011-11-17 ♥ 08:36:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ni är då allt trogna som kollar in här dagut och dagin eller hur man säger. Jag önskar jag hade roliga saker att berätta, men då all min lediga tid går till att sitta med näsan i boken och försöka lära mig allt så hinner jag som inte med något mer.
Men idag ska jag och några till äta avskedslunch för Erika. Hon ska bege sig hemöver och hon har även tagit ett studieuppehåll. Kan säga att jag förstår henne.. Har funnits stunder den tanken varit lockande för mig med, men jag vill verkligen detta så det är inte ett alternativ, om jag inte får ett F på tentan då. Då blir det verklighet.
Ingen som inte läst denna kurs kan någonsin förstå hur otroligt påfrästande den är för psyket. Gråt, depressionsattacker, kräkningar och annat smått och gått har vi alla genomgått tack vare medicinsk vetenskap. Har dock ändå lärt mig väldigt väldigt mycket.


ny kurs

2011-11-08 ♥ 09:35:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag tycker det är rätt så skönt att det inte kommit någon snö än, den får gärna vänta mycket längre. Två dagar innan julafton till exempel. För snö på julen vill man allt ha! Minns en julafton för några år sedan då det inte var någon snö så spelade en familj kubb. Haha. Kubb.
Jag ska snart åka till skolan, en ny kurs ska börja. Ska bli spännande att se vad den handlar om. Vårdpedagogik heter den i alla fall. Tror vi ska filma oss själva eller nåt..
Sen ikväll så blire plugg :)


som en björn

2011-11-07 ♥ 10:27:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu börjar två veckor av hell. Vi har många obligatoriska föreläsningar denna kurs, därför måste jag plugga på kvällarna, känns väl sådär. Men vad ska jag annars göra. Kommer att se ljust på livet efter denna pluggperiod kan jag säga, eller kanske inte.. Beroende på hur tentan går. Haha.
Ne jag ska slänga i mig min tallrik med yoghurt och sätta igång så jag inte förlorar så mycket tid. Hare fint. Nu går jag i ide som en björn..


El stockholmo

2011-11-04 ♥ 09:57:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Var någon som ville att jag skulle berätta om Stockholm. Det hade jag tänkt med plugget kom ivägen. Haha. så då blev det en rad. Tyvärr knäppte vi inga många bilder av någon anledning? Men några i alla fall.
Ja. 04.55 satt vi två trötta men glada själar på tåget. Vi köpte internet och det strulade jättemycket, så vi var lite bittra (Läs: Alex). Själv så lyckades jag somna i en timme så mig gick det ingen nöd på.
När vi var framme som vilade vi lite innan vi bättrade på våra fasader och begav oss ut på shoppingtur.
På kvällen köpte vi hem Thai mat som vi tröck i oss. Alltihopa. Sen gick vi på bio.
Dagen därefter så sov vi till tio kanske och drog vi till gamla stan och kikade i de små mysiga gränderna och butinkerna. Lite senare på dagenmötte upp Alex kompis och gick och kikade i lite butiker. När han drog så kollade vi vidare och shoppade lite till.
Sen på kvällen gick vi och åt på en mysig restaurang där det var jättegod mat, mycket bättre än förväntat :-) Vi gick på bio igen, haha!! Sedan gick vi faktiskt in på en klubb och dansade lite granna. Var snordyrt att komma in. 180 kr var liksom. Det är annant det än Mementos ynka 70 kr.


Fredag

2011-11-04 ♥ 09:32:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Lill katten väckte mig, jag som hade planerat att sova till halv elva. Gick väl inge vidare det. Idag blir det en ledig dag utan plugg. När hände det sist??! Kan inte ens minnas. Måste väl vara någongång i somras. Haha..
Jag ska försöka prioritera träning denna vecka, förra veckan blev det ingenting pga att jag kände att jag hellre behövde plugga. Men ska ändå försöka hinna i den mån som går i alla fall. Minst tre gånger av mina annars fem gånger i veckan.
Igår åt jag middag med Emelie och Camilla på Bite Line, mycket mycket trevligt. Bjöd på många skratt. Stackars alla runt omkring som fick höra våra snuskiga samtal. Haha. Men tror nog att det inte gick någon nöd på dem. Det åt ju. Hehe.


Puss

2011-11-02 ♥ 08:47:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu sitter jag på skolan och väntar på patte patt och gör ett sista ryck inför den hemska morgondagen. Bara kämpa på! Hoppas bara det går vägen och att det inte är lika jobbigt som jag har föreställt mig.. Har i alla fall gjort det jag kunnat och räcker inte det denna gång heller så vet jag inte vad för fel jag gör.
Hur som haver har jag inte tid att sitta och slöa här. Dags. För. Rycket.


shit happens

2011-11-01 ♥ 18:20:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag är så trött och utpumpad. Hjärnan säger stopp men jag måste få in mer nu till torsdag. Sedan är kursen slut och jag önskade jag kunde pusta ut, men icke. Min första omtenta närmar sig med stormsteg och jag måste klara denna för att få gå ut på praktiken i janurai, så pressen är stor..
Jag och Alex var i stockholm i helgen och hade det jättrebra.


RSS 2.0