Måndag

2009-08-31 ♥ 14:32:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag måste ta och göra nåt åt min uppdatering, den har inte varit den bästa på sista tiden..

Idag hade vi fotografiskbild, det kommer nog bli riktigt roligt. Vi ska fota med filmrullar nu hela den här terminen, så idag efter skolan var jag, emelie och carrå ute på en liten fototur. Hoppas bilderna blir bra nu så de inte blir suddiga och ja dåliga.

Ikväll ska jag åka och träna småkidzen igen, det kommer nybörjare idag så det ska bli lite intressant..


Tall

2009-08-29 ♥ 10:36:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Emelie blev lång i sina nya skor..





Nu börjar det på riktigt

2009-08-26 ♥ 15:00:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Då var den första riktiga skoldagen över, vi fick en rejäl start med tuffplanering med nytt kapitel varje vecka och vi har endast två dubbel lektioner i veckan, men det ska nog gå bra om man jobbar.. Hehehe, bortsätt från denna slöa dag så ska jag verkligen kämpa det här året, ska försöka pressa fram det bästa jag kan i alla arbeten. Förra året vettegudarna vad jag höll på med. ;P

Varför känns det alltid som det är dubbelt så många ettor som andra elever? Visserligen är de många detta år, men såhär? Det är ju smockat av dem, det är knappt så man har sätt några tvåor och treor.


HPSP3

2009-08-24 ♥ 13:47:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Dagen fick en oväntad början. Nyklass. I trean liksom? Nu blev det inte roligt längre... Lina och Camilla i den ena och jag och  Emelie i den andra, vi kommer inte ens ta studenten tsm (eller det kommer vi ju såklart att göra, men inte i samma klass!), inte göra guldkotten tsm. Det känns väldigt tråkigt.

Schemat är inte heller bra, jag börjar åtta varje dag, går till 16 två dagar och har ett hål på 4 h. Men fredagen är bra, då slutar jag 10.15. Upptäckte nu när jag kom hem när jag kikade lite närmre på schemat att två lektioner som jag har på måndagen krockar med varandra. Får gå och fixa/fråga imorron.



New moon

2009-08-23 ♥ 12:14:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Läste nyss Camillas blogg, man längtar ju tills november eller när det nu var twilight filmen kommer ut på bio.. Det blir lätt premiären för min del, nån som är på? ;) hihi.


Jag tror nog att den här boken är min favorit.. :)


Slut

2009-08-23 ♥ 12:06:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Jaha.. Då var det en dag kvar då, känns både bra och tråkigt. Fast jag har ingen ångest som jag brukar ha. Det ska bli roligt att börja igen, att komma in i rutinerna, träffa alla och så är det ju sista året! Med massor av studentfester, wihooo! ;) och studiebidraget är 100 kr högre!! Och tacka gudarna för att vi får det i slutet augusti, de har blivit givmilda där på CSN.

Min sommar har varit bra, har gjort mycket roligt och hunnit känna mig ledig, det är ju det viktigaste, hehe.


Citat

2009-08-22 ♥ 00:18:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hittade några väldigt gulliga citat av Nalle Puh :')

"När du tittar på dina två tassar vet du, att när du bestämt dig för vilken som är höger, kan du vara säker på att den andra är vänster"

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig"






saknad

2009-08-22 ♥ 00:12:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag går och lunkar omkring här hemma och hoppas att det ska bli måndag.. Vet ni varför? Det är inte för skolan börjar utan för då kommer Johan hem, han är i Cypern nu och det är så jobbigt. Jag saknar sönder honom, bokstavlig talat. När jag vaknar har jag saknarhonomklumpen i magen och när jag går och lägger mig har jag saknarhonomklumpen i magen. En vecka går an om man kan få lite sms då och då.

Men Johan kan inte ladda sin mobil så jag har knappt hört av honom. Han ringde igår och idag och det lever jag länge på. Att få höra hans röst.. Anyway nästan två veckor i sträck utan att ses, med ett ynka mellanrum då jag kom hem men han for ju dagen efter så hann ju inte ens komma ikapp allt.

Men jag överlever, tro det eller ej. Men saknaden är stor.

Kände att jag behövde skriva av mig lite.


*

2009-08-21 ♥ 11:50:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Regnet hänger och dinglar i luften, det dröjer nog inte många minuter innan allt väller ner. Det är alltså en perfekt städardag. Jag gillar att städa det är avkopplande och det blir ju så fint efteråt, med hög musik så blir det ännu bättre. Tummen upp.

Nu ska jag leta efter lite bilder att skriva ut som jag kan sätta upp i mitt rum.

Vad vare jag sa,  nu väller det ner eller okej, det duggar.


Birsta

2009-08-20 ♥ 00:00:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå!
Idag har jag varit på Birsta med Gabbi, en väska, kajal och vasselin fick följa med hem.. Fast ska åka in imorron igen och byta väskan till en annan.. Dragkedjorna var helknas.. Jag som var så noga med att testa dem i affären, men det var skillnad mellan att hålla i dem och dra igen än att ha den på sig och dra igen. Sad but true.

Men imorron har jag bil så då slipper man svettbussen.

Jag saknar min älskling!


Less

2009-08-18 ♥ 10:05:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Död åt telefonförsäljare! När jag äntligen sover och skulle ha sovit bra mycket längre ja då ringer dom och väcker en vid halv tio..... Jag blir så le och inte kan man somna om heller, varför finns dom överhuvudtaget? För det kan ju inte vara många som köper något av dem. Kanske nån tant som inte vill säga nej.

Gah, mitt huvud sprängs.


Måndag

2009-08-17 ♥ 12:12:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu sitter jag här med eftersvettningar och fryser. Haha, jesus vad jobbigt det är att springa intervaller. Men all mat som jag klämt i mig under veckan måste bort på något sätt :) Visserligen var jag och pappa ute och sprang varje morgon förutom en då mina skavsår började titta fram. Men ändå liksom.

Min bror ligger fortfarande och sover så det finns ingen att prata med. Trisst att mamma och pappa är på jobbet för då har inte jag någon bil.. Och så är moppen pajj fast det är tveksamt om jag suttit mig och kört nu ändå så det blir till att cykla.

Papi and me efter en av våra löpturer


Back in Sweden

2009-08-16 ♥ 13:54:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hallå!
Nu är jag tillbaks i kalla regniga Sverige. Vi har haft det superbra hela veckan, turkost hav och minst 35 grader i skuggan varje dag med strålande sol och inte ett ynka moln på hela veckan. Hotellet var fantastiskt, det absolut finaste hotellet jag bott på och maten var bra! Vi hade ju all inclusive så jag var lite rädd att det bara skulle vara mycket svensk mat men det var bara grekisk och det fanns ca 10 olika rätter varje dag att välja bland och så typ 6 efterrätter efter varje måltid. Varning för vandrade fetton.

Gustav åt glass till frukost, mellan frukosten och lunchen, till lunchen och mellan lunch och middag och så till middag. Han kom uppmot 100 kulor glass under veckan. hehe.

Rhodos flygplats 1 dagen


Det var otroligt varmt i havet, varmare än poolen..


Frukost


före-efter




Poolen är gigantisk och vissa lyckliga själar fick egen pool




7 augusti

2009-08-07 ♥ 21:39:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hej.
Har haft en mysig dag på playa del Lögdö med älskling och hans kompisar sen hem och packa det jag hann för sen skulle vi på middag och fika till min faster som fyller år. Kom alldeles nyss hem och ska strax packa klart men måste lägga in några nya låtar på iPoden, mycket viktigt!

Lönen trillade in förut idag också, härligt. Ska lägga undan hela som jag fick nu, fick ett förskott på 4000 kr gatufestveckan så tänkte ha kvar dem på mitt konto och lägga in resten på ett sparkonto så man kan ta sig utomlands efter studenten! =)

Imorgonbitti bär det av mot Rhodos, så vi hörs inte först om en vecka om jag inte lyckas få tag i en dator.. Om jag orkar få tag i en dator det vill säga.. :) Ha det bra här hemma people.



en oäkta födelsedag

2009-08-05 ♥ 22:31:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Gosh jag är trött, klev upp tidigt för att sjunga lite med min vackra morgonstämma för min broder, han fyller egentligen år på söndag med då är vi ju på Rhodos så han fick sina paket idag. Så idag har jag klämt i mig tårta och kakor och träffat min släkt. Vi har hur mycket tårta och cookies kvar så det är bara att komma förbi om ni känner er sugna (y).

Funderar på att ta och cykla lite på träningscykeln.. Vore skönt faktiskt. Så det blir nog så, om ett tag, ska samla lite kraft först.


en ny dag

2009-08-02 ♥ 15:45:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjenis.
Dagen har spenderats i solen med en bok, måste pressa så jag får en bra grund till Rhodos.. Så att jag kan undvika att bränna mig allt för mycket.. :) På lördag smäller de, ska bli grymt kul och skönt att fara iväg!

Nu sitter jag och funderar varför inte det kommer någon bild i tvn, har kopplat datorn till tvn för jag tänkte kika på en film men det förblir svart som natten..

Kvällen ska spenderas med kärleken, lovely.


RSS 2.0