bowling

2009-02-28 ♥ 22:04:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (3)

Råkade visst ta bort inlägget som jag la in förut..

Har iaf varit och bowlat med Emelie, Johan och Andersson, de gick sämst för mig. Men lyckades få två strikar iaf. =)


Blåsor

2009-02-28 ♥ 15:37:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Såhär blev min häl efteråt. Två blåsor, den blodfyllda är smärta.



lördag

2009-02-28 ♥ 14:06:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå
Drömde en läskig dröm inatt. Usch.

Annars så ska jag snart ta och springa, jag måste verkligen träna så mycket som jag ätit på det senaste dygnet, så ska satsa på 10 km, men det är så låååååångt, but i can handle it, I think..

Har börjat snacka engelska ganska mycket nu, jag petar in ord i meningarna, mest idag dårå. Tror det beror på att jag läst mycket i Twilight boken. Hehehe. Güler skulle bli stolt.


Inköp

2009-02-27 ♥ 19:08:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Vilken lyckad dag, det är såhär det borde vara varje dag. Solen sken, humöret var på topp och godiset kostade 29.90 på coop. Jag och Emelie tog bussen in till Birsta där vi lämnade lite CVn och gick runt och kikade på grejer, jag köpte en adidas tröja hittade en rosa som jag länge velat ha och ett par skor, 10 cm klack här har jag det jag gör. Snygga tyckte jag =)


Skorna är mycket snyggare i verkligheten, min blixt på mobilen funkar nog inte riktigt som den ska.. Korten blir lite gula..

Ska snart ta och bege mig till Emelie, hon skulle bara duscha. Vi ska nog kanske gå på aveny, fast de är inte riktigt spikat. Vore ju kul om Lina och Camilla också kunde hänga med, dom har varit i Stockholm idag dom fuskisarna, det skulle jag också velat.. ;)


lite lycklig ändå

2009-02-26 ♥ 15:36:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu är jag lite smått lycklig, lyckades övertala Monica att vi kunde lämna in de där med att sälja oss, hehe Skönt. Dessutom var Alberto fortfarande på sjukhuset så det blev en kort och bra dag.

Imorgon blir det en ännu kortare dag! Slutar 10.20. Det kan inte bli så mycket bättre.


Konsten att sälja sig

2009-02-26 ♥ 08:53:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Imorgon ska jag sälja mig, på ekonomin. Hur pinsamt kommer inte det att vara då? Vi ska låtsas att vi är grymma på datorer och så ska vi försöka få ett företag att anställa just oss, så vi ska säga fördelarna med oss och varför de ska anställa just mig. Vi ska prata inför hela klassen.. Mer pinsamt kan det inte bli, jag gruvar mig, har inte skrivit något heller om vad jag ska säga.

Jag vill inte.


mer snö

2009-02-26 ♥ 08:49:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu får det gärna sluta snöa? Hur mycket mer kan det komma på en vinter liksom?

Det bara väller ner, tätt och ganska stora snöflingor. Rätt så mysigt, om det inte vore för att julen är över för länge sedan, jag vill ha vår nu, så man kan gå omkring lättklädd med fina kjolar, tishor, ballerinas, osv :D Jag längtar till värmen.

Men drömma kan man, snön ger inte upp idag.


Mattegenier är vi allihopa, allihopa, allihopa.

2009-02-25 ♥ 19:59:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag tror att väldigt många har en spärr i huvudet när det gäller matte. Man har intalat sig själv under alla år att ne jag fattar ingenting, matte är inte min grej osv. Det är bullshit, jag har intalat mig det också, men började anstränga mig nu i matte B och hey, jag lyckades få ett VG. Jag kan trots allt.

Det är väl självklart att matte är svårt, det är krongligt, mycket att hålla reda på och det är absolut inte som svenska. Men man måste försöka, inte bara ge upp. Jag läser här och var och hör här och var: neee jag kan inte matte,. Alla kan matte, mer eller mindre visserligen. Nu tror jag inte att vi alla är några underbarn, dvs. naturare, hehe. Ne, men vad jag menar är att man kan lära sig det om man vill.

Vissa har lättare att lära och vissa svårare, men det går. Bara man försöker, jag har aldrig varit duktig i matte och kan inte heller påstå att jag är speciellt duktig nu heller, men jag försöker och det går att lära sig :). Hihi.



Matte C here I come. ;)


money

2009-02-25 ♥ 19:25:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag tjänat hela 50 kr. Ojojoj, jag blir ju stormrik, nejdå. Men det är ett lätt jobb, jag står där, hjälper till med uppvärmning, kastar lite bollar åt dem och försöker lära dom att spela tennis, lättförtjänta pengar och det brukar bli runt 900-1000 kr på en termin så det är ju lite extra iaf :D

Började läsa Twilight nr 3 förut, tror inte jag pallar läsa ut hela den på engelska, men ska ge den ett försök.

Jag tog mig även en övningskörnings tur, det  gick bra för att inte ha kört på kanske två månader.




Sesam

2009-02-25 ♥ 15:20:49 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Idag har vi haft en sex och samlevnadsdag, skönt med något annat som omväxling, slippa tänka på prov, inlämningar och annat tjoffs.. Vi fick lyssna på en jättebra föreläsning, den var grym tyckte jag. Han berättade om graviditet, våldtäkter, abort och egna upplevelser (inom ambulansyrket). Han berättade om en tjej som blivit våldtagen av tre killar, i analen, på det vanliga stället och i munnen samtidigt. Tjejen låg i en blodpöl och var inte vid medvetandet men de lyckades rädda hennes liv. Nu är hon 27 år (10 år sedan det hände) hon kan inte bli gravid, är livrädd för killar och kan inte hålla tätt, avföringen åker rätt ut..

Några killar i en annan grupp hade skrattat?! Sjuka människor.


Hehe

2009-02-24 ♥ 18:08:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)



Den här bilden ritade jag och Camilla någon gång i ettan, en tjej heheh som är rätt så "ful" får man säga så? Heheh, hon blev lucia och vi kunde inte förstå varför, så här är vår lilla tolkning hur hon ser ut. (Hon bor inte här) hah x)


Semla

2009-02-24 ♥ 18:06:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss klämt i mig en semla, min första glutenfria. Måste säga att den inte smakade så värst tokigt, lite torr bara och ganska kompakt, men annars så.. Medan jag ändå är igång så kan jag bara berätta att jag fick den äckligaste maten ever idag. FY I HELVETE alltså, den var oätlig. Så min lunch blev lite annanans och lite sallad. Konstligt nog har jag inte kännt mig ett dugg hungrig?

Vi fick information om individuella valen idag, bra information och så fick vi en liten bok med alla jobb, hur det ser ut på arbetsmarknaden, löner osv. Tummen upp för den (y).

Nu har jag lånat den tredje delen i Twilight, tyvärr på engeska.. men får använda den till engeskan också, vi ska skriva en bokredovsning. Då är det bättre att läsa en bok som man tror är bra än någon som är lite halvdan. Men den är ju så tjock så det kommer ta tid..

Snart blir det night fight!


sommarjobb?!!

2009-02-24 ♥ 16:04:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag tagit mig i kragen och ringt om sommarjobb.. Visserligen bara till ett företag, men det är alltid någon början. Jag känner mig stressad, tänk om jag inte får något jobb? Har faktiskt aldrig känt så tidigare, för jag har alltid varit ganska säker på att få jobba på Metso, men nu ska de ta in rekordlite sommarjobbare pga. lågkonjukturen osådär. Så kan inte räkna med där, fast jag har ju trots allt en liten chans.. Men inte allt för stor tyvärr.

Vad ska jag göra om jag inte får något jobb? En sommar utan no money är inte kul, man får ju inte studiebidraget på sommaren vettni.. Då kan vi inte åka utomlands heller som vi så gärna vill! Snacka om att det skulle vara roligt, vi tjejer på en resa i solen, riktigt najs. =)

Annars får jag väl nöja mig med Sveriges sol, fast ska utomlands med familjen men ja, tråkigt det blir utan pengar!



spanska

2009-02-24 ♥ 09:04:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsan..
Nu har jag spanska, Alberto ligger på sjukhuset han hade ont i nacken.. Väldigt onödigt att komma hit, hade kunnat stanna hemma i min varma säng. Men har iaf skrivit en liten text om hur jag reser, det blev väl inte så superbra. Men Alberto förväntar sig nog inte så mycket. Hur lätt är det liksom? För oss som inte kan så himla mycket, har hört vad de andra har skrivit, det är lite högre klass. Hehehehe.



Mot fagervik

2009-02-22 ♥ 14:24:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejhej. Just nu sitter jag i stugan och väntar på bättre tider, nedå men väntar iaf på att mamma och pappa ska städa klart.:) sen har jag tre timmars bilresa att se framimot... Jättekul verkligen.. Farfar fyller 66 år idag så när vi kommer hem ska vi dit oxå, äta mat osådär :-D


Från mobilen

2009-02-21 ♥ 13:12:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej! Testar för första gången att surfa i mobilen, halebop har ju det där erbjudandet.. :) det funkar bra, går lite segt bara. Det är tyvärr inte så bra väder här, det snöar och blåser i motvind. Man kommer knappt någon vart, det biter fint i kinderna och det är riktigt kallt. Hoppas ni har det bra där hemma :-D


fredag!

2009-02-20 ♥ 07:31:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Go' morron!
Idag är jag pigg och glad för nu är det äntligen fredag,
efterlängtat med helg kan jag lova. Ska till stugan idag,
min morbror och hans sambo skulle med så då följer väl
jag med också, annars så hade jag nog stannat hemma.. =)

Men ni får ha det så bra i helgen, det ska jag ha!



Spinning

2009-02-19 ♥ 19:58:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss kommit hem till Johan efter ett härligt spinningpass, eller härligt och härligt, jag va så förkyld så hade väldigt svårt att andas, osså höll jag på att svimma, men annars så. Johan var med, första gången för honom :)

Nu måste jag sätta igång att plugga naturkunskap.. Dötråkigt kan jag lova.


Tjohhoo

2009-02-18 ♥ 15:37:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Var förut och köpte teoripaket + 10 körlektioner (mellanpaketet) och internetgrejs så jag kan plugga på teorin hemma.. 5650 kr gick det på. Va sjukt dyrt det är med körkortet egentligen, som tur är så behöver jag inte betala själv. Då skulle det dröja kan jag lova..

Hur som helst så gick jag upp till mormor och morfar efter jag varit där, ingen mening att åka hem när jag ändå skulle hit ikväll, mormor fyller år så vi skulle på middag :)

Gjorde ett fastest förut förresten, fick 44/70 rätt.. Ganskaaa bra för att vara första gången x) Haha.



Sliten flicka

2009-02-17 ♥ 08:14:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Idag är det dommedagen, såhär sliten har jag inte sätt ut på många år. Hehe, om jag ens nånsin sätt så här sliten ut? Tveksamt. Stackars alla som måste tillbringa sin tid i min närvaro. Fick inte så mycket sömn i natt som jag behövde, den så kallade skönhetssömnen kom aldrig... Jag ser verkligen inte pigg ut. Fetaste påsarna under ögonen.. Sminket hjälpte lite fast det är tveksamt det också.

Vi ska ju på utbildningsmässan idag, så här sitter jag och inväntar sällskap.. Eller de kanske redan har kommit men jag orkar inte släpa min trötta kropp och leta..

GÄSP.

Efter mässan ska jag och Emelie ner på stan och köpa en present till en viss liten flicka som blir stor nu på måndag ;) 18 år!


(y)

2009-02-16 ♥ 15:22:33 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (3)

GRATTIS LINA!!
Hon har vunnit ett armband hos mysigt. hehehe. :D
Själv så vinner man aldrig någonting. Gud tycker inte om mig.

Imorgon ska vi och en drös andra gymnasium till en utbildningsmässa. Det ska bli intressant. Tycker det är synd att inte Mälardalen ska dit, skulle behöva prata lite med dem eftersom att jag är sugen på att plugga där..

Det är rätt coolt, jag kan blir exakt vad jag vill bara jag vill. Jag kan bli Sveriges statsminister, jag kan bli läkare och jag kan bli jurist. Bara jag själv vill. Nu är det här ju inte vad jag vill men ändå. Hela världens jobb ligger öppna för mig, det är fränt.


Bra

2009-02-15 ♥ 17:20:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Min läpp ser ut att ha råkat ut för nån köttätande parasit.

Jag måste sluta tugga på den. Det är som ett beroende, som rökning. Kan-inte-sluta.

hehe, nästan iaf.

Annars har det varit en soft dag, har vilat upp mig och har fått krafterna tillbaks. Kikade på Titanic förut, jag älskar den filmen, har sätt den så många gånger att jag vet vad de ska säga igenom nästan hela filmen. Tårarna rinner lite också. Mysigt på nåt vis, den slutar lyckligt men ändå så olyckligt.. :)





jag blir så irriterad


söndag

2009-02-15 ♥ 10:06:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Just nu väntar jag på att Johan ska bli pigg, han är så himla morgontrött och jag är raka motsatten till det. Så fort jag vaknat har jag inga problem att kliva upp, blir oftast pigg på en gång. Även om det kanske inte syns i ansiktet, hehehe men jag är pigg i huvudet x). De va så tråkigt att ligga still där inne i sängen och så jag gick och satt mig här.

Jag och Johan hade jättemysigt igår, vi gjorde tacos som var jättegod som vanligt, fast vi hade kyckling istället för köttfärssås. Sen till efterätt hade vi en kladdig liten kaka, men jag var så mätt så jag åt inte så mycket av den x) Sen satte vi igång bastun och svettades, haha. VI använder aldrig vår bastu annars, de är lite småtråkigt, för det är ju så skönt. Vi, mamma hänger tvätt där istället.

Är iaf frisk idag, tror jag. Har inte tagit tempen men det känns så iaf, men jag nog inte träna ändå, det kan ju komma tillbaks.


alla hjärtans dag.

2009-02-14 ♥ 15:06:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har fått två fina rosor av min älskling idag =)


(klicka)


Lönlöst

2009-02-14 ♥ 07:28:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu ger jag upp.

Har knappt sovit någonting i natt, är alldeles svullen under ögonen och ögonlocken hänger. Jag tror att jag somnade någon gång runt halv elva-elva.. Sedan vaknade jag typ tjugo i två då Johan ringde, men jag orkade inte svara så jag vände på mig och försökte somna om. Det var härifrån det gick utför..

Och nu är jag vaken, halv åtta på en lördag. Hallelujah.

Har nästan ingen feber nu förresten!


Inge Menorca

2009-02-13 ♥ 21:53:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vetni då.. Vi skulle ju åka till Menorca i sommar.. Igår fick vi ett brev där de skrev att de har ställt in alla flyg till Menorca från och med nu eftersom att efterfrågan inte var tillräckligt stor. :( 

Nu måste vi hitta något nytt ställe att åka till. Sitter och kikar runt lite här och var, Grekland gillas mycket, men har varit där typ 4 ggr? Skulle vara roligt att åka någon annan stanns. Om ni är sugna på Grekland åk till Skiathos, en liten ö där grekerna själva semestrar! Där spelades även mamma mia in. Det är det bästa stället jag någonsin varit till, fast det är väl ingen fest-ö. Men en lugn och mysig ö.

Skiathos.


50 frågor

2009-02-13 ♥ 21:46:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

I stor brist av annat.

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
- Minns inte om jag har skrattat
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
- Jag sov och drömde konstiga drömmar om vattenfyllda gångar, klassrum och knäppa lärare.
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
-  Jag halvsov
4. Vad hände dig 1993?
- Jag fyllde två, ramlade massvis kan jag tänka mig, min bror kom till världen och jag blev avundsjuk så när han var två månader bet jag stackarn allt vad jag kunde i hans tjocka bebiskind.
6. Tre ord varför du sist spydde?
- Minns inte punkt
7. Vilken färg är din hårborste?
- En är grön och en är röd
8. Vad köpte du sist?
- En godispåse
9. Vad fick du senast i present?
- Pengar
10. Vilken färg är din dörr?
-  Den är vit.
11. Var förvarar du dina pengar?
- På banken
12. Hur var vädret igår?
- Det var soligt om jag inte minns fel
13. Vart kramades du sist?
- På skolan
14. Vad ser du fram emot?
- Sportlovet = ledig
15. Vad är 15?
- En siffra?
16. Vilken skostorlek har du?
- 37-38
17. Vill du klippa dig?
- Ja
18. Är du över 25?
- Nej, snart 18 ;)
19. Pratar du mycket?
- Alltså, det är väl olika. Men ja, jag snackar nog rätt mycket.
20. Kollar du på O.C.?
- Nee, har aldrig sätt ett avsnitt, eller ett kanske
21. Har ditt namn ett "x" i det?
- Linnxa.
22. Känner du någon som heter Steve?
- Nje, Mirandas kille i sex and the city x)
23. Hittar du på egna ord?
- När jag var liten gjorde jag det. Hade till och med en hel ordlista så jag inte skulle glömma alla orden.
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
- Nja.. Jag brukar låtsas att jag inte blir svartsjuk
26. Vad har du för mobil?
- en sony ericsson.. Vet icke vad den heter. Nånting med C
27. Vem ringde du sist?
- Pappa
28. Biter du på naglarna?
- Nej :)
29. Har du lockigt hår?
- Typ, självfall iaf
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
- Ingen planerad, men gatufesten. Joina?
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
- Ehmm. Den som smittade mig
32. Hur många gånger har du svurit idag?
- Inte en gång
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
- men guuuud
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?

- Nej, vad är de för film?
35. Ska du jobba imorgon?
-  Nej, det är lördag. Har inget jobb :(
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
- Johan
37. Vad borde du göra nu?
- Sova
38. Har du något smeknamn?
- Nej, det finns inga bra på Linnéa. Bara fjolliga, no names Gabbi ;).
39. Sover du mycket?
- aa, det gör jag. Och jag ångrar det inte.
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
- Vi säger väl thirteen. Den var bra.
41. Vad ska du göra på lördag?
- Jag ska vara med Johan, det är ju alla hjärtans dag :')
42. När var du ute sist?
- Igår
43. Har du gråtit idag?
- Aa faktiskt så har jag gjort det.
44. Är du en glad person?
- Ja, det är jag :D
45. Har du roligt nu?
- Nej, uttråkad till t-u-s-e-n och lyssnar på mitt pipljud i öronen. Det är inte tinnitus så jag undrar vad det kan vara...
46. Vad äter du helst?
- Fruktsallad
47. Vem var du med sist?
- Johan toan
48. Vad heter din mamma?
- Christina heter hon. Jag heter också det, fast i andra namn. Tro det eller ej så har jag inte fått det av mamma utav min mammas mormor. hehehehehehehehe
49. Vad är hela ditt namn? 
- Linnéa Christina Gradin.
50. Tycker du om någon just nu?
- Ja, det gör jag. Min Johan.



Changes.

2009-02-13 ♥ 17:02:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ändrade planer, jag mår bättre så jag lät mamma åka till fjällen ;)
Ska vara hemma själv ikväll. Det blir nog ensamt och långtråkigt.
Men lär somna tidigt anyway.
Sömn är den bästa medicinen som man brukar säga. Eller man brukar kanske inte det.. humm.
Hur som helst fungerar det för jag har sovit mycket, med betoning på mycket.
Gud va jag svammelskriver.
Hehehehe

Såg ni de skorna kenza hade köpt från scorett? Assnygga, jag vill också ha höga snygga skor! Faaast innan jag kan ge mig ut till allmänheten krävs en hel del träning kan jag tänka mig, ^^,
 


Sjuk.

2009-02-13 ♥ 09:31:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå.
Jag är hemma idag, har feber och det är inte nådigt. Ont i hela kroppen.
När man är sjuk får man klaga.

Det blev verkligen en otursdag (fredag 13:onde). Vet ni varför fredagen den trettonde kallas otursdag? Det var då tempelriddarna höll på att försvara jerusalem och de misslyckades på fredagen den trettonde. Jag har ingen aning hur jag vet det. Heheh.

Jag som hade tänkt ha en rolig helg, en kväll med girlsen och en myspys alla hjärtans dag med Johan. Det blir nog inget av det va. Mamma ska stanna hemma med mig iaf, pappa och Gustav åker upp till Björnrike ändå.

Så nu ligger jag här, har somnat om flera gånger sedan klockan sju.


sjuk?

2009-02-12 ♥ 10:03:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Jag har nästan feber, 37,6°. Tror jag ska testa gå på skolan ändå. Har trots allt lockat håret och sminkat mig redan, men får väl se hur det går. Får väl gå hem då i värsta fall..
 


telefonförsäljare

2009-02-12 ♥ 09:36:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

För några minuter sedan så ringde det, såg att det var ett spärrat nr så tänkte nu är det väl nån telefonföräljare.

- Hej de är linnea?
- Hello hello? Is this Ccadkonsult? (pappas företag som är nerlagt)
- No this is a house, a home.
- But is Ccadkonslut there?
- No his not here.
- Where is he?
- At his work
- Where does he work?
- At a company.
- Hmm. Can I have the number?
- No I don't have it.
- How old are you?
- I'm seventeen.
- Ohh, but can I talk to your father?
- He's not home!
- Ok, thanks for taking my call, bye.


Jag gjorde en lång saga kort, Hon surrade på i kanske 10 minuter, Güler borde bli stolt, haha. Jag sa att pappa hade nyligen bytt nummer och jag inte hade det. Hon ville väl bara sälja nånting, hon visste ju inte ens vad han hette.

Mammas dator dog så jag bytte till pappas. Hahah, Letade igenom alla kort och hittade ett gamalt kort på mig och min far. hehehehe.



sleepmorning

2009-02-12 ♥ 08:45:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Bara för att jag har sovmorgon vaknar jag onödigt tidigt.. Vad sägs om halv åtta? Visst är det en bra tid att vakna när man börjar halv tolv?.

Hur som helst, har nyss ätit en rejäl frukost som jag kommer klara mig länge på. Men det blir tyvärr ingen träning för min del ikväll, halsen värker som bara den, i natt vaknade jag tillochmed för att det gjorde så sjukt ont. Jag vill träna, men nedå.

Är det såhär de känns att ha cellskräck? Läskigt.




ännu en onsdag

2009-02-11 ♥ 19:02:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det har varit en tung dag. Fick åka till skolan till åtta trots att vi börjar tjugo över nio, men bor man här i Fagervik så har man minsann inget annat val. Fast fick en del ekonomistuff gjort på den där timmen iaf, det är ju alltid något.

Nu har jag nyss kommit hem från småkidz träning, de är så gulliga när de springer omkring med sina små racketar och små ben. Och de är så glada, fast de är ganska dåliga lyssnare.. Heheh, så jag har sagt så mycket idag så min hals som redan var illa är ännu värre. It's pain. Jag hoppas verkligen att det går över tills imorgon så det kan bli spinning för min del!

Yes.


bra dag

2009-02-10 ♥ 16:20:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå.
Det blev en bra dag ändå. Jag var ensam, eller ensam och ensam. Men alla andra i min klass börjar tjugo i ett och min lektion slutade tjugo över tio.. Jag gick och pratade med Güler, min engelskalärare och så fick jag veta hur det gick på engelska testnationella och sedan skulle jag få någon extra uppgift istället. Johan gick också hem så vi var här runt tolv tiden. :)

Ikväll blir det nog träning :) Hoppas på det.


Klass

2009-02-09 ♥ 17:11:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter och pratar med Max på msn, min gamla klasskompis. Jag saknar min gamla klass. Den var väldigt bra och vi hade roligt, men en hel del dåliga stunder också, men sånt är livet och det bra väger över!

Det är synd att det är inte samma gemensamhet med vår nuvarande klass.. Vi ska ju snart ta studenten tillsammans och man pratar inte med alla. Man håller till sina små "gäng", det finns 4 gäng som sitter på samma platser dag ut och dag in i klassrummen.. Ganska komiskt att man alltid sitter på samma platser. Idag chockade jag, Emelie och Amanda. Vi satte oss där killarna brukar sitta.

Det blev förvirring bland pojkarna och Sten såg inte oss.



Old class, det saknas typ 7-10 pers men ändå. Ser ni hur cp jag står med mina fötter? HeehE


yoggi

2009-02-09 ♥ 15:19:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godagens.
Sitter här med min lilla yoggi och dricker för fulla muggar. Kom alldeles nyss hem från skolan, måndagar är den värsta dagen under hela veckan. Två timmar svenska, en timme engelska, en timme natur och en timme ekonomi. Jobbigt som få.

ikväll blir det slapp, fast jag sitter bara på mitt arsle och odlar celluliter så jag måste nog ta och trampa på cykeln eller klä på mig varma kläder och ta en joggingtur på 8,5 km. Vi får se vad som händer, länge sedan jag rörde på fläsket nu. Heheh.

Camilla var spårlöst försvunnen idag förresten.


Det är inte lätt

2009-02-08 ♥ 17:38:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Har tänkt tills det slår gnistor om mina hjärnceller, men
jag kommer inte på hur jag ska ändra på min design.
Jag blir faktiskt lite frustrerad.. Har testat olika saker
men det blir ju så fult! I need inspiration, soon.

Jag vill ha något gott och med gott menar jag kakor, tårtor och andra saker som det är mjöl i. Jag vill ha en prinsesstårta, jag vill ha ett wienerbröd och jag vill ha en munk. Men det går icke. Den här satans skitgluten kan ta och peta upp nånting hårt i röven. Maten är det inte så stor skillnad på, men brödet.... Och kakorna.

Brödet smakar inte ett skit, verkligen ingenting. Det är som att tugga på luft. Eller det finns ett mjuktbröd som är gott, inte går att äta utan gott. Ett enda liksom.. De hårda mackorna ska vi inte ens prata om, de är värst.

Kakorna som man köper är hårda och smakar beskt, precis alla sorter. Pepparkakor är de värsta, de är hårdare än en hårdbrö' macka. De hembakta kakorna blir för torra och rasar sönder så fort man råkar peta på dem (nästan iaf).

Jag hatar gluten, eller celiaki som det heter.



Rätt bra ändå.

2009-02-08 ♥ 13:47:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Då var det ännu en söndag alias "fuldagen". Man måste få vara lite sluskig, gå omkring med fett hår, osminkad och i fula kläder åtminstånne en gång i veckan. Man ska passa på medan man kan. För snart smäller det, studenten = jobb eller plugga vidare. Man kanske bor med andra eller så flyttar man ihop med sin pojkvän och då vill man ju vara snygggg. Fast bor man själv gör det ju ingenting såklart!

haha.

Söndagar är rätt bra ändå.


Snö

2009-02-08 ♥ 10:39:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har det snöat enda sen i fredags. Det måste ha kommit uppmot 40 cm, det är som värsta fjällen. Tror nästan att det är mer snö här än i Björnrike.. Det är ovanligt. Man kan ju hoppas att det fortsätter snöa så mycket att vi inte kan åka till skolan imorgon, heheh. Nu medan det ändå snöar liksom.

Ikväll ska Emelie och jag träna, spinning står på listan. (y)

 
Det ser mer ut in real.. Det snöar också förresten, med det syns inte på bilden.



Tired

2009-02-07 ♥ 23:11:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag kom nyss hem från Johan, var så trött så jag åkte hem tidigare än vad jag hade planerat. Jag kunde ju ha sovit där, men J har träning imorron klockan halv tolv och jag orkar inte stressa. Måste sova lite känner jag.

Har möblerat om på mitt rum i eftermiddags, så nu ser det bra ut. Har rensat ut en massa onödiga saker och tömt alla mina små lådor som jag har lite här och där ;).


Bolt

2009-02-07 ♥ 13:29:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss kollat på Bolt, haha. En rolig film med bra handling, fast rätt så förutsägbar, men hamstern, gu vilken rolig liten prick, han räddade filmen x) haha.

Johan är på träning så jag sitter här och väntar på honom. Det va så stökigt här inne så jag har städa lite också, vilken snäll flickvän jag är. Hahah.

igår var jag med min kära vän Emelie, vi tog de lugnt, spelade lite wii, har lite träningsverk i vänstra sidan av ryggen. Så kan det gå.

Är det bara jag eller känns det som att det är lov? Haha, knepigt.



nytt

2009-02-06 ♥ 16:55:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Tjena!
Jag kom precis hem från birsta, har lämnat CV och köpt alldeles för mycket. Har lite
ångest, men så är jag. Det lägger sig nog snart. hehe.
Det här köpte jag, dålig bild men ajja.


två linnen, h&m
tisha + trosor, gina 
tröja, indiska
bh & trosor, h&m
vågtång, elgiganten
värmeskyddande för håret (syns inte), åhlens

Detta var dagens inköps lista. Uschhhh, har knappt pengar kvar. Måste ligga lågt resten av månaden, lågkonjukturen har slagit hårt mot mig. haha. skämt åsido.


daimtårta

2009-02-05 ♥ 18:08:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Jag kom nyss hem från staden, med en mascara, concealer och armband rikare.

Vi tog en fika på Wayne's också och vetni!!! De hade daimtårta (sån som man kan köpa på ica nivet?) som är glutenfri. Det var ett hallelujah moment. Vi tog sedan vårt pick och pack och började gå mot ego, vi solade och vilken skillnad man ser på kroppen efter bara tio minuter (ville inte riskera tomat-looken). Det stramar och är lite röd i ansiktet men det lägger sig förhoppningsvis tills imorron.



torsdag

2009-02-05 ♥ 08:24:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon :)
Torsdag, vilket innebär att imorgon är det fredag och imorgon slutar vi 10.20. Yeeeees. Så skönt så. Fast jag måste ju gå hem, men vad gör väl det. Nu är jag förresten pigg som en nötkärna, ovanligt annars brukar jag alltid vara trött, men efter tio timmars sömn är det väl kanske inte så konstigt. Jag slockande runt tio igår, tröttare än vad jag var igår får man leta efter.

Efter skolan ska jag, Emelie och Amanda åka till staden. E & A skulle fixa en sak så jag har inget annat för mig så jag kan lika gärna följa med =). Måste köpa en mascara och en concealer, det måste jag komma ihåg.

Träningen igår var riktigt jobbig, och nu har jag träningsverk i rygg, rumpa och vader.

J<3


kallt

2009-02-04 ♥ 15:42:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Det är himla kallt nu, imorse var det -16,8°. Man hinner ju förfrysa halv kroppen när man går till och hem från skolan..
Det borde finnas en gräns på typ -13° att om det är mer än så får man vara hemma =)

Jag funderar på att ta ett bad, så att jag tinar upp någon gång, men får se om oboyen hjälper.


Nytt snart

2009-02-03 ♥ 12:20:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

När jag kommer hem ska jag fixa min design. Är less på denna, den är rätt så tråkig.


betyg

2009-02-03 ♥ 12:17:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Ibland överaskar man sig själv. VG i matte B och MVG i estetsik verksamhet A (bild).
Eller man kanske ska säga att lärarna överaskar mig. Haha.

Vi räknade poängplanen på mentorn och jag kommer bara behöva välja till en 100 poängskurs i trean för sedan har jag mina 2500 poäng. Vanligtvis brukar man behöva välja till 300 poäng, men icke. Det underlättar ju ;).


Nu går det inte att ladda upp bilder.


på skolan

2009-02-03 ♥ 10:15:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Har nyss haft spanska, det var en lätt lektion. Vi kollade på simpsons filmen på spanska så det var lite svårt att förstå, desstuom var ljudkvalitén sämst så man hörde bara en massa ljud. Heheh.

igår så läste jag gaybloggen och så hade han lagt ut bilder på sitt smink.. Killen har mer smink är mig?! Men han använder tjejparfym också? Någonstanns måste väl gränsen gå? Vill han inte lukta man eller? Killarna borde ju bli äcklade eftersom att det påminner dem om en tjej. Fast vad vet jag, jag är ju inte bög ;). Killar och smink passar inte ihop. Det är fel.

Nu är det mentor. Bye.



2 februari

2009-02-02 ♥ 15:29:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är väl konstigt, jag har varit trött exakt hela dagen, så trött så att jag ha kunnat somna på lektionerna. Men så fort jag sätter min fot utanför skolan piggnar jag till och blir ja, pigg.. Varför är det så egentligen. Jag blir väl glad kanske. haha


8 minuter senare, jag tar tillbaks det där.


Vurpor

2009-02-01 ♥ 18:39:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hello readers.
Jag är hemma, välbehållen och med alla ben hela. Hahah.  Det har varit väldigt bra väder, sol båda dagarna. På topparna blåste det ingenting, och om det blåste så blåste det varmt. Det kändes som man var i alperna, hehe. Det var kallare nere där liftarna började.

Jag gjorde en pinsam grej idag, eller två. Förstå så skulle jag hoppa i ett lätt hopp men jag insåg för sent att jag hade för mycket fart så jag försökte bromsa i backen innan hoppet. Ha! Jag fastnade i snön och ramlade på hoppet. Den andra grejen var värre för det  var så många som såg mig. Jag kom med världens fart och skulle åka förbi en klunga med killar i min ålder och så skär jag fast i snön och ramlar mitt framför näsan på dem. Haha x)



RSS 2.0