orkar inte så mkt mer.

2008-01-15 ♥ 10:19:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

nu va det ett tag sen jag skrev, men jag har lixom tappat lusten, så nu blir det nog längre mellan rum emellan inläggen. Orkar inte skriva dag ut och dag in, så nu blir det lite när som helst, kanske till och med lägger ner bloggen. Men vi får väl se, man kan ju alltid skaffa en ny, men tänker inte ta bort den än.


Godmorgon!

2008-01-12 ♥ 10:53:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Godmorgon!
Inatt har jag sovit helt underbart, vaknade alldeles nyss och jag känner mig helt utvilad i kroppen. Ska nog ta mig en promenad senare så att jag vaknar till och inte är så trött på ögonen. Idag är det inte plus grader, så nu är det inget regn och slaskigt skit väder. Det ser faktiskt ut som att solen skulle kunna titta fram, det vore ju pricken över i:et om jag ska gå alltså. För när jag är inne så bryr jag mig inte så mycket vilket väder det är, jag drabbas ju lixsom inte. Men tänk på dem som inte har någonstanns att bo.. De måste ju vara ute i ett sånt där väder. Visst det finns inte så många sånna i Sverige, men det finns.



förtrollad

2008-01-11 ♥ 21:18:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss kommit hem från bion. Jag, emelie och gabbi såg förtrollad! Ååååh, så bra :D


ARL

2008-01-11 ♥ 08:41:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon!
Jag klev upp halv sex idag, haha. Var inte ens trött och jag vaknade före klockan. Hade ställt den så tidigt för jag skulle cykla. yey. Det gick bra, satt där och knegade på i en halvtimme. Sen så var det ovanligt skönt att duscha och jag duschade kallt. SKÖNT. Nu har vi ARL och gör ingenting, vi är klara.. Nästa vecka är det prov, måste träna lite kanske ¨på det. Minns inte hur man gjorde staplar och shiet.



hmm

2008-01-10 ♥ 15:58:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Klar med pluggningen av historian och jag orkar inte plugga på nåt annat. Borde göra mer på svenskan än det jag redan kan, men ska nog kolla genom det lite senare. Vi ska ju ha en debatt, vissa är för och vissa är mot dödsstraff - Jag är mot. När jag gick i nian så hade vi en debatt om partier, osiker och så. Vi gjorde egna partier och kom på egna saker som vi skulle ändra. Jag och Andre blev dem som skulle framföra våra endringar om vi vann. Vårt parti hette nördarna i riksdagen. Det var faktiskt riktigt roligt, vi vann även valet. lägger ut en bild på hur vi såg ut för man skulle ha outfitar som passade till själva regeringsformen, fast så tänkte inte vi. Vi tog bara på ngt. Äsch, jag hittar inte bilderna. Men hur som helst så såg vi helt sjuka ut.

Skulle behöva en ny lampa, för lampan som står i fönstret vid datorn är pajj så det är mörkt och trisst, nästan bara datornssken som lyser.

image66






Plugg.

2008-01-10 ♥ 14:28:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hemma igen, och det är redan torsdag. Dagarna går så snabbt, tycker att det nyss var måndag.. kan inte skriva så mycket för jag måste plugga..! Det finns inget mer som är mer meningslöst egentligen. Det jag kommer att lära mig nu kommer jag ändå hur som helst att glömma bort inom den närmsta veckan som kommer. Så är det jämt, jag kommer ihåg det i kanske max två veckor. Sedan är allt så gott som försvunnet. Men jag ska göra ett försök och se om det är något som fastnar.


Torsdag.

2008-01-10 ♥ 09:46:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Jag har tur, det var inte debatt idag. Jag hade ju glömt bort att ta med mig mina argument hem. Vi ska ha debatten imorron och jag får väl kolla lite på argumenten ikväll om jag hinner. För min dag är fullsmackad, skolan, hem, pluggapluggaplugga, springa, sova. Förstår inte hur allt ska gå ihop med alla mina träningar. Pust.

Var ju på stan igår och köpte nåra kläder, osv. Sedan for jag direkt till johan och spelade guitar hero hela kvällen och sedan så sov vi..

Jag är trött


Spruta.

2008-01-08 ♥ 17:42:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

ååhh, råkade trycka bort allt jag hade skrivit. Men får väl försöka komma ihåg vad det var.. Ja har nyss pluggat klart med allt och det gick lättare än jag trodde. Så jobbigt var det faktiskt inte, är ju utvilad och pigga. Tror att det hade varit andra bullar om jag inte hade sovit så länge imorse. Sprutan gick bra, sjuksköterskorna sa faktiskt att mina armar såg starka ut, haha. Men har lite ont i armen och i axeln så jag tänkte hoppa över träningen, vill ju inte att det ska göra ont så att jag inte kan fortsätta.. Eller att det bara gör lite ont så att man får härda. Det är ju inte alls kul. Så jag får gått och väl stanna hemma. Så det blir ingen springning ikväll, det är väl lika bra. Det regnar så mycket, så det får bli torsdag, lördag och söndag. Men funderar faktiskt på att kliva upp tidigare på fredag morgon och ta en liten cykeltur på sisådär en halvtimme (alltså på träningscykeln, inte på en vanlig om ni trodde det.)

Ska på stan imorron direkt efter skolan och köpa mig lite nya kläder! Det kan verkligen behövas. Eftersom att jag inte fick några kläder, förutom två linnen och en typ lite festligare tröjkläning så går jag med mina gamla kläder. Vill ha nya. hittade heller inte några speciellt fina när jag var på mellandagsrean. Så jag har inte köpt mig ett plagg sedan sist. Minns inte när det var men nån gång i december. Så nu vill jag fräscha upp min garderob.. Fick ju rätt så många presentkort i julklapp så jag kan typ handla dubbelt så mycket. Det är ju alltid kul.

image65
En liten del av sundsvall. Kanske taget från norra berget, men det ser så nära ut. Men jag vet inte.


Pissväder

2008-01-08 ♥ 14:27:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vilket hemskt väder, det regnar ju och det är bara januari. Jag vill ha snön ett litet tag till, annars blir det så mörkt. Det är ju fint oxå. Men nu är det bara slaskigt och grått. Inte nog med det så tog batteriet i mobilen slut så jag hade ingen klocka när jag skulle gå till bussen. Så jag gick när vi slutade och hoppades på det bästa. Gick jättesnabbt tyckte jag till det kom någon och gick om mig. Men det var snabbare än jag brukar gå iaf. haha, men då när jag kom fram så upptäckte jag att det nog var ca, tio minuter kvar tills min buss skulle komma. För det brukar komma en tidigare buss runt 51 snåret och min går hel. Men det gick bra och nu är jag hemma. När jag åker buss brukar jag jämt vara i min egna lilla värld och tänka på en massa saker. Så att jag glömmer bort att jag skulle plinga, brukar jämt komma på det i sista sekunden och en gång var det riktigt nära att jag missade hela hållplatsen. Men inte denna gång för nu satt jag och tänkte att jag banne mig inte skulle plinga försent så att jag blir småstressad.

idag kom jag på att vi har ju en diskution på svenskan på torsdag om för eller emot dödsstraff. Har inte kollat ett skit på det och måste börjar plugga på historian.. så nu har jag fullt upp med plugg ett tag framöver. Men nu ropar svenskan så hejdå!


dumma dumma mig.

2008-01-08 ♥ 10:40:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

nu har jag gjort en väldigt dum sak,  klämt på en finne som inte ens var mogen. Nu vet vi ju alla hur det kommer sluta, nämligen som en jättestor röd liten sak. Ibland tänker man då inte mycket. Det enda jag tänker på när det gäller finnar är att de ska försvinna så fort som möjligt, jag hatar verkligen sånna. Är glad att jag inte har många.

btw, det blev som jag misstänkte, jag ser trött ut. Men ikväll kommer jag se pigg ut, men det är ju inte då jag ska se pigg ut.. Då är jag ju bara hemma, och på träning ofc. ska springa ikväll så då har jag bara 74 ggr kvar. YEY. Men nu ska jag kila iväg och klä på mig innan mormor och morfar dyker upp. Jag antar att jag kommer skriva nåt när jag kommer hem. (:


hunger är den bästa kryddan

2008-01-08 ♥ 09:55:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon!
mobilen ringde nyss och väkte mig ur min skönhetssömn. Är så glad över att jag har sovmornar, det är ju så skönt att sova ut. Behövde det dessutom, så nu har jag sovit runt 10 timmar. Så nu idag på skolan kommer jag se trött ut ^^ sjuk egentligen, att jag ser mer trött ut nör jag sovit mycket än när jag sovit lite. Nu blir det frukost för min del, är hungrig! brukar aldrig vara det vanligtvis, men igår när jag somnade var jag vrålhungrig och nu när jag vaknade så var jag ännu hungrigare.


Outsider.

2008-01-07 ♥ 19:51:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Träningen gick piss, ingenting funkade skönt hit och dit och ut och snätt. Men det kan ju inte gå bra alla ggr. Hehe.Blev själv när jag skulle träna småttingarna så jag hittade på lite grejjer och körde rätt så mycket med dom, de fick springa en hel del. Men det är ju träning så då är det ju meningen att det ska vara lite jobbigt. De måste vänja sig tidigt, för när de kommer i min ålder så blir ju träningarna hårda ^^ Även fast det varit lite mesträningar på sistone, inte så mycket fys. Och det märks på min kondition, vi körde en jobbig övning idag, eller hyffsat jobbig men man blev svettig iaf och hua vilken försämrad kondition. Blir bra att jag kommer igång nu med mina tre ggr i veckan så jag inte blir lika anfådd bara när jag måste springa omkring i 20 minuter.

Idag börjar outsider, det var Louise som sa det. Ett kul pogram, men det är så synd om "outsidarna", jag är glad att jag inte har något sjukdom av något slag. Egentligen borde man bli mer engagerad och typ skänka pengar till olika cp-fonder (oursäkte ordvalet men det är faktiskt en sjukdom som ni vet :P). Det är också konstigt att man kallar folk för cp, gu vilken damp osv. tänk om man skulle säga det till en cp-skadad snacka om att han/hon skulle bli lessen. Det är helt sjuk att man säger så. Men jag säger själv så, så ska inte klaga på andra. Alla borde sluta och komma på bättre ord istället för mongo, cp, damp osv.


Historia

2008-01-07 ♥ 11:52:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejhej!
Har historia just nu och jag är klar med alla provfrågor, så då tog jag min chans och satte mig vid datorn. Annars får jag bara sitta och inte göra någonting i en timme, aldrig i livet. Sedan ska jag träna, och träna småttingarna. Så jag kommer hem vid 7 tiden.

Imorse vet jag inte alls vad som var med mig, höll på att svimma fyra ggr. Mamma tror att jag har nån typ av järnbrist eller nåt liknande. Så imorron när jag ska ta sprutorna så ska jag nog ta ett blodprov oxå. Fast jag brukar ju bli yr pga. att jag har lågt blodtryck. Men det brukar aldrig bli såhär, det var inte så länge sedan som det blev såhär förut och det är så jobbigt. Speciellt på morgonen när man eller jag har stressigt och bråttom.


3 ggr i veckan.

2008-01-06 ♥ 17:58:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Som ni kanske minns så är ett av mina nyårslöften att springa minst tre ggr i veckan. Jag och pappa har gjort en deal, om jag springer så enda fram till juni så får jag 500 kr av honom. Då ska jag även klara en mil. Men det borde gå lätt, eller aa lätt och lätt. Men när man springer så mycket som jag kommer att göra så blir man ju mer ja, vad ska man säga? van? Näe , utålligare och får bättre kondition. Så en mil ska jag nog klara! Måste öva i elljusspåret då och då. i  somras kunde jag springa två varv, kanske tre sprang aldrig så mycket. Men nu har jag inte sprungit regelbundet på hur länge som helst. Det blir ca 75 löparrundor som jag ska springa. Om jag inte klarar det så ska jag betala honom 100 kr. Jag har redan bestämt mig att jag ska ta den här Dealen. Men jag har tills imorn på att bestämma mig. Så imorgon, eller på tisdag springer jag min första runda (förmodligen i morgon efter träningen).
Måste också komma ihåg att påminna mamma om att köpa ut vaxinet imorgon. Ska till vårdcentralen och ta de här sprutorna för livmoderscancer på tisdag!

image64


Näe, det går bara inte.

2008-01-06 ♥ 17:25:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

 
image63


Det går ju inte...

2008-01-06 ♥ 17:15:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Gaah, jag blir helt tokig, har försökt med det här hur länge som helst nu. Fick ett tips att jag kunde gå in på den här  bloggen och lära mig hur man gör bilden stor. Men nu har jag försökt hur länge som helst, men det funkar inte. Ska göra ett sista försök och sedan så skiter jag i det. Då får väl bilden vara liten då. Jag måste ju vara hur trög som helst, han har skrivit hur utförligt som helst men ändå så funkar det inte för mig. Jag måste ju gö nåt fel någonstans. Frågan är bara vart? ;S Näe, nu ska jag försöka wish me good luck.


Jag ger upp nu

2008-01-06 ♥ 12:09:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag ger upp, hittar inte stället där man gör profilbilden större.
Om det är nån som vet så kan nu ju kommentera ^^,


Nytt.

2008-01-06 ♥ 11:41:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag bytt design. Men vet inte om alla ser den. 
Det är lite konstigt med designerna ibland syns dom och 
ibland inte. Hmm. Hoppas alla kan se nu i alla fall.


sista dagen

2008-01-06 ♥ 11:21:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon!
Mamma väckte mig för en timme sedan, jag som tänkte sova ut länge idag, sista dagen innan skolan börjar. Fast det var ju bara för att Anders (morbror) skulle komma förbi en snabbis. Han var på timrås match igår och innan han skulle hem så åkte han och hälsade på oss.

Sista dagen, skulle behöva en vecka till. Sedan skulle jag vara nöjd och inte klaga på att lovet är för kort och så. Men även fast det bara har varit två veckor nu då så känner jag mig utvilad och så. It feel's good. Men starten på morronen imorn är väl kanske inte den bästa.. Spanska i två timmar, men det är bara att hålla ögonen öppna och se glad ut. Det kommer bli tugnt att kliva upp imorn. Men det ska nog gå ska ni se, det brukar faktiskt vara så att första moronen är man inte så jättetrött, utan andra morgonen är det värst. Men jag börjar halv tolv på tisdag så jag kan sova ut då ;)

Ska nog byta  design på bloggen men vet  inte hur än ^^, Men ni får se.


Hemma tillslut.

2008-01-05 ♥ 19:14:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjenatjena!
nu så kom jag nyss hem. Har haft det väldigt bra de här dagarna, backarna var bra. Fast de blev isiga mot slutet av dan, för det blåste ju så mycket hela tiden, utom första dan. Resten så var det storm, igår när jag och johan åkte upp till toppen så höll vi seriöst på att blåsa bort, man kunde stå och luta sig framåt utan att trilla omkull. Jag åkte inte upp dit nå mer, det gjorde så ont i benet oxå. Jag åker ju bräda och liftpinnen hade "smärtat" ner mitt ben och den liften (till toppen) drar det mest i så jag avstog. Haha. Har blivit torr i ansiktet oxå, tror inte min hud tål så där blåsig kallt luft, blandat med snö. Inge bra för mig, men som tur är så finns det ju ansiktskräm. Utan den skulle jag inte klara mig. Det skulle låssna skinnbitar efter mig och det skulle ramla ner som mjäll på mina kläder . HAHA vilken sy. Dom som skulle gå bakom mig skulle nog tro att det snöar. Njaae så torr är jag inte. Men det va en kul tanke. hehe.

Men det är skönt att vara hemma, ikväll ska jag inte gö nånting. Kolla på tv och kanske spela the sims 2 ( tv-spel) me like. Hehe, snart börjar skolan igen oxå.. VILL INTE, trivs så bra att vara ledig och jag har två prov och ett muntligt senimenarium eller va det heter. Ett stort historieprov, spanska prov och samhälls diskution (senimenariet). Jobbigt. Men det ska nog gå.


Fjällen.

2008-01-01 ♥ 14:01:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Tjena!
Hade kul igår men nu hinner jag typ inte skriva mer, ska strax åka till fjällen.
Vi hörs alla på lördag kväll nån gång ;D god fortsättning eller vad det  är
man säger. Hare brabra.


RSS 2.0