No life

2011-09-26 ♥ 09:18:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu börjar två veckor utav nedgrävning i böckerna. Jag kommer inte vara anträffbar eller klar i huvudet under dessa veckor. Jag kommer drömma om läkemedelsbehandlingar och sjukdomar, det lär antagligen vara det enda jag kommer att prata om också. Kommer att inbilla mig att alla i min närhet har dessa sjukdomar då de endast har ett symtom för det.

Jag kommer vara konstig.

Stackars Alex


lördag.

2011-09-24 ♥ 17:48:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Emelie är back in town så ikväll kommer hon och Camilla hit. Sen tar vi en sväng ner till krogen och skakar våra rumpor. Jag har haft så himla tråkigt idag.. Sätt massa Buffy-avsnitt och lekt lite med Alice som förövrigt varit väldigt lugn idag. Hehe.
Fixade mig för ett tag sedan men nu har jag ju inget att göra istället. Ne ska väl städa den redan städade lägenheten igen kanske. Haha..


Kattägare

2011-09-24 ♥ 08:50:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering.. Men det finns inte så mycket tid över när jag börjar 8.30 och slutar 16 varje dag. Då ska det hinnas tränas och pluggas ännu mer efter skolan. Nu är det två veckor kvar till våran stortenta på 10hp!!! Det är stort. Jag kommer va utbränd. Förstår inte hur jag ska komma ihåg allt. Tur det är den roligaste kursen i alla fall.

Jag och Alex har fått tillökning i familjen. Nu bor lilla Alice med oss :-) En busig liten dam men väldigt gosig. Nu inser jag innebörden av att ha ett husdjur. Gör ont i mammahjärtat att lämna plutten hemma ensam..


mördardagen

2011-09-17 ♥ 23:18:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Long time no seeing. Eller va säger man.

Denna dag har känts oändligt lång. Känns som jag varit vaken i två dygn utan att sova över huvudtaget, mina ögon vittnar även om det. Nu har jag precis tagit en lång, varm dusch och ska krypa ihop i soffan och se ett true blood avsnitt.
Ha en bra lördag!


sjukdomen från helvetet

2011-09-06 ♥ 15:12:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Om det är något som berör mig mer än många saker så är det cancer. Jag tycker det är hemskt att det knappt finns läkemedel som inte gör att man får sådana kraftiga biverkningar. Tycker det är hemskt att så många dör av sjukdomen. Jag har av en slump sätt detta fina och sorglia klipp. Sitter och gråter och hoppas att mina nära aldrig kommer få cancer, eller någon annan sjukdom för den delen heller - vilket egentligen är dumt att hoppas eftersom det är så osannorlikt. Jag är bara glad att jag inte vet hur framtiden ser ut.



Rapportjejen

2011-09-05 ♥ 19:36:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag kan tycka att jag knåpar ihop lite vuxenpoäng när jag frivilligt faktiskt vill titta på rapport. Ända sedan jag missade (!!!!!) Norge massakern med en dag så behövs drastiska åtgärder ske! Har väl sätt så ofta jag kunnat och lite på internet. Måste va lite uppdaterad.

Tystnaden som uppstog på jobbet då jag sa: Vadå Norge?? Vad har hänt??!


En söndag

2011-09-04 ♥ 23:37:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har magknip, gör så ont så ont. Vad har jag gjort idag då.. Ingenting, i stort sätt legat i soffan hela dagen enda sedan jag slog upp ögonen. Känner att det börjar klias i benen för att hitta på något.

Förövrigt så känns det som man syns så tydligt nu när det är mörkt ute. Vem som helst kan ju sitta där ute och stirra in! tänkte aldrig såhär när jag bodde hemma men nu finns mina hjärnspöken här varje dag. Börjar alltid nojja att jag inte låst dörren.. Men eftersom det är mörkt ute vill jag inte gå och känna på den utifall det är någon där. Haha. Ni hör ju?? Skärpning!


kitty

2011-09-03 ♥ 08:39:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Igår var det en helt klart värd kväll. Lyckades återskapa Emelies goda mat som hon bjöd på innan hon får neröver i landet. Ligger i soffan och chillar nu och tittar på hur cassandras katt får en dampryck och springer fram och tillbaks. Nu är jag helt säker att jag vill ha en katt, jag och alex har pratat om att skaffa en så när han kommer hem från Barcelona så kan vi börja jakten efter en perfekt katt!

Påtal om Alex, idag har vi  varit tillsammans i nio månader! Tiden går fort minsann :)


RSS 2.0