30 juni

2009-06-30 ♥ 16:28:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Mina hälar dunkar för jag stått så mycket idag, tog helt fel skor och fel kläder idag och det blev ruskigt varmt ett tag i stressen. Jordgubbarna har bara kostat 18,90 kr nu så alla har handlat som galningar. Idag sålde jag 524 liter, bra med provision det ;) Får 50 öre per liter, yeahh.

Matilda var snäll nog att byta pass med mig imorgon så jag kan gå på gatufesten, tror nog inte jag ska gå nån annan dag tyvärr. Äsch, det är inte hela vida världen.


Smacken

2009-06-28 ♥ 10:41:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är precis som att vara utomlands, man blir slagen av den tryckande värmen.. Idag är det Lögdö som gäller, jag och emelie ska bättra på brännorna lite och sedan kanske ta en tur till Birsta.

Igår kväll var vi på smacken och åt jordgubbar och spelade beachtennis (?) Hehe, vi var iaf inga stjärnor.





Det var en väldigt fin kväll, titta färgerna :)


Slit

2009-06-27 ♥ 18:18:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Detta har varit min utsikt idag.



Efter nio timmar och fyrtiofem minuter är jag äntligen hemma, slavjobbet vettni. Tur som attan att någon snäll själ ställt en stol vid vårt stånd, annars vore det outhärdligt. Lycko er som kunnat sola och njuta av vädret, det är ju riktigt varmt! Kände det när jag cyklade hem i räserfart..

Nu blir det dusch och sedan ska jag hitta på något med emelie!


Sunny day

2009-06-26 ♥ 23:05:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ligger i sängen och väntar på att tröttheten ska slå till så jag kan somna, för tillfället är jag alldeles för pigg..

Ja, hur kan man sammanfatta denna dag då? Sol, sol, bad och bränt skin. Ser ut som en kräfta på benen och brösten.. Hehe, hudcancer here I come! Ne sånt ska man inte skojja om.. Hur som haver så åkte jag och emelie till lögde och solade och tog vårt, iaf mitt första dopp för i år! Vi låg och svettades och väntade på den rätta stunden att gå ner till vattnet och svalka oss, det tog sin tid men med bestämda steg skyndade vi oss ner, Emelie glömde tillochmed bort sin klocka, haha.

Life aint easy. Imorron rullar cashen in!


Hjärtat känns lätt.

2009-06-25 ♥ 22:46:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss kommit hem från en långprommis med Gabbsan, vi knallade på i 1,5 timme och pratade om allt mellan himmel och jord. (y) Det är trevligt med sånna här stunder. Imorron ska jag och emelie nog åka och bada lite efter hon slutat jobba om det är fint väder så hoppas på det nu då! Har saknat flickan :)

Dåligt samvete har jag också haft, nå så fruktansvärt, jag är så fjollig.. Det kom en mamma och son och sa att de fått en möglig liter med jordgubbar och då jag sagt att det inte fanns några mögliga! :( Jag som varit så noga, så självklart blev jag alldeles till mig då de kom och berättade det så jag glömde bort att ge dem en ny liter.. Så har väntat på att de ska komma förbi igen så jag kan slippa tänka på dem hela tiden.. HEHE men nu när jag och Gabbi var ute och gick så stötte vi på dem! så nu är mitt hjärta lättare :) Imorgon får dom en ny!


Bildlös

2009-06-24 ♥ 15:19:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Detta väder kan stanna kvar resten av sommaren, med lite regn på natten så trädgårdarna och gräset håller sig gröna och fina! Jag älskar sommarn, med värmen och solen.

Idag har jag legat på johans baksida och stekt min mjölkvita hud till någon blandning mellan rödprickig och brun, ansiktet däremot är helrött och stramar fint (fast långt ifrån första brännan i Björnrike). Soleksemen har letat sig fram som vanligt men det funkar det med!

Min blogg är en bildlös blogg, bara för jag aldrig orkar ta fingrarna ur arslet och knäppa kort. Nu när min mobil är på lagning blir det ännu färre, ska nog försöka ändra på det.. Fast det vore roligare om man hade en systemkamera... Får se om jag införskaffar någon, eller en liten behändig digitalkamera med 10 megapixlar! Tror nog jag kör på digitalkameran i sånna fall, mycket behändigare.'

Äsch vad jag svamlar, ska inte uppehålla er mer! Haha :D


Tjoho i stugan

2009-06-21 ♥ 22:17:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Atjena.
Har kämpat mig igenom fyra väldigt tunga varv på elljusspåret, intresseklubben antecknar flitit.

På midsommarafton blev jag lesssssss, halv tolv på kvällen skickar finnerödja sms till mig och säger att jag inte behöver jobba på morgonen därpå, AHA, tack att ni berättar det nu liksom.. Fanns inte så mycket att göra åt än att sova.

Nu har jag och johan bokat bussbiljetter ner till Sthlm! den 10 juli 00.25 tror jag det var så bär det av mot annan ort. Ska ta mig dit ännu en gång med emelie och co? :) (y) Först tänkte jag köra dit, hehe min fick inte låna bilen om jag bara haft körkortet i nåra dar xD eller när de blir.. hehehe



Bort med burkan

2009-06-19 ♥ 11:23:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Läste i ST att Frankrike ville förbjuda burka. Helt rätt! (y)

Det är så fruktansvärt kvinnoförnedrande, att tvinga sin fru ha en heltäckande dräckt så ingen annan man  ska kunna titta på henne. Muslimer har en knepig syn på kvinnor.. Okej, vi ska inte dra alla muslimer över  en kam men tyvärr så, hur många har hört talas om en trevlig muslim? -han är muslim, å nej håll er borta tjejer!! 

Ett annat fall som jag minns väl, var att för några år sedan hällde en muslimsk man syra över sin vackra fru  för att ingen annan man skulle vilja ha henne. Hela hennes ansikte förstördes totalt och det ena ögat  hade frätits bort.

Tänk att kvinnor låter sig hunsas av sina män, nu talar vi om alla religioner. Att man stannar kvar efter man  fått det första slaget och man ser bort och låtsas som inget hänt då ens partner slänger glåpord och kallar en taskiga saker. Ingen kvinna, ingen man är värd sådant. Dessvärre är det väl inte så många män som råkar ut för psykisk eller fysisktvåld, men det finns allt för många kvinnor som låter sig hunsas av sina män. Att man ser bort och tänker på de få bra stunder som man faktiskt haft och intalar sig själv att det förhållandet man är i är bra, när det inte ens är i närheten av bra?



Vart går gränsen för ett dåligt förhållande? Är det då pojkvännen börjar kalla sin tjej för cp, hora, säga nervärderande saker och verkligen menar vad han säger? Kallar henne dum i huvudet dagligen eller då man får ta mot slag? Jag, personligen tror att den dagen då ens kille börjar kalla en nervärderande saker den dagen börjar våldet, psykiskt. Sedan tror jag att det uväcklas med åren till det synliga våldet med blåmärken, spruckna läppar och lögner om att "jag bara ramlade i trappan".

Se upp tjejer! Akta er för killar som inte vill er väl, det är bättre att vara själv än vara med en sådan kille, ni är värd så mycket bättre.



Ta inte illa upp om det råkar vara någon muslim som läser detta, skriver bara utifrån mina egna erfarenheter.


De fjärilar i magen som fladdrar till då jag tänker på honom, min fina johan

2009-06-19 ♥ 00:25:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)



Kärlek, finns det någon underbarare känsla? Att känna hjärtat slå små extra slag i bröstet då man tänker på de bästa stunderna och minnena man har/haft med sin älskling, att känna läpparna nudda varandra och då hela kroppen exploderar av lycka.

De stunder då jag är ledsen och det alltid finns ett varmt bröst för mig att krypa ihop mot och du kan hålla ihop mig, så jag blir hel igen och den ledsna känslan försvinner och ersätts av hejdlös lycka. Många gånger har det slagit mig att vad har jag gjort för att förtjäna dig, du som är tusen miljoner gånger bättre och vill inget hellre än väl och att jag ska må bra. Jag är egoistisk, tänker mer på mina egna känslor som åker upp och ner som fritt fall på gröna lund. Det är sällan det slår mig, att faktiskt, det kan vara något du vill prata om och så att jag kan hjälpa till att få dig hel igen.

De stunder då jag har dig att dela min glädje och mina bästa stunder med. Att känna dina armar hålla om mig hårt och få en kyss i nacken, då mår jag som bäst. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, mina ord räcker inte till att beskriva hur stark min kärlek är till dig. Du är mitt allt, min diamant bland alla stenar.

Jag är lyckligt lottad, jag har underbara vänner, en otroligt fin familj och en helt fantastisk pojkvän.

27-12-06 <3




18 juni

2009-06-18 ♥ 07:00:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Idag blir det rushigt, dan före midsommar då alla vill köpa sig jordgubbar för att vara säkra på att de får svenska jordgubbar.. Så idag står vi två st, det blir jag och Mr. J.

Just nu så hoppas jag att johan kan slå i hop två och två och kliva upp ur sängen, hehe. Morgontröttare människa får man leta länge efter. Jag som är pigg som en nötkärna på morgonen gör inte hans morgon till det bättre, hehehe. Ni skulle se hans imitationer av mig, haha klockrena. :')<3


jobba

2009-06-16 ♥ 14:12:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Snart ska jag bege mig till jobbet, längtar redan hem (?). Är inte så sugen att stå där i sex timmar, men jag får ju pengar trots allt. Fast jag lär ändå inte få så mycket sålt, det är ju så kallt och tråkigt väder ute och så är det midsommarafton på fredag, de flesta sparar väl sig tills då eftersom gubbarna är rätt dyr!



Läste att Stina-lee ska få en kid, :)

Och ikväll sover jag hos min älskling, var ett tag sedan jag träffade pojken .. Så det kommer säkert bli extra mysigt! :)


The sims 3

2009-06-16 ♥ 00:11:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ha! Äntligen har jag slitit mig från The sims, börjar bli ett farligt beroende detta. Har spelat i två dagar nu, större delen av gårdagen (då släkten inte var här.. hehe) och så gått som hela dagen idag, har endast tagit pauser för att lämna tillbaks en försenad film som jag slapp betala för, tur! och för att äta lunch, middag och titta på CSI.

Men det är ju roligt! Haha, (y)




Birsta

2009-06-13 ♥ 13:36:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har hunnit vara på birsta en sväng nu på morgonen, kirrat present till mamma som fyller år imorn. Tappade bort pappa av någon konstig andledning, var sugen att be dem i informationen att ropa:
- Christer Gradin, kom till informationen där din dotter väntar.

Vore lite komiskt.

Men lånade mobilen av han i informationen istället, har lämnat in min på lagning.


Bye

2009-06-12 ♥ 15:23:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ska strax ut och åka en runda med Emelie! Haha, konstigt det kommer kännas, när man kan åka själv! Eller när man får åka själv rättare sagt.

Ikväll blir det party!


Deppar

2009-06-12 ♥ 13:37:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Värdelöst, kuggade på uppkörningen. Missade en enkelriktad skylt så han fick bromsa, efter den incidenten var det inte roligt kan jag lova.. Men så vare med det. Känns pissit kan jag lova, sommarlovet fick den sämsta starten någonsin.

Men får ta nya tag och klara det nästa gång! Lika bra jag berättar, alla vet ju ändå om att jag skulle köra upp idag och faktiskt så är det inte hela världen, men halva iaf. hehe

Emelie lyckades iaf, congrats!


soft as a babyas

2009-06-10 ♥ 19:20:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Då var man nybadad och len, hehe.
Just nu sitter jag och myser i sängen och lyssar på lite härligt lugna låtar. Snart ska jag bege mig ut i kylan igen för att ta mig till johan.

Nyklippt är jag också, håller på att spara men idag blev jag tvungen att ta ca 2,5-3 cm av håret för det var så slitet, men det är ingen big deal. Hehe.

Sålde massvis av jordgubbar idag = mer provision. :D


Teorin kirrad!

2009-06-09 ♥ 12:10:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (3)

WOHOOO! Klarade teorin!! :D :D 59/65 rätt, är så sjukt glad, en lättnad kan jag tala om. Nu äre bara körningen kvar då, men ähh, den går nog bra! Får jag hoppas. Hehe.

Synd bara att man ser ut som hej kom och hjälp mig på körkortet, namnteckningen ska vi inte prata om..


bad

2009-06-08 ♥ 13:57:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Snart ska jag åka och jobba, känner mig inte precis pepp för att stå där i sex timmar.. Men körkortsboken får följa med så kan jag göra ett sista försök att memorera s-k-i-t-e-n. Snart slipper man plugga på den hela tiden, känns skönt.

Är inte nöjd med mitt betyg i geografi, uff. Nästan så jag vill läsa om kursen


8 juni

2009-06-08 ♥ 07:21:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjoho friends,
Sista veckan, veckan med stort V, betygen är satta och man kan slappna av. Är på skolan endast idag och på torsdag (y). Resten av dagarna händer det andra grejer minsann!

Måste säga att jag är stolt över mig själv, imorse ringde klockan 5.20 och jag klev upp, drog på mig kläder och stack ut och sprang ett par km. Det var jobbigt, men skönt. Tror jag ska börja göra så, man blir så pigg sedan. :)


tennis.

2009-06-06 ♥ 10:37:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Snart ska jag åka och röra fläsket, ska spela tennis! Haha, har inte spelat "på riktigt" på minst ett år, brukar ju bara skjuta lätta fjutt bollar till småkidzen jag tränar, så detta ska bli intressant..

Känner mig inte riktigt kry, kan det vara alla pengar jag tar i dagarna i enda?

Var på en väldigt sugig fest igår, haha. Sämst, drog hem innan elva xD


Kill me

2009-06-05 ♥ 16:10:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har haft världens bästa dag, dvs att jag har fått en blåsa på tandköttet som känns som den täcker halva sidan av munnen den svider som bara den då jag äter något och självklart fattades det pengar i kassan igen. Jag blir så sjukt jäkla arg, vad gör jag för fel?????! Jag vet verkligen inte hur det kan bli fel nästan varje gång.. Antingen ger jag fel växel eller räknar fel med litrarna.

Depp. Less. Trött


New

2009-06-04 ♥ 18:14:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Gjort nytt här.. ser alla?

lite senare: HAHA ser ni googlebrännan?


Då var det bestämt

2009-06-04 ♥ 15:45:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Var på skolan en kvart, hurra för det! Haha. får även VG i spanska, nöjd tjej.

Nu, en gång för alla ska jag sluta med godis, det är onyttigt på två sätt, det ena för tänderna och för hyn och det andra för kroppen. Dels är det dyrt också, not good.

På en vecka köper jag godis för minst 30 kr,
på en månad blir det 120 kr
på ett år blir det 1440 kr.

Tänk vad mycket annat man kan köpa för de pengarna. Om vi räknar ut på ett ungfär hur mycket pengar jag lagt på godis (minst 30kr i veckan) så blir det ca 7200 kr. 7200 kr på 5 år (i sjuan började jag köpa godis själv då och då) Hehe.

Nu ska jag sluta, ska inte äta före oktober. Det är fyra månader, det ska vi nog fixa, det finns ju så mycket annat som är godare! t.ex vindruvor ;). Tror ni jag grejjar det?!



4 juni

2009-06-04 ♥ 08:09:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Bättre sent än aldrig brukar man ju säga.. Men tiden har inte funnits till, har jobbat sent både igår och i tisdags. Igår fick jag panik, det fattas 700 kr!!!! Jag har inte en blekaste hur det kan ha blivit så, bär alltid med mig pengarna så ingen kan ha stulit.  Jag måste ha räknat grymt fel? Hoppas det löser sig.... För annars kanske jag blir ersättningsskyldig? :S

Gjorde halkbanan i tisdags, va roligt det var! Snurrade runt med bilen ett par varv, hehe. Men det kräver inte mycket att inte kunna få stopp på bilen, det kan vara stor skillnad mellan 50 och 60 km i timmen. Galet.

Det går inte att ladda upp bilder :O


RSS 2.0