Tjohoo

2011-05-25 ♥ 13:51:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Stackars er som fortfarande hänger kvar vid min utdöende blogg. Haha. Det blir inte många updates om dagarna nu inte. Tänkte meddela er om att min första år vid miun snart är slut. Kan inte fatta att jag redan läst ett år. Ett år liksom. Känns som det bara för för ett litet tag sedan jag började där.

Just nu sitter jag och håller på med min näst sista grej innan sommaren, nämligen en diskussion som ska in på tisdag. Det går rätt bra och snart är jag nog klar.
Imorse var jag pigg nog att ta en löptur runt omkring i Sundsvall. Dessutom har vi fått bergmanska idag vilket innebar 10 000 riksdaler rakt in på kontot. Hihi, inte helt tokigt de va? :-)
Annars så ser livet ut som vanligt förutom att jag är lite mörkt rödhårig vilket jag tycker om. Allt känns så bra för tillfället. Lycklig tjej :-)


Blommor

2011-05-13 ♥ 17:13:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tänk, jag som tänkte köpa blommor så jag har det fint här hemma imorgon när det kommer folk. Tur jag inte gjorde det, dessa blommor som jag fick från Alexander är så fina :-) Mitt första blombud. Hihi. Ett jättegulligt kort hade han skrivit också, han är bäst.



onsdag.

2011-05-11 ♥ 12:31:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vilket väder det var imorse. Först lyser blixten upp hela min lägenhet och sen kommer smällen två km bort! Så det var nära mig. Skyndade mig snabbt att dra ur tvkontakten och datorladdaren. Dock i min bråtska spiller jag ut hela muggen med mjöl, det var ju mindre lyckat.

Sen hade vi seminarium, hade inte lagt ner så mycket tid på det. Behövdes inte, inga betyg sattes ändå. Idag ska jag försöka springa igen (igår när jag sprang snubblade jag på en sten. Gjorde ont!!) och skriva lite på rapporten tror jag. Får välan se.. Kanske gör det imorgon också.

Har nyss målat lite.. Hehe. Ni kan ju bortse från min garderob. Den går inte att stänga nu när en hylla rasade ner.




måndag

2011-05-09 ♥ 22:38:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Nu känner jag av ensamheten. Har inte orkat tända någon lampa här hemma. Mamma skulle säga att nu måste jag tända så jag inte får ont i ögonen. Kanske ska följa den klokaste kvinnan i världens råd? Hehe

Idag fick jag ett blodsockerfall i kombination med vätskebrist så jag var en millesekund ifrån att svimma inne på föreläsningen. Känns tryggt då mina lärare som är utbildade sjuksköterskor kom ut och tog puls och sånt på mig. hehe. Värt med sådanna lärare ;-) Var tydligen kritvit i fejjan.

Sen knäppte det till kan man kalla det i hjärnan.. Blev snurrig och konstig ett tag. Men det försvann..

Nu sitter jag här och funderar vad man kan hitta på.. Se big brother vore ju en bra idé.


Snorig

2011-05-04 ♥ 16:28:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vad less jag är nu på min igentäppta näsa, min hosta som aldrig ger med sig och min mensvärk. Har snytit mig så mycket så jag fått ett litet sår på näsan som svider och har sig så fort jag råkar nudda. Som pricken över i:et så är jag illamående också.

Det tog 40 minuter att gå hem från ICA idag, det tar vanligtvis 10 minuter. Matkassarna vägde x antal kilon.

Jag blev helt slut, ska nog slumra en stund innan A kommer..

Förresten vad är London grymt!


Chris Medina

2011-05-03 ♥ 08:36:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Titta på detta klipp och lyssna på texten. Här har vi verkligen äkta kärlek och det är påriktigt. Den går just nu på repeat här hemma hos mig. Går omkring och småsnyftar, rätt mysigt. :)

http://youtu.be/nQY4dIxY1H4

Jag vet inte hur man lägger in youtube klipp längre. Hehe.



RSS 2.0