Lördag

2012-01-28 ♥ 09:15:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag och min lilltjej ligger och myser i sängen, måste ju känna mig ledig. Alice är ju alltid ledig hon, hehe. Jag trivs så bra på praktiken, inte alls som min förra.. Jag är en riktig hejjare på att ta blodprover ska ni veta, känns bra. På måndag ska jag gå med sköterskan och då får vi se vad jag får göra.
En sån här kul fredagskväll hade jag.. Somnade tidigt men inte hjälpte det för jag är väldigt trött nu. Ser så allvarlig ut för masken stramar så mycket så kan inte le. Haha.


tänkvärd

2012-01-24 ♥ 21:31:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)


Har haft min första praktikdag som gick suvveränt om jag ska utrycka mig så.. Nemen över förväntan iaf med tanke på att jag tidigare inte gjort så mycket praktiskt arbete. Ska få vara med på en operation framöver, väldigt spännande.


Plutten och jag

2012-01-23 ♥ 16:14:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)



söndag

2012-01-22 ♥ 15:55:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hade en lyckad kväll igår, ska väl inte gå in så mycket då det egentligen inte finns nåt särskilt att berätta förutom att vi hade supertrevligt. Jag borde plugga men det gör jag inte tyvärr. Behöver lite motivation och behöver komma iväg från den här stan, den är så liten och allt man gör uppfattas på ett visst sätt, på ett fel sätt.
Love comes to those who belive it.




Pigg

2012-01-21 ♥ 12:20:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det lönar sig ibland att ha en busig katt på morgonen.. Klockan halv elva var jag påväg till gymmet. Promenaden till gymmet var den bästa! Blev pigg, tänk vad lite frisk luft kan göra.

Nu sitter jag på bussen hem och där hemma väntar ett berg med disk. Skulle göra färsjärpar med senapssås.. Men varken såsen eller järparna blev bra så det var misslyckat.. Bara för att jag har bestämt mig för att bli bättre på att göra mat, dvs laga mat ist för att äta gröt till middag.. Såhär äckligt såg det ut när jag stolte. Var smaklöst och tråkigt. Brände mig flera ggr för det spratt så mycket fett.



Happy hour

2012-01-20 ♥ 15:11:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Å jag är så glad, mina skor har kommit! De satt som ett smäck och var jättesköna, inte de minsta svåra att gå i heller. Har som nyårslöfte att köpa minst ett par nya skor varje månad. Hehe. Det lär jag ju klara i alla fall.. annars så har jag haft en mysig shoppingdag på IKEA köpte bland annat ett par fina glas & en transportbur till Alice. Ser lite ut som ett fängelse med den där dörren.. Haha :-)


live laugh love

2012-01-19 ♥ 21:59:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag såg jag skrev fel i det jag skrev tidigare idag, det skulle vara att jag inte somnat så tidigt på flera veckor, inte månader såklart ;)

Idag har vi varit och träffat/hälsat på avdelningen vi ska vara på. Det känns som att nu är det påriktigt, första året är bara för att man ska få "förkunskaper" nu är det äkta eller hur jag ska utrycka mig, nu får vi verkligen testa på sjuksköterskeyrket! Blir grymt.
Idag köpte jag mig en ny skinnjacka och väntar på att ett par skor ska komma till min dörr. Troligtvis kommer de imorron. Nu kan jag bli frän med min skinnjacka och kan äntligen slänga min gammjacka med ett stort hål under hela armen! Haha :-) Den har hängt med länge, 6 år. Haha.
Imorgon är det fredag, ska se film med en klasskompis! Lördag blir det fest med fina vänner!
Emelie när hon dricker vatten. hehehe.


äntligen pigg

2012-01-19 ♥ 07:25:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

För första gången på flera månader så somnade jag äntligen i bra tid. Tror John Blund kom till mig vid halv elva, när man somnar så tidigt är det heller inte lika jobbigt att kliva upp tidigt. Nu känner jag mig till och med pigg! Lika bra jag börjar vänja mig, för kommer börja 7 varje dag, troligtvis, när jag har praktik under åtta veckor. Blir jobbigt att kliva upp så tidigt när jag vänjt mig att kunna vakna vid nio-tio. Men det blir nog bra det.


Alice

2012-01-17 ♥ 08:30:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Min lilla plutt har gått och blivit kvinna. Har misstänkt det ett tag eftersom hon har varit mer galen än vanligt. Hehe. Hon sover nästan ingenting alls = jag sover ingenting. Ringde och bokade in en kastrering alldeles nyss, så på måndag kan hon inte få några ungar. Kanske lugnar hon ner sig lite grann? Kan ju hoppas. Ska inte göda henne, för de brukar de ju inte kunna känna någon mättnadskänsla efter det har jag för mig, hon ska vara en smidig liten katt. Vill ju alltid att hon ska vara unge :-).


Mysigt

2012-01-15 ♥ 23:17:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Här om dagen så kämpade jag med att skruva upp en sänglampa jag hittade när jag var och rotade i förrådet. Det blev så fint här vid sängen, så mysigt med "gardinerna" på sidorna och lampan nu gjorde hörnan näst intill komplett. Tog tid med lampan men värt var det :-) har dessutom bättrat på färgen på väggarna där det försvunnit.

Sträckte nacken idag när jag var och spelade badminton, jätteont. Lär väl inte kunna röra mig imorgon antar jag. Haha



it's no easy way

2012-01-14 ♥ 16:52:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Rör arslet utanför lägenheten, känns som det var länge sedan jag var ute? Alltså ute i friskluften. Har i stort sätt bara gått ut med soporna den senaste veckan... Min fina vän Patricia står för middag ikväll hos henne. Det blir mysigt. Försökte igår komma på vilket lösen jag hade på min spotify, har inte använt den på flera månader/ett år. Men nu återstår ju det jobbigaste, att hitta massa låtar och ni som känner mig vet att det är inte min starka sida.. Så satt som en tönt och lyssnade på radion igår kväll.. Haha.. Lugna favoriter dessutom. Är en salig blandning nu men har i alla fall nåt att lyssna på. Fick dessutom 48 timmars premium, så nu måste jag ju utnyttja. Om inte Alice väckte grannarna (hon var galen imorse!!!!!) så väckte säkert jag dem med basen eftersom jag måste använda dedär timmarna utan reklam. Haha...
tjejen med längsta hårfästet. haha :-)
Förresten! Jag har nu gått halva min utibldning!! Helt sick. Nästa sommar (om allt går vägen) så får jag min legitimation. Helt sinnes och då kanske ni springer på mig på sjukhuset. Om jag jobbar här i S-vall det vill säga..


Ett par månader sen

2012-01-13 ♥ 17:44:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)


Var hon så liten så hon fick plats i fickan.


Bara ben och tenta

2012-01-13 ♥ 10:07:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nuså har jag gjort denna tenta, var bara 12 frågor så blev klar efter bara en timme. Trots att det var saker jag inte kunde så finns det en liten chans i alla fall. Annars kan man ju alltid skylla på fredagen den 13:e? Hehe. Nu har jag en pluggfri helg, ja nästan i alla fall..
Gick till spegeln nu och såg mina ben, haha.. Såhär kan det se ut när man suttit på huk!


Tentamen

2012-01-12 ♥ 18:16:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har lite smått ångest över min tenta imorgon då jag knappt pluggat nåt. Helt ärligt så spelar det inte så stor roll, självklart vill jag ju klara så jag slipper ha den hängandes över mig, men ibland så går det inte liksom.

Ska i alla fall sitta hela kvällen, ska inte kliva härifrån förrän vid 22-tiden ikväll. Nu är min paus slut.


omg

2012-01-10 ♥ 22:50:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Folk är så nyfikna och fräcka. Värsta jag vart med om. De flesta bryr sig bara om sig själva. Jesus. Tänker inte ta åt mig för jag vet själv vad som är sant och inte. Skaffa ett liv.
Jahaja. Vad mer ska man säga idag. Till er nyfinka människor som finns där ute så har jag och Alex gjort slut. Varför har inte ni att göra med, det är mellan han och mig. Sluta tro att ni är nåt.
Min bloggstatistik har plötsligt ökat markant av någon konstig anledning. Undrar varför.


element

2012-01-09 ♥ 14:42:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Det börjar återigen bli mörkt ute..  och på tal om mörkt så för mig ser det mörkt ut på alla sätt och vis. Inte minst med denna tenta på fredag.. Men ska göra mitt bästa. Jag fick låna ett element av pappa som han brukar ha på sitt kontor men nu skulle han till sthlm och nu njuter jag att för första gånger på länge, inte frysa det minsta..
Skulle ta en bild på boken som är min räddning. En ordlista med alla medicinska ord med förklaring, som en atlas. Utan den vore denna utbildning väldigt mycket svårare. Alice kom och förstörde alla mina bilder som jag tog så tillslut så höll jag i hon. Skulle va värt att få se lite pigg ut någon dag.


burr

2012-01-09 ♥ 09:04:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vilken dålig natt och morgon jag haft! Till att börja med så var det så kallt att jag fick sova med kläder (!!), dubbla täcken och en filt. Imorse tänkte jag att det skulle gå bra att gå till skolan utan långkalsonger, det gör det ju aldrig men dåliga vanor är svåra att bryta. Jag lär mig aldrig. Inte nog med kylan så klev jag dessutom upp sex, va ju väldigt pigg då ju.. somnade sisådär runt två. Neh. Men måste på nåt vis försöka vända tillbaks dygnet.
Nu måste jag verkligen lägga på en rem med plugget. Tenta på fredag och jag har inte börjat! Rätt så ångest nu.
Gammal bild, sommar och fin i håret i alla fall.


sadness

2012-01-08 ♥ 15:43:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Åh. Jag försöker plugga men det är svårt. Så svårt med koncentrationen. Önskar att man kunde få ett lapp där det stog vilka val man skulle göra och hur livet skulle se ut tillslut. Vore bra att kunna göra vissa saker ogjorda.
måste ringa och klaga till mitthem. Lägenheten har nästan minusgrader så sitter med täcke, fleecetröja, tofflor etc. Inte ok.
önskar jag kunde fixa


darkness

2012-01-06 ♥ 18:44:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tom på ord.
Hänt en ofattbar sak.
It's insane.
Life is insane.
Drar täcket över huvudet nu.


London callin'

2012-01-05 ♥ 23:32:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag kom ju på att jag har varit i London iår.. Hade helt försvunnit av någon anledning, blev riktigt glad när jag såg London på tv förut och kom ihåg. Vi hade det så mysigt och allt gick som på ett rinnande vatten, förutom att vi inte kom in till storbildskärmarna för att se på bröllopet. Kan tänka mig att åka till London en gång till i mitt liv bara för att det är så fint.  Vill åka iväg någonstanns nununu. Gärna till värmen.


morgon

2012-01-04 ♥ 08:15:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter och försöker plugga men går inte, har tankarna på andra håll. Förstår verkligen inte det jag ska ha tenta på, neuron hit och neuron dit. Jag har ont i magen och har glömt mina magkatarr tabletter, ingen idé att äta de senare under dagen eftersom man ska ta dem på morgonen.
Sovit som skit och är allmänt less. Trött och utbränd.
Tenta fredagen den 13:e. Kan ju hoppas att det inte bringar mer otur.


Lista!!

2012-01-03 ♥ 18:47:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

1. Gjorde du något du inte gjort förut? Blev sambo
2. Höll du några av dina nyårs löften? Nej, de var för ohållbara.
3. Blev någon/några av dina vänner föreldrar i år? Nej inga vänner, men bekanta därimot har fått mycket barn!
4. Dog någon som stog dig nära? Nej, peppar peppar.
5. Vilka länder besökte du? Jag var i Parga, Grekland. Ett av väldens (det lilla jag sätt av den) finaste lilla ställen.
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha 2012? Det skulle väl vara pengar, släng hit en trissvinst tack.
7. Vilket/vilka datum från iår kommer du alltid att minnas? Datum är jag dålig på.
8. Vad var din störta framgång 2011? Framgång.. Jag har utvecklats mycket som person detta år.
9. Största misstaget? Man måste försöka sluta tänka på misstag, försök hellre lära sig nåt av dem och gå vidare
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, var inlagd på sjukhuset i februari. Trodde det var blindtarmen men det visade sig bara vara en långt gången UVI.
11. Bästa köpet? Älskade lilla plutt Alice!
12. Vad spenderade du mest pengar på? hyra och mat
13. gjorde någonting dig riktigt glad? Ja när min lilla katt kryper upp i mitt knä, gulliga sms och fina ord. Skratt och tentaresultat.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Move like jagger, S&M, nå andra kommer jag inte på.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? I det stora hela har jag varit gladare! Men även ledsnare vissa stunder. Men gladheten leder med hästlängder.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat mer intensivt, levt livet med en klackspark
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Funderat på saker och ting,
18. Hur tillbringade du julen? Hemma i Fagervik med mormor och morfar, mamma, pappa och bror
19. Blev du kär i år? Nej, det blev jag året innan!
20. Favortit pogram på TV? För att ha varit den störta tv nörden så har jag gått över till att se på serier och filmer på datorn i stället. Jag säger one tree hill och chuck.
21. Bästa boken du läste i år? Hann knappt läsa böcker, men säger väl medicins vetenskap. Haha! skojas.
22. Största musikaliska upptäckten? Jag och musik hittar inte varandra, det är någon som måste introducera mig i musiken.
23. Något du önskade dig fick när du fyllde år? Ja, en brödrost
24. Något du önskade dig och inte fick? Ja så var det säkert, minns knappt vad jag önskade mig.
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? var hemma hos mig med fina människor!
26. Finns det något som skulle gjort ditt år lite bättre? Såklart.
27. Hur skulle du beskriva din stil 2011? Skulle nog säga bas.
28. Vad fick dig att må bra? Alice, Alex, Vänner, familj
29. Vilken kändis var du mest sugen på? brukar inte vara sugen på kändisar!!!
30. Vem saknade du? Vet inte
31. De bästa nya männsikorna du träffade? Deysi och Zarah
32. Tillsist ditt nyårslöfte 2012? Sluta slösa tid på sånt som är onödigt. Lev och tänk på vad som gör mig glad.


RSS 2.0