PEPP

2009-10-31 ♥ 21:56:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu peppar vi för utgång! :D


Cinderella

2009-10-31 ♥ 16:34:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

I'm sorry just trying to live my life, don't worry you gonna be alright! I'm sorry to say i'm running away now,  you vill be alrightw, don't worry!


WOO

2009-10-31 ♥ 14:11:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Fuck, texten försvannnn., inte gick det att ångra heller så jag får knåpa ihop en ny. Här sitter jag lite sluskig och funderar lite, över allt och inget. Mest över att jag är sugen på att gå på en riktig maskeradfest. Nu när det är halloween och allt så har man ingen att gå på, tragiskt.

Min morbror har världens sötaste hund men hunden (hilton) har lite problem, han skäller så fort han träffar andra hundar och bilar. De har testat allt och för ett tag sedan fick han vara på nåt dagis för att vänja sig med andra hundar men nu har stackars Hilton blivit avstängd därifrån. Tycker synd om gullplutten.



Tatto

2009-10-31 ♥ 11:59:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag drömde att jag hade tatuerat mig och killen som hade gjort tatueringen hade gått utanför mönstret och gjort lite som han själv ville.. Jag ville ha en text i nacken och han hade skrivit den men..... Han hade också gjort två människor som stod på var sin sida av texten och som höll i den i var sin ände. Den var så himla ful så jag nästan började grina, dessutom var den sne och inte på mitten utan mer åt ett håll.

Gah, tur att den drömmen inte var sann! Jag har förresten kommit på vad för text jag ska tatuera in - Amor vincit omnia som betyder kärleken övervinner allt. Satt och letade runt på internet över latinska citat och hittade detta (y) Jag vill ha någon text som betyder något för mig och kärleken övervinner faktiskt allt så den passar mig som handen i handsken.

Något liknande har jag tänkt mig, men mindre.





Lyset!

2009-10-31 ♥ 11:04:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Igår blev det party för min och Emelies del, det var meningen att Camilla också skulle med men det blev som det blev fast hon hade kommit in runt ett-tiden för nån gång där runt slutade de att kolla stämlar. Vi hade asroligt, vi dansade så svetten rann, vi gick ut ett x antal gånger för att kyla ner oss.. Det var bra musik, massvis med folk både sånna som man känner och nya liksom. Det blev rätt sent, vi kom väl hem typ halv fyra, men de va skitkul, det blir nog utgång ikväll med tror jag? Momento? =)


I <3 mac

2009-10-29 ♥ 11:01:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag 00,0 kr på mitt konto, jag ska köpa en dator till sommarn och den är dyr så jag måste spara ganska mycket nu, men det är en investering för många år framöver. Så nu tog jag och satte undan alla pengar jag hade kvar på kontot och in på ett annat sparkonto. Sedan ska jag sätta in hela lönen som jag får till jul och lika så blir det till våren + stipendiet så det ska gå ihop! :)

Känns konstigt att inte ha ett enda öre.. Tur att det kommer in mer imorgon. Hehe

Antingen denna för ca 12 000 kr, eller denna för ca 10 000 kr. (klicka för större bilder)



Ny jacka

2009-10-29 ♥ 10:53:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Igår var jag på birsta med familjen för av någon anledning så ville mamma och pappa köpa en tröja åt mig och Gustav, man tackar och bockar liksom. Jag fyndade en jacka! Det är 50 % på alla tjejöverdelar på carlings igen (fram till 1/11) och då hittade jag den perfeka jackan, den såg precis ut som jag har letat efter hela hösten. Äntligen =) Svart, enkel, lång och lagom varm!

ingen vidare bild, men men.





28 oktober

2009-10-28 ♥ 16:26:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Lovet går ju läskigt fort, det har redan gått halva?! Nästan så man får lite panik.

Thank god så är det bara åtta veckor kvar till jullovet.. Ska köpa hälften i november och resten i december så det inte blir så dyrt på en gång. Det svåraste är ju att komma på vad man ska köpa, jobbigt är det också.


Jag dör lite granna

2009-10-26 ♥ 15:28:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Haha, jag vet inte hur många gånger jag kan skratta så tårarna kommer till hipp hipp hejjaklacken. Haha, det är bäst. Jimmy, den stackars pojken hade ju missat den och benjamin (hur man nu kan ha missat dom?!?!) så var ju tvungen att visa han. Han ligger lite efter på komikersidan, hehe.

Imorse var jag uppe med tuppen, skulle in till stan och träna småbarn, det är ju nåt typ av läger fast jag skulle nog kalla det för förlängd träning eftersom det är i tre timmar. Det blir mycket lekar, tur att jag gillar derå ^^, haha. Ska dit imorron också i tre timmar, känns skönt att tjäna pengar. =)


super

2009-10-25 ♥ 15:55:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag och Johan har upptäkt supernatural, eller rättare sagt jag har upptäkt den sedan Johan laddade hem den.. Den är asbra och killarna är to die for typ. Haha. :')



25/10

2009-10-25 ♥ 10:37:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv, jag har så ont i magen. Mensverk är inte att leka med, killar kan skatta sig lyckliga.

Igår kom Gabbi hit och umgicks, det var trevligt och träffa henne. VI kollade nog på en av de värdelösaste filmerna någonsin, apornas planet hette den visst. Haha nån som sätt den? Man kan nästan utsätta den till en klassiker, den var från 1968 x)



Högskoleprov

2009-10-24 ♥ 18:20:33 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Högskoleprovet kändes som ett stort stress moment, man hann precis klar med alla uppgifter exakt då tiden tog slut, om man hann klart dvs. Man fick stressa de sista fem.

8.30-16.10 satt man och slet med några rasters mellanrum, men det känns skönt att ha gjort det iaf. Men det gick inge vidare, haha det var rätt så svårt.

Hjärnan har gått på högvarv hela dagen så när vi skulle åka hem så ställde jag mig i fel fil och fick köra genom skönsberg istället för at köra ut på motorvägen, skulle svänga av vid timrå för att skjutsa hem Lina, ja då glömmer jag bort att jag skulle av där och får köra till s-berge. Virrpannan nr 1, de är jag det.


Free

2009-10-23 ♥ 13:35:36 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Mamma och pappa åker till stugen i helgen så jag är ensam hemma med min bror. Rätt skönt det, man får liksom sköta sig själv.

Ikväll ska jag bara ligga och mysa och kolla på idol med Johan. Vi måste lägga oss i tid så vi är pigga och glada inför morgondagen och högskoleprovet! Haha det kommer gå käpprätt åt helvete, men förhoppningsvis går det bättre än jag tror.

Take care


Promenix

2009-10-23 ♥ 11:59:49 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Skolan slutade och jag går hem.. Inga bussar går ju.


Självklart så går jag hand i hand med oturen själv och efter halva vägen börjar det regna, trots att himlen var blå ovanför mig.... Då blev jag ledsen och fick fälla upp luvan.


Några minuter senare hittar jag hår som någon ansträngt sig med att knyta fast dem runt några kvistar, är det någon som är sugen på löshår? Ring mig, jag fixar billigt. Hehe


Sen när jag nästan är hemma skickar Johan sms och säger att han har bilen, yahapp. Hade kanske kunnat tigga lite skjuts då tänker jag, men eftersom jag är positiv så ser jag saker från den ljusa sidan så vare faktiskt inte hela världen, haha.

Slutet gått allting gott, gjorde en chai-latte för att värma min frusna kropp. Ser lite evil ut..



Rättskunskap

2009-10-22 ♥ 19:44:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu orkar jag inte mer, har suttit och skrivit på rättskunskapen nu i ungefär fyra timmar, vill ju få klart det någon gång! Helst innan lovet, så jag får ta sista stöten imorgon. Har inte alls mycket kvar nu, så det känns skönt.

Datorerna på skolan har havererat, de kommer inte att fixa dem förrän på måndag så vi slipper en muntlig redvisning och kör gruppdiskutioner istället, slappt (y) Sedan skulle vi sluta och då är det äntligen lov! Tänk så snabbt allt gått ändå, man har ju knappt hunnit reagera liksom.

Nu ropar tvn på mig.


09-10-20

2009-10-20 ♥ 16:13:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjah.
Mittuniversitetet var givande och bäst av allt var att vi fick sluta tidigare. Jag köpte mitt efterlängtade chai-te och gjorde en kopp direkt då jag kom hem. Det smakar precis som wayne's, tummen upp för det.

Tog en promenad för en stund sedan och passade på att knäppa några kort, havet är alldeles spegelblankt. Wonderful.

Hösten är mysig då solen är framme.

Fick veta igår att jag har högre lön än vad jag trodde på tennisen, ah, glad man kan bli :)


19 oktober

2009-10-19 ♥ 21:56:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Dags att ta igen missad update, right? måste ju underhålla er alla, nu när så många nykomlingar hittat hit. Känns som om det är nåt fel på statisiken. Haha.

Imorgon ska vi till mittuniversitetet och gå på två valfria föreläsningar. Jag och Emelie ska gå på krimoligi eller vad den hette och sjuksköterska. Jag ska bli barnmorska och då måste man först vara sjuksköterska. Lite smådrygt eftersom det kommer ta minst 5,5 år för mig att bli det jag vill. Men man måste ha jobbat minst ett år som sjuksköterska innan man får vidareutbilda sig till barnmorska.. Har kollat upp lite löner och det är inte allt för dåligt, kommer tjäna runt 24-26 000 kr före skatt beroende på var jag bor.

Jag hoppas att jag väljer rätt, men jag är rätt säker. Känns som det vore nåt för mig, jag gillar ju barn och jag vill helst inte sitta och göra samma sak dag ut och dag in, vill träffa människor och göra något vettigt av mitt liv :)



snygg bild , haha


orkar inte

2009-10-19 ♥ 21:34:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag är så less, jag orkar inte åka till skolan imorgon, jag har ont i munnen för jag har massvis av blåsor, har ont i pekfingret för jag skar mig då jag lagade mat och jag vill inte ha den här samhällsveckan.

Kan man inte trycka på någon nödbroms av något slag?

Lovet kommer helt perfekt, jag är i behov av ledighet. Ligga och njuta i sängen utan att måsta stressa upp för att hinna med bussen. Jag tycker att det är jobbigt att höra en massa klagomål, njut istället! Sluta upp med allt sånt, lägg energi på annat som är trevligt.




Hej

2009-10-19 ♥ 14:31:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det har blivit riktigt kasst med uppdatering under helgen, men jag har inte haft en chans. Det har varit full rulle hela tiden, har det inte varit kalas så har det varit bio. Igår såg jag och Johan "flickan som lekte med elden" den var bra, men inte lika som första.

Ne, nu ska jag renskriva svenskan och börja lite på rättskunskapen.


wohoo

2009-10-16 ♥ 11:46:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Min älskling har klarat körkoret, GRATTIS :D


Anne Franks dagbok

2009-10-16 ♥ 11:44:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag har legat och bölat som en liten bebis, ögonen börjar tåras nu också, då jag tänker på det. Har kollat på Anne Frank nu på morgonen. Det är en historia om en flicka som levde under andra världskriget som skrev en dagbok om hennes liv (historien är alltså sann, man kan låna boken på biblioteket).. Den var så fruktansvärt sorglig, usch. Den var lite seg i början men sedan så.. Ne, jävla nazister.





filosofy

2009-10-15 ♥ 16:43:09 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag känner mig filosofisk, har tänkt en massa djupa saker. Viktiga saker. Filosofin börjar komma till nytta, hehe?

Zatan vad jag har känt mig ofräsh idag, vitlökshelvetessåsen igår var inte nådig. Hehe, har knappt vågat öppna munnen nära nån.. Haha

Helgens planer;
Fredag: träna, vila, något med girls?
Lördag: träna småbarn 10-12, fira min kusin, middag med johan (en av hans födelsedagspresenter)
Söndag: träna, film, chillllllllllllllllllllla


Har fått så många läsare nu, häpnar liksom..


Running girl

2009-10-15 ♥ 15:15:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Helg! Vi är ledig imorgon, som de flesta andra fredagar.. Äntligen får jag en sova ut riktigt.

Fick världens löpsug förut idag då vi satt i biblioteket och jag kikade i någon träningsbok. Denna gång tänkte jag spendera lite löptid i skogen, mysigt eller vad? :) Man ska passa på då det är sol och fint väder, så får leta upp några stigar i skogen ovanför mitt hus.

Dags att byta om och tvätta bort en del av sminket. (y)



onsdag

2009-10-14 ♥ 20:48:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå.
Ligger på sängen med Johan och kikar på lite tv.. Jag bojkottar fotbollen, jag gillar varken hockey eller fotboll, haha. Jag är inte så rolig tycker Johan. Men det får han minsann stå ut med. Hehe

Blev riktigt överaskad förut på skolan! Min macka på lunchen var god, mattanterna brukar inte vara så skillade på att hantera glutenbröd, de brukar värma dem för länge och låta de stå framme i luften så de torkar. Oftast brukar de smula sönder men idag (y) gott var det också, kändes nästan som jag fått ett annat bröd med vetemjöl i..

Vi var in på stan en sväng förut för Johan skulle köpa nya glasögon. Han hittade några riktigt snygga. (y)



cupcakes

2009-10-12 ♥ 15:05:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Igår gjorde jag cupcakes! De blev riktigt goda, rekomenderas starkt, spring till era kök och baka.. För recept gå in på bakaenlitenkaka.blogg.se.



Helluw

2009-10-10 ♥ 09:24:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon!
Har försökt skrapa ihop ett smart inlägg men det går inte något vidare, det blir felformulerat.. Det låter bra i mitt huvud men då jag skriver ner det låter det helt plötsligt inte alls bra. Så jag stryker det.

Camilla, Emelie och jag gick på Barista igår med förhoppningen att dricka en mycket god och efterlängtad chai. Det blev en besvikelse kan jag lova, den smakade skit! Alldeles för stark, som Camilla sa: "den smakar stearin och aska". Not good, tacka vet jag Wayne's, de är grejer det (y).

Fest ikväll med babesen!


Time fore chailatte

2009-10-09 ♥ 19:17:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Dags för staden & fika med mina flickor (y)


simsar

2009-10-09 ♥ 15:31:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag tagit upp mitt The Sims spelande igen, denna gång gjorde jag, eller rättare sagt försökte jag göra gubbarna lika mig och Johan, hehe. Johan blev rätt så lik, men jag blev inte nå vidare. ;) Så nu håller jag på förfullt och spelar, behövde en paus och prata lite med omvärlden.

Fick hem klasskortet och fotot på me, myself and I och faktiskt så blev det rätt bra! Tro de eller ej.

Nu är det dags att fortsätta i min fantasivärld, see ya suckers!


True colors

2009-10-07 ♥ 18:11:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (3)

Jag gillar denna låt,




Punkt

2009-10-07 ♥ 16:13:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ja.. Då vare onsdag. Har hunnit med en sväng på Birsta med Emelie, åkte enbart dit för att hitta nåt festligt linne eller nåt till helgen, tror ni jag hittade nåt eller? haha, svaret är nej om ni inte redan har listat ut det.

Har lust att fota, men på vad? Vill knäppa nya snygga bilder på något helt annat än det jag gjort hittills (hälften av mina bilder är på Gustav, hehe) Vill knäppa på barn och glädje. Oskar, min kusin är perfekt för det.. Men då bor ju han i Matfors, vi ska visserligen dit snart då Frida, den andra kusinen fyller år, men då är det ju alldeles för mörkt ute :(


Pics

2009-10-05 ♥ 16:17:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Håller på att laga middag, men det tar en väldans tid. Kycklingen var nämligen inte helt tinad.. Så förmodligen måste jag käka nåt annat om jag ska hinna till tennisen i tid, trisst då man lagat nåt själv liksom. Yaya.

Jag och Emelie var som de flesta andra måndagar i fotolabbet och framkallade bilder, blev nöjd med en del, vissa sket sig rejält.. haha. Jag skulle vilja ha ett labb hemma, gud vad jag skulle knäppa kort. Det är väldigt bekvämt med digitalt då man kan se hur bilderna blir på en gång. Men samtidigt så är det mycket roligare att kunna hålla i korten i handen!




Sleep tight

2009-10-04 ♥ 00:09:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ligger och lyssnar på blåsten och regnet som droppar på fönsterbläcket, det är mysigt. Älskar regn då jag ligger nerbäddad i sängen. Var med Emelie förut, vi åkte och hyrde en skräckis (fråga mig inte varför) som var skitläskig, iaf fram till slutet, jag satt som vanligt och höll för öronen och kisade samtidigt som jag nynnade på nån glad melodi för mig själv. Jag hatar skräckisar, blir så galet rädd. Haha :D 

Nu ska jag ta och läsa lite i luftslottet som sprängdes och sedan ta och hälsa på John Blund.




ÅH, alltid fel

2009-10-03 ♥ 17:58:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ibland vill jag bara ta ett kliv från alnöbron.

Inte bokstavligttalat utan bildligt. Jag blir så less ibland, alla är så egoistiska i denna värld. omy!


Haha!

2009-10-03 ♥ 17:03:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nåra gamla godinar :









Friday i'm inlove

2009-10-02 ♥ 10:07:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjoho världen.
Denna morgon slog jag upp ögonen alldeles för tidigt, kl 6.50 för att vara exakt. Varför i hela friden kan man ju undra sig? Jo den frågan ställde jag med.

Händer idag då? Skickade iväg ett sms till Emely imorse då hon förmodligen sov som skönast, shall we do something tonight?

Yes, hunnit med att se Arn har jag också gjort.. Blev sugen att de tvåan, vill liksom veta om de får varandra- Arn och Cecilia. Förmodligen. Jag älskar kärlek.


i don't give a shiet if they loose or not

2009-10-01 ♥ 18:54:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (6)

Alla är kära i hockeyn här i Timrå. Finns det någon mer som tycker denna fjantiga sport är tråkig och är ett sömnpiller än jag och möjligtvis camilla? Dessa män måste få bekräftelse och visa sin manlighet genom att tacklas, slåss och hetsa. HAHA :D

Alla i Timrå är hockeyfantaster

utom jag.



Update

2009-10-01 ♥ 16:27:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är väl dags att uppdatera, hehe. Tyvärr händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället.

Dagen har varit jäkligt tung, jag, emelie och jimmy satt och jobbade stenhårt med företagsekonomi och marknadsföring från 13-16 utan rast och ro, allt för att bli kvar. På sluten kom Issa och anslöt sig till vår lilla pluggrupp, inte hann vi klart heller, som vanligt.

Imorron har vi inte några lektioner på skolan, vi har "arbete på valfritt ställe" fast alla vet vad det betyder? Right? ;)


RSS 2.0