hjälp!

2008-04-30 ♥ 09:20:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag ser hemsk ut. Riktigt hemsk ut. Klev ju som sagt upp kvart över sex då mamma väckte mig för att sjunga för pappa. Sen gick jag ner och slocknade igen. Men nu, nu ser jag ut som jag vart med om sju svåra år, påsar under ögonen. Inga fjuttiga påsar här inte. Fetingstora, det menar jag vekligen. Ögonlocken är lite uppsvullna. Hoppas, hoppas verkligen att de går ner snart. Kan ju inte gå omkring och visa mig i det här tillståndet. hemska tiden. Det är så mycket så jag t.o.m känner det bara jag tittar. *snyftaaaaar*


det är ju typiskt

2008-04-29 ♥ 19:47:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

GUUU va sur jag blir. Nu har metso ändrat om för sommarjobbsansökningar................... helvettte. nu är det inget måste att man måste känna någon för att överhuvudtaget ha någon chans att få ett jobb. ÅÅÅÅh, osså så får man bara 3 veckor för att de ska kunna ta in så många som möjligt. crap. vilket skitsystem. Hade dom inte kunnat bestämma så det ändrades till det nästa år??!!! nejj nejj. min vanliga tur. Nu äre väl bara att hoppas på det bästa och att jag får där, inte vill jag bara ha komunens skitjobb på tallnäs äldreboende. Moppen blir väl stulen under dagen som den står där. Åh, LESSSSSSS.


all because of you

2008-04-29 ♥ 18:04:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu är mitt rum, helstädat. Inge fusk här inte. Har bytt sängkläder, damtorkat, plockat undan kläder och andra skitsaker från golvet och skrivbordet. Nu är det fint. =)

Jag har en sån där deppdag, inget är bra. trisst, gillar inte det jag.



like the cloud's are flying and now I'm flying high above the sky, and it's all because of you. my life can really start, and it's all because of you.

image104


jobbig dag.

2008-04-29 ♥ 16:05:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

ibland blir man bara så himla besviken. Lixom, vad är meningen, lova hit och lova dit.  Välj det som verkar bäst och gör det istället. istället för att bli dubbelbokad. Men det är löst, gö som du vill, så gör jag som jag vill. Har endå kommit på en annan grejj.. tror jag.

Jajja, annars så har dagen varit bra. jobbade för en gångs skulle mycket på matten, hela timmen för att vara exakt. Varför kan man undra. men min flickor satt ute på en bänk och det var så trångt redan så jag fick inte plats, eller plats hade jag väl fått, men knappt. så för mig passade det bra att för en gångsskull kunna jobba en hel del.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kollat på tv, chilla och bara vara. Gå omkring i mjukisar och en sliten tjocktröja. Det var så länge sedan jag tar det lugnt och varvar ner, alltid är det nåt. Träningar, löpning, kompisar, johan. Det tar upp all min lediga tid. Hinner knappt pusta ut förnst det dyker upp något mer. Men ikväll så, äntligen.

Imorron fyller min papi år så då blir det tårta, kalas och städning O_o.


rena vägar

2008-04-28 ♥ 12:51:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Äntligen! äntligen håller de på att sopa gatorna, soptraktorn körde nyss ner för vår grusiga gata. Nu behöver jag inte vara rädd att ramla i svängarna med moppen. skönt, nu kan man köra snabbt ;).

Näe, klockan den tickar och börjar närma sig ett. Om cirkus 40 minuter ska jag åka till skolan. Känner mig hängig och har ont i ögonen som jag alltid brukar få då jag börjar bli sjuk.. Tog febern förut och jag hade 37,6° det är rätt mycket för mig. Brukar ligga runt 36,5° när jag mår bra. Jaja, måste till skolan för att få klart materialet till analysen som vi ska skriva på måndag. Annars hade jag nog stannat hemma.


måndag

2008-04-28 ♥ 10:20:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (3)

Hallå!
Idag börjar jag tio i två, en rätt så hyffsad tid att börja, eller hur? :) Tycker bara att det är lite tråkigt att vi inte är lediga hela veckan som min brorsa är, och alla andra högstadium häromkring. Men man ska inte klaga. Ons, tors och fredag är en bra tid att va ledig det med =)

Idag vaknade jag runt nio tiden och gick ut och sprang. Gick lite tungt där på slutet eftersom att jag inte hade ätit någon frukost. Men det gick bra endå. Sprang inte så långt, ungefär 2,5 km.


lovley

2008-04-27 ♥ 16:20:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hey.
Har nyss kommit hem, vi blev där ett bra tag, närmar två timmar. Det tog tid, men det gör det jämt när mami är med, hon kollar så noga på alla kläder ;) Men jag gillade det, var länge sen vi va där tsm. ja hur som helst så köpte jag ett nagellack, ingen mascara ^^ Som jag hade tänkt. Men jag får klämma lite ur ändå, kan ju alltid låna mammas om det blir panik.

idag är det förresten 1 år och 4 månader mellan moi och johan. Gosh  va tiden har gått fort, bara rusat iväg. Jag tycker att det känns som det var bara igår vi satt där på hans säng och var med varandra för första gången. Allt går så fort.. <3


grå, tråkig och kall söndag

2008-04-27 ♥ 12:05:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Länge sedan jag var såhär seg i hela kroppen, är trött och ögonen hänger. Vaknade så mycket nu under morgonen så det är nog därför.. Det blev rätt sent igår tror jag, kändes som det iaf. Mycket hänger på det här tråkiga vädret, jag är mycket piggare om det är sol ute, nu är det helgrått så ja, man blir deppigare.

Johan var gullig att göra ordning frukosten medans jag låg uppe sängen och var död. Gullungen hade varit ute en sväng och hämtat blåsippor och skrivit en gullig liten lapp till mig. tyvärr satte jag mig på fel plats och såg inte lappen. Sen kom han tillbaks och sa men du sitter ju på fel plats och så tog han upp lappen, först ville han inte visa den. Men jag tog den från hans ficka =) han hade skrivit ja, nu minns jag inte exat med det var nåt i jag älskar dig mest, du betyder allt, kan inte leva utan dig / din johan. Nåt i den stilen. Blev glad, väldigt glad. :)


ner med trädet.

2008-04-26 ♥ 12:42:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej.
sitter här och gör ingenting. Har nyss kollat på snuten i hollywood, rolig film. Men har sätt den ett par gånger nu så den börjar bli lite långtråkig.. Mamma, pappa, mormor och morfar håller på att såga ner ett träd på vår gård. Eller det är nog pappa och morfar mest. Men hur som helst så har detträdet blivit alldeles för stort så det skymmer kvällssolen vid middagen. Så mamma ville ha ner det. jao.


åhhhh.

2008-04-25 ♥ 18:09:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Det är ju otroligt, helt jävla otroligt.


skolan & birsta

2008-04-25 ♥ 18:08:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

ja, det är väl dags att uppdatera vad som hänt här då.

Har varit i skolan, gjort ingenting förutom en bokredovisning. varit på birsta, köpt en kjol kollat lite här och där och slutligen åkt hem. Det var min intressanta dag det.

Lina prövade ett par läderbyxor eller vad man ska kalla det, det var inte alls så fult som vi kunde  tro. hon passade faktiskt riktigt bra i dom ;).

Är lite uttråkad och har inte något speciellt att skriva om, så ni för nöja er, titta in ikväll eller imorgon så står det säkert nåt mer intressant.

YEAH


Torsdag.

2008-04-24 ♥ 08:01:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Gomorron.
Idag blev den en sån där morron som jag hatar. Hade tänkt sova till åtta, vaknade kvart över sju är döds trött. Men tror ni att det går att somna om? NEEEJ. Irriterande. Så nu sitter jag här, trött & seg som en snigel. Men mina fingrar fungerar bra, alltså på tangentbordet.. ^^

Det är strålande väder utee idag igen! Men lite lite moln, ett ynka litet sketet moln för att va exakt. Jag tror att det var värmerekord igår, så varmt har jag aldrig varit med om att en april dag vart. Eller kanske men inget som jag minns iaf. Jag sprang ju hem från träningen igår, hade inte behövt någon långärmad tröja. Det hade räck med t-shirt.

hejsvejs


i'm a rich girl now.

2008-04-23 ♥ 09:08:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Godmorgon!
Ja, då var det onsdag igen då. Hur många onsdagar finns det på ett år. no idea.

Läste i tidningen därdet stog om bergmanskafonden.. Jag och alla andra studerande i Timrå får 5000 kr var! Inte illa, de som var släkt med donanten per bergman eller vad han hette (han är död) fick 20 000 kr. Synd att man inte var släkt ;P


rött, nött, sött.

2008-04-22 ♥ 17:36:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjoho!
Om bara segpappa kan komma hem nån gång. Min mage skriker efter mat.

Annars har jag har jag inte gjort mycket idag. Gått i skolan och suddat och åter suddat på bilden. Tillslut fick jag till Simba. Sen fick jag sudda lite till för att få bort rutsystemet som gjorde så det skulle vara lätt att förstora bilden. Vi ska nämligen måla en bild i akryl tro jag det heter på en stor kartong (vit). från början är bilden liten. Jag har förstorat Simba 5 ggr. ^^ Nu är det upp till bevis att se om den blir snygg. Vilket jag tvivlar rätt starkt på.

tröttheten tar över mig.



rubriken är cp. jag vet.


yeah

2008-04-22 ♥ 09:12:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hey!
Solen håller i sig. Hoppas det aldrig kommer att regna, joo bara på natten då alla ligger och sover, då kan det gärna regna. Men inte på dagarna eller kvällarna. sommarsommmar..

Ja hörrini. Idag börjar jag tjugo över tio. Har mentor som max kommer att vara i 5 minuter. Onödigt. Men det känns ännu onödigare att få 20 minuters frånvaro när vi bara behöver vara där i 5. Drömde en konstig jävla dröm, fast har glömt bort den nu. ^^ Men mindes den bra precis då jag vaknat x) Ska plocka upp Johan efter vägen och sjkutsa han till skolan. ^^,


hihi

2008-04-21 ♥ 12:22:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag älskar gymnasiumet.

Älskar sovmornarna.

Det är bäst.


långt kvar.

2008-04-21 ♥ 09:55:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjena!
börjar om fyra timmar. Måste säga att det känns väldigt onödigt att åka till skolan.. Vi ska inte ha några vanliga lektioner, utan vi ska bara lyssna på kvinno och mannsjouren. Vi får väl se vad det är för nåt då. ^^ Det är lika bra att jag åker dit, ska ju endå träna kl. 15.30. Men jag kommer att komma väldigt sent till träningen eftersom att föreläsningarna slutar klockan 16.00. Det kanske inte är någon mening att jag tränar. Ska ringa till min far och höra vad han tycker. hah.

Snacka om att det är fint väder ute! funderar på att ta mig en promenat i solskenet. Jag har ju rätt så god tid på mig om man säger så.


TUNGT!

2008-04-20 ♥ 16:44:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag både varit ute och gått och sprungit, ja ni läste rätt. HAHA

Eftersom att jag var så seg i benen från början så bestämde jag mig för att gå. Sedan piggnar jag på mig när jag väl kommer ut. Ångrar att jag inte sprang när jag gått halvvägs. Vänder, går tillbaks samma väg igen O_o byter om och springer. haha, mina ben känns som spagetti. Men jag sprang för fulla muggar, även om det gick sakta i nån uppförsbacke ;D haha. Men det känns så skönt nu.

Självklar skulle solen titta fram. Det var helgrått när jag gick då jag ville ha sol. När jag sprang och inte ville ha sol, ja då självklart tittar den fram. Men man ska inte klaga på solen. Inte en iaf. :)

Nu ska jag gå och käka en skorpa. Det är jag beroende av, äter hur många som helst på dagarna.

HEJDÅ








orkar inte

2008-04-20 ♥ 14:26:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

åhh, jag är så himla seg i kroppen.
Ska ut och springa hade jag tänkt, men orkar inte. Är så trött.
Cykla kanske? på träningscykeln då, får väl se hur det blir med det.
Om jag tar mig ut så kommer det kännas asskönt oså, men inte nu.
Får nog ta och gå istället.
Men orkar inte.


alone at home

2008-04-20 ♥ 12:00:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

HEJ.
Nu har Johan precis åkt hem så nu sitter jag här själv.

Igår på Birsta köpte jag en lång tröja, klänning och ett linne. Allt på gina tricot. Tyvärr blev det ingen kjol eftersom att det var slut i svart. Men men, får leta ut en på nån annan affär.

Vi hyrde även en film igår, från andra sidan. Herregud va läskig den var, en riktig rysare. Var länge sen jag såg en så hemskfilm. scary.

Hejdå


i väntan

2008-04-19 ♥ 11:30:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjenare!
Sitter här medans jag väntar, dom kommer väl snart. Kan inte fatta att för lite mer än en vecka sen var det vitt överallt, snacka om att det har smällt bort fort. Tur är väl det. Vädret idag är sådär, trodde att det skulle skina upp förut, men ojj så fel man kan ha.


image102


10.01

2008-04-19 ♥ 10:00:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon!
Nu börjar det skina upp. Imorse när jag och Johan vaknade så var det mulet, grått och trisst. Men det var ju ioförsig tidigtare än tidigast.. Åtta ungefär. Johan skulle träna några småbarn i fotboll klockan nio. Så då när vi ändå var vakna gick vi och åt frukost. Det passade mig bra faktiskt, så nu har jag passat på att badat i typ 50 minuter, det blev ansiktsmask och inpackning. Nu känns håret så lent, om man inte tar i topparna dårå.

Klockan halv tolv kommer Johans mami och hämtar mig, vi (jag & j) ska på Birsta, ska kolla på en kjol med hög midja.. höhö, vi får väl se om jag ser ut som ett päron eller så. HAHA. Rolig syn. Annars ska jag nog köpa nån typ av tubtopp, men får se. ;)


crap

2008-04-18 ♥ 17:51:49 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss käkat mat! Det blev strips och kassler, lätt och gott. haha. Snart ska jag väl ta och ringa till Emelie och höra om hon är redo en ride, haha. Av moppen till schell alltså, inget annat om det nu var nån som råkade belive so. Ser ut som ett h-vete. Min fejja är röd och halsen ser alldeles vit ut, inte så snyggt. Ska gå och skölja av ansiktet med lite vatten. Är väldigt varm faktiskt, det är som om jag skulle rodna med hela ansiktet ^^ Najs. eller så inte.


har nyss..

2008-04-18 ♥ 14:54:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

.. kommit hem och äntligen fredag! Den här dagen har varit värsta slapp, på svenskan gjorde jag ingenting eftersom att jag var klar med min bok oså, sedan så vare invigning av uppehållsrummet som nu heter offside, dåligt namn om du frågar mig. Men bättre än inget. Det var mycket folk där, typ hela skolan. Det bjöds på godis, chips och cider. Sedan kom Challe Bergström eller vad han heter, Timrå IK's tränare you nowww och klippte bandet.  Det är trisst, för de har köpt in guitar hero och singstar.. Nu kommer alla Estetare att stå och sjunga. Det ser jag framimot såååååå himla mycket. vi kommer aldrig kunna kolla på tv, Guitar Hero lär väl spelas 24/7.

Ska vara ensam hemma hela helgen lång, Skönt! :D


red like a tomato

2008-04-17 ♥ 15:03:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu är lilla jag röd. Satt ju ute i tha sun i ungefär en timme och det hade nog räckt med en halvtimme. Min fejja är röd som en tomat.

image101


förintelsen.

2008-04-17 ♥ 13:46:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Solen skiner ute och här sitter jag. Men har skrivit klart om alla koncentrations och förintelseläger på andra världskriget. Hitler var en hemsk människa. Synd att den jäkeln är död, han borde torterars flera ggr om, samma med Himmler och alla andra nazister. HATA.

image97image98

image99

image100

Nu ska jag ta och läsa min andra världskriget bok....... Den är sämst.


kebabrulle

2008-04-17 ♥ 12:06:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Snacka om att jag har världens tur! Hade nyss kollat igenom kylskåpet och upptäckte att det inte fanns några rester så då tänkte jag att jag bara skulle äta nån macka eller nåt. Men så kommer pappa hem och frågar om jag har ätit, nejj, det hade jag ju inte. Så langar han upp en kebabrulle som vi delade på, fast inte lika stora bitar då ;) hah, nu är jag proppmätt iaf.

Tänkte jobba samhälle, men NE verkar inte funka, man måste typ va medlem eller nåt. Så jag får väl skriva av alla papper som jag har istället.


Bye Bye


image96


det pep

2008-04-17 ♥ 11:34:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är lika dant varje morgon när jag ska trycka busskortet. Nu i tre dagar har mamma och pappa glömt bort att lägga fram pengar så jag kan fylla på.. Det är väl mitt fel oxå, borde påminna dom lite mer. ^^ Trodde nämligen att det var kört imorse. Men icke, det pep och jag hade betalt.

Nationella gick bra, inte så himla svårt, Writing är den lätttaste delen..


nationella

2008-04-16 ♥ 17:00:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hörrni, imorron har jag nationella i engelska att se framimot. Writing. Halv nio ska jag vara där.. Drygt eftersom att jag egentligen börjar 9.20.

Till den roligare nyheten.. Camilla och jag börjar 13.50 på måndag. Slipper spanskan! najs det. Så vi ska lyssna på kvinno och mannsjouren. Onödigt att åka till skolan, får se hur jag gör ;D


nytt

2008-04-16 ♥ 16:52:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ny design, eller bakkgrund kanske det kallas. VÅR =D


sol

2008-04-16 ♥ 16:46:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Underbart väder och bara så ni vet så älskar jag johan mer än allt.


image94




vg +

2008-04-16 ♥ 16:35:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Alltså, jag har ingen aning om varför jag ens sitter här.. Har nada att göra vid datorn just nu, har läst alla bloggar, har kollat på allas bdbn. Så man kan ju undra, i brist på annat kanske. men det finns ju faktiskt inte så mycket annat att gö, tragiskt.

Hur som helst så fick jag typ vg+ på spanska provet. Nöjd jag. Även att av 4 elver får 3 göra omprov.  haha, rätt så komiskt. ;P Det är rätt så kul när vi sitter och går igenom orden för ett nytt kaptell.. Vi säger orden efter jenny.. fyra st som upprepar, det låter kul och det känns så töntit. Men men. Komiskt.


sovmorgon

2008-04-16 ♥ 09:00:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon!
Idag börjar jag halv elva och slutar fyra. Skulle hellre börja åtta och sluta halv elva (a). Men det går ju inte för sig. Hur som helst så är jag så gott som färdig, ska bara klä på mig och platta håret och det är en timme kvar tills jag ska cykla.. Orkar inte åka buss, eller orkar gör jag ju. Men det är hem jag inte orkar.. Den går så sent hem (tjugo i fem), så sent så jag kommer hem före den om jag går O_o. Mamma & pappa kommer vid halv fem, så jag hinner gå hem före dom oxå. Men har ingen lust att gå den här långa skitvägen. Då cyklar jag mycket hellre! :) Vill verkligen ta fram moppen, bara det blir lite mindre grus och sån shiet på vägarna! :D


vår.

2008-04-15 ♥ 17:02:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

tjabba, tjena, hallå!
Allt bra? själv mår jag utmärkt. Hade glömt min bok hemma som vi läser på svenskan så då fick jag gå hem istället för att sitta på svenskan och inte göra någonting.. Det var en bra deal det. Jag måste ju endå läsa ut den, det spelar ju ingen roll vart jag läser, hemma i skolan. Vilket som.

Ikväll blir det löpning. Ska bli så himla skönt! Hoppas inte att snuvan rinner så mycket. För i sånna fall kommer det bara vara drygt. Men jag ska kämpa på. Pappa lämnade in min moppe imorse så nu var de tydligen färdiga med den (byte av bakdäck & fixat till kicken). Så ska nog ta mig en liten fjuttig tur här ute på gatan lite senare, den är ju avställd. Om vädret fortsätter att vara såhär fint och att det inte kommer nån snö så kan jag nog börja köra till helgen eller till veckan. Lär vara rätt så kallt, men det får man ta ;) Tjocka kläder. hah.


no fantasy

2008-04-14 ♥ 09:29:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejsan!
Nu så har jag och Camilla 4,5 timmes hål att se framimot. Det är så himla segt och tråkigt, synd att inte moppen är framme.. Vi har nyss haft spanskaprov och det gick väl sådär. ^^ kunde ju ha gått bättre om man säger så. ajja sånt är livet. ^^, Hann aldrig skriva något igår, hade fullt upp från det att jag vaknade.. Vi klev upp, johan och jag alltså och åt frukost, gick ner och la oss i sängen igen och kollade klart på rush hour 3 som vi började se på nån gång på natten men orkade inte se klart.. Sen gick jag och sminkade mig & pluggade spanska O_o sen åkte bi på birsta och sen direkt efter jag varit där åkte jag till mormor och morfar. Kom hem rätt sent,

Sry för ett rätt så trisst inlägg.



i-lands problem

2008-04-12 ♥ 17:31:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

haha, nu sitter jag här igen. Helt uttråkad, har försökt komma på nåt som är roligt. Men utan resultat. Efter en massa onödiga försök med att få mitt hår att bli lite fluffy och inte så HIMLA platt som det är nu, det bara hänger ner och ser hemskt ut. SÅ gåre när man inte fönar håret. Har försökt med det mesta, mousse, nån slags sruptgrejj och sprejj. Sprejen funkar bäst än så länge, men har inte kollat håret på ett tag nu. Det skulle inte förvåna mig det minsta om det har lagt sig ner igen. Vilka problem. i-lands problem. Bodde jag i ett u-land skulle jag nog inte bry mig om om mitt hår vore platt eller inte. ^^


bath

2008-04-12 ♥ 14:52:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Har nyss tagit ett bad. Ett liv utan ett badkar är inget liv. Okej, nu överdrev jag. Men erkänn att det är skönt. Gjorde inpackning och hela den biten, så snart kanske mitt slitna hår kan blir mjukt och glänsande. Skulle sitta fint om det var som Saras.. Ska boka en klipptid snart, topparna är så slitna. När jag sitter hos frisören och de kammar upp håret så att det står rakt upp så de kan klippa? När man ser utväxten, det är så hemskt, då vill jag bara säga åt dom att färga om håret, sådär kan man väl inte gå omkring. Måste ta och slinga, de börjar växa ut nu, men det får bli nästa månad.. Pengarna är ju tyvärr begränsade.


image93


god morron

2008-04-12 ♥ 11:35:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon alla pigg och glada.
Idag kunde jag äntligen sova ut, himla skönt alltså. Vaknade vid elva, nice det =) hihi. Johan var och spelade poker igår hos Freddan så han ringde mig vid kanske halv ett och frågade om han fick komma in, det fick han. Myss. synd att han inte kunde sova över, älskar att ligga bredvid honom i sängen, det finns inte något bättre.

Idag blir det spanska plugg, har prov på måndag. Hata att plugga på helgen, då vill man ju vara ledig. Men det är så lätt, det är bara lite kläder som jag inte kan. Ska även repitera lite grammatik. TRÅK.

Snön håller på att smälta undan! YEEEES. Ser ute nu hur det droppar ner från balkongen, härligt. Nu kanske det äntligen kan bli vår?

Bye bye


punkt slut

2008-04-11 ♥ 23:29:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (6)

Jag har dödens tråkigt, så jag ska ta å gå och lägg mig. Titta lite på tv och somna.

God natt


23.19

2008-04-11 ♥ 23:17:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tror det börjar närma sig rekord, så här mycket har jag aldrig kunnat skriva på såhär kort tid, orden brukar ta slut. Men inte ikväll inte. Känner att jag skulle kunna sitta och skriva hur mycket som helst hela natten lång. Inte har jag märkt nåt av att det inte skulle kunna gå och blogga. För mig går det fin fint. ^^,

Fick veta igår att jag fick ett sommarjobb på kommunen. Tallnäs äldreboende.. Vart ligger det?!! Visste inte ens att det fanns ett äldreboende där. Tänk så lite man vet. Men borde få på Metso Paper, men har inte fått besked än. I sånna fall skiter jag i kommunens skitjobb. Man har endå en sån värdelös lön - 52kr/h. Sämre lön får man ju leta efter. Dessutom äre bara två veckor man jobbar. Sämst.


som en liten dagbok.

2008-04-11 ♥ 23:13:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

En blogg är egentligen som en dagbok. Men bara till en viss del, aldrig att jag skulle avslöja mina djupaste hemligheter här, där vem som helst skulle kunna läsa. Vore jag helt anonym då skulle jag kunna göra det. Men inte nu inte. Inte för att jag har nån sådan som jag känner att jag måste skriva av mig (blev mycket inte där.) Har faktiskt en sån undangömd nånstanns, skrev ett bra tag faktiskt. Rätt töntigt, men jag behövde det, var lite små deppad där ett tag. haha nu låter jag som värsta emot. Men tare lugnt, det var nåt med hormonerna I think.
image92


orkar ni läsa?

2008-04-11 ♥ 22:33:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Ibrist på annat så kom jag på den smarta idén att söka på olika bloggar, så jag sökte folk mellan 14-18 i timrå då, annars inge kul. Så det har jag roat mig med nu ett tag. Det är himla många som har en blogg egentligen. Men fåtalet blir kända och tjänar hur mycket pengar som helst. Det är lite orättvist, det finns väl minst 100 lika bra bloggar som Kenzas, Stina-lee, Kissie, Blondinbella och alla de andra. Den enda som är bra av dem som jag nämnde är stina-lee, hon är inte så överdriven. Kollar för det mesta in Kenzas, men det är så tråkig, dessutom så uppdaterar on så sällan, tycker inte att hon är värd de 50.000 kr hon tjänar i månaden. Men nu ska vi ju inte prata såhär. Att just de bloggarna blev kända måste ju vara en tillfällighet och ren tur. Iaf kenzas, den handlar ju inte om nåt speciellt. Samma sak varje dag i princip. Men endå så sitter jag där och kollar. Är bloggberoende, läser mångamåga om dagarna. Försöker hitta någon som jag verkligen tycker om, ingen ytlig å tråkig blogg. Vill gärna att det ska uppdateras ofta, men jag vet ju hur det är.. Man har inte tid, så är det iaf för mig.

Men det skulle sitta fint om nu min lilla fjantiga blogg blev sådär mega känd så jag tjänar pengar. Det är ju inte så ansträngande. Men jag orkar inte "göra" så att jag blir mer känd eller vad man ska kalla det. Verkar så jobbigt att måsta kommentera och stå i. Dessutom händer det inte så mycket i mitt liv, måste försöka komma på nåt vettigt att skriva om..


bara jag.

2008-04-11 ♥ 22:04:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Go kväll eller  vad säger man?
Sitter och trycker i mig godis, dvs. det jag inte orkade äta upp hos Gabbi x). Kom nyss hem, cyklade på räser cykeln så var nog hemma på max två minuter. Najs det. Fattar egentligen varför jag envisas med att äta godisarna, är asmätt och inte ens sugen.. Typsikt mig ^^

image91


smälllllllt

2008-04-10 ♥ 16:22:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Äntligen har det slutat snöa, i tre dagar + nätterna har det vällt mer eller mindre ner. Så nu får jag hoppas att allt smälter bort tills imorgon.. ^___^ Eller under morgondagen. Har pluggat lite espanol, har prov på måndag. Det kommer gå bra tror jag, kan ju allt redan som vi ska plugga lite extra på.. Så det blir nog ingen match. haha, tur är väl det. Näe, nu ska jag gå och laga korvstroganof. Gud va gott, har längtat efter det jag.


På skolan..

2008-04-10 ♥ 09:38:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjena!
Sitter på skolan nu.. Vi ska jobba med nåt tema shiet om andra världskriget. Men vi gör väl inte så mycket om man säger så. HAHa, men så är det jämt. VI sitter och latar oss länge och sen upptäcker vi att ojj, nu äre bara en vecka kvar osså börjar vi råplugga & stressa. That's it.

Skar mig på en rakhyvlsjävel imorse, blöder som en stucken gris. Har t.o.m blött igenom plåstret. ^^ fun.


Man blir ju deprimerad.

2008-04-09 ♥ 08:49:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Det snöar! Inte lite heller, det vräker ner. Men nu börjar det lugna sig iaf. Nästan all snö var borta osså kommer det ny, i mängder. Det kommer ta tid innan allt det här försvinner..

Jag klev upp en timme tidigare imorse, lite dumt men jag gjorde det så jag skulle hinna med att ta ett bad. Så nu har jag badat, sminkat mig och ätit frukost. En timme tills bussen går, ska ta och jobba matte. Ligger efter väldigt mycket. Det är prov nästa vecka och jag är på förra veckans planering. Näe, nu ska jag gå och snyta mig. Hah, är så snuvig. Hejdå.


älskling

2008-04-08 ♥ 20:28:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag älskar min johan mer än allt, <3


oh god.

2008-04-07 ♥ 19:58:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag sitter och tuggar i mig ett äpple för fulla muggar. Har nyss klämt i mig middag och två skorpor.. Är så hungrig så jag håller på att döden dö. Hade ju en hemsk morgon där allt gick snett eller fel. För det första så låg jag i sängen alldeles för länge innan jag skulle duscha. PANIKEN, sen så åt jag frukost förlänge, sminkade mig förlänge, hade inte packat träningskläderna igår kväll.. Sen så plattade jag luggen i min stress och råkade göra så att den åkte i golvet och sprack ;O fuckfuckfuck. Hade varken tid att slänga ner matlådan + bestik (eftersom att jag itne hade gjort iordning den riktigt). Jag å gustav fick stressa sönder  till bussen för vi va dösena. Fick till och med springa sista biten eftersom att den kom.. så jag fick gott klara mej utan mat från lunchen, utom ett äpple som jag åt vid 2. HUNGRIG. men nu så är jag mätt. ^^

Båda träningarna gick bra, trotts hjärtklappningarna.. Börjar bli himla less på det här nu, om det inte försvinner så ska vi till doktorn igen. Man blir så matt och har ingen ork i kroppen, yrsel och illamånde får jag bara ibland.

Hörde nu på nyheterna (från mamma) att det ska snöa på onsdag och framåt. Lessssss.


så vare me det.

2008-04-06 ♥ 19:08:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Tänkte bara meddela att tinitusen är över nu. haha.


tinitus?

2008-04-06 ♥ 18:21:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det känns som tinutus, det piper i högra örat. Förmodligen är det av locket (som man får när man åker högt upp typ, fjällen å flygplan. Ni fattar.) jag har där. Livet skulle mer eller mindre gå under om man måste gå runt med det här ljudet i örat resten av mitt liv. Något irriterande.

Vi har haft det bara bra i helgen, fast igår snöade det så mycket så det var väl inte sådär någon höjdardag på bräda, i johans fall skidor ^^. Men vi stog ut och åkte trotts att man inte såg ett piss. haha, idag  var det bättre, solen sken och det var varmt. tyvärr gick den i moln nästan precis när vi kom ut O_o ajja.


godmorgon

2008-04-03 ♥ 08:26:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon!
Har nyss sminkat och klätt på mig, nu har jag bara plattning av lugg och borstning av hår kvar. Men det går så snabbt så. Idag ska jag cykla till skolan... jag som hatar å cykla, men gör det därför att det går ingen buss när jag börjar (9.20) har ingen lust att sitta och tråka på skolan i en timme och tjugo minuter. Det är ingenting för mig.

imorgon åker jag, mamma, pappa och johan upp till stugan, det är nog den sista gången när man kan åka skidor å snowboard. Så man måste ju passa på.. Jag ska fråga gustav och jag kan få låna hans twintips eftersom att han endå inte ska med.. ska be så snällt så ;D


fast i isen

2008-04-02 ♥ 16:48:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

jag tar tillbaks det jag sa imorse om fint vårväder.. Det regnar och är svinkallt. Tänkte åka med Freddie hem eftersom att han har epa =) För det tar en sån lång tid om jag måste vänta på mamma och pappa och ännu längre om det är bussen jag ska ta. Hur som helst så fastnade han i blankisen. Det var ju sommardäck på bilen, smaaart. men johan kom och hjälpte till med det hände ingenting, den satt fast i isen för det hade blivit en grop när han hade gasat ithink. så jag kom med mina smarta idéer om att hä granris (vår skola ligger i skogen) och så men dom tog ju förlite (två ynka grenar) så det hjälptes ingenting. Frös gjorde jag, hade inga vantar, tygskor, strumpbyxor och skinjacka. Varmt, NOT. Men sen så såg jag att det fanns en gruslåda på skolan så då fixade det sig :) epan rörde på fläsket och kom därifrån. haha.


vårväder.

2008-04-02 ♥ 09:22:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

godmorgon.
klev upp vid åtta idag.. skulle endå duscha så det är lika bra att vara uppe i god tid. Vill inte precis stressa ihjäl mig. Så jag tog/tar det lugnt med allt faktiskt, åt frukost sakta och tro det eller ej, jag läste tidningen idag igen! ;).

Det är verkligen vår i luften, igår var det 14 grader. Mycket mycket. Men idag ser det inte lika fint ut, men solen skiner och det är blå himmel. gud vad jag längtar till sommaren. Längtar verkligen jättemycket, lov, fintväder, sommarjobb - om jag nu får, men tror det =) Men nu ska jag gå och platta luggen, den står rätt ut. se yah.


ingen som vet

2008-04-01 ♥ 17:55:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hey!
Vi har fått ett nytt schema som kommer att börja gälla på måndag. Sämst eller vad? Vi går till 16.00 VARJE dag. till och med fredagar, det kan inte bli så mycket värre. Kommer att däcka runt 8 på fredagkväll ^^ haha. nejdå, men kmr va helt slut efter veckan. Men har iaf en sovmorgon till 12.40. SKÖNT. Har ingen aning om vad jag ska skriva... Bloggtorka O_o


påtiden

2008-04-01 ♥ 13:32:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Äntligen kan man logga in, man började ju fundera på vad dom höll på med ^^ men jag kan inte skriva mer. Fixar det när jag kommer hem :)


RSS 2.0