heyyou

2010-09-29 ♥ 15:53:09 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter med filosofin i högsta hugg, ni får ursäkta mycket pluggsnack just nu men gör ju typ inget annat ;p Nu läser jag filosofiboken och etikboken i reklampausen i Beverly Hills och snart i reklampausen för förhäxad.

Har även varit och hämtat ut mina nya böcker till nästa kurs, expensive books men jag kommer få användning för dem under hela min utbildning så det gör inte något :) Dessutom är dom väldigt fina, speciellt ett atlas om människokroppen. Väldigt detaljerat, hehe. Kan knäppa kort sen men tror det inte syns lika bra i kameran..

en dålig cambild från min filosofibok.


tentamen

2010-09-27 ♥ 12:37:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Tentaplugg. Det börjar fastna i lillhjärnan nu iaf. Har 15 dataskrivna sidor jag måste lära mig utantill. Det börjar gå framåt som tur är, det ska nog gå bra på torsdag. Vågar inte tänka något annat... Haha faila på första tentan vore inte roligt det eller, jag ska skriva så pennan glöder på torsdag. 8-13.00 har vi på oss, så några poäng ska jag nog hinna skrapa ihop.

Imorron ska jag och cassandra åka på badhuset och simma, men nu tänker jag kolla öppetiderna först så man inte åker dit i onödan som jag gjorde sist.

Åter till filosofins, omvårdnadens, lagstiftningens och etikens värld.



Tycker det är synd att sommaren är slut, den här bilden är härlig, minns när jag knäppte den. Bra minnen från den dagen :)


Hejhopp

2010-09-25 ♥ 10:09:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Igår när jag skulle till skolan hann jag bli riktigt lack. Först började allt bra, det hellregnade och jag hade hittat en buss som gick genom fagervik!!!! Woho liksom, slipper gå till Sörberge norra i regnet. Men tror ni det kom en buss? Haha såklart det inte gjorde. Fick ju panik för jag var tvungen att hinna med den bussen jag skulle ta.. Men som tur var så kom jag på att G var hemma så han skjutsade mig på moppen dit, blev dyngsur men det är en annnan femma.

Vi var på sjukhuset och skulle mata, eller hjälp till att äta som man säger med finare ord. Vi matade varandra så vi skulle få känna på hur det var, så jag var blind, döv och förlamad. Vissa patienter kommer ju faktiskt vara blinda, döva och förlamade. Hehe, krämen rann och tårarna rann med. :)

Jag har valt rätt program! :D


Till något tråkigare; tenta på torsdag - nu ska jag plugga järnet i 2,5 h.


regn

2010-09-23 ♥ 19:17:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har precis storstädat klart mitt rum, de var nödvändigt :P. Hehe. Fattar inte hur det kan bli stökigt hela tiden trots att jag plockar ihop kläderna som jag slänger på golvet nästan varje kväll.

Det har varit uppehåll och till och med någon solsnutt idag men självklart när jag bestämde mig för att ta en löptur så öppnade sig himlen. Bokstavligt talat. Jag har aldrig blivit så blöt någon gång i hela mitt liv i regn. Jag kunde krama ur vatten ur kläderna. Men de gick bra de å.



goodiebag.nu

2010-09-22 ♥ 15:50:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu sitter jag och njuter av en väldigt god smoothie - 2 dl yoghur, 1 banan, 1 dl bär. Skulle kunna leva på enbart smoothies, haha så sjukt gott :).

Gooddiebag.nu är nog en av världens bästa hemsidor. Man får hem tre produkter som man får testa, helt gratis! Sedan ska man skriva vad man tyckte om dem. Jag valde dessa tre, hihi askul :D Bli medlem ni också!




workout

2010-09-21 ♥ 21:47:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ligger i sängen och chillar. Är helt slut i benen efter Box, det är problem att gå upp för trappan. Har en sån sjuk träningsvärk sedan lördags och söndags. Inte bra att köra två styrke program dagarna efter varandra, särskilt inte om det var länge sen man tränade, hela tre veckor sedan jag rörde på fläsket.

Mitt nya liv har börjat (om igen, hehe), har gått upp ett par kilon som jag inte gillar. Dags att förbränna, men ska inte bli nåt problem. Älskar att träna, gillar känslan när man inte har nåt mer kvar att ge. Då vet man att man kämpat.



Läkerol

2010-09-20 ♥ 17:22:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vad gör man inte för att minska godissuget? Perfekt när jag blir sugen. Då tar jag en tablett eller två. Eller en hel ask. Hehehehe.







Dinner

2010-09-19 ♥ 16:01:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)




Anklevermousse var inte riktigt min grej..



Lammracks var desto godare! Tänkte på dig Camilla när jag satte tänderna i den saftiga köttbiten ;)



Man utan ansikte.




Pannacotan var sådär.






Fjällvandring

2010-09-19 ♥ 15:24:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)



Röstat

2010-09-19 ♥ 14:45:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag gjort min plikt. Röstat. Har velat mellan två partier nu ett tag men bestämde mig tillslut vilket av dem jag skulle rösta på. Nu håller jag tummarna och hoppas på att allt går som det ska :)


Live from storhogna

2010-09-18 ♥ 19:14:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter på hotellrummet nu och chillar. Snart är det middag.

Morfar fyller 70 så vi firar han här på Storhogna spahotell. Det är min familj, min morbror och hans familj och så mormor och morfar såklart. Idag har vi varit och vandrat en sväng på fjället, varit med på en cirkelträning. Var en mycket snygg instruktör. Hihi. Fast han var inte så jättebra. Sen gick vi till bassängerna och bubblade, bastade och simmade.

Ser fram mot frukosten imorgon. ;)

Här kommer en überseriös bild, helt fresch. Only a minute old. Allt här är toppen, även på toppen, hehehe. Man kan inte annat än älska fjällen! Neråt kommer bilder från hotellet som jag googlade.





busstrubbel

2010-09-15 ♥ 15:39:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (5)

Vilken dryg dag jag haft idag. Började åtta för lite matte. Det var hur man avrundade tal, haha what?!?! De lärde jag mig när jag var sju år typ. Onödigt så jag tog 9.45 bussen hemmåt. Men jag hade ju bestämt mig för att jag skulle simma när det ändå var så tidigt på dagen, hade med mig bikinin och allt. Så jag hoppar av bussen vid badhuset. Jo vad möts man av?

Stängt.

Men åh tänkte jag och började genast gå igenom alternativen. Gå hem... vilket skulle ta en himla tid, sätta mig på bibblan och plugga till 12.20 dår det gick en buss eller ringa någon.... Det blev biblioteket. Satt och surade i ett hörn ett tag tills jag tänkte amen jag checkar busslistan igen!

Hallelujah! Det gick en buss 11.01 så jag knallade till busshållsplatsen och gick från Sörberge norra istället.

Snippsnappsnut så va denna historia slut.


Klagomål

2010-09-13 ♥ 22:07:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Åhh var trött jag är...

Inge kul, man vi ju vara pigg. Höll på att somna på föreläsningen imorse, ingen överdrift för jag var så nära. Mittemellan mörkret (sömn) och ljuset (vaken) när Cassandra sa nåt. Haha tur!

Inte nog med att jag är så trött, min fot är värre.. Inte med skavsåren utan jag har svällt upp på insidan av ena foten och det gör jätteont när jag nuddar där så kan inte ha så många skor :(. Tror det kanske kan va någon infektion som kommer från skavisarna. Men får se om några dagar om det gått till sig.

Vilket klagoinlägg. Hihi.

När jag ändå är igång så har vi ett jättejobbigt seminarium på fredag som vi måste jobba med imorgon.



Hehehe

2010-09-13 ♥ 21:56:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)



Haha, dökul! Fast undra om de bara är jag som tkr de ;D


Gaycouple

2010-09-12 ♥ 10:48:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)



Det var en jobbig man som raggade på Ida, vi blev less och kom ut ur garderoben.

Jag - Du, ge upp. Vi är lesbisk och dehär är min flickvän
Han - vaaa....??!??! Nee. Bevisare
Jag - jag tänker inte bevisa nåt för dig, vi har hittat varandra och tänker fortsätta med det.

Han fattade iaf vinken och stack :) Men han gick nog inte på att vi var lesbisk. Haha.


Sittning

2010-09-12 ♥ 10:44:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Gårdagen blev lyckad. Men maten var en besvikelse, visst det var asgott men det var så lite! Typ fyra kycklingskivor och fyra potatisklyftor. Fyra. Det blir man ju väldigt mätt på...... Not. Dessutom hade dom ingen koll på allergikerna. Lyckligvis var det inge gluten i maten över huvudtaget men Ida fick sås och grejjer och hon är laktosintollerant, även fast hon frågade om de va laktosfritt. De ba ja. Men så kommer de utspringande och säger nej det var inte laktosfritt och så hade hon ju hunnit äta. BRA DÄR.



förrätten, dålig bild men aa ni ser ju iaf. Glömde knäppa kort på varmrätten och efterrätten, jag va så hungrig så jag kastade i den på tre röda.


Fix o trix

2010-09-11 ♥ 14:08:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)


- blåsfisken linnea.

Ansiktsmasken är på så nu förvänadar jag mig att hyn blir len som en bebisrumpa :) Hihi. Nu ska jag raka bena. Jag har förresten införskaffat mig en kompaktkamera! Batteriet laddar nu så jag längtar tills jag kan använda den, man kan filma i slowmotion! Döfränt, iaf så som han visade på affären. hehe.



VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE

2010-09-11 ♥ 10:09:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Scrolla inte ner om du tycker fötter är lite ja. Usch. Eller om du tycker att skavsår är usch, då ska du absolut inte scrolla ner. Jag har nämligen de värsta skavsåren jag någonsin haft och belive me. Jag har haft många. Men inte såhär. Därför är jag bara tvungen att lägga upp denna hemskaaaaaaaa bild. HEHEHE.
























































HELG!!!!!!!!!!!

2010-09-10 ♥ 17:22:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Gosh. En lång vecka med många intryck. Shit va man måste koncentrera sig på föreläsningarna, speciellt igår på filosofin den var djup och flummig. Något för min gamla lärare Jacob, han skulle trivas som fisken i vatten. Haha. Väldigt intressant och roligt att lyssna på men inte alls lätt att sätta sig in i.

Ikväll blir det en lugn kväll, E, L och C skulle ut ikväll men skippar de. Jag har min sittning (lite balaktigt med trerätters och fest efteråt) imorron så jag laddar upp för de istället.



Jag är så jäkla snygg alltså.


sömntuta.

2010-09-09 ♥ 09:01:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag ba sover och sover nu för tiden. Sover när jag kommer hem från skolan (ovanligt för att va mig!), sover tidigt på kvällen, igår däckade jag innan tio. Helt slut nu för tiden. Haha. Jag snittar 8-10 h per natt nu, oftast 9.

Nu ska jag bara byta om från min bedoutfit, och sedan ska jag åka och plugga lite omvårdnad... Hmm. Jättekul känns det ju verkligen. Mer lockande att ligga och chilla i sängen och se en film. Men de måste göras.



Fullproppat.

2010-09-08 ♥ 15:11:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Mitt huvud är fullproppat av lagar och förordningar som styr mig i mitt jobb, eller som kommer att styra mig. Har ju inte börjat på praktiken än. Mycket att hålla koll på, mycket som kan gå fel. Fick som tur var sluta två timmar tidigare idag, rätt okej va? ;)

Imorgon börjar min första lektion 13.15 så jag har en liten sovmorgon, men tänkte ändå kliva upp i tid för jag måste sätta igång och plugga. Måste komma igång med något.. Börjar få lite panik, snart bara två veckor kvar tills tentan. Hehe. Men det tar vi imorgon, nu är jag så slut i huvudet. Måste ladda batterierna inför barnträningen klockan 18.00.

Är så trött så jag nästan ramlar av stolen ^^


HEJ!

2010-09-07 ♥ 17:36:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Borde skriva några rader här antar jag.

Det är drygt att åka in till stan varje dag, man måste planera så mycket med bussarna.. Byta buss och sånna saker. Men det är ju grymt att alla bussar går via motorvägen nu! Även 609:an vilket var en glad upptäckt för mig. Har också märkt att bussarna inne i stan har en "röst" som typ tunnelbanan i Stockholm, den säger Ågatan, Rättscentrum osv. Mycket bra om man är osäker när man ska plinga som jag var första dagen, och andra... Tredje med. Haha. Men nu har jag lärt mig ;).

Idag hade jag min första mattelektion, har valt till en mattekurs som riktar sig speciellt till sjuksköterskor inför läkemedelsberäkning. Den är i grund och botten matte A men känner att Olle inte har gett mig så mycket kunskap. Haha. Sen måste man ju ha 90 % rätt på den tentan så det var lika bra :).

Igår hade vi föreläsningar om omvårdnad och lagstiftning, dvs. de lagar som styr oss. Mycket intressant!



Brownie

2010-09-04 ♥ 21:09:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)




JAG GILLART!!


Gårdagen

2010-09-03 ♥ 14:07:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hade sjukt roligt igår! Det var öllymiska spelen så vi gjorde lite lekar och sådant innan vi drog till Kåren. Slänger upp några kort. Nu är jag brunett också. Känns bra! Ska lägga in någon bild senare. Dock är jag väldigt krasslig, HUR förkyld som helst så ikväll ska jag bara vara med på skattjakten vi ska gå omkring och göra olika saker i stan :)



RSS 2.0