tre dåliga saker

2008-05-31 ♥ 12:24:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsan..
Synd att det inte är strålande sol, jag som hade mina planer.

Hur som helst så har jag inte piggnat på mig, inte det minsta. Osså måste jag åka och handla, det känner jag verkligen inte för. Det sista jag känner för. Men måste köpa nån fisk som mamma skulle ha tills de kommer hem på söndag och så måste jag köpa strips. För de som vi har i frysen kommer inte räcka till mig och Johan.

Dessutom har jag fått, tre fucking finnar på hakan. Det ser hemskt ut, jag hatar finnar, jag verkligen hatar dem. Ska försöka göra nåt de sen, ska göra en ansiktsbehandling samtidigt som jag badar. Hoppas att de försvinner tills på måndag, vilket inte är ett dugg säkert. De följer nog med enda till nästa helg. Så typiskt. Neeh, nu ska jag nog ta och äta lite lunch. Börjar bli hungrig.


hello mtf's

2008-05-31 ♥ 09:47:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon.
Nu var det länge sedan jag var såhär trött, ögonen liksom bara hänger. Hade behövt sovit minst två-tre timmar till. Men det gick ju inte för sig. Johan skulle upp nio för att dömma nåra fotbollsmatcher. Tänkte igår att ja, men jag kan väl offra mig då. Höhö, ångrar mig lite smått, iaf nu på morgonen. Ångrar inte kvällen, mys.

Annars, tidigare under kvällen så var jag med Emelie, vi gjorde väl inte så speciellt mycket spelade lite guitar hero och GTA 4. Vi försökte hitta en hora, men kunde inte hitta nån. Vi va lixom på stripklubben både på natten och på dagen, men ingen hora inte. Sedan kollade vi oxå på talang finalen, den där pianokinesen skulle ha vunnit, inte tjejen. Så typiskt är det alltid, om det är en jätteduktig liten tjej som sjunger, då vinner hon. Kinespojken var ju i alla fall en talan. För liksom hur många kan spela som han gör? Och när han bara var 11, eller vad han var.

Synd att det är dis, men ska nog skita idet och sola ändå.





Tips

2008-05-30 ♥ 18:13:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Om ni har väldigt långtråkigt, ingen rolig att prata med på msn, ingen laddar upp bilder på bdb eller liknande. Spela då detta spel. Man blir beroende av det och det är faktiskt rätt så kul. Lite irriterade är cp rutan som ploppar upp, tryck bara på continue så löser det sig ;) Musiken är pain in the as.


med ett glas ramlösa

2008-05-30 ♥ 18:08:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejhej!
enda tills på söndag är jag home alone, väldigt skönt. Den enda gången jag saknar dom liiiite är på måltiderna, det är ju så satas tråkigt att äta själv. Men brukar göra det bästa av situationen och ha på radion iaf. Har nyss klämt i mig lite middag, det satt fint. Var så hungrig.

Jag hoppas verkligen att det blir varmt imorgon, sådär stekande med sydlig vind ;) haha. Då ska jag lägga mig på en filt på gräset i bara bikini, ser faktiskt framemot det! Så jävlar om det blir mulet! ;O Then will I kick your motherfucking as GOD.





helg

2008-05-30 ♥ 16:13:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hallådär.
Sitter och mumsar på lite godis, hihi. Självklart var det gorr ändå. Har faktiskt varit riktigt duktig denna vecka, har inte ätit något onyttigt, som kakor och andra småsaker som brukar slinka ner ;P. Haha, så är faktiskt värd lite.

Det har varit värsta chillardagen idag, vi kollade på film under hela svenskan (2h), sen gjorde vi nåt test/prov på engelskan och sen var det idrott. För första gången sedan vi blivit en klass så hade vi något som liknade en slags sammanhållning, och det var på gympan. Vi spelade brännboll mot sp. haha. Sprang så det rök om det (självklart, det var ju på grus hahah), sträkte låren och musklerna i knävecket, gjorde så ont så kunde knappt springa på slutet. hhaha.

Min psyco moppe starade inte nu på ica, skämmit värre. Den har blibit helt cp sen vi lämnade in det, stödet skramlar ASHÖGT och den är asseg på att starta. Nu gick den inte ens igång på säkert 25 kickar. Något less man blev. Inte blev det bättre av att en gubbe skulle hjälpa mig med att rulla igång den, dock fungerade inte det. Sen blev det ännu värre när ett litet cpbarn stog och glodde. Sa Heeej. Hon uppfattade det som ett trevligt hej och sa att, men om du testar knappen så brukar det funka. Det gör det iaf på pappas. Men som om jag inte redan har testat det? Cpunge.


on my way

2008-05-29 ♥ 17:36:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsan.
Snart ska jag på 40:års "kalas", ett för släkten dårå. Det är min fasters sambo som fyller år, så då får man knalla med dit bort. Hörde att det skulle bli pajer, mums.. Har träffat alla typ varenda vecka nu sen sista april(pappas birth), då började det, den fjorton dagar efter fyllde jag år, tio dagar efter det konfirmerades gustav (ihelgen) och nudå, 5 dagar sen sist så träffas vi alla igen. Sen blir det 14 juni också, då mamma fyller år. Haha, hektiskt.



stressdag.

2008-05-29 ♥ 15:56:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejhej!
Jag vet inte vad det är, men jag känner mej helgalen idag. Skön känsla, var så trött imorse så all energi kommer tillbaks till mig nu. Är nog övertrött, haha. Var hemma hos johan och hämtade mina grejjor från igår/idag. För väskan var så tjock så orkade inte ha med mig den på skolan.

Jag och emelie for och flängde fram och tillbaks mellan vårdcentralen/Ungdomsmottagningen (p-pillers hämtning)/Ica/apoteket/UM igen/Ica och till skolan. Det blev stressigt kan jag lova, skulle jag hålla på i den här takten skulle jag tillslut få magsår. På tal om magen, jag har faktiskt ont i den, en sån där mooolande värk, om ni vet vad jag menar? Pain. Men det går väl över det med.

Nu ska jag typ snart börja laga lite mat.. Jag är snäll med min family.


rött är sött.

2008-05-28 ♥ 18:19:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag är ett big fan av nagellack i alla möjliga färger. Har tyvärr inte så många olika eftersom att alla typ stelnat. En av mina favvofärger går inte ens att måla, det blir som fläckigt eller vad man nu ska säga. Men har en favorit som är helt ny inköpt, den är typ rosa, jag älskar den! Jag tycker det känns tomt om jag inte har någon färg alls på naglarna så brukar måla på genomskinligt, då ser det mycket bättre ut och det känns väldigt mycket bättre. Förut så fick t.ex. rött nagellack mig att tänka på gamla tanter med långta naglar. Det var ingen hit. Men nu gillar jag röd så det skriker om det. Tänk vad man kan ändra sig på bara nåt år. Allt ändras på ett år, även trotts att jag inte märkt det så har jag med stor sannorlikhet förändrats, både utseendemässigt och personligt sen jag började gymnasiet, inte mycket kanske. Men pytte. Kollar man på sig själv från sjuan så kan man inte fatta att jag såg ut sådär och tyckte att jaa, det var väl rätt okej ändå.



äppelpeppel pirumparum.

2008-05-28 ♥ 15:55:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter och trycker i mig ett äpple. Hårt, saftigt och kallt. Jag klarar inte av att äta äpplen som legat framme så de blivit varma. Eller jag kan ju äta dem, men undviker det så länge det går. Kalla ska dom vara. Och röda, de gröna är så sura och de gulgröna är så mjuka. De röda och gula är bäst.



Älskar.



har ingen aning

2008-05-28 ♥ 09:58:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsansvejsan.
Det ser inte ut att bli riktigt lika fint väder som det var igår, synd det. Men det är sol i alla fall, med en hel del moln.. Ja, idag har jag spanska, sista timme oxå dessutom. Det kan ju inte bli värre. Vår vikarie bryter på danska eller tyska, så man hör inte ett piss av vad hon säger. Jag hörde inte ens vad hon hette. När hon läste texten för oss på spanska lät det som ryska. Inte roligt, dessutom har vi dubbeltimme i matte där vi inte behöver jobba mer, eller aa. Vi ska inte ha nåt mer prov.

Nu känner jag mig mycket mycket bättre, lite snuvig bara. Så ikväll blir det träning inkl. löpning. Springer nog hem, inte så långt, men en bit.


?

2008-05-27 ♥ 16:30:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejhej!
Har nyss kommit hem. Det var länge sedan jag kom hem såhär sent, inte sen efter jag tagit fram moppen. Men vi slutade prick fyra idag, länge det. Men vi kollade på film, Odysseuv eller nåt sånt. Har inte sätt filmen men känner igen sagan, har nog hört den i min ungdom ^^ hhaha.

Det är 20°C i skuggan just nu, nästan 21. Det är varmt det, mina armar har åkt på en omgång märker jag. De är röda och knottriga och kliar som s-a-t-a-n. Det blir ingen running för mig ikväll. Känner mig hängig och trött. Så jag väntar till kanske imorgon eller torsdag.

Har faktiskt ingen aning vad jag ska göra ikväll, bara ligga och jäsa på soffan tror jag, det är ju trotts allt gossip girl och DH. Det kan man inte missa. Hihi. Skulle ju som sagt vilja springa, men det går ju inte för sig.

Johan sov förresten aldrig här igår, blev lite ledsen (inte gråtledsen), hade sätt fram emot det jag. Vi är ju så sällan med varandra nuförtiden. Alltid är det något annat, träningar hit och träningar dit.


förkyld.

2008-05-27 ♥ 08:53:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Go morron =)
Det finns nästan inget som är finare än blå himmel, grönt gräs och sol. Jag längtar till sommarlovet så jag håller på att dö. Vill vara ledig varje dag och göra precis som jag vill. Fram tills jag börjar jobba dvs hahah. Men är ledig en veckan innan skolan börjar så det är ju possitivt. Hade varit tungt att inte vara ledig någonting innan.

Jag har blivit förkyld.. Förstår inte varför? Ingen som jag brukar vara med är det, men så åker jag på det. Självklart, jag och min fantastiska tur. Ska ändå springa ikväll, lite snuva kan inte hindra mig ;) hihi.


Late.

2008-05-26 ♥ 19:33:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Äntligen kan jag andas ut, huwa va jobbiga dom här dagarna är. Fick stressa som en tok för att hinna i lagom tid till min träning eftersom att historian aldrig tog slut.. Sen gick det pissit värre eftersom att jag inte hade bollat in eller något. Jajja, sen åkte jag och tränade småbarnen. Inte lika drygt som det brukar vara för nu lekte de mest. Skönt må jag säga.

Ikväll ska johan sova här, gillar det jag. Allra bäst är det precis innan man ska sova, när man ligger så nära och gosar sönder. Det är livet det. Nejj nu hörrni måste jag gå och äta något. Min mage skriker av hunger, eller ropar iaf.



Mardröm

2008-05-25 ♥ 17:09:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hej!
Så här varmt har det inte varit ute på länge, det var 18 i morse (11.00 tiden), sen i solen så höll jag och Johan på att döö. Vi var nere på Faggafältet och tittade på när en av J's kusiner spelade någon fotbollsmatch. Vet inte om han vann eller inte, för vi åkte hem lite tidigare. Jag lagat mat till oss båda, man är väl en mästerkock, det blev pulvermos och skinka. För att piffa upp det lite hädde jag på alltipiff krydda. För att göra så att moset inte skulle vara så torrt, hädde jag i lite smör. Hahha, johan tyckte de såg snuskigt och fett ut. Men det var gott.

Drömde en mardröm i natt, hua va hemsk den var. Det var någon slags "kraft" som försökte döda mig, jag var helt ensam för mamma, pappa & Gustav var uppe i stugan, alla kompisar var borta. Utom gabbi men henne fick jag inte tag på. Jag irrade runt och sprang omkring i skogen, var jätterädd och sådär. Precis som det är på skräckfilm, hua. Sen kom jag till nån stuga med en gamal tant, jag frågade om jag fick äta middag med henne.. Det fick jag ju, men så hittade den där som föskte döda mig så bilar kom slungandes, hela huset försvann. Men tanten dog aldrig. Trotts alla pinnar och stenar hon fick i huvudet. Jag mistänkte att det var nåt skumt med henne.. Sen så ringde telefonen och jag vaknade med ett ryck och tur var väl det. Jag var verkligen dörädd. När jag vaknade märkte jag att jag hade klängt mig fast vid johan, omedvetet. Var alldeles svettig för mig hemska dröm hade ju skrämt livet ur mig.


kort.

2008-05-24 ♥ 11:52:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå!
Det blev chinos och en tröja. Såg rätt rolig ut med mina kritvita ben och en kort klänning. Men shiet, måste rusa såg att benen blivit lite håriga, det här går inte för sig! Måste raka. Hejdå!


värme

2008-05-24 ♥ 10:07:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsansvejsan!
Snacka om pangväder. Äntligen sol och värme! Det har ju varit så kallt nu i ett par veckor, men inte idag! Hur som helst så vet jag inte riktigt vad jag ska ha på mig, antingen en kläning och barbent, om det nu inte är så kallt. Eller chinos och en tröja till. Måste testa lite nu innan det börjar bli dags för konfirmationen (för min bror). De ska tydligen göra någon slags "teater" ur ett stycke ur bibeln. Jobbigt, det behövde inte vi göra. Men konfirmation var tråkig, det kanske inte deras är nu då..

Nej, nu ropar duschen!




på smällen

2008-05-23 ♥ 15:09:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hejj!
Här sitter jag med världens slappar kläder, pappas tröja och mukisar & håret i en toffs. Länge sen jag var såhär slapp och jag gillart. Har varit på ica med mamma och bror, köpt glass, andra småsaker och jaa, godis. Jag som inte skulle äta nåt. HAhah, så bra gick det. Fast är inte sugen, men nån liten fjutting lär jag ju äta. I don't care. Jag har en kille så varför bryr jag mig. höhö.

Har nyss kollat på "på smällen". jag tycker att den var bra, lite småtråkig lite här och där. Men helt ok. Det är en ungdomsfilm iallafall. Man kan inte tro att den ska vara från 15. Men det är den. Det är rätt så mycket drugs och sån shiet säkert därför.



godmorning

2008-05-23 ♥ 07:45:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon.
Sitter och och skriver en liten snabbis. Har liksom inget annat att göra. Det hällregnar, jag ska åka moppe. huhh. Men hann inte med bussen så det sket sig ju riktigt rejält. Så får väl hä på mig ett par överdragsbyxor. Inget som jag gillar, men man blir ju iaf inte blöt. Det är ju huvudsaken, kul att komma dyngsur till skolan, nejnej. Så det blir överdragsbyxor för min del.

Igår sprang jag en mil. RIktigt stolt över mig själv. Gick inte en enda gång och jag höll ett bra tempo. Men har ont i benen idag, haha. Men det är skönt. Sådär träningsverks skönt!

idag slutar jag halv tolv, SKÖNT!

None


Aotsh

2008-05-22 ♥ 18:23:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har suttit här ett bra tag nu och snackat med Jonsson. Trevligt. heheh.

Så snart ska jag väl ta och bege mig ut i naturen och springa fort som vinden. Kan behövas, tänkte springa 9-10 km. Blir bra de. Imorgon slutar vi halv tolv, skönt! För vi har ingen gympa, eller vi har gympa på eget initsiativ. Vilket innebär att vi ska "röra" på oss själv, hemma eller någon anan stanns. Det har jag ingen lust med så jag sticker hem. Jappjapp,

Klias gör det också, har bränt mig på "brösten" eller vad man ska säga, bröstkorgen? Där man har sin urringning. Så kan jag säga. Hade lite väl mycket idag, ångrade mig när jag var på skolan. Men jajja, sånt händer. Flashade iaf inte hela alltet. Hoho. klias gör det iaf, enda upp på halsen. Aotsh.


ångest

2008-05-22 ♥ 17:25:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

tjena!
har nyss ätit och allt. Mätt och belåten. Fast var mätt innan av godiset. Inte bra, har ångest över att jag åt så mycket idag igen. Jag som hade bestämt mig att inte köpa något godis när vi for till ica idag. Hade bara tänkt köpa en loka och kanske en glass. Men icke, Lina gick snabbt som ögat mot godiset och när jag såg allt underbart goda godis som hon plockade i så ändrade jag mig, det gick på en sekund. Bad. Så nu ska jag springa lång som satan för att bränna bort all skit. Inge mer sånt på hela helgen! Ska leva på frukt.



<3

2008-05-22 ♥ 15:11:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag lixom älskar johan mest :)<3



det blev bara pannkaka av det x)

2008-05-21 ♥ 16:19:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ibland är man ju dummare än man ser ut. Skulle kolla igenom historia boken bara för att kolla om inte pappret låg där, så ser jag frågorna. De är ju i boken, inte på nåt litet papper, Smartass Linnea. Hah, så gjorde ett par stycken. Lämnar resten till imorron.

min kära bror lagar pannkakor och plättar. Så upptäckte han att det inte skulle räcka till två personer, eller det skulle räcka men vi skulle inte bli mätta. så han fick göra en till satts. HAha, sen så skulle han även steka pannkakan. Men eftersom han inte hade något smör i sket det sig. sen när han hade diskat den så kommer jag, men vi gör en liten av den smeten som var kvar. Hehe, så häller jag i smeten och han sa, tog du i nå smör nu då? HAHA. Neeh



måste säga att rubriken var lite fyndig. ahha


åhh, drygt

2008-05-21 ♥ 14:09:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är ju helt otroligt, jag åkte hem från skolan bara för att jag skulle jobba med historian.. MEN när jag kommer hem ser jag att pappret med alla frågor ligger så fint i skåpet. Amen va bra, VÄLDIGT. Irriterande. inte vill jag åka tillbaks heller. Så på den punkten får jag väl skylla mig själv. Lite less jag blev när jag upptäckte det då... Men det är sånt som händer. Får väl jobba som satan imorron och i helgen. Fast tänker inte göra alla uppgifter, eftersom vi får välja på vilka vi ska svara på.


morgon

2008-05-21 ♥ 09:17:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej!
jag har nyss käkat frukost och läst tidningen. Har faktiskt börjat med det nu, brukade aldrig och då menar jag aldrig läsa den förut. Men nu när jag äter frukost själv större delen av veckan så är det så tråkigt att bara sitta där utan att göra ett skit. Så då läser jag det. Och nu vet jag faktiskt vad som händer runt omkring i världen och i Sverige. Annars kunde jag vara typ tre veckor efter och säga, hörde du om den där orkanen i USA, eller nåt. Hahah, Det är väl typsikt.

Var faktiskt duktig att springa imorse.. Jag springer ju som ni vet (och om ni inte vet så vet ni det nu) tre gånger i veckan utöver mina tennisträningar och jag har inte sprungit en enda gång hittils så det var dags idag. Annars hinner jag inte med mig. För har ingen lust att göra det på fredag. Haha. see yaah.


tråkteater

2008-05-20 ♥ 16:14:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag ångrade att jag åkte till skolan idag. Helt onödigt. Vi hade ju ingen bild eftersom vi skulle på den där värdelösa teatern, och vi behövde inte heller komma tillbaks till svenskan.. Kom på när vi redan satt på bussen att vi lika gärna kunde ha åkt hem. Men då var det ju försent, hehe. Den sög, teatern alltså. Gillar inte teater över huvudtaget för alla är lika töntiga och jobbiga. från början var det fullt i den lilla salongen. Sedan så vart de paus och ungefär hälften av publiken var borta. De enda som var kul som jag riktigt skrattade åt var åt Linas mage som kurrade, BRRRRRRRRR. Hahha, teatern var inge kul alls. TrisssssT.

peace out


pigg

2008-05-20 ♥ 09:04:09 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hola, ¿que tal?
Jag har sovit som en gud inatt. Johan sov här och vi slocknade kanske halv elva om inte tidigare. haha, så vaknade vi av mobilen tio över åtta. Utvilad till tusen, men är seg och har lite ont i huvudet. Ett tecken på att jag sovit liiiite för mycket. Men man klagar inte, idag kommer jag inte vara trött iaf. Faktiskt nu när jag tänker efter så var det länge sedan jag var trött på skolan, länge sedan jag klagade på det. Haha, tur är väl det. Måste vara jobbigt för mina kompisar. hhahh

jag skulle vilja göra nåt åt mitt tanjentbord. Eftersom att det är vitt så ser det ju mer smutsigt ut än vad det skulle göra om det var svart. Men det är damn på insidan av tanjenterna och dam mellan "skyddsplasten" runt omkring (inte på knapparna). Det ser inte så vackert ut, därför borde jag kunna damma av de på något sätt. Men på vilket sätt, ja det har jag ingen aning om.

Det är teater idag, vi ska kolla på esteternas teater. Så vi missar bilden, rätt skönt. Känner inte för att måla idag, även om det inte är så svårt. Men får jobba som attan (lägg märke till attan, HAHA?) nästa vecka istället så man hinner bli klar lixom ;D


stanna hemma?

2008-05-19 ♥ 13:19:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Åh, jag känner bara för att stanna hemma resten av dagen och ligga under ett varmttäcke och titta på film. Men icke, jag ska fara till skolan (igen) för att ha historia.. Tråkigt. Det regnar ute, iaf duggar och det blåser jättemycket. Hatar att åka moppe när det blåser, känns som att man ska följa med. Och det blir ju så himla kallt, vill ha bil. En varm en med rumpvärme, de vore fint de, just nu. Men det spelar ju ändå ingen roll om jag stannar hemma måste ändå åka dit bort, har träning. Tröttsamt. Så jag får väl ta och pallra mig iväg dit bort. Börjar om en halvtimme, så jag åker om 20 minuter.



rätt in i fönstret

2008-05-19 ♥ 13:07:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

guuu, jag trodde att hjärtat skulle hoppa ut ur kroppen.. I fönstret bakom mig flög en fågel nyss in i. Med en väldig fart. Länge sen jag blev så rädd, möjligtvis i måndags då Johan hoppade fram från ingenstanns och skrämde mig så jag trodde jag skulle dö. Men jag överlevde och de gör jag nu med. Men blev väldigt rädd iaf :P



hallå

2008-05-19 ♥ 09:31:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej.
jaa då var man hemma igen då. Jenny är sjuk as usual och kommer inte att komma tillbaks mer under terminen.. Undra vem som kommer sätta våra betyg. Och fram tills de har hittat en ny vikarie ska vi jobba på egen hand, göra prov åt varandra osv. haha, kiss my as and forgett it. hur ska det gå om vi knappt kan nåt. hahah, vilket skämt. så det var onödigt att man ens klev upp i morse.
None


måndagsmornar

2008-05-19 ♥ 07:51:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Jag gillar inte måndagsmornar för då vet man att det är som längst till helgen.. det gillas inte, man borde gå i skolan i typ tre dagar och sedan vara ledig i 4. Det vore perfekt det. Hihi. man kanske ska sattsa på att bli en politiker, den enda chansen att ändra på det där. Men även om jag nu skulle bli en politiker så skulle jag nog skita i skoldagarna.. Det som inte berör mig bryr jag mig inte om. Haha, så det skulle vara meningslöst.

Ja, spanska direkt på morgonen, inget som jag ser framimot direkt. Men snart slut på terminen och alla a-kurser ;O så det är bara att kämpa på. På historian måste jag jobba som satan. Ligger efter nå fruktansvärt och har ingen lust att jobba hemma under helgen..... Men det kommer jag nog måsta göra ändå. Jag som är så dåligt på att jobba hemma. Gör en massa andra saker istället för att göra det jag ska.. Typiskt. jajja, det fixar sig nog ska ni se.

tennisträning efterskolan då, orkar inte riktigt just nu. Men det blir väl andra bullar  sen, hoppas Richie är snäll och gör det inte så jobbigt. Haha. sen ska jag tränat småttingarna sen äntligen kan jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Blir nog ingen mer uppdatering idag. Men vi får väl se. måste kila, börjar snart. Hejdå!


?

2008-05-18 ♥ 15:43:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är inte som förut och jag saknar det..


söndaggggg.

2008-05-18 ♥ 12:46:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har suddat ut allt flera gånger. Vet inte vad det är med mig idag, har varit helkonstig. Men det måste man väl få vara någon gång. Eller?  Måste ta bort mitt nagellack oxå, snacka om att det är slitet och fult just nu. Men orkar inte. Ska köpa ett nytt på ikea idag, såg ett asfint på phasion. Det ska få följa med mig hem. Sen ska jag väl kolla lite på grejjer på de affärerna som jag fick presentkort på. hah, ska gå med papi. En ovanlig upplevelse. Lite kvalitetstid. x)

Ikväll kommer min faster och kusin, de kunde inte komma i onsdags då jag fyllde år. Så de kommer ikväll istället. Det blir bra det, men nu ropar mamma att maten är klart. Så see yah,

fuck kom på spanskan. den ligger så fint i mitt skåp... i don't care right now.


tänkande

2008-05-18 ♥ 12:14:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej.
gud så trött jag är, känns som ögonen faller ihop på mig. Som om de vore halvöppna, de är trötta och glansiga (inte av tårar). typsikt, jag som jag på ikea och allt, vill inte gå omkring där och se ut som en zoombie. Men jag kunde inte somna igår, låg och tänkte på en massa olika saker som jag har tänkt på ett bra tag. Men tänkte lite till igår. Därför är jag så satanstrött.

Måste ta och rycka upp mig, men det gör så ont i magen. Ska nog gå och ta en ipren om det inte går över snart.

xoxo linnea x)


jogg

2008-05-17 ♥ 16:15:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

helluw
har nyss vart ute och sprungit. Det gick bra i ett par kilometer, typ 2,5. Sen kom vindarna och förstörde. Försökte fortsätta i samma tempo men det var helt omöjligt. Inte kan man tro att det är värsta stormen ute. Fast det var lugnt innan jag kom på vägen vid faggafältet.  Det var där det stormade, träden lutade asmycket, farten stoppades upp mkt. Men jag sprang ändå. Brände 284 kalorier, vad nu det betyder.





hahah x)

2008-05-17 ♥ 11:23:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Busslinje 28, Hudiksvall

Kille 1 ~18: Fatta om solen skulle slockna, så skulle alla dö.
Kille 2 ~18: Va? Är du dum eller? Det skulle vi inte alls.
Kille 1: Jo, vet du hur jävla kallt det skulle bli eller?
Kille 2 (med allvarlig röst): Ja, jag har väl varit vaken på natten!


HAHA så klockrent.

tjuvlyssnat.

 



lördag morgon

2008-05-17 ♥ 11:01:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon.
Har nyss ätit frukost, vi hade tyvärr ingen yoghurt så de blev bara mackor. Men jag blev mätt ändå, tror jag. Känner inte det så bra, bara när jag är jättemätt så känner jag det. Men aldrig när jag är lagomt mätt. Konstigt, känner nästan aldrig hungerkänslarn heller. :P Fast nu på sista tiden har den kommit fram mer och mer. hahha

Jag och mamma skulle egentligen på Birsta.. Men hon har så ont i benet (ichias), så hon kan knappt gå. De va ju inte bra, var sugen på en shoppingtur. Men vi ska nog dit imorn istället.. Måste ju byta min film, och när man ändå är där så kan man ju köpa lite nya kläder. Är sugen på det.






Jag hoppas, jag hoppas!


(!!!)

2008-05-16 ♥ 18:44:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Helluw
Ska snart ta mitt pick och pack och dra mot fjärran land. hmm, Skabbtimrå. fula äckliga timrå. ska köpa lite karra. hhaha. dom har ju bäst godis där. ;)

mitt hjärta stannade, såg min metso blankett som ska vara inne på måndag (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Den var inte ens inskickad, inte ifylld. Smarta jag. Vill jag ha sommarjobb eller inte. tur att jag såg den, annars hade jag blivit utan. Himla kul alltså. Nämen så papi kunde lämnda in den på måndag så det är chill.


helg

2008-05-16 ♥ 15:21:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hallå.
Är med Johan nu, va länge sedan. Har saknat min lilla älskling..

Har varit en slapp/onödig dag.. Var på svenskan i typ 50 minuter sen så åkte vi till stan för att kolla på estetarnas dansuppvisning. Lång och dryg. Men de var bra på att dansa, men gillar inte dans så mycket så de va lite tråååkigt. Sista låten tog ju aldrig slut kändes det som. Men det gjorde den och vi åkte tillbaks till skolan och åt. Min brunsås var kall mycket gott.... eller inte. Gympan va tråkig, vi satt bara i gymmet, gjorde lite övningar sådär.. Lina blev emo. HAHA, ett riktigt emo.heheh

Ska vara med Emelie och Gabbi ikväll =) de ska bli fun.







bikini

2008-05-15 ♥ 17:02:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Tycker om den här jag (: spec ringarna på sidan vid trosorna.



smink?

2008-05-15 ♥ 16:50:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Smink, det är ju något som nästan alla tjejer och en del killar använder. Men varför, varför ska man sminka sig? Och vem/vilka gör man det för? Ja, jag gör det inte för mig själv iaf. Det skulle aldrig falla mig in att sminka mig när jag vet att jag bara ska vara hemma hela dagen. Dom som jag inte har någon aning om vilka de är, det är för dom man sätter på sig en massa gegg i ansiktet. Tänk dej, att gå på en fest där man inte känner något. Visst sminkar man sig, extra mycket oxå dessutom. För att se snygg ut, så att alla andra tycker att man ser snygg ut.

Det är även konsigt, jag känner mig mer bekväm utan smink med Johan än jag skulle göra med Emelie. Jag tycker det är himla konstigt. Hon är ju också tjej.. Man sminkar ju sig för man vill vara snygg, vill man inte det med sin kille då?. Såklart. okej, nu har ju vi varit tsm i snart ett och ett halvt år.. Så jag känner mig tryggare och jag vet vart jag har Johan och att han älskar mig. Skulle aldrig komma på idén att gå utan smink en hel dag med honom precis när vi blivit tsm. Men det är väl tiden det också hänger på, hur väl man känner varandra oså. Men ja, med kompisar känns det annorlunda. Iaf för mig. Skulle vilja säga att jag inte bryr mig, att jag skulle kunna gå på skolan utan smink någon dag. Men det kan jag inte, jag vågar inte. Har alldeles för dålig självkänsla.

Allt i denna ihopklämda värld handlar om utseenedet och hur man ska vara för att passa in. Ett väldigt bra exempel är killar. Speciellt killar som spelar hockey, de är tuffa, populära och har många kompisar. Sin "stil" på hur de ska vara utformas tidigt och så fortsätter de vara. Kaxiga och jobbiga. Men lär man känna dem och går under ytan, de är en helt annan person. De är gulliga, inte taskiga och behöver inte alltid vara bäst. Falskhet? nja, det kan man inte riktigt kalla det. För ändrar de på sig och blir den mjukis de egentligen är så kan de tappa alla kompisar. Och vad är det för polare. Sjysst. Visst, alla är väl inte så, men de allra flesta, men nåra är ju svin rätt igenom.



inte mitt smink ^



Vem eller vilka sminkar ni er för?


öhm

2008-05-15 ♥ 14:28:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

kom nyss hem och börjar åter få ork i kroppen igen, efter en tråtbit och ett äpple.. Kände mig sådär död inombords och allt var cp. Jag blir konstig när jag bli såhär. Tystlåten, tråkig och nedstämd. Fast som tur var så blidde det så när jag skulle gå hem. Inte under dagen. haha, jagoch emelie spelade gh och nåt bildspel i uppehållsrummet. haha, va vi sög. Sen skulle vi leta efter GH när vi hade spelat klart bilspelet men vi hittade de inte. Folket som satt där måste ju ha trott vi va cp eller nåt. Där gick vi och kollade runt, tills jimmy slutligen sa. Spelen är i biblioteken. Amen jaha.

Hela veckan har varit seg och vi har inte gjort nånting, ingenting verkligen. Som nu, jag borde väl vara i skolan. Men ingen lärare innebär hemgång efter närvaron är tagen. Kunde ju för min egen skull vart smart och ta med mig histora boken hem och jobbat, men känded att jag inte orkade. Vill bara lägga mig i soffan och kolla på tv. Vill ligga där resten av kvällen. Vilket inte går för sig.. Ska ut och springa, med min ipod. Eller om jag följer med emelie på den där v.i.p. kvällen på MQ. Får väl se vad jag gör. Trött är jag iaf. nä, nu ska jag inte trött ut er med ännu mer text. Det får räcka för stunden. hha, tack för moi.

Mina rubriker är alltid cp, kommer aldrig på nåt bra som passar inte på det jag skrivit..


morgonen efter kvällen före

2008-05-15 ♥ 08:09:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

tjena mittbena.
Somnade tidigt igår kväll så jag vaknade av mig själv vid sjusnåret. Helpigg, men jag låg och softade i sängen tills halv åtta, kollade på nån serie på trean. Ha för mig att de va ensamma hemma, men jag fattade inte ett skit av den. Så jag målade naglarna.

Idag är det en jobbig dag.. Vi börjar 9.20 och slutar 16.00. Däremellan har vi långrasten som jag hatar, finns inget att gö. Orkar inte sitta i uppehålssrummet och lyssna på när folk spela guitar hero, man börjar bli liiiiite less.... så får jag inte heller glömma bort att ringa ett samtal, very importante. Så hoppas att jag får en tid under dagen innan 12.20. we'll se.

Näe hörrninini, ni måste jag lägga på en rem och sminka mig. Fast det är lugnt såg jag nu, klockan är bara tio över åtta. Sitter nog här i nåra minuter till. Vi hörs sen, bye.


slutttttt

2008-05-14 ♥ 20:26:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Nu har alla åkt hem.. Så man kan pusta ut! Fick iaf en massa fint, bla. presentkort, plattång och pengar på mobilen- 500 spänn. Så nu är man rik på telen. 903. 98 kr. Nästan lite skrämmande. Kommer inte behöva fylla på förnst jag fyller 25 haha. Gratis sms fick man ju också, så nu blir det smsande tills tummarna får träningsvärk..

Emelie och Gabbi har nog laddat upp de allra fulaste bilderna de kunde hitta på mig på sina bilddagböcker. Man blir ju så glad. Ska hämnas, har ett par riktigt hemska på dom. Men emelies bild var värst så hämden kommer bli ljuv. HAHAH.Innom en snart framtid. HöHöHö.



lovly

2008-05-14 ♥ 15:34:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)


Den här är väl bara så himla underbar? Så somrig och så fin..



happy birthday to me

2008-05-14 ♥ 08:23:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (5)

Grattis till mig.
ja, idag var det 17 år sedan lilla jag kom till världen. Snacka om att allt gått i superspeed. Jajja, jag fick en hel del bra grejor, som en ny sportbh, nån träningströja, money, halsband, strumpor :D, film, väska osså en springgrej till ipoden. Man fäster den på skon och så har den alla möjliga finesser. Coolt tycker jag, ska testa den imorron om den där saken som pappa beställde har kommit. Man kan nämligen inte ha den till alla skor, om man inte har nån annan sak som gör så att det funkar. lite yrt det låter nu, men det är iaf en till sak som man måste ha. :P Så behöver man inte köpa nya skor.

Men ska nog ta mig en löprunda snart.. Om jag orkar?

Höll på att glömma, johan kom förbi förut och jag fick ett presentkort på ett spa, ÖVERLYCKLIG!<3 Nu ska jag skämma bort mig med nån ansiktsbehandling eller nåt lerbad kanske, eller en chokladmousse bad eller va de  fanns.



mhm..

2008-05-13 ♥ 19:08:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jamen tjena.
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men något måste jag väl komma på antar jag. Börjar vänja mig med håret nu och luggen, eller det är väl luggen jag börjar vänja mig med. Ser inte lika hemsk ut som jag gjorde förut.. Men det var väl bara en chock, hade ju väldigt lång lugg förut.. Nedanför näsan så det är ju lite skillnad. Men faktiskt så börjar jag tycka att det ser snyggt ut, haha. Men johan tyckte jag såg ut som ett litet barn. Då blir man ju glad, jajja,då får han väl tycka de då.

None


hemma igen.

2008-05-13 ♥ 13:39:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

tjena!
Det var ju en lätt avklarad dag. haha, åkte dit till tolv för att göra provet och åkte hem tio över ett. Najs det, men olle sa att efter två timmar i matte blir man trött och slut i huvudet så vi kunde gå hem för dagen. Hih, tur man kan ha. Jag är inte ett dugg slut i huvudet, men man klagar inte för vem vill gå i skolan när man kan slippa? Provet gick väl sisådär, får väl G iaf.

Snart kommer Emelie, vi ska ut och powerwalka.. Haha, få se hur länge vi håller tempot uppe, det brukar ju rinna ut i sanden som man säger, den första biten går man på som bara den och tillslut gå man i samma gamla sega gåtempo utan att man märkt att man kommit ner dit.

Tror jag ska ta med kameran ut, måste ju knäppa lite nya bilder.. Så att det kan hända nåt på min bilddagbok och inte bara samma gamla sketna bilder. Men är man lat och inte orkar knäppa nya så blir det inte heller några nya. Ska försöka bli lite ändring på det.


bloggflytt

2008-05-13 ♥ 10:45:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Så nu har min blogg flyttats.. Ser lite annorlunda ut, ihopklämt. Men man vänjer sig och det brukar sluta med att man tycker att det är bättre. Fast de kunde ju ha gjort om liiiiiiite snyggare, men man ska inte klaga. Den här flytten har ju tagit mer än 10026 år. Men det är inte nån stor skilldad allt ser ungefär lika dant ut, förutom färgerna. Ni som har bloggar vet. ;P Men tänkte att jag skulle försöka förklara för er som inte ar bloggar. Men det är ju ingen ideé kom ja på nu, ni visste ju endå inte hur det såg ut innan. ibland är man dummare än man ser ut. höhöhö


ingen mentor

2008-05-13 ♥ 10:33:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det blev ingen mentor, så tur man kan ha det. yeyy. Men nu är det en och en halv timme tills jag börjar och jag måste hitta något att fördriva tiden med.. här kan jag ju inte sitta och dega så länge.. Får väl kocka ihop nån mat. Men det har jag ingen lust med, så det blir nog nudlar. haha, inte spec sugen på de. Men ajja. nåt måste man ju äta.

Imorron fyller jag år, jag hoppas verkligen att jag får en ny plattång för som ni vet så är ju min pajj, sprickor rakt över keramikplattorna. Så hoppas verkligen att jag får det, annars får jag väl köpa det själv. Finns ju billiga som fortfarande är bra. Hade inte tänkt köpa nån megadyr för 1500 spänn. De billiga funkar minst lika bra, iaf nästan.


hellu

2008-05-13 ♥ 08:36:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon..
Johan ligger där nere och sover så sött, fast han vaknade ju när jag klev upp. Men han har kanske somnat om. gullungen. Ja, har nyss tagit fram frukosten så ska äta strax. Det skulle vara bra om min mentor kunde svara på mitt mejl som jag skickade till hon igår. Vill helst inte ha någon mentorssamling i fem minuter och sedan gå på äckleskolan och vänta i och och en halv timme. För bilden är inställd pga. nationella i matte. Ni får önska mig lycka till. Jag har tyvärr en känsla av att det inte alls kommer att gå speciellt bra. Men jag hoppas på det bästa.

Idag har jag förresten namnsdag. Det är Linnéa dagen. ;)


sunny day

2008-05-12 ♥ 13:05:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss klämt i mig en pirog, men är inte riktigt mätt. Kan ju bero på att jag åt så sent jämförelsevis med frukosten? ;D Men ska nog gå och ta en banan eller nåt. Kollade på Die Hard förut, så det tog ju tid innan jag kunde äta. filmen var typ två timmar, men ca: 1 timmes reklam. Snacka om att reklamen förstör, och så mycket tv-tid som kanalerna missar. Alla borde köra som SVT, och bojkotta reklamen. För det är ju ändå ingen som tycker om den, jag trycker alltid bort när det blir reklam och jag vet att många många andra också gör det. Det skulle vara lite roligt att se hur många som alltid kollar på hela reklamen. Säkert några lata som inte orkar sträcka ut handen och hämta dosan. Så dom sitter hellre och checkar på tråkreklam för att de inte orkar byta än att sitta och kolla på nåt vettigare. jajja, deras liv.

Själv så börjar jag om ca 50 minuter, skönt att slippa skolan en stund.. lite drygt kändes det ju att åka hem direkt när man kommit dit. Men sånt är livet. Funderare på att sjukanmäla mig, kände att jag inte orkade åka tillbaks, men det är lite bra jag går. Vi ska ändå börja med något nytt på historian. neeeee juste. Vi ska ju jobba själva för Anna är borta, jippiiii. Skulle kunna gå hem då också, men det är ju ingen mening.. Ska ju träna halv fyra.


holy crap

2008-05-12 ♥ 08:53:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

gomorron.
Vilken onödig dag, först fick jag plåga mig ut i kylan och iväg till skolan. Det va verkligen iskallt, det stack i kinderna när jag susade fram snabbt som vinden. hahah. Men om man inte åker moppe är det hyffsat varmt, jaa, inte om det blåser då. Det är som värsta vårvädret idag, bitande kalla vinder, mycket blåst och sol. hoppas på varmare mot eftermiddagen så kan jag ju sola innan jag åker till skolan igen.

jenny, min spanskalärare är sjuk som vanligt och kommer vara det resten av veckan. Så där satt jag, ensam i klassrummet för alla andra var ännu senare än mig. Jag som trodde att jag var sist. Men icke. ja, så vi skulle jobba på. Men vi kan ju inte jobba utan nån lärare, fattar ju inte mycket. Erik, studierektorn som kom och släppte in oss (MIG) sa att jag skulle sätta mig i biblioteket för min egen skull. Jag fick absolut inte sitta ute i korridoren för det var surrit och jag skulle inte ha någon arbetsro. Men kiss my as, klart jag har. Men jag gick till bibblo ett tag och när jag läst igenom texten duktig som jag är, så åkte jag hem. Fanns inget mer för mig att göra....

Så nu sitter jag här, min nästa lekion börjar 13. 50 så det är ett antal timmar kvar.


jaao

2008-05-11 ♥ 18:22:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag nyss ätit, himla gott. det blev köttfärslimpa och potäter. hah. sry för den dåliga uppdateringen. Men det har inte funnits någon tid till att sitta här och uggla. Tråkigt folk vare inne på msn också, men vad gör man.

Har haft en väldigt bra dag, vaknade ju upp bredvid älsklingen så det kunde inte börja bättre. Morgonpigg som jag är så slog jag upp ögonen och bestämde mig för att nu räckte det med sömn. halv elva var klockan då, men vi gick och la oss seeeeeeeent igår kanske tre, halv fyra. jajja, hur som helst så hade vi roligt igår . HAHA, funfun. hihih


vecka 20
Mån: träning 15.30-17.00, småbarns träning 18.00-19.00
Tis: Ut och vandra med Emelie
Ons: MIN FÖDELSEDAG
Tors: Löpning
Fre: no plans.


bästa!

2008-05-10 ♥ 18:42:09 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Johan är bäst på att laga mat, de kan jag lova. Han är som värsta kocken osså så kommer jag där och förstör. haha, förstörde gjorde jag väl inte precis. Men ivägen de va jag ^^ Gott blev det. Det jag gjorde var att hacka en halvlök och ställa fram bestick, tallrikar och glas. Vände på kyckligen på grillen ett par gånger iaf. SÅ lite delaktig var man ju. Men måste kila ska kolla en grej. haha,


12.32

2008-05-10 ♥ 12:32:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss målat mina nagrar knallrosa, tycker det är fin tjag. Eller de är inte knall rosa, en liten mörkare variant med lite stänk av lila. Låter lite som en konstnär, med stänk av lila. Hahah,

Om 50 minuter går bussen.. Måste väl åka till Johan snart, men han har ju inte ringt.. Så jag vet ju inte. Vill inte ringa och störa han i matchen. men den börde väl vara slut. Har för mig att de skulle spela 11.20. Men det kan ju lika gärna varit 12.20.

Jajja, ska gå coh kolla om maten är färdig, annars blir det väl en pirog eller nudlar ^^

image110


Det hoppas jag på

2008-05-10 ♥ 10:51:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Go morron alla!
Man kan ju inte tro att det är sant, det är ju sommarvärme i maj? I början av maj till och med. Det är helt underbart iaf. Idag när jag ska på stan tror jag att jag ska skippa skinnjackan. Kan ju inte gå runt med den, kommer ju svettas ihjäl. Så det blir bara en t-shirt tror jag (: Nån som vet hur länge det är öppet där inne? Mamma sa fyra, men det känns lite tidigt, men jag har ingen aning.

Har sovit riktigt gott inatt. Tyvärr vaknade jag halv åtta imorse för att jag var så himla kissnödig :P haha, inte roligt, men sen somnade jag om iaf. Men nu tror jag att det är dags för en dusch, måste duscha bort allt vax oh shiet som är i mitt hår och kanske, kanske om jag har tur blir det lite bättre till och med. (: Det hoppas jag på.


nu är det dags.

2008-05-10 ♥ 00:06:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

.. För sängen, ska släpa mina trötta slitna ben dit bort, ramla ihop på kudden och somna blixtsnabbt. GOD NATT..


ringring

2008-05-10 ♥ 00:00:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu ringer jag väl då.


image109

update: han ville inte snacka nå mer. tråkigt. för upptagen med att ha roligt. Men 13.20 bussen ska vi ta iaf.


keep on

2008-05-09 ♥ 23:54:33 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har läsarrekord. Iaf sen de senaste 30 dagarna. haha, hej på er alla. man kan ju undra vilka ni är. Att ni orkar läsa om mitt lilla liv. Det händer väl inte speciellt mycket, men alla kan inte vara som Blondinbella, right? :D keep on reading så är jag snart i klass med kenza, *fnizzzzzzz*

gosh, börjar bli trött. därför jag skriver sånna här meningslösa och oseriösa inlägg.


för kort.

2008-05-09 ♥ 23:49:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå i stugan.
Här sitter jag och har ångest över min lugg. Det är förkort, så nu när jag lägger mig så kommer jag önska och be till gud att den växer en hel centimeter, eller iaf el halv.

Börjar även bli less på att sitta och vänta på att johan ska ringa nån gång, han är med några kompisar så jag förstår väl om han är bissy. Men jag är DÖtrött och vill sova. om han inte ringer om tio minuter så ringer väl jag till honom då.. Måste ju veta vilken buss vi ska ta och när jag ska komma till honom. För jag skippar att checka på hans lag som han tränars match. Har ingen lust att stå där själv, så måste ju veta hur det ska bli.

Ont i fingret har jag oxå, knivsatans fel.


fruktsallad

2008-05-09 ♥ 18:21:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har faktiskt sätt fram emot den här kvällen, ska bara vara hemma. Helt själv. Ibland behöver man det, i alla fall jag. Har varit här och där de senaste månaderna. Det var länge sedan jag egnade en hel fredagkväll bara åt mig själv. Ska göra ansiktsmask och fruktsallad. Inte är jag sugen på godis eller nåt sånt heller, otroligt. Vill bara mumsa i mig fruktisen med vaniljglass till. Det är lockande att ta en sväng till Ica och köpa jordgubbar. Men tror jag ska skippa de, åt  btw min första jordgubbe alldeles nyss. Synd bara att jag inte kunde äta mer. Men mamma skulle ha de till efterrätten imorron (får främmnde) så kunde inte äta nåra mer. Trisst. Det är ju så underbart gott. Min favofrukt på sommaren, fast hallon ligger inte långt efter. :) Mums




Det går inte att lägga in bilder.


svarta änkan? ;O

2008-05-09 ♥ 16:45:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Checka feting spindeln som hade lyckats ta sig in till vårt kök! Upptäckte den till ren förskräckelse, hua. Är inte rädd för spindlar eller så. Men det här aset. Det är i en klass för sig. Olyckligtvis så var ju ensam hemma, så jag fick ta på mig rollen att döda den lille (STORE) jäkeln. nu är den död och nerspolad, livet slutade på mindre än en sekund. inte för att jag bryr mig, är bara glad att den är död.

image108


sol

2008-05-09 ♥ 16:26:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Snacka om att det är värmebölja. Jag och mamma var nyss ute och gick. Höll på att dunsta bort, stekhett! Skulle ha haft på mig skorts ^^, klippte mig ju oxå. det är ovant att se mig med så här kort hår, luggen är ASkort, men rätt bra, har säkert 6-7 cm kortare hår än förut. Men man vänjer ju sig! ;)


typiskt.

2008-05-09 ♥ 07:48:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Unbelivible!
Det har börjat regna, va vare jag sa? Pissväder. Nu kommer jag se ut som jag badat med kläderna på. YEEY. DEt vill man ju alltid. Måste gå och hämnta en tröja, tror att jag kommer frysa sönder med bara t-shirt. Bajs.


fredag morgon

2008-05-09 ♥ 07:30:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

¡Hola!
Då var det fredag, veckans näst bästa dag, efter lördagen. Idag ska jag äntligen klippa håret, det är som en enda stor och risig tova. Usch! Så det kommer kännas så skönt efteråt. Lite tråkigt är det ju också, har ju fått rätt långt hår nu. När jag klipper mig senare så blir det ju kort igen. Det är ju så mycket som är slitet, så mycket måste klippas..

Jag fick inget jobb på SCA, men jag är lika glad ändå. Har ju redan ett på Metso Paper och ett på tallnäs, men är inte sådär jättesugen att jobba på det där åldersomshemmet. Yuk.

Det ska tydligen bli 19° idag, det ser inte så lovande ut, regnmoln och shiet. Men vi får välan se och hoppas på det bästa.


blod

2008-05-08 ♥ 17:52:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag skar sönder min fingertopp förut när jag lagade mat. Blödde som en stucken gris. Fast så himla stort var det ju inte. Men blödde gjorde jag iaf. Om det är någon som undrar och intresserar sig för vad det blev för nåt gott så blidde det tjockpannkaka. Mycket lyckad. Men orkade till min förtvivelse bara två bitar. Fick kämpa med den andre för att få i mig hela. Ångrad mig sen att jag gjorte pannkakan för man får ju sån himla håll lätt när man springer - Jag ska springa sen. Men får väl klämma på en sten. Då brukar de gå över, eller så får jag väl kämpa på endå.


denna dag

2008-05-08 ♥ 15:27:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejhej!
Har nyss kommit hem, det är alltid lika skönt att sluta tidigt. Eller tidigare ska man väl säga. Vi blev ju klara med vår planch till vernisaget imorron så då fanns det inget för oss att göra. Så vi åkte hem.

Blodprov tagningen gick bara bra. Men har fortfarande för lågt blodvärde, ska äta mina järntabletter maj ut, sen ska jag på en återkoll och kolla hur det är med järnförvaringen ikroppen. Om den också är bra, behöver jag inte äta några piller mer. Äter faktiskt en hel del med piller.. järntabletterna, p-piller, omega 3 och vitaminer. Men de två sistnämda tar jag bara när jag kommer ihåg ^^

image107


hola

2008-05-08 ♥ 08:45:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Guten morgen.
ja, här sitter jag igen, gör inget speciellt, läser lite bloggar, bilddagboken osv. Det gamla vanliga. Fast idag har jag till och med hunnit städa mitt rum nu på morgonen. Det var så hemskt stökigt, med kläder utspridda överhela golvet, gympa väskan på bordet med utslängda kläder runt om kring. Men nu ser det fint ut. Om Johan bara kan hämta hem sina kläder så ser det ännu snyggare ut, de får nämligen inte plats i min garderob. Det är proppad, för jag en pyttepytteliten, den försvinner nästan in i väggen. nejdå så lite är den inte, men LITEN. Funderar på att köpa mig en ny en.

Idag börjar jag tjugo över nio, så tänkte åka hemifrån typ tio över. Om 25 minuter. Men innan jag åker måste jag leta reda på mitt sjukbricka eller va de heter, den där vita ni vet som man ska ha med sig på sjukhus och vårdcentral? Jag hade tur, det är inte någon strejk på Timrå Vårdcentral. TUR!



bergmanska!

2008-05-07 ♥ 19:50:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Trotts att jag slutade halv tolv blev det stressi stressi. ^^ Kom ju hem vid halv fem så fick kasta i mig maten och åka, tjugo minuter hade jag på mig. Men jag hade ju varit på Birsta med Emelie. Shoppat loss en hel del, köpte, jeans, t-shirt och en väska. Allt på gina. Vi upptäckte ju att vi hade gått bergmanska nu (5000kr) så det blev nåra inpulsköp för oss, mig väskan och emelie köpte nån kofta, örhängen och halsband =)

Nationella gick väl sisådär, kunde ju gått bättre. Men men, man ska inte klaga. Olle har sagt att det spelar ingen roll vad vi får på nationella, vi kommer endå få G. Bra det.

Imorron får jag inte glömma bort blodprovstiden, kan ju undra hur det kommer gå när det är strejk och allt. Får säkert vänta läääänge. Om jag ens får nån tid. Blir sur om jag inte får de, har ju åkt dit i onödan då ju. VI får välan se.


a piece of spring.

2008-05-06 ♥ 19:05:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Har nyss kommit in från en härlig promenad med mamma. Kunde gå omkring i bara en tröja, ingen jacka eller fleece behövdes. Så himla skönt, det märks att våren är här.

Det har varit en sån himla bra dag idag, känner mig så glad och happy. Det har inte hänt speciellt mycket, men det har bara varit så bra. Lovly (:


lugnt,

2008-05-06 ♥ 09:45:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon!
Här har vi tröttaklubben. Även trotts att jag sov länge idag. Kunde ha sovit längre ser jag. Nästa vecka ska jag kliva upp klockan nio. Inte halv.  Men jag är en sån där som måste ta det svinlugnt på morgonen, gillar inte att stressa. Sitter länge vid matbordet och käka skorpor och läsa tidningen. Så jag kliver alltid upp tidigare än jag egentligen behöver. för nu sitter jag här, med en halvtimme kvar att inte göra någonting på. Men det är skönt att ta det lugnt.

Gräset i slänten framför mig börjar bli sådär härligt vårgrön, lite gamalt tort beige gräs kvar. Längtar så mycket tills alla träd får löv, när häckarna får blad, när blommorna börjar blomma och när äppelträden står i blom.

Näe, nu får ni ha det så bra. För nu måste jag kila.


mys

2008-05-05 ♥ 19:51:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu kan jag äntligen pusta ut. Måndagen, den värsta dagen i veckan är slut.
Det är verkligen värst för mig, skolan börjar ju åtta och slutar fyra, direkt träning, hem och kasta i mig maten, tillbaka till tennisen för att tjäna lite cash och träna småbarn. Sen hem. Det är så himla häktiskt, men vad gör man. Money, money, mone. Det är de jag tänker på.

Men annars så gick analysen bra, bättre än vad jag kunde tro. Vi får välan se hur det gick, vad det blir för betyg med andra ord ^^

Har även suttit ute i solen nästan hela dagen, mina armar, hals och bröst har fått sig en omgång. Det är så rött så man ser vart t-shirten slutat. Så nu klias det, har ju mina soleksem jag. Får de väldans lätt i den första solen, men det är sånt som man får ta. När vi satt där ute kommer en kille ute och börjar babbla om att hans kompis som är tsm med en tjej och har 4 ex som han är bra kompis med, tjejen är svartsjuk. Varför är hon det? Vi blev lixom paff, kollade lite på varandra, fnissade och svarade. haha, sen började han surra om att eftersom att Camilla och Lina satt närmast varandra så var de förmodligen bästakompisar, vilket stämmer och jag som satt en liten bit ifrån lina var utstött. hah. Han frågade även Camilla om solbrillorna, vad hon var för typ. Dominant blev det. Han frågade vem som bestämde mest. Jag och Lina kollade på Camilla ^^ haha. Killen brukar gå omkring med kaffekoppar och mackor. han hade en normalröst, om man tänker på hur han ser ut och är. ^^ Roligt vare iaf.


Idag

2008-05-04 ♥ 20:40:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Det blir ett sent första inlägg idag ^^ hah. Men man kan inte alltid ha tid med allt. Dagen har rullat på i en hisnande hastighet. Vaknade hos johan, det finns inget bättre än att vakna upp bredvid sin älskling. Gillar även att vakna av att han drar mig emot sig, eller kryper närmare med armarna omkring mig. Jag älskar det.

När jag väl vaknade så var jag pigg och allert. Men inte Johan, så jag satt igång GTA 4, det nya. Spelade, skitroligt spel de. Hoppas Gustav köper det snart. Det blev frukost för min mage skrek. Sedan efter ett tag åkte vi hem till mig, hoppade studsmatta, åt lunch och hade kulkulkul. =) Det är så roligt att dela sin glädje med någon man verkligen tycker om. Jag älskar verkligen honom, det ska ni veta.


jogging

2008-05-03 ♥ 17:05:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godagens!
Har nyss kommit in från en jobbig löprunda.. Åhujaja säger jag bara. Snacka om att jag kämpade. Det var stekhett, solen gassade rätt i ansiktet och det blåste ingenting. Det var helt vindstilla, snacka om skönt när jag kom till ett ställe där det för en gångs skulle var skugga. Solen stog så högt upp på himlen så det var typ ingenstanns där solen inte sken. På slutet när jah knappt hade någon ork kvar i mina små ben så sprang en gubbe om mig med vattenflaskor runt midjan. Hade en sån stor lust att ruscha ikapp honom och sno en av flaskorna. Men det gjorde jag ju inte ^^ Men jag kämpade mig igenom allt, det gjorde jag därimot. Undra hur långt det kan ha varit, iaf 6-8 km. Närmare 8 än sex.




dröm om stina-lee och kenza

2008-05-03 ♥ 12:21:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Gud så skönt jag har sovit inatt. Vaknade halv tolv helt utvilad. Slocknade nog typ halv ett igår, så elva timmar sov jag. Det behövdes har sovit så dåligt de senaste nätterna. Men inte inatt. I lovit!

Drömde en väldigt konstig dröm.
Jag såg i en annons i tidningen att Stina-lee skulle sälja sin hund Charlie. Jag slog ihop ett och ett och sprang ner och frågade mamma om inte jag skulle kunna få köpa honom. Jovisst fick jag det. Så jag begav mig till henne för att hämta upp Charlie. när jag gjort det och kommit hem så blev jag plötsligt henne (stina-lee alltså). Hon såg att Kenza skulle sälja sin hund och tänkte köpa honom. Det gjorde hon oxå, sen så kom Stina och hunden till sthlm där armani fick världens ryck för han kände lukten av kenza. Så kom Kenza och sa, kan jag inte få klappa han, en sista gång? Neej, sa jag, han är min nu! Plötsligt kom en vind som fångade upp Kenza så hon började fluga runt runt i luften. Alla stirrade på henne, vilket ioförsig inte är så konstigt eftersom att hon flög. Helknepigt, tänk hur man kan drömma. ^^


GOTT!

2008-05-02 ♥ 17:23:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

image106

mm. ser det inte gott ut? :D


fredag.

2008-05-02 ♥ 14:04:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsan.
Upptäckte imorse när jag ställde mig på vågen att ett kilo hade försvunnit. Jippi! nu har jag bara två kilon kvar. Sedan är jag nere där jag vill vara. =) Synd att förstöra allt med att äta godis ikväll. köpte mycket, 42 kr blev det. haha, 69,99 kr/kg. en hel del de. Men men, får väl kämpa på ett tag till. =)

SKa på bio ikväll, 21, ska johan och jag se.


igår + idag

2008-05-01 ♥ 16:44:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsanhoppsan :D
Hade en väldigt rolig kväll igår. Vi, Lina, Sara, jag, Johan, Emelie och Niklas började hemma hos mig med GH. Vi spelade i nån timme och sen begav vi oss på fest. Eller ja, det var fest från början när vi kom, men sedan stack de flesta till krogen. Men några var dock kvar och det var vi med. Roligt hade vi, iaf jag. =)

Idag var jag och johan på birsta en sväng. köpte detta:
image105
T-shirt från vero moda 99 kr
Mascara 130 kr
Concealer 95 kr
En bunt armband  65,50 kr


RSS 2.0