i love

2008-03-29 ♥ 16:18:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag är 2000 kr fattigare men 1 skinjacka rikare :D YEY.

image90


morgon

2008-03-29 ♥ 11:49:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon.
Nu sitter jag är helt själv, johan har åkt hem. Han skulle på nån inventering på axfood. Så vi klev upp halv elva. annars så hade jag det bra igår, var ute och sprang, tog ett bad och åt. Sen hade vi det mysit hela kvällen med popcorn och sodastream ;).
image89


plugg.

2008-03-28 ♥ 11:18:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejhopp!
vaknade för en halvtimme sedan så jag är utvilad idag. Det finns inget bättre än att vakna upp av sig själv och inte av mobilen så tidigt som man gör när det är skola. Snart börjar ju den också, inget som jag precis ser fram emot. Men det blir ju snart sommarlov, för dagarna går ju så fort. Det känns tungt, men jag måste plugga idag. Har skjutit upp det alldeles för länge. Samhällen ska in på torsdagen efter lovet. Så jag har ju tid, men det bli så mycket med träningar så jag kommer inte hinna med det om jag väntar till veckan. Vi slutar ju 16.00 och träningarna börjar 18.00. Min buss går 16.40 så jag kommer hem så himla sent. Det enda jag hinner göra är att äta och byta om.

Men nu ska jag ta tag i pluggningen ..


magont

2008-03-27 ♥ 18:22:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå.
Jag har så himla ont i magen, ajajaj! Inte går det över någon gång heller.. Fick det när jag satt och åt, chockade magen kanske med mat.. :P hhha, var vrålhungrig så det kanske är därför. Magen hänger inte riktigt med i min ätning, åt så fort så det måste ha blivit kortslutning där nere. Mamma har bakat bullar, gottans. När hon endå var igång så bakade hon någon slags kladdkaka i muffinsformer som man skulle ha glass till. Det åt vi efter maten, himlans gott. Det var bullarna med.

Lånade nåra skivor på biblioteket igår när jag ändå var där.. Så nu lägger jag in dem på datorn. Vi får väl se om de är värda att lyssna på eller om de bara är skit.

På måndag börjar Prison Break igen. ÄNTLIGEN.


blodprov

2008-03-27 ♥ 10:53:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

godmorgon.
Jag kom precis hem till johan igen, har varit och tagit blodprov för att se om mitt blodvärde har blivit bättre. Innan jag började med järntabletterna hade jag ett blodvärde på 76, nu har jag 86 och normalt är runt 116.. Så jag har en liten bit kvar att gå tills jag är "normal". HAHA. Så de stack in nånting i långfingret och klämde sedan ut blod och gjorde nåt med någon plastbricka. Så så var det med det.

Igår kväll var jag och J på bio. VI såg 10.000 BC, den var väldans bra tycker jag. Bättre än jag trodde att den skulle vara. i fick skjuts av J's pappa men vi hoppade av vid hans jobb och höll på lite i gymmet och pumpade ;) JAg och mina muskler. hihi. Men orkar iaf 7 kg hantlar. Det tyckte jag var bra ^^,

Idag får det bli en pluggar dag för oss, jag har samhälle och spanska, Johan har matte och nåt mer som jag inte minns. Upptäckte att det var hur många glosor som helst i spanskan.. Hur kan hon ge oss så här mycket? ;O tre sidor i boken och användbara frasuttryck med klockan. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Hur tråkigt som helst. Men nu ska jag ta och kolla om johan sover eller inte. Ha det bra!


take it back

2008-03-26 ♥ 13:07:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu så har jag målat på det sista "lagret" till manikyren, är nöjd. Det blev till och med rätt så bra på vänsterhanden ^^ Jag struntade i att springa tog en tur på träningscykeln istället. Grisit jobbigt var det på slutet kan jag lova, men det var skönt efter jag hade duschat.. Som det alltid brukar vara efter en hård träning. Jag ska vara med johan efter han ha klippt sig, så det blir ju bra :) som jag saknar honom.. En hel vecka sen vi sågs.

Mamma kom på imorse att det var ju imorron som jag ska ta blodprov, 10.15 .. Tidigt som satan, vi får väl se om jag har ett normalt blodvärde nu då. Näe, nu ska jag gå och sminka mig, ha det bra.

image88


anything

2008-03-26 ♥ 10:21:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon!
Då var det onsdag igen, mitt i veckan. Jag vaknade runt nio imorse så då passade jag på att ta mig en promenad, det var väldigt skönt för det var ett sånt bra väder ute, solen sken fast det var dis, det blåste inget och vägarna var helt clean från all snö. Snart är det vår på riktigt, fatta vad jag längtar. Våren & sommaren är de bästa årstiderna, och man kan börja åka moppe. Som jag längtar, då slipper jag vänta i en evighet på bussen när jag slutat, jag behöver inte åka till skolan tidigare för det inte går någon annan buss. För mig är moppen en räddning, hade jag ingen så skulle mitt liv vara trisst. Jag skulle knappt kunna ta mig någonstans på somaren, visst man kan ju cykla. Men det är inte riktigt min grej om man säger så :P. haha, hur som helst så är det himlans bra. Efter jag käkat lunch tänkte jag ta mig en löparrunda ca: 5-6 km. Måste springa bort allt godis som jag käkat under påsken.. hihi.


dåså

2008-03-25 ♥ 21:31:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejhej!
Nu så har jag kommit hem. Himla skönt måste jag säga, har längtat så mycket efter min lilla älskling. Imorron får jag äntligen träffa han, ska iaf krama och pussa sönder honom kan jag lova. hihi, jag och bror min kollade på titanic på vägen hem, älskar den filmen och alltid börjar jag grina. Fast inte denna gång, då blev jag bara lite tårögd :). Vet inte hur många gånger jag sätt den filmen men den är lika bra varje gång.

Vi har haft det bra men lite stressigt och jobbit.. heh, vi kom ju upp på skärtorsdagen vid nio tiden på kvällen sen så gick vi ut tidigt.. Har aldrig vart ute i backarna så tidigt som jag var då, halv tio 0_o. Sen så träffade vi på tjocka släkten, farmor, farfar, Annika, Lotta (fastrar), Linn, Frida, Oskar (kusiner), tommy och ulf. (: de va väl kul, åkte lite här och där fram och tillbaks fram till lunchen då alla trängde in sig i vår stuga.. Var lite trångt men de gick bra. Ut i backarna och hem sen. Lördagen käkade vi lunch i backen med dom då och sedan åt vi på restaurang på kvällen.. Maten var sisådär.. Min köttbit var torr och tråkig, de hade saltad stripsen alldeles för mycket. Blä. Sen till efterrätt skulle jag testa tiramisu .. Lotta sa att de va gott så jag tänkte väl testa då.. DET SMAKADE HUR ÄCKLIGT SOM HELST, har aldrig ätit en sån äcklig efterrätt.. Alla smakade på den och det visade sig att det var nån amatör som gjort den, det var inte ens riktig tiramisu, nåt hemkok med sockerkaka blandat med cream fresch och grädda.. Det ska vara biskvier i grädde och någon ost..

De åkte hem på söndagen så det var väl den enda dagen vi tog det hyffsat lugnt. Måndagen kom en gammal kompis till mamma och pappa upp så då åkte vi med dom hela dan, på den kvällen var jag trött kan jag lova och längtade hem som aldrig förr. Men nu så är jag hemma och ska ta och kolla igenom allas bilddagböcker.. Hua, gruvar mig lite :P få se om jag orkar kolla igenom alla.

image87
såhär ska riktig tiramisu se ut.. Min var i ett glas.


lov

2008-03-20 ♥ 14:03:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu så är det lov! Det ska bli så himla skönt.

Jag gick hem från skolan idag, fin vädret och allt. Nu har nästan all snö försvinnut från vägen. Men jag hinner inte skriva någe mer, måste gå och packa lite grejjs och sedan ska jag ta ett bad :) Vi hörs på tisdag.


image86
vägen hem ^^,


skärtorsdag

2008-03-20 ♥ 08:53:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

godmorgon!
johan ligger i sängen och jag sitter här, vilken nörd jag är. Men pallar inte ligga i sängen, det gör man ändå hela natten. Idag är det skärtorsdag och vårt tema ska vara klart. Men det är inte vårt, jag har inte ens skrivit klart min analys. Herre gud va dåligt planerat, men jag få väl slänga ihop något på skolan..

Ikväll ska vi åka upp till stugan, är där tills på tisdag. Men nu ska jag gå och kolla hur johan har det där inne. De är förresten "kattvakt" åt en jättefin katt, alldeles vid och har ett brunt huvud.  Han  är hur mjuk som helst. :)


drickyoghurt

2008-03-19 ♥ 15:19:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

hejhej.
nu har jag kommit hem och laddat upp med en drickyoghurt och två dillriskakor. Mums.. Snart ska jag ta tag i min analys om temaarbetet.. började lite smått på skolan men klar blev jag inte på långa vägar. Ikväll ska jag träna (tennis), det var länge sen nu, vi får välan se hur det går för sig... Kommer förmodligen spela som en kratta, men det är smällar man får ta ;D


image85




på skolan

2008-03-19 ♥ 11:56:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Jag åt för en timme sedan och börjar redan bli hungrig. Inte bra när vi slutar tre. Den här veckan har jag varit piggare än någonsin, det kan ju kanske bero på att jag lagt mig och somnat i tid. Nu när jag måste åka med åttabussen så kliver jag ju, upp halv sju varje dag och har börjat komma in i någon rutin eller vad man ska kalla det. Så jag somnar när jag ska på kvällarna. Annars när vi inte har tema så har vi ju en massa sovmornar så man är pigg på kvällarna. Men det kan bero på järntabletterna som jag har börjat äta :) Man brukar vara tröttare när man har järnbrist (som jag) så när man börjar äta dem så kan man bli piggare. Men nog tjatat om hur pigg jag är.

Vi hade matteprov imorse.. Det gick lite knapert, vissa frågor kunde jag inte alls. Men svarade på det mesta, vi fick ju fråga varandra, kolla i böckerna och hela den biten.. Men jag gjorde aldrig det, det får bli som det blir. Får nog iaf G.. hoppas jag. Johan berättade att de i hans klass hade gjort provet och hade alla rätt, inkl. han själv. Men dom är ju värsta mattesnillerna och det är inte vi på samhälle ;D haha.


måndag.

2008-03-17 ♥ 15:21:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hej!
här snöar det som vanligt, men nu är det stora fina snöflingor så det är fint. Men någe mer snö vill jag då inte ha. Skolan rullade på som den alltid på något sätt gör, protektarbetet gick väl inte sådär bra. HAHA, vi gjorde bara en sketen liten uppgift. Men vi blir nog klar i tid endå :). Jag fick även tillbaks min svenska novell där jag hade fått mvg. :D Alltid lika roligt.

behöver ett litet brejk nu innan jag kör igång med samhällen. Vi  håller just nu på med samhällsekonomi och det suger hårt. Det är så trisst så man kan somna när man håller på. Men nu ska jag dricka upp min drickyoghurt och sedan ta mig an ekonomin. wish me luck


tråksöndag

2008-03-16 ♥ 15:51:42 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå.
Då var det söndag igen, veckans mest tråkiga dag, men även den som man får mest gjort på. Fast dock inte för mig, jag  och johan har bara legat i sängen hela dagen och kollat på film. Man blir faktiskt less på det efter ett tag, iaf jag. Blir alldeles rastlös och babblig.

nu är min mun nästan helt läkt! Äntligen!


lördag morgon.

2008-03-15 ♥ 10:25:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Goddagens.
Skulle önska att det såg snyggare ut ute, det ligger en grön hockey trunk och en gamal varmvattenberedare i snön. Vilken soptipp, och det är Gustavs fel. Han bestämde sig för att bygga ett hopp med en kompis här om dagen, så dom släpar ut en sån sak. Det blir inte bättre av att gräset börjar komma fram, brunt och fult. Antingen ska det vara mycket snö eller ingenting alls. Det här duger inte, allt försvinn tack!

Vi hade det kul igår, tog det lugnt och kollade på film. Jag kunde faktiskt äta godis, blev förvånad över att det gick så bra. Men jag köpte bara mjuka (:. Det var ju specialpris på Schell så då slog jag till 5,90 kr/hg. Billigt, blev bara 19 kr för mig. Stackars Emelie tänkte köpa en burk för att spara pengar, men så vägde hon som stog i kassan hela burken på vågen och så fick hon betala det priset. Men det var ju billigare än vad hon egentligen skulle betala. Så hon tjänadde ju på det ^^,  haha.

image84


17.23

2008-03-14 ♥ 17:22:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå!
Har nyss kollat på mina "dagliga" eftermiddags pogram.. Kollade alltid när jag hade ett bra schema då jag kom hem itid till dem, osså nudå under mina sjukdagar; gilmore girls och OC :). Har ju faktiskt inte sätt oc nästan någon gång, det började ju när vi fortfarande bodde kvar på stenåldern och bara levde med 1,2,4.. Alla andra utom vi gick vidare och skaffade sig en box och då startade oc. Jag klarade mig med Lost men saknade alla andra pogram som lät så bra. Men tillslut tog vi tag i saken och blev lika som  alla andra. Vilket jag tycker var väldans bra.

Idag har vi inte gjort mycket på skolan, "diskuterat". I början, dvs. före lunch gick det bra. Sedan gick det utför, men vi gjorde klart en diskutionssida, nej tre var det förresten som hände ihop med den där första. Blev lite less när mamma ringde och sa att hon skulle komma två och hämta mig, för jag hade nämnligen redan gått till busshållplatsen och det tog ju trots allt 10-15 min. Jag hade utsatt mig för bilstänk!!!!  och slask. Mitt hår har krullat sig, eller lite smålockar här och där och ser gigantiskt ut. Allt tack vare jag gick dit, helt i onödan för mamma kom före bussen... Men jag klagar inte. ;)

Lite senare ska jag vara med Gabbi och Emelie, synd att jag nu inte kan äta godis, det hade suttit fint. Kan ju ioförsig bara köpa skumgummi med gillar inte det så mkt. Marsmallows kanske jag ska testa.. :)


hamburgare.

2008-03-13 ♥ 15:34:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå!
idag gick jag iaf på skolan, trots blåsor och halsont. Har även blivit svullen under käken lixom, det är jättesvårt att förklara, men på nedre delen av kinden, under käken. Fick den svullnaden igår fast den var värre då, mkt värre. Som jag såg ut kunde jag inte gå på skolan. Liknade en bulldog.. 0_o.

Skolan var tråkig, hur kunde jag förvänta mig nåt annat? längtade faktiskt hem till soffan där jag legat de senaste dagarna. Sedan lördag för att vara exakt. Men det har varit härligt om man bortser från all skit.

Maten idag hänger på mig, jag ska laga hamburgare. Lätt och smidigt. Trisst bara när man inte kan ha strips till, men men. Det kommer vara en hemsk fredag för mig, kan ju inte äta något nästan och påtal om det så åt jag hel pytteliten potatis till lunch, laxen gick tyvärr inte att äta. Den var för salt och då sved det fruktansvärt mycket. hur som helst så klarade jag mig hela dagen på det där lilla. Min kropp måste ha vant sig med att få i sig lite mat.. Men vart var jag? joo imorgon kommer vara hemsk för jag kommer inte kunna äta godis :( Min passion, min livsglädje och bästavän. Näe, där tog jag i lite väl mycket.. Men en fredag utan godis är inte en fredag. Men en fredag utan Güler är en himla bra fredag!


11.12

2008-03-12 ♥ 11:12:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Igår började jag kolla på en ny serie på femman; the starter wife. jag tyckte att den var bra. Den ska jag börja följa, tisdagar kl. 21.00. Men tyvärr var det dubbelavsnitt igår så jag orkade bara kolla fram till tjugo i elva. Var så himla trött igår, sov ut idag iaf. Först väckte pappa mig sju för han skulle åka då och ville kolla hur jag mådde. Men somnade om direkt efter han stängt dörren och vaknade halv elva. Utvilad eller vad? :D har även kommit på ett sätt att borsta tänderna utan smärta. ELTANDBORSTEN - en sjuhelvetets bra uppfinning.


image83



feberfri :)

2008-03-12 ♥ 11:04:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Godmorgon!
nu har jag ingen feber längre, YEY. Så ska på skolan imorgon, faktiskt nu kommer jag erkänna något som jag aldrig trodde skulle kunna komma ifrån min mun. Men jag vill faktiskt till skolan, heh. Det är ju faktiskt ändå lov snart oxå så allt lär rusa iväg. Hoppas jag iaf. Men i munnen är det ingen skillnad, inte heller i halsen. Men det kan jag stå ut med, men oroar mig lite för att jag kommer vara så hungrig på dagarna för jag kan ju inte äta speciellt mycket. Det är som tortyr för min kära mun och hals.

sry för att mina senaste blogginlägg varit lite tjatiga om hur jag mår och så. haha.


halsmandeldrömmen

2008-03-11 ♥ 13:24:42 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vetni vad jag drömde här om natten? hah

Jag var på skolan och så satt vi ute på någon bänk och pratade, så jag började hålla på med en av mina svullna halsmandlar och helt plötsligt så började den att röra sig, så jag kunde flytta runt den.. Det blev tydligen något slags hål runt halsen så jag kunde ta ut mandeln. Men jag kunde inte få in den igen så jag sprang genom hela skolan ner till doktorn, för det fanns tydligen en sådan på skolan. Men han sa att han inte kunde hjälpa mig  före klockan tre. Jag sa men den blir ju smutsig och han sa men vad ska jag göra åt saker? Lägg den i ditt skåp. Det gjorde jag också.. Sedan kom Lina fram och ville kolla på den. Den var stor, 5cm på längden och typ 2 på bredden. hur som helst så kunde jag inte hitta den så jag fick panik. Gabbi som var där sa amen leta ute. Så det gjorde jag. Det satt folk och åt där jag trodde att jag tappat den. Så jag skrek: AKTA SÅ NI INTE ÄTER UPP MIN HALSMANDEL!

sedan vaknade jag. Med båda halsmandlarna kvar och fortfarande lika stora som de var kvällen innan

image81


virus

2008-03-11 ♥ 11:43:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsan!
har kollat klart på gudfader filmerna nu. Ettan var bäst, men det var ingen stor skilldad, de är även bra hela tiden. Trotts att de är så långa. Men nu ska jag gå och försöka få i mig något att äta, min mage skriker. Det kan jag ju förstå, så lite som jag käkar nuförtiden.. Men mamma skulle köpa något blåsmedel så de går bort. Men förmodligen kommer det inte hända nån skilldad för det är ju ett virus.



blåsorna har tagit över munnen

2008-03-11 ♥ 07:54:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

..  och det menar jag. Jag kan inte äta, prata eller dricka utan att det svider och sticks. Halsen är igensvullen och inte var det halsfluss. Det hade varit bättre om det nu vart det för då hade jag fått pencilin och sluppit gå omkring och lida såhär. Men febern är iaf påväg ner, nåt possitivt.

Snodde med mig mammas dator så jag kan ligga i soffan med den. Soffan har gjort så jag har asont i ryggen, på en viss punkt. Men det är väl för att jag har legat så mycket. Igår tillbringade jag dagen framför tvn. Orkade inte ens sätta mig vid datorn. Även om det var lite frestande, men jag kollade på gudfadern 1 & 2. Det tog hela dagen. Två VÄLDIGT långa filmer. Men bra var dom, nu så har jag trean kvar tills idag.. Ska väl börja kolla någon gång vid halv nio ;D.


more sick

2008-03-09 ♥ 17:13:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har släpa mig hit från soffan. Jag klarar inte att ligga ner längre, ryggen gör så ont. Har fått högre feber 38,5°, det känns inte skönt. Dessutom är jag hemskt svimfärdig känner jag, hjärtat började klappra på igen som vanligt. Men jag gör som doktorn sa; kryssta. Med det menas att jag ska spänna magen lixom. Hoppas jag får en tid imorgon, så jag slipper den här skiten(sjuk, inte <3). Hoppas även på pencilin så jag kan gå på skolan snart igen. Det låter som jag tycker om den mycket, jag vet. Men det är ju det att vi ska ha ett proketarbete där man sitter och diskuterar och är jag borta länge kan det ju gå ut över mina betyg och det vill jag verkligen inte.. Men kan inte precis åka dit som jag mår, skulle smitta resten av skolan och  vem orkar koncentrera sig när man är sjuk? Blä för det här.


Svullen...

2008-03-09 ♥ 11:52:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Det är ju så typiskt att av alla dagar på hela året så blir jag sjuk nu. Måtte pissit igår hos johan. Sedan när jag kom hem mådde jag ännu sämre, jätteont i halsen och munnen, jag har även feber. Jag har fått blåsor runt hela rungan, har ont runt tänderna på tandköttet och mina halsmandlar är stora som berg. Vaknade faktiskt i morse på grun av dem, jag vände på huvudet och de kom på kudden och ajj, klockan var bara 7. Imorgon ska jag till doktorn.. Jag som måste gå på skolan.. Vi ska börja med ett proketarbete där vi ska diskutera! Jag måste ju va med, men så blir det icke. Får ju hoppas att jag inte missar allt för mycket så det inte blir svårt att komm in i gruppen.. SKIT.


städdag

2008-03-08 ♥ 15:07:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hallå!
Jag har varit på riktigt städhumör idag, hur man nu kan vara det.. Så jag har städat HELA rummet, och då menar jag hela. Jag har rensat/städat garderoben, fixat i bokhyllan, damtorkat och snart är det damsuget. Fast det lämnar jag över till pappa.  (klicka på bilderna så blir de större).
före:                     efter:



Passade även på att knäppa kort på det som jag fick med mig hem igår från stan :) nästan alla smycken (å sjal) fick jag i surprise bagen.. utom ett halsband och ett armband.. om det är någon som är sugen på ett par örhängen så kan ni få dem.. säg bara till, det är dom som ligger vid det orangea halsbandet, de är röda och har en massa hänggrejs. Rätt så fina.

image80



00.19

2008-03-08 ♥ 00:19:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (3)

hejhej..
Stan trippen blev lyckad, införskaffade jeansen, ett par stuprör från Levis, de var riktigt najs. Hiih, köpte även en tröja, en koftliknande sak, eller det var en kofta fast den lång en. ^^ Tänkte även köpa ett halsband på glitter, men så såg jag att det var ta 3 betala för två. Så det blev halsbandet jag hade bestämt mig för, det var orange lixom, sen blev det svårare för allt snyggt var typ slut så det blev ett armband och någon surprise bag, hehe. Det var tre diadem däri, ett alldeles för stort armband.. Det ramlade av när jag hade på mig det O_o. Var ett par örhängen, yey. Jag har inte ens hål i öronen. Nån som vill ha? Och så var det 2 rätt så fina halsband, de dög iaf. Var lite kul faktiskt, visste inte vad som var i den, påsen alltså.

Maten blev asgo, jag åt som en gris. Mer än Johan, hahah. Johan gjorde vitlökssmör, HAH. Han hade inte så mycket smör och två klyftor vitlök, det blev lite starkt....... Så jag åt inte sådär super mycket av det. Men potatisen och kycklingen. MUMS. kantarellsåsen var inte heller helt fel :)


uppe med tuppen

2008-03-07 ♥ 11:27:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejsan!
Sitter hos Johan nu, jag väckte den stackarn. Han låg och sov och så kom jag inklampande. Eller jag ringde på dörren. ^^ Själv så var jag uppe med tuppen i morse, vaknade kvart i nio exakt samma tid som igår och varför jag gjorde det har jag ingen aning om. Men jag var pigg så jag stack ut och sprang. Det gick skit, det var så halt så det var som att springa på ett löpband. Jag kom ingen stanns, tillslut fick jag gå den biten där det var så halt.

Vi ska till stan idag, tänkte ta 12.50 bussen. Måste kolla efter ett par nya jeans, strumpor och nån långärmad tröja.
Vi ska även laga mat när vi kommer hem, det blir mys. Vi ska göra kyckling och hasselbakspotatis, hoppas att det blir gott :)


el naturall

2008-03-06 ♥ 22:43:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Idag har jag varit el naturall hela dagen lång! Det känns skönt, inget geggs som kletar (inte för att det gör det, men men) och allra skönast är det på kvällen då det enda jag behöver göra är att borsta tänderna och ta lite ansiktsvatten.. I feel good. Men den där warming mineral masken verkar ha torkat ut min hy totalt, är jättetorr.. ;/ Det gillas inte, men jag blev mjukare på nåt sätt, trotts att jag är så himla torr.

Har kollat på Dansa med vargar ikväll, hua vilken bra film! Sedan checkade jag criminal minds, pratade med johan samtidigt så det blev inte så mycket koncentration men jag hängde med  endå. Fast slutet glömde jag helt och hållet bort att kolla på.. nån som vet? Sedan hade jag tänkt kolla på de där siamesiksa tvillingbröderna på trean som började för 42 minuter sedan men då ringde jag Jimmy. Hey hopp så hade de gått sisådär en halvtimme och jag hade helt glömt bort siameserna. Men jag har sätt filmen förut så det gjorde inte så mycket, försökte kolla när jag kom på att jag glömt bort det men jag orkade inte. Gick och borstade tänderna och slängde äpplet, eller kvarlevorna av äpplet..


Ny design

2008-03-06 ♥ 15:38:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Nu har jag bytt bakgrund, var lite less på min rosa förut. Men hoppas att alla kan se den, det brukar ju ta ett tag innan det syns helt och hållet.. Men vi får väl se när alla kan se den. :)


warming mineral mask

2008-03-06 ♥ 14:42:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har precis kommit upp ur badet, snacka om att det var skönt. Testade en warming mineral mask från body shop, den kändes jätteskönt på och precis när man geggade på det så blev det jättevarmt. Den var dryg så den komer räcka länge! Men när jag tog bort den så blev jag rätt så torr, men jag tror att den tog bort all body lotion och så, skönt var det iaf. Får väl se hur hyn är imorgon, det brukar för mig, ta ungefär en dag innan man ser något resultat. Ibland måste man använda den mycket innan man ser. Men som sagt så gillade jag den.

Jag har även varit ute och sprungit... Det gick inte alls speciellt bra, det blåste och var motvind och jag fick håll. YEY. Men det kan ju inte alltid gå bra. ;P Haha, är lite avis på emelie för hon har köpt snyggmobilen. Få se om jag slår till på den jag med.. ;)

image75


Like the angel

2008-03-06 ♥ 10:41:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon!
Nu sitter jag här i min pyjamas i solskenet (solen skiner in genom fönstret). Jag älskar sol och snart ska jag gå ut och sola. Finns inget bättre än värme, längtar så mycket till sommaren. På tal om det så har jag betällt ett par svarta tygskor från hm katalogen. Snygg och billiga, 98 kr. Det är inte illa för ett par skor, fast det är ju bara tygskor men endå. De kostar iaf uppemot 150 på din sko. Så jag tjänar i 50 kr, sedan såg jag faktiskt ett par Fred Perry och de kostade 500 så det beror ju lite på märktet också.

Om två timmar ungefär ska jag sätta på mig löpskorna och springa en runda, det ser jag fram emot. Har ätit så mycket godis och shiet de här fyra dagarna så jag har säkert lagt på mig nåt extra kilo och det gillas inte. Nu när min förkyldning är borta, axeln är nästan bra så ska jag börja träna igen, springa och tennis. Har saknat att inte kunna spela, gillar den sporten jag.

Halva lovet har redan gått och snart börjar skolan igen.. Tråkigt, men det är iaf tur att påsklovet bara ligger 9 skoldagar bort.

Johan, jag älskar dig.


nu har jag kommit hem.

2008-03-05 ♥ 20:58:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej!
Nu har vi kommit hem från fjällen. Det var riktigt najs med fint väder och inte allt för kallt. Sällskapet var inte helt fel heller, dvs. johan. :) Jag testade mammas skidor idag, höll först knappt inte på att få på mig pjäxorna(åker ju snowboard) så det kändes som  att fötterna skulle brytas av. Det är säkert 3,5-4 år sedan jag åkte skidor sååå.. det gick ju kanske inte sådär superbra.. Men på slutet så gick det bra, var bara första åket som det blev mycket plog, sedan så tyckte jag att jag lyckades med carving.Men förmodligen var det bara inbillning.

Man så trött av en dag ute i backarna,  trots  att man inte gör spec mycket, bara glider runt och softar. Eller det är ju lite jobbigt med vinden och kylan, men man blir ju helt knäckt och däckar vid 10-11 tiden. Rätt skönt för man är ju pigg när man vaknar vid åtta halv nio.. För gustav kliver jämt upp så tidigt och då går det inte att sova längre. Men det gör mig ingenting.


regn.

2008-03-01 ♥ 11:58:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsvejs i lingonskogen!
Det regnade alldeles för mycket, eller det regnar mycket fortfarande så det blev inget av att springa. Men cyklade i en halvtimme istället. Hata regn. Men jag måste säga att det är rätt så bra, vill gärna ha fram asfalten så det är tort på vägarna och helst ingen is.. För nu kommer det här med 99% säkerhet att frysa på under natten, då blir det blankis igen. Förra veckan innan snön kom var det perfekt, men det är ju för bra för att det ska va sant som vi kan få ha det så. Lycko Stockholm som inte har någon äcklig snö alls. Fast gräsmattorna får gärna va snöiga för det är så fult när de är alldeles bruna och tråkiga.. Blä för is.

nu har jag packat klart allting, smink, kläder osv. Ska bli skönt att åka dit upp, måste bara försöka hitta någon bra film. Är så himla less på alla filmer som vi har, men vi måste ju ha någon på vägen.. Annars blir det så segt.


ingen får röra foppa.

2008-03-01 ♥ 09:38:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ingen får röra Peter Forsberg.

Det ska tydligen sheriffen se till. Han heter iaf Scott Parker och spelar i Colorado tillsammans med foppa. Han säger att han ska se till så att ingen skadar honom igen. Foppa ska göra comeback och då rycker sheriffen in som livvakt. Visst Foppa är en legend och alla vill väl skada honom så de får honom ur vägen, men det är ju vuxna människor och de borde ju veta bättre. Men det är lite löjligt att Sheriffen ska skydda honom. Hockey är överskattat och helt meningslöst. Jag kan inte förstå hur de självmant kan spela utan galler på hjälmarna.. De tappar ju bara tänder och bryter näsor.


Här har vi Sheriffen.

image73


tidigt.

2008-03-01 ♥ 08:48:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon!
Man kan ju undra vad jag gör uppe såhär tidigt.. Men jag vaknade först av att jag var så himlans kissnödig, hade druckit en hel del igår när jag kom hem. Sen så försökte jag somna om, när jag började känna att nu var det nära (till att somna asså) så ringde telefonen.. yey. Så då kom jag på att om jag gick upp nu och åt frukost och allt så hinner jag springa.. tyvärr så regnar det, men det skiter jag i. Jag får väl bli blöt då, blir ju ändå svettig.

Vi hade det roligt igår, jag gillar mina flickor jag :). Fast jag köpte alldeles för mycket godis.. 45 kr kostade det. Ungefär ett halvt kilo ;O Herre gud säger jag bara, fick ont i magen och den svällde upp, hahha. Kunde inte ens äta upp allt så mycket var det. Vi gjorde väl inte något speciellt, tjattrade på och skrattade, kollade på en film oså :).

Neeh, nu ska jag ta och packa lite kläder och sånt.


RSS 2.0