alone

2010-07-29 ♥ 20:14:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu är jag helt ensam hemma, mamma och pappa är hos mormor och morfar och hjälper dem att snickra på deras stuga eller nåt sånt och de ska sova där. Gustav är hos någon kompis.

Skönt.


Påfyllning

2010-07-29 ♥ 17:59:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)




Fyndade en söt sommarklänning på Gina för 49 kr, fanns ingen tvekan! Haha. Värmespolarna längtar jag till att använda, emelie har lika dana och hennes lockar blir väldigt bra.




biteline & birsta

2010-07-29 ♥ 11:08:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)



I natt har jag sovit som en prinsessa. Ända till halv elva lyckades jag sova, det är en bedrift.. Men inte mig emot, hehe.

Igår var jag och Emelie och åt på Bite Line mycket gott med pizza för det finns ju tyvärr inte så många ställen för mig att köpa pizza på. Sen slog jag till med en glassbuffé  som egentligen var onödigt eftersom jag redan var mätt efter pizzan men jag fick i mig tre fyllda skålar i alla fall. Hehe fettovarning på mig snart. Måste skärpa till mig med träningen men jag är så slut i kroppen efter jobbet så jag har ingen motivation.

Lite senare ska vi på Birsta, jag ska väl mest kolla eftersom jag köpte rätt mycket i Stockholm men hittar jag något snyggt slår jag till såklart.



lyxbåt

2010-07-27 ♥ 16:11:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)



Den här lyxbåten stod i hamnen i Stockholm då vi var där. Yacht (svavning?), segelbåt och helikopter plus den "riktiga" båten. Då har man cash.

Hemma från jobbet nu. Är ledig på torsdag och jobbar hela helgen, det blir inte mycket till liv när man jobbar heltid. Haha


Regnigt

2010-07-25 ♥ 14:31:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sånna här regniga dagar tycker jag om, bara det inte blir för många av dem. Ligga och mysa i sängen eller soffan framför ett par filmer. Det behövs det också. Har nyss slagit på min tredje film för dagen, hehe. Efter den ska jag trotsa regnet för en löptur och imorgon jobbar jag.



Shoes

2010-07-24 ♥ 19:26:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Nu har jag beställt ett par skor som ska komma till mig någon gång nästa vecka. Dösnygga tycker jag. Slås alltid över hur lätt det är att shoppa över internet, några klick och vips så är plagget, skorna, kameran eller vad det nu kan vara beställda och påväg. Man behöver inte ens ge sig ut och leta...

Väldigt bekvämt. Ni får se bild när de har anlänt :)


Sthlm

2010-07-24 ♥ 13:15:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)









Cool mimare.


tanter

2010-07-24 ♥ 11:03:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Mitt jobb bjuder till skrattstunder, här är en.

Ingrid: Vilken fin kaffesump du fick..
"tystnad då alla tittar på Karins kaffesump"
Karin: Ja verkligen.
Jag: Ni vet väl att man kan spå i kaffesumpar? Inte för att jag kan men ändå. Se in i framtiden eller nåt sånt.
Ingrid och Karin i kör: HAHAHAHA.
Ingrid: Vad har vi för framtid?!?!?!?!?!

Alla runt bordet skrattar.

End of story.


Grönalund

2010-07-23 ♥ 22:27:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)


Här glömde jag mina brillor på. Inte så smart satt och höll i dem under resten av åkturen. Haha




Vi sitter längst bak, där får man bäst fart!


Nöjd chey... Livrädd dock. Men gillar känslan! 55 m upp i luften i 120 km/h. KATAPULTEN!












på tåget

2010-07-19 ♥ 18:55:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu sitter jag på tåget hem och självklart hamnar jag vid nån pelare som täcker halva fönstret och så åker jag baklänges. Men bakåt gör mig inget, brukar ändå inte bli åksjuk. 1:a klass är lyxigt, hihi. Inte trångt här inte och bäst av allt är att internet ingår under hela resan. Hoppas inte det blir några försenigar bara.

Har haft det väldigt bra här men tyvärr har det varit mycket rea som vanligt på sommaren och då brukar jag inte hitta så mycket, men har köpt mycket som inte var på rea iaf.

Det blev grönan idag och jag och g åkte som bara den. Kameran fick stanna kvar med resten av familjen men de kommer hem på fredag och då lägger jag in lite bilder. :)


Titanic

2010-07-16 ♥ 11:15:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Det är inte många filmer som håller samma mått med Titanic. Har legat här i sängen och gråtit ett tag nu, särskilt delen när Jack har dött. Vet inte hur många gånger jag sätt filmen men jag gråter lika mycket varje gång och en finare film får man leta efter.

True love never dies.

Det gäller bara att hitta sin Jack och hålla fast vid honom.

Nu till något gladare, dags för en löprunda på 8 km står det på schemat.


Packar

2010-07-15 ♥ 17:17:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Håller på att fixa in lite ny musik till iTunes ---> iPod. Bär ju av tll huvudstaden imorgon och då behövs ny musik. Har nyss packa lite också, behöver ju inte ta med sig så mycket för lär ju shoppa en del grejer, hoppas jag i alla fall så det inte bara är massa skitreaplagg kvar. Men några höstnyheter måste ju ha kommit ;)

Låg och stekte i Oxviken idag och jag brände mig! Hela vänstra baksidan, inte den högra alltså. HEhe. Måste jag säga att det ser ganska roligt ut??



Jerry

2010-07-14 ♥ 19:54:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Haha. Jerry Springer är ju sjukt. Blir lika förvånad varje gång jag kollar på det.. Nu är det en mamma som har sex med hennes dotters pojkvän och hon tycker att hon gjort så mycket för dottern, bla. givit henne ett hem, lagat mat åt henne. HAHA VEM ANNARS SKA GÖRA DET SMARTAS? Sinnes.

Visst får man lust att hämta ett brännbollsträ och slå iväg det här bollhuvudet? ;)



akinator

2010-07-14 ♥ 13:42:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Haha coolt! ni måste testa, för mig funkade det på första gången och även andra då jag tog Anton Lander. Haha. Anden ställer massa frågor och ska gissa rätt på vilken man själv tänker på. Tryck här



så det kan gå

2010-07-14 ♥ 07:27:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Igår somnade jag tio, kan inte ens minnas när jag somnade så tidigt sist. Skönt det, fast nu är jag ju pigg då i stället.

Jag gjorde värsta tabben igår när jag var ute och sprang, har hittat ett träningsschema som jag börjat följa och igår skulle jag springa 2 stycker 5 minutersintervaller - väldigt jobbigt. Sen när jag kom hem och skulle fylla i hur långt jag sprang och allt sånt så ser jag att det var 5 stycker 2 minutersintervaller. Haha, då blev jag bra trött. Sprang nästan allt jag hade i fem minuter i rad.



skissar

2010-07-13 ♥ 12:39:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tar det lite chill här på balkongen, jag underhåller mig själv med några slarvskisser som är långt i från klara.. ska väl fortsätta med dem nu. Hare skönt i värmen. Tyvärr är det inget vidare solarväder.



Jag kom in.

2010-07-12 ♥ 13:10:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Jag kom in på min utbildning! Härligt, nu vet jag vad som händer till hösten. Ser faktiskt framimot det, till skillnad från de flesta andra blev jag aldrig skoltrött den här terminen. Hehe. Det ska bli roligt att börja på något helt nytt och med siktet inriktat på det jag vill göra i framtiden, dock är det en bit dit 5,5 år för att vara exakt. Haha, men ändå :)

Det blir miun i Sundsvall, tog bort Falun eftersom det blev som det blev. Är inte så sugen att flytta själv till en ny stad och plugga distans. Det hade varit annat om det inte hade varit distans, då hade jag flyttat ändå! :) Nu sparar jag pengar också, great. Är nöjd och glad nu. Haha.

 

Det blir nog tre tuffa pluggår nu. Kurserna som jag kommer att läsa är raka motsatsen till vad jag läst på gymnasiet!

År 1
Omvårdnad GR (A), Omvårdnadens utveckling och kunskapsområde, 15 hp
Medicinsk vetenskap GR (A), Anatomi och fysiologi, 7,5 hp
Medicinsk vetenskap GR (A), Mikrobiologi och farmakologi, 7,5 hp
Omvårdnad GR (A), Omvårdnadens teori och metod, 15 hp
Omvårdnad GR (A), Äldres hälsa och ohälsa med verksamhetsförlagd utbildning, 15 hp

År 2
Medicinsk vetenskap GR (B), Medicin, kirurgi och geriatrik, 15 hp
Omvårdnad GR (B), Vårdpedagogik, 7,5 hp
Omvårdnad GR (B), Palliativ vård 7,5 hp
Omvårdnad GR (B), Verksamhetsförlagd utbildning - Medicin/kirurgi, 15 hp
Omvårdnad GR (B), Ledarskap och organisation, 7,5 hp
Medicinsk vetenskap GR (B) Psykiatri, pediatrik och obstetrik, 7,5 hp

År 3
Omvårdnad GR (B), Verksamhetsförlagd utbildning - Öppna vårdformer och psykiatrisk vård, 15 hp
Omvårdnad GR (C), Vetenskaplig teori och metod och vetenskapligt arbete, 30 hp
Omvårdnad GR (B), Verksamhetsförlagd utbildning - Allmän hälso- och sjukvård, 15 hp


Helgen

2010-07-11 ♥ 19:30:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har bara tagit det lugnt den här helgen, slappat, solat, målat, the sims, sovit, tränat och kalas med släkten igår. Imorgon ska det tydligen bli jättefint väder och jag skulle vilja åka till någon strand så man kan bada! Synd att all jobbar. Funderar på att åka till mormor och morfar och bada i deras sjö.. Men har inte bestämt mig än, det är ganska skönt att ligga här på altaten också. Ajja, får se imorgon :)

På fredag åker jag + familj till Stockholm och jag stannar där tills måndag. Då jag tar tåget hem för jag ska börja jobba på tisdag.



inte kul

2010-07-08 ♥ 14:47:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ligger halvdäckad i soffan. Kommer på att jag förmodligen blandade hejvilt med färger i en tvättmaskin på jobbet. KUL........

Ska dit om en timme igen, de behövdes folk och var kris, jag vill ha pengar så jag sliter väl på då. Uffa. Slutar 21.00 och då blir det sängen, längtar som bara den redan.


de va nära

2010-07-07 ♥ 17:10:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Var med om något jättehemskt imorse. Usch. Jag gav en tant en alvedon men hon satte den i halsen och fick inte upp den, jag fick heller inte upp den så jag fick springa iväg och hämta någon annan som lyckades som tur var. Fy va läskigt de va, hon kunde inte andas. Har varit helt skakis hela dager efter min mardrömsupplevelse.

Ska jobba imorgon och på fredag också 7-14, tur det, jag gillar dagpassen mycket bättre.


Mah brothah... He's speshul.

2010-07-06 ♥ 21:01:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)



jobb

2010-07-05 ♥ 14:40:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Imorse ringde rekryteringen till mig och frågade om jag kunde jobba (8-14). Så det var bara att slänga på sig lite kläder och äta frukost supersnabbt. Det är bra att dom ringer ofta för jag vill känna mig säker när jag ska börja på schemat och dessutom tjänar man ju några slantar :)



Home sweet home

2010-07-04 ♥ 04:31:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hemkommen från kvällens bravader. Vet inte varför jag är vaken ens, klockan är halv fem?!?!?!?! Kom hem för ungefär en timme sedan. Det var lyckat ikväll, jag och Emelie har alltid roligt när vi går ut. Träffade på Kim (gammal klasskompis) som var bra att ha då en gamgubbe kom och började prata med mig, USCH! Kim fick vara pojkvännen, hehe. Killkompisar är särskilt bra att ha ibland.

Nu ska jag nog försöka sova i min ünderbara säng. Blir nog bäst så va!


UTGÅNG

2010-07-03 ♥ 19:39:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (5)



Emelie et moi i Turki men senare blir det utgång, memento place tror jag vi hamnar på :)


Helpgirl

2010-07-01 ♥ 16:48:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har krattat precis hela dagen och har fått blåsor på insidan av händerna. Inte det allra skönaste må jag säga. Men nu är jag klar med jobbet på TLN med Jimbo och om ca tre veckor ska jag jobba på Strandbo i fyra veckor vilket jag ser framimot. Jag trivs bra där den lilla tiden jag varit där hehe, men jag tycker om att hjälpa människor så det passar mig utmärkt, för det finns inte så många andra platser där man verkligen hjälper folk, förutom på sjukhus då och där ska jag ju spendera resten av min framtid ;D

Ikväll ska jag och Emelie på Eclipse och jag hoppas den är bättre än New Moon..



RSS 2.0