29 april

2009-04-29 ♥ 15:58:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Löpningen gick bra, min körlektion gick också bra (y).

Idag ska jag ta vara på lite kvalitéts tid med min vän, och i sommar eller så (inte helt bestämt än) ska vi åka till Gran Canaria! Emelie vann en resa dit då hon var där förra veckan på ett femstjärnigt hotell i en vecka, gud vad vi ska steka. ;)

Kom även på att imorgon är det BARA 14 dagar kvar tills jag fyller 18 :D


Onsdag

2009-04-29 ♥ 08:46:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag var nog lite småknäpp förra vecka då jag bestämde att jag skulle löpa 5 km på gympan + övningar i gymmet. Jag kommer vara så gott som död efteråt, springa på morgonen är inte riktigt min grej, dubbelt så jobbigt,

Men det ska nog gå bra ändå.. (y) Det gäller att vara positiv...

Jag har en körlketion idag, ska köra i staden, wish me luck bitches ;) och när denna skoldag är slut är man ledig!. GREEAT!


GONE

2009-04-28 ♥ 14:04:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Något less jag blev nu då?! HALVA MIN PSYKOLOGIANALYS ÄR BORTA. Fuck.

Jag kan ju inte ha sparat slutet? Råkat klicka nej av bara farten då jag stängde ner Word. Ja, nu har ju jag det jag gör iaf.


risketta

2009-04-27 ♥ 17:24:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Visste ni att varje dag kör 12.000 människor rattfulla? Det är en sjukt hög siffra, jag förstår inte hur folk kan sätta sig bakom ratten när de vet riskerna.. Skulle jag aldrig göra.

Ja, jag och Emelie var på riskettan idag, tre timmars babbel om saker man redan visste, lärde mig inte mycket som jag inte redan visste, förutom statistikerna som de visade. Vi fick även se två filmer, på film nr 2 berättade förarna hur det kändes nu efteråt då de, rattfyllt kört ihjäl sina kompisar. Då började tårarnan nästan rinna, sorgligt.




Safe

2009-04-26 ♥ 00:39:09 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Min granne som går på min skola vars hus ligger 50 meter från vårt? Har fest för fulla muggar, musiken på högsta nivån och det bara dundrar. Att något sånt här händer här är en på miljonen. Eller det bor inte miljoner här, men ska vi säga.. En på ca tusen? Hehe. Det finns hopp för Fagervik med! :D

Kvällen blev rolig, lina, camilla och eve kom förbi så det blev en hel del tjatter och Wii spelande. Roligt roligt.

Jag var livrädd när jag cyklade hem, föreställde mig fulla gubbar som ville våldta mig, bilar som mejade ner mig och ståltrådslinor fästa över vägen så mitt huvud skulle kapas, vilka idéer man får i mörker va. Nu är jag  i alla fall hemma och har tänt alla lampor i huset & låst dörren så nu är jag safe motherfuckers!



soleksem!

2009-04-25 ♥ 16:35:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Båda mina armar och bröst är täckta av soleksem, det klias så jag håller på att bli tokig! Upptäckte även att några enstaka fräknar har dykt upp på näsan, väldigt svaga men de finns där. Fräknar är sommar!

Igår tillbringade jag nästan hela dagen/kvällen med Johan, han har ju alltid träning annars, tror att det bara är en dag i veckan han är ledig.. Så det var länge länge sedan som det kändes som vi hade varit med varandra på rikigt. Så det var en skön känsla, självklart rusade han iväg imorse till träning och match kl halv tio, men man kan ju inte få allt här i världen.

Jag har råkat ändra någonting när jag höll på att fippla med den stora profilbilden och måste ha raderat något viktigt eftersom att det står --> $ istället för LiNNEA o dedär när man klickar in här på min blogg och längst upp ovanför adresserna brukar det ju stå vad sidan heter som man är inne på.... Humm och återställer jag kodmallen så måste jag göra om ALLT. Synd att jag inte vet vad jag gjort.

Hur som helst så ska jag spendera kvällen med Emelie! :D



24 april

2009-04-24 ♥ 16:46:33 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har tillbringat eftermiddagen med älskling, låter bilderna tala för sig själv :)



cykeltur

2009-04-23 ♥ 20:48:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag lever för fruktsallad, smoothies och vinddruvor. Jag älskar det, det finns ingenting godare. Just nu äter jag ett äpple för jag var för lat för att göra en liten sallad. Hehe.

Kom nyss hem från en lång cykeltur med Emelie, min kedja hoppade kanske 7-8 gånger? Så mina fingrar är svarta av olja.. I don't like it. Fick inte riktigt bort allt.. Tänkte springa en sväng nu, men är så frusen och kall så en dusch känns mer lockande.

Imorgon är det fredag!


Såhär kan det gå

2009-04-23 ♥ 15:27:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

när en blek flicka sitter ute och steker i solen i en och en halv timme.



Totally Broke

2009-04-21 ♥ 19:41:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag är pank, broke, lipino, auki.

Jag har aldrig varit såhär pank, aldrig. Det känns inget vidare, jag har lite ångest.

Jag var en sväng på Birsta själv förut. Denna gång hade jag planerat min köp, en present till papi, mascara, en till sak och en kjol till mig själv, that's it. Så det som gjorde mig så här utfattig var att jag glömt mitt presentkort hemma.. Och jag var verkligen tvungen att köpa en mascara, för min är stenhård & torr.

Så där sprack jag min plan.

Men nya pengar kommer snart så det är chill, fast jag gillar icke att ha såhär dåligt med money.


lejonkungen

2009-04-21 ♥ 15:31:42 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det slog mig nyss att jag inte kommer ihåg vad som händer i lejonkungen.. ;o
Det enda jag minns är när simbas pappa faller ner från ett berg i slutet.
Den som var min favoritfilm en gång i tiden..

Hehe.



Tears

2009-04-21 ♥ 14:31:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har någon gråtit tills tårarna tog slut?

Har länge tänkt på det, speciellt när man ligger där och bölar och undrar varför man inte kan sluta. Men mina tårar har aldrig tagit slut, därimot har mitt tålamod tagit slut. Vem orkar ligga och deppa så länge?

Om man gråter konstant i 3-4 timmar, hinner tårkanalerna fyllas om och om igen? Vart kommer all vätska ifrån?

I need answer, TELL ME SOMEONE.



20 april

2009-04-20 ♥ 15:32:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter och dricker bland det godaste man kan dricka, en björnbärs smoothie som är grymt god. De gäller att vara nyttig nu inför beachen.

Igår hade jag väldigt svårt att somna, så jag låg vaken halva natten så naturligtvis så var det döden att kliva upp idag, självklart så var inte Sten på skolan, så de två första timmarna satt vi i biblioteket och gjorde inte någonting. Inte allt för roligt precis. Så ikväll lär jag somna på en gång efter desperate housewives! (y)


ett steg efter

2009-04-18 ♥ 22:45:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter här och försöker komma ikapp verkligheten, hur man nu gör det. Ännu mindre har jag någon aning om hur jag har kunnat komma ett steg efter?

Snart börjar skolan igen och jag vill verkligen, verkligen inte gå dit. jag-vill-inte. Imorgon är det sista dagen på lovet och jag ska njuta så mycket som det bara går. Sedan är det trots allt inte så långt kvar till sommarlovet, bara 8 veckor.

bara 8 veckor.


Amazing

2009-04-18 ♥ 17:42:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Kolla in det här :O




en saga

2009-04-18 ♥ 00:15:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det var en gång en flicka vid namn Linnéa som skulle umgås med sin barndomsvän Gabbi. De två flickorna möttes vi aiab som är en fabrik i den lilla byn Fagervik. De skulle vandra till en "stad" vid namn Sörberge. De två flickorna skulle minnsan inte gå dit för att motionera, de skulle köpa karameller på den berömda macken Shell. På macken var karamellerna billigare än det brukade vara så då blev de två flickorna glada för de tjänade en slant. Efter de köpt sina karameller gick flickorna tillbaks till Fagervik och enda hem till Linnéa. Väl hemma slog de på tvn och tittade på Talang, dömde ut de dåliga, hyllade favoriterna och åt sina karameller.

När talangjakten tog slut beslutade flickorna sig för att titta på filmen Eragon som de båda sätt men inte mindes ett dyft av. Under filmens gång försökte flickorna minnas vad som skulle hända men lyckades inte speciellt bra och slutet var inte alls som de mindes eller som de ville.. Gabbi bestämde sig för bege sig hemåt strax därefter.

Snipp snapp slut så var sagan slut.


jag vet att jag inte är mig lik och att jag ser ut som en mongolid, men Gabbi är söt :)



tierd

2009-04-17 ♥ 17:01:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Gud så trött jag är, det är jobbigt att vara på badhuset, speciellt alla jobbiga småungar som skriker och skvätter vatten. Mest jobbigt med allt skrik. Annars så simmade jag ca 40 längder, vi satt i bubbelpoolen ett bra tag och åt en äcklig chokladgodis som hade varit god om det inte varit alldeles för varm.

Nu ska jag ta och vila lite, är så tröttttttttttt.


SOMMARJOBB

2009-04-17 ♥ 11:38:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Vilken perfekt morgon vaknade med min älskling och har fått sommarjobb! :D Finnerödja ringde mig förut och även till johan, så i sommar får ni komma och köpa jordgubbar av mig i Timrå! Sedan läste jag i tidningen att vi får 4000 kr från bergmanska, HAPPYHOUR!

Om ett tag ska jag och Johan åka till badhuset och simma ett par längder. Hihi.

och ikväll ska jag vara med Gabbs, looking forward too it :)


nytt.

2009-04-16 ♥ 17:28:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag ändrat lite här, har ännu inte bestämt mig om jag gillar det.. Rätt så likt en annan jag haft.


Felon

2009-04-16 ♥ 16:42:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har det gått en vecka sedan vi fick lov. Tiden springer iväg utan att man får en minsta chans att stanna den. En vecka till skulle man inte gärna tacka nej till va? :)

Var med Jimmy ett tag förut, trevligt as usual. :) Vi kollade på Felon, skitbra! Den handlar om en kille som bilr dömd för mord fast det egentligen var självförsvar och hamnar på det värsta fängelset på den värsta avdelningen. Han måste slåss för att överleva och vakterna är sjuka i huvudet, usch vad jag hatar den där kaptenen. Tur att slutet var bra, rätt åt vaktcpt.




Körkort... NU!

2009-04-15 ♥ 17:54:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Om jag hade varit smart hade jag börjat med teorin och körlektionerna mycket tidigare! Jag ringde checkers idag då jag vet att min körlärare ska vara inne, men icke. Inget svar. Tänkte fråga honom att eftersom att jag har bokat in 8 lektioner nu, så kan jag kanske boka halkbanan? jag kan inte vänta med att fråga det till dess att jag har min nästa körlketion (29 april), Emelie fick ju sin halkbana den 26 maj och hon bokade den för en vecka sedan, så när jag får min det vettegudarna.

Jag är depp.

Körde halva vägen hem igår förresten, det gick finnemang förutom en liten sak. Det är ju inte så svårt med landsväg vettni, men man måste vara skärpt ;). Hahah.

Nu ska jag kämpa vidare med fas B som jag aldrig klarar!


Hemma

2009-04-15 ♥ 14:45:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå i stugan.
I'm back home. Haft en härligt liten vistelse där borta, strålade sol så gott som varje dag, så naturligtvis brände jag mig, nu snackar vi bränd alltså, hela ansktet svälde upp. Jag var som en gris, både tjock och rosa/röd. Jag skämtar inte med att det såg ut som jag gått upp 5-10 kg i ansiktet. Det luktade bränt efter mig där jag gick, eller nja. Där överdrev jag nog lite.

Åkte längdskidor gjorde jag med, 3 mil sammanlagt på 4 dagar, är stolt över mig själv ;). Dessvärre har jag en hel del blåmärken efter ett x antal vurpor.. Heheh.

Hittar jag inte min usbgrej till mobilen så kan inte lägga in några bilder. Det var grymt lite snö där, faktiskt mindre än vad det är här hemma, men backarna var bra. Här är några bilder på bror och mig från jullovet :)
(klicka)


PÅSKLOV

2009-04-09 ♥ 15:18:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

I mitt påskägg som jag fick av farmor och farfar var det typ bara okända chokladgodisar så jag satt och exptremiterade och skar itu dem för att se innehållet. Kunde äta nästan alla =)

Efter dansuppvisningen som inte var speciellt bra så gick tjejerna & jag och åt på kina. Suraste servitrisen ever, hade lust och fråga henne vilket problem hon hade. Otrevligare människa får man leta efter.

Nej nu ska jag ta och packa färdigt, ska till stugan. Kommer hem på tisdag!


skitväder

2009-04-09 ♥ 07:49:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Man blir ju deprimerad av det här skitvädret. När ska det bli vår?

Igår var mormor och morfar här och åt "påskmiddag" eftersom vi inte är hemma i påsk. Jag & G fick 1,5 kg godis var :O Jisus vad tjock jag kommer bli.

Idag slutar vi när esteterna har dansat klart, vilket lär blir runt halv tolv typ. Niceee.


I will always return

2009-04-06 ♥ 19:48:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Sitter och lyssnar på gamla fina låtar, kärlekslåtar. Finns det någon finare än denna? Tveksamt.
Bryan Adams - I will always return. (ni som har spotify, lyssna där istället! Detta klipp var det bästa jag kunde hitta)




going crazy

2009-04-06 ♥ 14:29:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag dog ju nu. Ringde körskolan och tänkte boka en dubbellektion om sisådär en vecka ungefär. Vet ni när jag fick en tid?!! 29 april. Goodbye körkort innan sommarn. Men det fanns enkla men väldigt få, så jag skulle ringa dit igen om 25 minuter för att prata med läraren.. För jag vet inte om det är någon mening att boka in en enkel innan?

Less.

Nu ska jag tröstäta fruktsallad.


En shopaholics bekännelser

2009-04-05 ♥ 16:29:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Igår hade jag på mig mina klackar, aj så ont jag hade när jag kom hem. Hehe.
Vill man vara fin får man lida pin, det stämde då verkligen in.

Vi, jag, Ewe, Emelie, Lina och Camilla var och såg en Shopaholics bekännelser, som var bra och underhållande ;). Men det kändes som man sätt den innan, förutsägbar, men rolig! Halva sörberge var på bio tror jag, träffade på Gabbi där också. Trevlans.



Jag och Emelie lyckades med det tillsynes omöjliga, en stor popcorn, en stor chip och en stor dricka (en var) lyckades vi klämma ner i våra små magar. Unbelivible. Bantarna nr1.

Nej nu ska jag springa en sväng runt Fagervik!


En ny lördag

2009-04-04 ♥ 16:02:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Imorse skrämde Johan skiten ur mig. Jag låg och sov som vanligt och plötsligt sätter han sig upp med världens fart och skriker HUR MYCKET ÄR KLOCKAN????!!!! (kl var då 7.45)

Han drömde att han försov sig och missade sin domarutbildning som började kl 9.

När han for låg jag kvar och läste världens segaste bok.. Kejsaren av Portugallien, huvudpersonen; Jan Andersson i Skrolycka. Den vanligaste meningen (eller orden) i boken är; Jan i Skrolycka.


Förvirring

2009-04-03 ♥ 18:46:36 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag och Johan var nog lite förvirrade idag, vi bestämde oss för att åka till Birsta, så när vi var halvvägs så slog det mig; Vad ska vi göra där? Ingen av oss skulle köpa nånting, så vi strosade runt på Ikea och jag drömde mig bort till min första lägenhet.

Det var riktigt roligt idag! En av de bästa "föreläsningsdagar" vi haft tycker jag. Roligt, intressant och inspirerande, en kort sammanfattning av dagen :)


drivinglesson

2009-04-02 ♥ 09:42:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu om ungefär en halvtimme kommer mormor och morfar och skjutsar mig till körskolan. Ska köra min andra lektion, den här gången ska jag kolla väldigt mycket runt omkring och inte hålla mig på en och samma punkt. Så jag hoppas att min huvudvärk går över annars kan det bli kämpigt med koncentrationen, just nu håller hjärnan på att sprängas och jag skämtar inte heller.

Idag slutar jag fyra, mindre kul om man säger så.


Sol

2009-04-01 ♥ 16:14:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Vad skönt det är med sol! Det värmer på benen och ansiktet, så bra så.

Var på min arbetsintervju idag och den gick bra. Så hoppas verkligen att de hör av sig för om jag inte hade hört något inom två veckor så är det kört. Jag håller tummarna.

Sedan gick jag och mötte min homie och Robin på Texas :)


RSS 2.0