dvd

2009-07-31 ♥ 17:01:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Lite tidigare idag stod jag och funderade ut hur jag kunde träna utan att skavsåren skulle bli värre, spinning gick bort för man blir så hemskt svettig. Så jag ställde mig framför tvn och körde lite aerobix och core med en tränignsdvd som jag brände av Emelie för ett par år sedan ^^,



stinky

2009-07-31 ♥ 13:31:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag är ett litet pms monster som dessutom stinker vitlök. Pappa och hans tzatsiki det kommer bli min död, haha. Nu sitter jag här i mitt crib och väntar på att mamma ska komma tillbaks, tänkte åka på Birsta en sväng har ändå inget annat för mig.

Jag har tänkt mycket på rätt och fel, hur man ska beté sig och hur man ska kunna göra allt lika bra som det alltid varit. Ibland vet jag varken ut eller in hur jag ska kunna göra alla nöjda. Det blir alltid någon lidande, det är så struligt. Ibland vill jag bara be alla dra åt helvete och aldrig komma tillbaks. Fast det vill jag ju såklart inte egentligen så därför håller jag min lilla trut tyst.


tennis

2009-07-29 ♥ 16:30:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Woho äntligen sol och värme, kan inte blir så mycket bättre. Har bättrat på brännan och spelat tennis med pappi, det gick bra trots att jag inte spelat på länge. Så nu har mina händer och fötter invaderats av vattenblåsor.. Har ännu ett skavsår på hälen som är större än en femma som jag fick förra veckan.. Den är för äcklig för att visas här. Haha


här skulle man spela..

Men man ska inte klaga tänk på alla barn som inte kan få skavsår för de har inga skor! Tror nog dom skulle vilja ha ett par skor och riskera blåsorna va? Tänk va lätt det måste vara att kliva på glas och andra snuskiga grejer för de länderna är ju inte precis miljömedvetna utan slänger allt efter vägarna.

Nog snackat om fattiga barn. Tänk vilken upplevelse att få jobba i dessa länder och kunna hjälpa dem i nöd. Jag skulle tycka det vore roligt! Då kan ingen klaga på att det man gör inte är en nytta för samhället!



28 juli

2009-07-28 ♥ 12:57:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Mitt förra inlägg som jag skrev i natt gick visst upp i rök..

Ja vad ska man göra idag då? Hör av er om nån har tid och lust att hitta på något?. Usch vad tråkigt jag har. Ska nog slå igång en film för att döda lite tid.

Måste klaga lite, mitt sommarjobb är slut för denna sommar men mina arbetsgivare har inte hört av sig och bekräftat att det är slut? Jag fick i söndags kväll skicka ett sms om jag skulle jobba på måndag eller inte.. Eftersom ingen sagt något till mig? Jag visste ju att det var slut efter som johan pratat med dem och sagt det till mig. Men de har inte hört av sig till mig..

Dålig stil, fast finns det något bra att jobba åt finnerödja?
  1. Man har en skitlön
  2. Dåliga arbetsförhållanden - utan rast och lunch. Ne ni får gå bort en bit från bordet eller sitta bakom och äta. Tack för den du!
  3. Trots långa arbetspass (minst 9 h) på lördagar har man samma skitlön då de flesta brukar ha dubbellön för man jobbar helg
  4. Meningen var att vi inte fick sitta alls utan vi skulle stå rätt upp och ner i minst 6 h, men vi snodde dit en stol
  5. Man blev less på jordgubbar


Fired up!

2009-07-25 ♥ 13:25:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Haha, en av de roligaste filmer jag sätt på länge. Har suttit här och skrattat som aldrig förr! (y)



Nu är det över!

2009-07-24 ♥ 13:10:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Äntligen ledig, efter åtta veckor :)





två och en halv vecka kvar

2009-07-22 ♥ 12:33:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Solen försvann då i en väldig fart, hann man ens sola i tjugo minuter? Tveksamt.

Vid tre tiden ska man ta sitt pick och pack och dra till jobbet, har jobbat i åtta veckor med denna. Tacka gudarna att man är ledig två ggr i veckan!

Nu är det inte lång tid tills vi ska till Rhodos, om två och en halv vecka för att vara exakt! Känns unbelivible. Ska bli så otroligt skönt att komma bort härifrån och bara njuta och steka. Mamma hade läst att Rhodos var den ö i Grekland som hade mest sol, det låter ju lovande. Ärligt talat så har det aldrig varit dåligt väder då vi varit utomlands förutom för två år sedan då vi var i Sicilien och då var mulet en halv dag. Ne gud så härligt det ska bli!



Lång kväll

2009-07-19 ♥ 15:55:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon kan man nog säga.
Det är först nu jag pallrat mig upp ur dvalan, hehe. Blev en lång kväll igår. Först jobb-hem-stressa-duscha-fix-äta-åka. Innan bion for vi till Robin och var lite social med dem, de hade lite förfest och sedan åkte vi till bion och hade det mysigt! Harry is the shit. Haha, nemen filmen var bra men som vanligt går de inte att jämföras med böckarna. Daniel Radcliff (stavning) är så ful och liten, en liten tönt. Skrattade ett x antal grr åt han under filmens gång. Hahah

En tjej Johan kände hade fest så vi begav oss dit en sväng, va ett himla drag där. Var det någon annan som var nykter än vi tre när vi klampade in? Troligtvis icke.

Trion åkte hem till johan och kollade på batman för Andersson hade inte sätt dem och hade lite annat för oss så vi missade hela filmen. Haha, vi måste däckat runt tre halv fyra.


Jobb....

2009-07-18 ♥ 07:48:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag vill inte åka och jobba! Tio timmar bakom jordgubbar är ingen höjdare..

Kill me.


fredag

2009-07-17 ♥ 17:17:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jesus vad trött jag är, har nytt kommit in från en varm och svettig löprunda. Duschen efteråt är det bästa, stackars de barn i afrika och andra fattiga länder som inte får duscha och alla vuxna också för den delen.

Mamma och bror sitter på akuten och väntar på att Gustav ska få en tid, de har suttit där i två timmar, vilken katastrof. G har en väldigt stor knöl på sidan av halsen/nacken och den har blivit större (ca 2-3 cm lång och 1-2 cm bred............), de var på vårdcentralen först men blev skickade till akuten för att kolla så allt står rätt till. Jag hoppas att det står rätt till, nej, vi ska inte ens tänka tanken. DET STÅR RÄTT TILL.

Dags för min vardagliga dos av the sims..

update 19.45 - Det var ett virus :)


ny hårfärg

2009-07-15 ♥ 23:05:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Då var man gyllenbrun, i håret, dock lite mer blond på ena sidan men det gör inget :)

Kvällen blev, jaa underhållande och pinsam. Hehe. När vi väl börjat kleta in blonderingen så upptäckte jag till min fasa att färgen skulle minsann inte räcka så Emelie snabbade sig att kleta in det sista och så begav vi oss mot en affär, jag med min hätta och halva håret insmetat i blonderingsmedel. Vi blev tvugna att åka in till Birsta för de hade hunnit stänga här i Sörberge och Timrå. Pinit.

Två killar körde om oss på motorvägen och den ena killen glodde som bara den och när de var förbi så saktade de in farten så att jag skulle köra om så de kunde glo på mig ännu mer. Tror att det var så ;P Haha. Emelie knäppte lite kort på mig så ni lär väl få se dem nån gång framöver och det blir nog även en bild på håret imorron tror jag.

Hade fint lovers.


jordgubbar

2009-07-15 ♥ 15:46:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Amentjenare.
Ännu en dag har passerat, halvvägs iaf. Idag har det inte hänt mycket på mitt jobb, sålde på finfint ändå trots att det var lite dyrt. Vissa tanter vill man döda, usch vilken tid de ska ta på sig, klämma lite här och klämma lite där för att sedan göra lika dant med nåra fler litrar.. Brukar ibland säga när de går över gränsen att vi är noga med hygienen så jag skulle uppskatta om du valde en utan att klämma på alla.. HAHA, de blir lika snopna varje gång.

Idag såg det ut som jag faktiskt hade dödat en tant och torkat bort blodet lite snabbt.


Så var inte fallet.


Ikväll ska Emelie hjälpa mig att slnga mitt hår, har lessnat på brunt nu och gillar inte utväxten någe vidare ;)


jobbat

2009-07-14 ♥ 20:36:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss kommit hem från jobbet, gick otroligt segt idag men Emelie kom förbi en stund och surrade på och tiden gick fort, det gillas.

Ja, på lördag blir det harry potter på bio för min del, tanken var att jag skulle gå med Lina och Emelie imorgon men jag jobbar så jag går med älskling och andersson på lördag istället! Jag är en nörd av Harry P, vet inte hur många gånger jag läst böckerna, iaf de första.. Gjorde ett test på facebook och jag hade alla rätt, hahaha. :')



Stockholm

2009-07-14 ♥ 10:51:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Äntligen har jag tagit tummet ur röven och satt mig här för att skriva några rader.

Jag och Johan hade det superbra i Stockholm, vi åkte ner 00.20 i torsdags natt så det blev inte så mycket sömn den natten.. Men fyra timmar lyckades jag nog knåpa ihop.. Sov större delen av bussresan. När vi kom fram så städade vi lägenheten och gick och handlade, vi var först i affärn (7.15) haha. Sen chillade vi lite och begav oss ut mot gröna lund.

Lördagen och söndagen gick helt åt shopping, träffade några sundsvallsbor där också :)

På väg till gröna lund, trött.


Där vi åkte många bergochdalbanor och andra saker, bla. katapulten där jag var så rädd att jag ville dö. Jag är en riktig mes men gillar ändå att åka läskiga saker! Hur går det ihop?! Insane vågade vi dock oss inte på.......



I skrattkammaren



I kön till kvasten


Vi tog en paus från shoppingen i kungsträdgården


Här vart vi stammisar, de kände igen oss.... hahaha. God mat hade dom kan jag lova.



synd om tjejen

2009-07-08 ♥ 22:51:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Alltsa, gah nu har jag lyckats trycka in sa man inte kan anvanda de tre sista bokstaverna, kan inte hella gora frogetecken.. whoot.. HELP, pease

hur som helst, tycker synd om denna tjej, man liksom lider med hon.. fast man blir lite fundersam...


På tiden

2009-07-08 ♥ 17:12:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Tycker att det är dags för en liten update, blir dåligt med sånna när man jobbar och sliter.. Ehm, ja ni hörde rätt sliter, vilket inte riiiiktigt stämmer.....

Imorgon natt åker jag och johan till huvudstaden, ska bli riktigt mysigt! Tänkte shoppa bra mkt, hehe. Måste ha nya kläder, har bara gamla slitna trasor. Tyvärr brukar det ju vara sånna reor så ja, vi får se hur det går, heheheh. Och tyvärr måste ju andra förnödenheter tilläggas på min lilla budjetlista.. Tråkigt, mat borde vara gratis.

Ja, tanken var att jag, gabbi och emelie skulle hitta på något ikväll men gabbi har så mycket att fundera/överlägga så vi tar det imorron istället! Sounds good, jag måste ändå vara vaken eftersom bussen går så sent ;P


Gatufesten

2009-07-05 ♥ 18:42:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Vilken skön chillardag, man behöver dem också.

Jag gick på gatufesten trots allt, och tur var väl det! Kvällen väldigt rolig och bjöd på många skratt! Var först där med Johan och några kompisar till honom och lite senare kom Emelie in. Tomas Ledin var grym :) Det är roligt när man kan sjunga med i alla låtar ;).

Andersson var glad och det var Ledin med! :D


3:e juli

2009-07-03 ♥ 16:46:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej, sitter och väntar på att skivan som jag bränner ut ska bli färdig, hehe. Måste ju ha lite musik i bilen, fick lite musik av emelie igår :D, jag har liksom sämst musik. Man är så van med spotify att kunna lyssna på exakt vad man känner för men nu måste jag använda mig av mina uråldriga låtar. Såg att jag inte lyssnat på någon låt iTunes sen i november, det var då jag upptäckte spotify. ;)


KÖRKORT

2009-07-02 ♥ 12:54:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Känslan kan inte beskrivas, blev så glad att jag nästan började gråta, LYCKA.

Äntligen, så sjukligt skönt.


RSS 2.0