Svenska C

2008-11-28 ♥ 14:20:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Min mage värker av hunger. Ge mig mat.

Har svenska C nu.. Fick veta att vi ska ha en muntlig presentation om ngt ämne. Jag tänkte ta skolmaten, det är ju lätt att hitta argument mot det. Så äre. Hatar att prata inför andra människor, Uschaa!

Ehm.

Johan,<3


Fredag

2008-11-28 ♥ 09:48:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon.
Är så pigg och utvilad man kan bli. Idag slutar jag fyra, helvetes fredagen. Hur kul är det att komma hem efter fyra liksom? Visserligen börjar vi ju halv tolv. Men ändå.. fyra!

Åker direkt till stugan när jag kommer hem serrni. Ska faktiskt bli riktigt roligt, de har ju öppnat ett par backar, två tror jag. Så det blir ju bra. Då kan jag inviga mina nya skidkläder - knallrosa täckbyxor och svart jacka med lite rosa grejjer på. Pinkladie. Rosa är fint sådeså. Dessutom är märket på mina skidglasögon också rosa. Haha.

Sitter och målar naglarna i någon lilaaktig färg som var fin... I burken. Men vad kunde man förvänta sig från H&M. Det täcker inte speciellt bra. Men får väl försöka måla på ett par lager så kanske det blir fint.. Man kan ju hoppas på det.



adventsljustakar och julstjärnor

2008-11-27 ♥ 19:18:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Dåligt mecd uppdatering idag. Hoppas ni inte suttit och varit besvikna varje gång ni kikade in här med förhoppningen att det skulle stå nåt roligt eller tråkigt kanske.. Jag har varit bizy idag.

Dagen har faktiskt varit helt ok, hade en timmes geografi sedan hade vi english afternoon. Vi lyssnade på en kvinna som kom från Kalifornien och så svarade vi på en del frågor, musik quiz och så fikade vi. Lärarna försökte få oss att sjunga kareoki (stavning?!) men de lyckades inge vidare. Det var bara estetarna som tog i så det sjöng om det. Där fick jag allt till det ;) Hahah. Ne, men de va rätt mysigt, fick lite julkänsla.

Mamma har satt upp alla advetsljustakar och stjärnor och jag har helt själv faktiskt strykit mina gardiner, suttit upp dem och  spikat in en spik och trixat med julstjärnan. Haha, handygirl.

Dålig kvalitet på bilderna, men kunde inte ha någon blixt, det blev så gult och fult. heheh. När jag använde mig av kameran blev det för ljust. Man skulle ha en systemkamera..........



damp

2008-11-26 ♥ 15:35:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tror jag ska försöka knäppa lite mer bilder, min blogg är bildlös och så.. Ska försöka göra den lite mer intressant.. Det är ju tråktigt att läsa en blogg utan bilder.. Man scrollar bara ner. Undra hur långt man scrollat egentligen, är nog ett par varv runt jorden eller iaf ett.

Det var en ovanlig dag idag, men händelserik bl.a så förstod jag matten och varken Lina, Camilla eller Sara var på skolan. Jag åkte skridskor som bara den, eller nja. Stod mest där på isen och passade lite med Jennifer. haha, har ju inte så stora skills. Jag fick typ flera chockar, drömde en psykdröm inatt. Ekonomi provet gick över förväntan, jag gick/GLED som bambi på hal is påväg till bussen och jag fick hets på småkids som hade innebandy turnering.

Med hets så menar jag verkligen hets, eller damp är nog det rätta ordet. De små skitarna hade låst dörren för sina kompisar och vägrade släppa förbi dem (OCH MIG DÅ SÅKLART) så jag stog där och väntade och sände iväg arga blickar. Tillslut får de små äcklen upp dörren och så börjar dem (på min sida) trycka sig framåt medan småskitarna på andra sidan trycker emot. Då går superwomen-Linnea in och pressar upp dörren och skriker MEN LÅT BLI DÖRR J***LN. Jag var arg, de hade stått där och skrikit sånna där nänänäänää nivet? Hur som helst så smäller jag upp dörren hårt och skriker lite till, eller ropar högt att, vad jag sa minns jag inte. Sedan säger småskitarna att nämen vi har ju inte gjort nåt. MEN ELLER HUR?! sa jag. coolalinnea_91

Här har vi min "arga" blick, den såg inte så arg ut, mer mätt ut. Hamster kinderna! HAHA



Jag och min Yoggi

2008-11-26 ♥ 14:30:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)



Hand i hand genom livet.

Eller kanske inte. Jag misstänker nämligen att jag är lite småkänslig mot laktos (?) för varje gång jag dricker de här underbaringarna får jag så satans ont i magen.. Det knäppa är att jag dricker mycket mjölk och när jag äter glass känner jag ingenting. Men med yoggi då värker det i min lilla mage.


Tjockisar

2008-11-25 ♥ 14:48:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsan.
Tänkte sätta mig och plugga direkt när jag kom hem. Visserligen gjorde jag det med, men kände att det inte var något för mig. Så här är jag.

Vetni vad jag tycker är hemskt? Tjocka barn. Föräldrar som låter sina kids äta massor med onyttig skit och säkerligen mycket på kvällarna. Märker man att sitt barn börjar bli lite fet är det kanske dags att tänka till? Vill man förstöra ungens liv eller inte? De kilorna som barnen får när de är små blir de svåraste att få bort sedan.. Allt är föräldrarnas fel. Jag menar, hur svårt kan det vara? Ge ungen en frukt istället för en macka på kvällarna till att börja med iaf. Och låt de inte käka onyttigheter under veckorna.

Såg en bunt småknubbisar när jag gick till bussen, de kan inte vara mer än nio år. Tänk hur de lär se ut då de är 15... Tänk om jag skulle behöva dras med +10-15 kilo (onödiga) till. Då skulle jag må dåligt, jag skulle hata mig själv. Allt tack vare föräldrarna. Jahapp.


Spanska

2008-11-25 ♥ 08:34:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

slitnaflickor_91

Ja, så är det. Jag och Camilla sitter här på cp-spanskan och försöker jobba.. Eller vi försöker inte. Jag är så satans trött. Känns som om jag somnade och vaknade en minut senare.

Det är flera timmar kvar tills man får komma hem och slockna i soffan. Men förresten så kan jag inte det heller.. m-å-s-t-e-p-l-u-g-g-a. Jag döööör.

Hejdå.


Ett stort fett mörker

2008-11-24 ♥ 15:59:42 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det blev aldrig ljust idag, det slutade aldrig att snöa heller för den delen.

Det är mysigt om man inte måste ut i kylan.. Dessutom är det inte så roligt om man måste gå till böleskola som ligger en kvart bort från min skola. Kallt och ja, kalllllllt. Självklart valde jag att ha på mig mina chinos denna kalla måndag. Den kallaste på länge. När jag kom hem var skorna och byxorna (nertill) genomblöta. Självklart hade jag tygskor på mig. Jag är då inte smart jag. Men som man brukar säga, vill man vara fin får man lida pin. Ja, led det gjorde jag allt.

Min hjärna är proppad med ekonomi nu, företagsformer, konsumentköplagar, hur man går till väga för att starta ett nytt företag. Har suttit med skiten hur länge som helst nu.. Behövde en liten paus. Hade först tänkt träna ikväll, men tror det är bäst jag lägger ner min energi på det här istället. Jag kan det ju inte ens? Döden.

Nee, måste väl röra mig tillbaks till företagsekonomin. Längtar redan..


Birsta city

2008-11-23 ♥ 16:40:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godagens.
Jag och Johan har varit på Birsta större delen av dagen, gått runt på ikea och kikat i klädaffärer. när jag går på ikea blir jag så sugen på att ta mitt pick och pack och flytta till en egen lägenhet. Fast det blir ju lite svårt, har ju inte så mycket pengar. Haha, men tänk så skönt det vore. Johan är en glädjedödare. När jag flyttar så ska jag ha det jättefint i min lägenhet, så kommer johan och förstör,  varenda eviga gång säger han, men hur mycket pengar tror du att du kommer att ha då? Då blir jag le.

Ska träna ikväll. Tänkte att det var bäst om jag anmälde mig utifall att det inte skulle vara något. Så ringer jag och säger hej, jag skulle vilja anmäla mig till night fighten. Så säger han att det bara finns en plats kvar.. Tänkte skriva upp emelie med, men då skulle hon ju få stå på reserven så hon får smyga förbi.. Det brukar ju inte va nåt problem. hehehe

061227 - until forever


fundering

2008-11-22 ♥ 17:18:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjaa.
Sitter här oc funderar om jag ska köra min vanligt outfit eftersom jag ska till johan, dvs. mjukisar och nån stor och skön tröja. Eller om jag ska slå på stort och ha på mig strumpbyxor och nån klänning, göra mig lite extra fin liksom. Som man gjorde när man precis hade träffats. Då man stod i nån timme och funderade ut och bytte kläder tills man hittade något som passade. Tror jag kör på klänning allternativet. Känns som det blir en bra idé.

Har fördrivit dagen med en timmes cykel (träningscykel) framför tvn och sedan tog jag mig en dusch. Vilken händelserik dag.

Smarta jag har helt glömt bort mitt ekonomi prov på onsdag. tänkte ta hem det i torsdags men ops, då var jag inte ens där och i fredags hade jag lite annat att tänka på istället. Så får plugga som en nörd på måndag och tisdag. Men tror ändå att provet lär vara hyffsat lätt. Hoppas det iaf...

Ajjja.


Haha here you go

2008-11-22 ♥ 13:08:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

imorse när jag vaknade trodde jag att jag hade feber, mitt huvud höll på att sprängas och jag var grymt illamående. Men som tur var så gick illamåendet över när jag åt en hördbrö macka.. haha. huvudvärken gick över av lite pepparkaksdeg ;) hih, vi har bakat pepparkakor, eller mamma håller fortfarande på men jag har bakat klart för detta år :P

Ikväll ska jag på en date med en kille.................... Hans namn är Johan. Resten får ni gissa er till.

Här bjuder jag på lite bilder. Haha, skratta gärna. I don't care.

Så här skulle jag se ut om jag rakade bort allt mitt hår på andra sidan.


HAHAHA. Här har vi jag med slingmedlet fastkletat i mitt lilla hår, lägg märke till min snygga mantel som jag knytit runt halsen.


Funderar på att ha den här frisyren på balen... Men bara KANSKE. ögonbrynlös_flicka_91

Slut på det lilla roliga, det riktiga resultatet går inte att knäppa kort på. De som känner mig får äran att se det live. Haha.


blondie

2008-11-21 ♥ 23:55:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå alla brunetter, rödtottar, svarthåriga och blondiner.

Själv är jag lite mer mot blondinhållet än brunetthållet nu och jag gillart. Blev nöjd, tur är väl det. Är alltid så orolig att det ska bli för ljust och så det blir typ vitt. Kan visa lite pics imorn för just nu hittar jag inte usb grejen, inte sladden heller för den delen. Det är väl så typiskt, när man verkligen behöver den så hittar man dom inte.

That's life i guess. Det är inte alltid så lätt, nej hurrninini det är ju inte det. Långt ifrån.

Jag är pigg som en mört som man brukar säga.. Är inte det minsta trött, så jag ska hålla mina ögon öppna ett tag till hade jag tänkt.. johan som tydligen var på en fest lär väl ringa i hope. =) Eller det gör han, han sviker inte mig.

Jag undrar jag hur det kommer att bli nu framöver, med alltihopa, med livet och tja allt. Framtiden är nära, den står i farstun och är bara en sekund i bort. Som när jag började skriva detta inlägg ja, då var det dåtid om man tänker utifrån nu. Vad krongligt det här blev nudå. Hoppas ni föstår mina vimsiga tankar. Men allt snurrar runt, runt och runt i huvudet. Det finns som inget stop. Det blev rätt så mycket tänka-med-hjärnan-och-försöka-vara-djup snack nu. Tror inte jag lyckades så bra, gjorde nog alla mer förvirrade än de var innan. Tar denna bild, då jag tänker till; Hehe



Otursdagen

2008-11-21 ♥ 18:19:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjenixen.
Jag har haft sån himla otur idag.. För det första så när jag kilade in på ica och tänkte köpa slingmedel, så fanns det självklart inga med hättor.. Surt sa räven, så jag köpte med mig godis. När jag kom hem upptäckte jag att det var äckligt godis, iaf det mycket.. Det var också surt. Sedan Så skulle jag skriva ett blogginlägg med det blev så fucked upp så jag la ner det och gick vidare mot tvn. Sedan var det mat och då snubblar jag i trappen och slår mig gul och blå.

Till det possitiva, Emelie hade en hätta hemma så hon kunde ta med det, pappa fick svänga in på ica och köpa slingmedel. Ehm, sen vare visst inget mer possitivt.. funny day, NOT. Hoppas kvällen blir bättre, men det tror jag nog ;)


Fredag!!!

2008-11-21 ♥ 11:08:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjena!
Är på strålande humör idag! Johan sov här inatt vilket var mycket mysigt som vanligt, hehe. Imorse får han till tandis runt nio tiden men kom tillbaks till mig och min varma säng halv tio typ.

Idag har vi en Y-dag, vi ska se en film om rattfylleri och offer, sedan ska vi ha värderingsövningar om rattfylla och sånna saker. Det blir en soft dag med andra ord, vi börjar halv ett och slutar tre! Great! =D

Vad är meningen med att kommentera anonymt? Jag gillar inte det :D Skriv ditt/era namn istället!


Kärlek.

2008-11-20 ♥ 15:06:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Finns det något värre än att vara ifrån sin älskling?
Finns det något värre än att ligga i sängen och sakna sin älskling så mycket så att man gråter för att man vet att man inte kommer kunna träffa honom på flera veckor?
Finns det något värre än när hjärtat värker så mycket så att det nästan brister varje gång man tänker på honom?
Finns det något värre än att vakna upp mitt i natten och inte att han inte alls ligger bredvid dig utan att det bara var en dröm?

Nee, det finns inget värre.



OMG.

2008-11-20 ♥ 14:25:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Heyy på er allihopa!
Jag sitter här i min ensamhet och hoppas på en sak. Men tror inte att det kommer bli som jag vill, i sånna fall vore det helt otroligt. Då skulle jag hoppa och skrika av gläjde! =) Men tror som sagt att jag blir lite besviken... ajja



Biopsin

2008-11-20 ♥ 11:30:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hola chicos.

Det gick väl bra på sjukhuset, drygt bara. Var där i ungefär tre timmar, den större av tiden gjorde vi ingenting. Bla. så satt de fast dropp "sprutan" i armvecket.. Kan inte rekomendera att göra det här ofta, känslan där något långt och smalt trycks ner i er hals och ner till magen. Köjdes ett par gången innan den lilla kapseln var nere i magen, den är ungefär lika stor som en alvedon. Det var lite coolt när man fick se röntgenbilden över magen. Såg allt, till och med bhbyglarna, en liten pärla som sitter på bh och så spännet. Sen såg man ju ryggraden, revbenen, tarmarna och allt och så slangen och kapseln. När den kommit på plats så blåste det in vakum och då skulle kapseln öppna sig och en liten kniv skär av en liten bit av tunntarmen. Sedan drog doktorn upp den. Det var mycket bättre än att svälja den! Självklart hade den inte fått tag i nån bit av tarmen så var tvungen att göra om det från början. Men det lyckades den andra gången.. Som tur var, hade inte precis velat göra om det ytterligare en gång..

Jag hade kunnat få lugnande om jag ville, men tänkte pröva utan desstuom om jag hade tagit det hade jag blivit tvungen att stanna där en-två timmar efter biopsin. Man kan ju inte gå som ni vet. hahah. Ne men det var inge farligt faktiskt. Bara obehagligt.

Ne men det ska bli skönt att vara hemma idag.. Slipper all hysteri på skolan. heheh


Onsdagen

2008-11-19 ♥ 14:29:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Tjoho.
Jag är tillbaks i hemmets trygga vråer. Heheh. Sitter här och häller i mig en yoggi, drickyoghurt och knaprar på kanske ett av de sista vetemjöls digestive kexen i mitt liv. Tror jag ska ta och värma en lussebulle bara för att.

Det är en tant som är närmare 50 år som måste tro hon är 30 år yngre eller något. Hon klär sig alltid i (iaf varje onsdag, enda dagen jag åker buss från böle) leggings och någon lång tröja till, idag hade hon en som det stod Rock n' Roll på, men rosa text. Leggings till det då.. Dessutom har hon mycket foundation och i samband med rynkorna kan jag lova att det inte är fint, hon har ju så tjockt lager :O

På fredag ska jag slinga mitt schletna hår, det är verkligen på tiden ..... Inte för att utväxten är speciellt synlig men nu märker man faktiskt att det är mörkare uppe på huvudet och i topparna är det ljusare. Visst, tänker man inte på det märks det nog inte. Men jag märker det. Tänkte slinga här hemma, är i en ekonomisk kris för tillfället. Annars hade jag nog gjort det hos frisören ;) Men nu så har jag ju Emelie, hon är bra på det hon.


killar med inget liv

2008-11-18 ♥ 18:04:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag hade extremt tråkigt tidigare idag så jag ramlade in på snyggast.se chatten, hhah. Jag hette, snyggblondinmedcam. Hur många tror ni skrev till mig?! 74 st (!) Holy macarony vad desperata vissa människor är. Orka sitta där inne och "ragga" liksom. NO LIFE. Sedan bytte jag till Linnea och då skrev 3 st. Hahahahahaha.

Här har vi ett av alla många blondinexemplar. Det är tydligen såhär man ska se ut. Tänk att väldigt många killar vill att man ska se så här fejk ut.



tisdag..

2008-11-18 ♥ 16:16:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Japp.
Då var tisdagen avklarad. Gjorde klart bokredovisningen på engelskan som blev faktiskt helt okej om jag får säga det själv. Hoppas bara att Güler tycker lika dant.. Troligtvis inte. Haha.

Ska träna ikväll, den gamla hederliga night fighten. Den sviker oss aldrig, förutom en gång. Det var ingen affropower igår, något less vi blev då vi fick veta det. Vi hade glömt bort att anmäla oss.... Irriterande, men vi tog en långpromenad istället.. ;)

Jag klarar mig inte utan johan, så är det bara.. Han kommer med solsken till mig, han kommer med solken till mig.. ;)
..Till mig i min just nu så mörka vardag... Kolla bara ut liksom? vem skulle inte behöva en solstråle =D


Dagens död

2008-11-17 ♥ 16:42:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Död åt debattartiklar.

Otippat, hehe



Det kan inte gå sämre

2008-11-17 ♥ 14:27:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter här och har lite hets för att det går skit med min debattrtikel. Den låter som en insändare, eller någon slags analys av något slag. Blir så le, även att debattartiklar ska vara uppbyggda på fakta och att man ska ha med källan i texten liksom, ex. Senasti SVT:s program om... Blablabla. Så är det icke i min text. Har letat efter lite fakta men hittar inte något, man blir ju le alltså. Åhhh.

Gick hem idag.. Går ju inga bussar mitt på dagarna hem.. SURT. Men fick mig lite extra motion.

Blir less på en annan sak också.
Mycket jag blir less på nuförtiden.


Ny morgon, ny dag och nya bekymmer

2008-11-17 ♥ 07:24:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon
Min mage värker som aldrig förr.. Det är väl onödigt.

Hur som helst är det måndag idag, vem har inte missat det liksom.. Har två timmars engelska direkt på morgonen, Güler lär värka jobb över oss, now we do this, no no no!, we talk about that later, what ever och så vidare. Sedan ska jag försöka komma igång med debattartikeln, tänkte skriva ihop nåt om kungahuset (drottningen oså)..

Ska träna ikväll, affropower, haha, det ska bli roligt. En upplevelse. ;)


gott!

2008-11-16 ♥ 18:19:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Lussebullarna blev gudomligt goda. :)




Lussebullar!

2008-11-16 ♥ 17:01:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har haft en mysig dag här hemma, legat i soffan och tittat på film. Så skönt.

Det börjar bli jul nu, mamma har börjat med lussebullar.. Lite tidigt kanske, men annars skulle vi inte hinna baka allt typ. Haha, Vi får låta bli bullarna i typ två veckor tills första advent. Men det bästa är ju att nu så kan jag ju äta, iaf smaka på "riktiga" mjöliga lussebullar. Sedan får jag väl gå över till Gustavs lite-halvtorra-men-helt-okej-bullar. Synd att vi inte hinner med pepparkakor.. Kommer sakna dem. Men jag har ju faktiskt en chans på 3 % att jag faktiskt inte är gluten. Så vi får hoppas det ;)

Men nu ska jag äta mat.

Här var en riktigt het bild på johan..... och mig. hahahah x)




ingenting

2008-11-16 ♥ 12:28:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Johan lämnade mig nyss. Han for hem och jag fortsatte att ligga kvar i sängen.

Jag sitter här och skriver om ingenting som skulle kunna vara det minsta intressant.

Tråkigt för er.



08-11-15

2008-11-15 ♥ 19:31:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter och väntar på att Johan ska komma, han yrade på i telen så jag fattade inte vad han snackade om. Haha, får väl se om, när och hur han dyker upp. Hehe.

Det var min tur att göra toaletten här nere skinande idag (eller i torsdags, men wtf) så som vanligt när jag kommer igång att städa får jag nåt super sug, eller sug är fel ord. Typ ryck är bättre, hur som helst så får jag nåt ryck och börjar städa som en galning. Så nu är det fint här nere =) Jag tkr det är roligt att städa, när man väl kommit igång och så blir det ju så fint! :D haha. Va intressant hörrni. Borde kanske starta en städfirma, haha. Gu va äckligt att städa andras toaletter, YUCK.

Ja, men ja.

Hejdå.


ont

2008-11-15 ♥ 15:51:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vårt internet har inte fungerat idag. Men nu verkar det vara bra igen.
Som tur är.

Som det snöat idag.. Slaskigt och brunt blev det. Synd att när det
väl snöar så är det plusgrader, då förstörs ju hela känslan.
Hur kul är det med slask liksom?

Jag har så ont i magen, det där man har en gång i månaden nivet.
Usch. Det värker så jag har lust att dö, eller det kommer lite då och då,
de där smärtvärkarna ;) Haha. Ska nog hoppa över skiten nästa månad.
Så slipper jag ha så förbannat ont. Jajja

Ha en bra lördag, det ska jag ha med min älskling (:



På örnen

2008-11-14 ♥ 11:46:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Helluuu.
Sitter och tittar ut över tattartimrå, ingen vacker syn. Är hon mormor och morfar på örnen serrni. Ska till staden sedan med älskling så det var inte nån mening för mig att åka hem, då hade jag bara vart tvungen att gå till Sörberge norra, det är väl 2 km eller nåt. Inte mycket, men det är drygt. Så nu får jag skjuts ner till skogsvägen. hihih.

Kunde sluta klockan 10 idag, var klar med de artiklarna som vi skulle ha gjort klar den här veckan. På måndag ska jag väl börja med debattartikeln dårå. Måste bara ta och fundera ut nåt bra ämne..

Jajja, vi hörs ikväll så kanske jag har nåt lite roligare att skriva om. Heheheh.



Önskelista

2008-11-13 ♥ 17:58:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Snart är det jul och det börjar bli dags att tänka ut något man kan önska sig i julklapp. ^^ Tror jag gör en liten lista på vad som skulle sitta fint =)

• Snowboard
• Pengar
• Olika boxar (despearte housewives, sex and the city, prison break osv)
• Presentkort
• Mobilpengar
• Nya macBook datorn 
• id puder + borste
• dag + nattkräm från body shop
• Löshår som jag kan göra hos frisören


Sen kommer jag inte på nå mer. =)



Ny design

2008-11-13 ♥ 17:32:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har ändrat lite på min design. Gillade inte den förra, den kändes så tråkig. ;)


Snö

2008-11-13 ♥ 16:01:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå.
När jag slog upp mina trötta ögon imorse så möttes jag av snö, snö och åter snö. Jag gillar snö. Men inte då det gör så jag inte kan träna mitt pass. Skulle cykla dit nämligen för mami och papi är inte hemma. Men jag får väl ta och damma av träningscykeln och dra fram den till tvn och sätta mig där och trampa i nån timme eller så ;D

Nu är det en vecka kvar tills jag ska svälja kapseln med slangen. Blää. Vill inte veta. Jag tycker det är bra som det är nu. Visserligen är jag svullen i magen nästan jämt och så. Men vadå. Har ju inte ont?! SUCKAR

neee, ska väl göra nåt vettigt. Om jag orkar.


President över världen

2008-11-12 ♥ 16:34:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är sjukt hur mycket vi har egentligen. Sånt som vi inte riktigt behöver.

Jag ägnar för mycket tid att klaga och tycka synd om mig själv. Barnen i t.ex Afrika skulle göra vad som helst att få mina i-landsproblem. Vad jag ska köpa för tröja, om jag ska spara pengar eller vad jag ska köpa för godis. De stackarna har nog inte ens smakat en nötkräm eller en seg råtta medan jag sitter här och vräker i mig tills jag mår illla. Skulle vilja göra något åt saken, visserligen kan man ju skänka pengar men det vill jag inte, det går ändå rakt ner i soldaterna/diktatorernas fickor. Skulle vilja åka dit och slänga ut lite mat och sånt. Som ett matregn. Ge dem kläder. Bara så man känner att man göra nåt nyttigt. Jag vill göra något för dem.

Jag skulle vilja bli president över hela världen, men varje land har sin egen regering som beslutar en massa saker och sånt så att jag kan ägna mig åt välgörenheten =) Och åt att stifta nya lagar och motarbeta rasism, nazism osv. Jag tycker det är så himla fel att vissa anser att det är fel att vara svart, gul och röd. Vad är problemen liksom?

Svälten skulle jag också vilja göra något åt. Så skulle jag vilja komma på ett botemedel mot HIV/AIDS. Tänk va kung.


så sjukt, tjejen till vänster har liksom valt att svälta sig själv medans den stackars pojken inte har mat. herregu.

jag börjar nästan grina







my heart stop pumping

2008-11-12 ♥ 16:07:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

jag sitter här med en filt runt mig. Är som en isbit, min fingrar skulle kunna göra vatten till is. Nästan iaf, inte så långt ifrån. Dessutom ska jag ju till Johan sedan och då måste jag gå dit för att få med mig johans cykel. Kan ju knappast cykla på vägarna som är som en skridskobana. Såg ett cp som hade åkt moppe imorse till skolan. Hur vågar man?! Tänk att åka moppe i -2°c. Man vet ju hur kallt det är då det är 7°c. Burr. Hur som helst lär jag vara en isbit innan jag kommer fram, fryser väl fast nånstanns.

Jag har läst i engelska boken nu ett tag, typ 31 minutas. Segt, men den är rätt hyffsad. Den måste va utläst till måndag eller om det var tisdag. Har ca hundra sidor kvar..

När allt känns bra blir det plötsligt tvärtom. Varför är det så egentligen? Tell me, i need to now


leee

2008-11-12 ♥ 14:26:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Vi skulle jobba satan idag med tidningen. Hahah in my white as. Vi är inte så bra på att jobba så hårt i min lilla grupp, mycket roligare att prata om t.ex Katrin Schulman, haha.

Min svenskalärare kan ta nåt vasst och trycka upp det i röven. Det är som att något i våra texter måste vara fel, som att hon letar efter felen. Man kan få fel om man skrivit "ju" för det är ett onödigt ord. MEN HALLÅ?! Jag kanske tyckte att det passade in i texten. Hon bryr sig inte ett piss om innehållet. Som hon sa till Emelie innehållet är vg material men stavfelen drar ner lite på det. Det var ju knappt nå stavfel :O:O Åh, man blir så le. Längtar tills Sten kommer tillbaks, han kan iaf sätta betyg.

Vi spelade dubbelboll på gympan - volleyboll och innebandy. Jag sög hårdare än hårt på innebandyn. Jag gjorde till och med ett självmål. Då dog jag. Men tror inte det märktes så mycket. hahah. Vi får hoppas det.

Jag ska vara med min arab senare :D hihi<3



Superdrickyoghurten

2008-11-11 ♥ 15:22:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Hallllllå.
När jag kom hem så var jag sugen på min drickyoghurt som stått i kylskåpet jag-vet-inte-hur-länge-som-helst och så tog jag den, skakade öppnade och drack, stora fina klunkar. Sen när halva var uppdrucken såg jag att bäst före var 1/11-08. Haha, vilken hållbar liten sak. 10 dagar över tiden liksom, men inte var det nå fel inte. Go som vanligt.

Min käre bror hade hittat en bra sida där man kunde ladda ner låtar gratis och helt lagligt. Jag är ju laglydig så tänkte gå in och checka läget men kom inte ihåg vad cpsidan hette. Får vänta på nya låtar i tio minuter. Ska börja rensa bland alla låtar i iTunes hade jag tänkt. Har så många dåliga.

Solen går ner 15.15 idag.. För 8 minuter sedan alltså. Imorgon går den ner 15.12. Tråkigt men ack så sant.



6 km

2008-11-10 ♥ 13:40:33 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Herrrre gu. Jag sprang, sprang och sprang. Kom inte framåt, segt utavhelvete och så blåser det. Motvind.

Jag är helt slut, helt död. Duschen satt fint.

Måste äta en banan och plugga satan.

snyggare har man ju varit.



Stuff

2008-11-10 ♥ 07:30:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morron
Imorse flög jag upp ur sägen som om jag blev stucken av nåt i aset, jag var pigg. Jag är pigg. Hihi ;)

Har tänkt att denna vecka ska jag testa att träna exakt varje dag och se hur slut jag blir.. Kan bli kul, dessutom bränner man ju en hel del också ^^, Det är ju en fördel. Men ajja.

Gårdagen bjöd på tårta, mat, en gullig myrfilm och evan den allsmäktige. Farfar hade köpt en ny tv, 46 tum :O Fick nästan ont i ögonen från början innan man vant sig. Haha, väldigt stort var det iaf.

Men nu måste jag kila om jag ska hinna med bussen. Har förrresten hittat en adidas tröja här hemma som såg helt okej ut, så den får det bli denna gråa och trissta dag. Kan inte påstå att jag ser framimot dubbeltimmen i engelska... Yuck.


Farsdag

2008-11-09 ♥ 10:12:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har alla gratulerat sina pappor? Det har jag gjort. Ikväll bär det av till farmor och farfar för den årliga farsdags middagen med släkten och innan ska vi en sväng till morfar och ge honom hans lilla present.


min kära far

Mina planer för dagen gick i kras, hade tänkt springa en mil.. ^^ men iomed att det tar ca: 60 minuter så blire lite svårt att få tiden att räcka, vill helt inte springa så långt med bara frukosten i magen. Helst efter middagen men då är det ju så mörkt.. Och efter lunchen hinner jag inte. Måste ju vänta nån timme så maten smällts.

Det var nåt fel på publishme.se igår så jag kunde inte logga in och uppdatera. That's why. På tal om engelska måste jag ligga i hårt om jag ska komma nån vart med engelska boken. tråkkkkK.




my day

2008-11-07 ♥ 16:57:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Kom till skolan 9.30 åkte hem 11.30. Kunde ha åkt hem 10.30 men mormor och morfar skulle ju komma och hämta mig halv tolv, så då funkade ju inte det riktigt. Tycker det är så bra med tidningen då vi kan bestämma när vi vill börja och sluta. Så borde det alltid vara, snacka om skönt det vore.

Har mumsat på glassen förut, smakade bra. Men är inte så überförtjust i chokladglass. Blir så less på smaken. Men det var inte precis någe fel på den ;) haha. Nästa gång blir det nån vanilj.. (:

Ska vara med min pojke ikväll men han lämnar mig så jag får sova själv. Men jag överlever nog ska ni se. Haha.

HARE!


!

2008-11-07 ♥ 11:58:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.


Darkness

2008-11-06 ♥ 16:35:33 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter här med morgonrocken på, han nyss tagit ett bad! Var så frusen när jag kom hem.

Var en sväng till mormor och morfar idag, orkade inte gå hela vägen hem med min tunga gympaväska så tog bussen till dem också så skjutsade de hem mig sedan. Nu hörrni ska jag kocka ihop en blommig falukorv.. Ska kolla om vi har bulgur, är lite sugen på det. Måste passa på nu vettni, nu när jag kanske inte kommer kunna äta det! Det var en himla tjat om det, haha x) Men vad gör man. Förresten, mormor och morfar skulle köpa ben and jerry's half baked åt mig imorron!! :D happy face.

Det är alldeles svart utanför mitt fönster..


Dagens död

2008-11-06 ♥ 16:31:59 | Kategori >> | KOMMENTARER (0)

Död åt alla poliker!

Mycket snack och inte ens början till nån verkstad!




Godmorgon

2008-11-06 ♥ 09:21:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Hallå..
Sitter här med mina uggs på fötterna. Riktigt glad att jag köpt dem, kommer inte behöva frysa mycket i vinter!

Idag har vi tidningen hela dagen. Ska nog gå hem runt tre tiden så jag hinner med bussen.. Känner inte riktigt för att vänta till tjugo i fem eller gå. Synd att bussarna går så sällan "hit och dit", helt dött är det. När man ser en buss fara fram genom Fagervik blir man riktigt shockad, vad är det för vidunder som stör friden?!

Det blir att jag får gå från Böle för att komma till skolan. Nån dumjävel har bestämt att den här bussen inte går genom tallnäs. Så jag får vandra på, men jag har ju mina uggs så tror inte det blir nogra problem ;) hihi.

Imorgon är det fredag!
 


Deppo

2008-11-05 ♥ 23:35:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu. Jag känner mig så le på allt och alla.. Skolan kan gå och ta sig nånstanns. Sura människor kan gå och dö. Jag känner mig så trött och sliten på nåt vis och vi hade lov för mindre än fyra dagar sedan. Jag är pigg men ändå trött. Retar upp mig på onödiga skitsaker och känner mig jobbig, dryg och irriterande. Åhh. Vad är felet liksom? Känner mig så dålig när jag börjar tjaffsa om småsaker, nåt som är totalt oviktigt. Inte är det PMS, jag är bara så le. Vill bort härifrån och vila upp mig i solen. Ta mig utomlands.

Godatt


blåsmunnen

2008-11-05 ♥ 23:11:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har fått fetaste blåsan innanför läppen. Just nu har jag joinat Saras fläskläppsklubb. Mitt fel dock. Kastade medicinbollen lite för nära hennes ansikte osså hann hon inte ta emot.. Ajajaj. Nu är vi iaf två i den klubben. Fast jag har ju ingen fläsklätt, utan en blåsläpp :O

HAHA sexy mouth kunde iaf kanske försökt le? hihi Mina tänder ser assnea ut. Ser ni den förresten? Till vänster.Känner mig alldeles svullen, svullo.



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

vilket inlägg. onödigt och kanske lite äckligt?!.


ehe?

2008-11-05 ♥ 22:23:42 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det finns inget bra på televisionen så jag sitter här som en geek, men hallå. Jag är ju en geek. Haha.

Grey's va bra ikväll.

Haha, vad har jag annars gjort då? hum gissa? TV såklart. Mitt kall här i livet.

Tänkte göra något galet, om jag vågar? Tror förresten inte det. Blir för personligt (what?!), för pinsamt men jag tror det skulle vara bra för mig. Att våga visa mig utan smink. HAHA, töntigt de låter med våga. Men då får jag vara en tönt. Jag vågar tamigfan inte, hur löjligt det än låter. Sminket (mest mascaran dårå, allt annat kan jag vara utan ^^) är som min skyddsmur på nå vis. Känner mig typ konstig utan den.. Ful?.. Ehmm ja. Oroar mig för mycket vad alla andra tycker och tänker om mig ^^

Ajja, ni få tycka vad ni vill, men jag är som jag är. Hihi.



Dagens död

2008-11-05 ♥ 18:04:43 | Kategori >> | KOMMENTARER (2)

Död åt det lilla studiebidraget vi har!

MER PENGAR ÅT BARNEN! Vi är framtiden. Hih



Birsta

2008-11-05 ♥ 17:51:09 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hallå!

Jag har gjort ett par fynd på Birsta idag, eller två st för att vara exakt haha. Men hittade hundra tusen trörjor jag ville köpa kändes det som. Men jag kom hem med en tröja från vårt kära H&M och ett par svarta uggs från DNA. Sara och Camilla kom och joinade oss ett tag och vi fikade tillsammans. Jag tog en kladdkaka men ångrade mig från första tuggan. En smoothie hade varit godare men få ta det nästa gång.

På gympan körde vi medicinboll.. Gjorde nån sträckning eller vad man kan kalla det. Hela ryggraden drogs ihop och gjorde ont som satan! Först trodde jag att jag inte skulle kunna vara med nå mer.. Men fortsatte ändå och det blev bättre mot slutet. Men jag kan knappt böja mig :( Eller jag kan men det gör ont. Jajja.

Obama vann! JA! Nu blir det kanske lite bättre i världen.. Iaf i Irak ;)

känner att jag måste ha en bild. Min blogg ser så tråkig ut.. Men det vette gudarna om det blev bättre nu x) HAHA så fult



4:e

2008-11-04 ♥ 15:42:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Helluw.
Haft en seg dag, men rolig ändå. Mycket som hänt... ;)

Solen börjar redan gå ner, himlen är alldeles rosa. Klockan är inte ens fyra. Man blir ju lite deprimerad, samtidigt som mörkret är bra. Man kan tända ljus och mysa på, samtidigt som man ser bra ut! För håll med om att man är snyggare när det är mörkt x)

Ska åka och träna ikväll, ROLIGT, med stora bokstäver.

Även att jag har en dator i mitt skåp på skolan, hoppas ingen bryter sig in ;)


Makt

2008-11-03 ♥ 19:07:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

20 november, dödsdatumet. Då ska jag svälja min lilla kapsel för att knipsa av något i tarmen, vilket visar om jag är gluten eller inte. Jag måste fasta från 20.00, ska till sjukhuset 7.30 så det blir nog inga större problem.

Har nyss kommit hem från tennishallen. Barnen skötte sig fin fint. Tänk vilken makt jag har över dem, jag brukar säga när de är extra pratsamma att om de inte är tysta så får de springa lika många varv som ord. Haha, den funkar lika bra varje gång. Det är bara lite synd (men rättvist) när nån stackare glömmer bort att det var pratförbud och får springa 8 varv runt banan. Det är inte nådigt kan jag lova! Speciellt inte i slutet av en träning då man är trött. Men rätt ska vara rätt, right? ;) Haha. De protesterar inte ens.



dagens död

2008-11-03 ♥ 14:06:31 | Kategori >> | KOMMENTARER (0)

Död åt mattanter!
De kan ju inte ens värma pannkakor!



skolkatalog

2008-11-03 ♥ 14:01:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

När jag kom hem såg jag att skolkatalogen hade dimpit ner i postlådan! jag ser exakt lika dan ut från förra årets, sitter lika rakt och har samma smile. Den enda skillnaden är ljusare hår och andra kläder. Annars ser det lika ut x) haha,

Jag gick hem, hela vägen från skolan. Vad kan det vara? 3-4 km iaf. Men får se det possitivt och jag fick mig lite motion (?) och frisk luft. Haha, skavsår fick jag också.

Nu kurrar magen!


hej där

2008-11-02 ♥ 00:51:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

go' kväll alla fanz.
Jag mår bra men har ingenting att göra. Orkar inte titta på tv och vill inte sova det är jag för pigg för. Johan ligger här bredvid och sover och småsnarkar sådär sött som man gör bara för att man är så trött. Nu har han slutat .. Ska kanske joina honom ändå. Alltid skönt att sova.

Det blev inte riktigt som planerat ikväll. Men sånt är livet =D


Tröttast

2008-11-01 ♥ 15:10:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsan.
Är trött, så sjukt trött. Direkt när jag vaknade så drog mina päron med mig till stan, stressa-stressa, trött-trött. Hade mer än gärna legat kvar och sovit någon timme till. Träffade Lina inne på team sportia, en död linnea vände sig om åt fel håll först, hha sen stog jag där som ett fån och fattade inget. Hahaha, helt sjukt trött.

Misslyckat, hittade inga kläder eller skor som jag så gärna ville ha. Det blev trosor, ett armband och en mössa istället. ^^,

Ikväll ska jag nog vara med mina girls ;)


RSS 2.0