en liten berättelse.

2011-02-28 ♥ 14:57:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vårdcentralen skickade mig direkt till akuten för jag hade väldigt höga infektionsvärlden och så gjorde det ont när han klämde på blindtarmen så iväg for vi. Vi fick komma in snabbt till ett rum där en sköterska kom och tog lite prover. Sen kom läkarn och klämde lite på magen och han blev mer och mer förbryllad. Han trodde inte det var blindtarmen för jag hade ont mer nedanför den. Så alltså kallades gyn dit och de gjorde en gynundersökning för att se om jag hade en inflammation på äggledaren. Men icke. Det kom in en annan läkare och klämde på magen och han trodde det kunde vara lunginflamation, de kunde visst göra ont i magen om man hade en sådan.

Jag blev inlagd och fick lämna akuten och de osköna sängarna. Fick vänta ganska länge på röntgen, men det gjorde inget. Sedan gjorde de en lungröntgen och en magröntgen för att se om det var lunginflammation eller om det var blindtarmen men plåtarna visade ingenting. Alltså hade jag inte det. Men de tyckte det såg ut som en liten sten. Så njurdoktorn kom och tröck lite på njurarna för att se om det var njursten men det var det inte heller.

Sen började de spekulera i om jag hade bakterier i blodbanan så de tog nya prover men det var inte så troligt. Men eftersom jag svarade bra på antibiotikan så misstänker de att de var bakterier från tarmen som tagit sig ut mot magen - därav den höga febern och frossan. Men smärtan har de ingen aning om fortfarande. Nu börjar den som tur är att bli bättre men den finns kvar.



Dumt att jag fick den här på vänsterhanden. Blev handikappand... När ni kissar nästa gång, testa torka er med fel hand, man har ingen teknik! Haha



Min lilla följeslagare.



Jag kollade på skidor hela dagarna i enda för dosan fungerade inte. Sen på morgonen såg jag repriser på programmen jag såg kvällen innan.



Fick en fattig frukost med en skinka och ett smörpaket som det såg ut som någon tagit sig en smakbit på.



Och Alex kom förbi med en nalle till mig. :)



heaven help me

2011-02-25 ♥ 07:51:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Jag har nog aldrig mått såhär dåligt. Min feber bara stiger och stiger. Nu ligger den på 40,7 så idag ska jag ringa till vårdcentralen, för jag har så ont i nedre delen av magen också och det går inte heller över.

ögonen håller på att falla igen men jag måste va vaken till 8.00 så jag kan ringa till vårdcentralen.


torsdag

2011-02-24 ♥ 13:04:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vaknade imorse med hög feber och sedan gick jag och åt lite yoghurt och en ipren för jag var tvungen att åka till skolan för vi hade en examination. Men blev alldeles yr när jag satt och åt så jag bestämde mig för att stanna hemma. Men sen började iprenen att verka så jag släpade iväg min trötta och orkeslösa kropp till KTC där vi övade på förflyttningstekniker. Tänkte att jag ändå var på sjukhuset om jag skulle bli sämre.

Nu är jag i alla fall hemma och ligger och kollar på nåt dåligt program på tv. Ska nog sova lite nu..


pussssssssSssSSSSss


sjuk

2011-02-23 ♥ 17:53:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu var det länge sen jag känt mig såhär ynklig. Feberfrossa utav bara den och 40,4 grader på det. Ni vet ju vart ni har mig i alla fall. I min säng. Tur att jag har en sån gullig pojkvän som gjorde sitt bästa för att värma mig, blev inte bättre tyvärr. Nu är jag iaf själv och smittar ingen förhoppningsvis.



lördag

2011-02-20 ♥ 21:17:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Igår firade vi Cassandra som fyllt 21 och hon bjöd på god mat och tårta. Väldigt roligt var det, men varför är det alltid så att förfesten är den roligaste? Memento var rätt tråkigt. Är less på stället alltså. SJöng kareoki solo, var riktigt så jag hörde hur dåligt jag sjön. TONDÖV kallas det.




Crazy

2011-02-18 ♥ 15:18:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Gissa vems lägenhet som redan är besiktad..? Tio dagar tidigare än tänkt? Gissa vem som kan hämta ut nycklarna?

Fick mig en smärre chock när jag ringde mitthem och frågade vart mitt kontrakt tagit vägen. Då fick jag veta att den redan är besiktad och jag kan hämta nycklarna. Nu känns det i magen att det är på gång.

Fattar inte att jag F-L-Y-T-T-A-R. Att jag inte ska bo med familjen längre, det kommer kännas väldigt tomt. Mitt rum här hemma kommer inte längre vara mitt rum. Känslan går inte att beskrivas, en sån där som måste upplevas.



torsdag

2011-02-17 ♥ 10:05:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Att det inte slutar snöa någon gång. Seriöst nu är jag less, vi har haft snö sen november? Den första snön smälte aldrig som den alltid brukar göra heller. Nu vill jag bara ha sommar och värme.

Just nu sitter jag och läser igenom rapporten som ska vara inskickad senast imorgon och nu känns det faktiskt riktigt bra! Hoppas bara att vår lärare tycker det.

Har även varit mycket på IKEA nu på senare tid och gudars vad mycket grejer man måste ha i ett hem och då har jag bara en etta!



alex blir strypt.


hjärtdagen

2011-02-15 ♥ 16:17:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Vi hade en jättebra kväll igår.

Fick fina rosor av Alex.

Maten var jättegod.

Det var perfekt :)


monday morning

2011-02-14 ♥ 07:48:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Snoozade i 45 minuter imorse.. Jag som aldrig brukar snooza, hehe. Nu är det i varje fall måndag och jag sitter på skolan, vi ska gå igenom våra anteckningar inför seminariumet imorgon. Så lär inte bli kvar här länge. Sedan ska jag ta mig upp mot Haga och Cassandra för att skriva klart det sista på vår rapport.

Helgen har varit bra, i fredags var jag hos Erika med några flera, spelade Alias som var dökul! Ska nog köpa det, eller något liknande. Lördagen spenderade jag med Alex och biografen, såg the kings speach som sög. Men A tyckte den va bra iaf... Igår chillade vi och mot kvällen åkte vi till BSK och åkte lite pulka..

Det är ju alla hjärtans dag idag så ikväll ska jag och Alex gå ut och äta! Det blir mysigt :)


Torsdag

2011-02-10 ♥ 16:08:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Pust och stön vilken jobbig dag jag haft idag och så blev det snöstorm också. Mindre roligt.

Känns även som jag börjar bli sjuk så idag tar jag en paus från träningen. Har haft så ont i huvudet denna vecka, jag tror det kan bero på stress. Men det släpper säkert imorgon efter vårt exeminations seminarium i utvecklingspsykologi.

Ska lägga mig på sängen och kolla i lite inredningstidningar. Kul nu när jag ska fixa och trixa i läggan när jag får nycklarna. My own place. Bra kul.



Dag 12

2011-02-09 ♥ 18:19:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

- Mitt drömbröllop.

Jag har inte tänkt så jättemycket på bröllop, men självklart har jag lite visioner ;). Jag vill gifta mig i en kyrka, gången ska vara dekorerad med vita rosor och sidenband. Jag har en jättefin klänning med mycket fluff och släp.

Sen så har jag inte kommit längre. Hehe.



Ge er.

2011-02-09 ♥ 17:27:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vad är grejen med att slå sönder plast för att dra ur busslistan som sitter där? Är man mentalt handikappad och inte kan förstå att man kan få en busslista om man frågar? Förmodligen var det någon fjortiskille som tyckte han va lite cool. Det är i alla fall fruktansvärt frustrerande när man inte kollat busslistan innan man kommit till hållplatsen, man vill helst överväga sina beslut, om man ska vänta eller gå.. Detta från Fagervik där busshållplatsen ligger 2-2,5 km därifrån.




rapportdags

2011-02-09 ♥ 08:35:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu ska jag strax bege mig till bussen, ska till Casse och fixa till vår rapport. Fattar inte grejen för både jag och Casse har gjort många rapporter i våra liv, 2 st på universitetsnivå har Casse lyckats med.... Men denna rapport fick vi Fx på?! Blir konstigt när lärarna säger olika saker, inte lätt att göra rätt när den ena tycker det är rätt och då den andre tycker det är fel.

Nu ska jag borsta tänderna och dra.



Dag 11

2011-02-08 ♥ 23:13:49 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

– Någonting jag oroar mig för.

Ska jag vara helt ärlig finns det ingenting nu som jag oroar mig för. Jag är så grymt lycklig så jag har ingenting att oroa mig över utan om det nu finns någon oro där inne trängs den undan av alla lyckokänslor jag har nu. Min alldeles underbara pojkvän,  ny lägenhet, mina underbara vänner och familj gör att jag är glad så gått som jämt nu.

Jag gillar allt.



Jag har blivit med lägenhet

2011-02-08 ♥ 22:21:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (4)

Har gått och fixat mig en lägenhet!! Nu är jag glader. Är en studentlägenhet i Sidsjön (lite långt till stan, men får tänka på motionen), 32 kvadrat, el, vatten och internet ingår. Gratis hyra på sommaren.

Så bra som det kan bli. Flyttlasset far iväg 1 mars!!!

Dock väldigt sliten, men det ska jag fixa till med lite färg :)



Dag 10

2011-02-07 ♥ 08:22:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)


– En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


heaven help me

2011-02-07 ♥ 00:16:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag ligger i sängen med universums värsta magknip. Inte nådigt. Har också lite ångest över allt jag svullat i mig i helgen. Skulle jag skriva en lista skulle ni ändå inte fatta... Skärpning.

Sen saknar jag även han som bor i mitt hjärta..


Dag 9

2011-02-04 ♥ 09:23:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)


– Bilder på mig och min bästa vän.


Utvecklingspsykologi

2011-02-04 ♥ 09:16:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Utvecklingspsykologi står på listan just nu. Har dessutom hört att det är svårt, så känns inte allt för bra nu innan jag har checkat läget på uppgiften..

Hur som helst så är det iaf fredag idag och helg! Har visserligen varit ledig hela veckan men har pluggat varje dag ändå så ska försöka vara helledig imorgon och på söndag. Möjligtvis att jag måste plugga lite på söndag beroende på hur mycket jag hinner med idag.



Äntligen

2011-02-03 ♥ 17:11:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Rensat och städat garderoben. Nu får det plats med nya fräscha vårkläder!



Dag 8

2011-02-03 ♥ 07:55:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har glömt bort min lista, men här kommer det iaf fortsättning.

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Mitt läppbitande
. Att insidan av munnen ska se ut och kännas som en styckmördare varit i farten är inte alltid världens bästa känsla. Kan inte hjälpa det, när jag väl börjat bita som jag oftast gör utan att jag tänker på det (!) så måste jag fortsätta för att få bort alla flärpar eller vad man ska kalla det.

"att dra första flärpen när det är helt läkt är bäst" sa Casse en gång, hon tillhör också den läppbitande kategorin.


Morgonbestyr

2011-02-02 ♥ 21:36:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Såhär snygg var jag imorse....


Och Alex var som vanligt alltid snygg.



Ser att jag fått många läsare nu på sista tiden... Vilka är ni? Va va va?


Pluggdags

2011-02-02 ♥ 09:22:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Åhh vad jag är seg.. Inte alls motiverad till att öppna böckerna men jag måste tyvärr göra det idag. Alex ligger nere och sover, ville gärna ligga kvar där. Var så varmt, gosigt, mysigt och mjukt. Istället ska jag plöja igenom Kommunikation, omvårdnad i ett mångkulturellt samhälle och kris och utveckling.


orkar inte vända bilden i photoshop. För trött för det.


RSS 2.0