Måndag

2011-01-31 ♥ 08:35:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har haft en bra helg och ville helst inte att den skulle ta slut, men som alltid så gör den det. Nu är det en ny skolvecka och första dagen på den här månaden då jag inte ska dricka läsk, inget godis eller chips osv. Inga sötsaker överhuvudtaget (undantaget är om någon fyller år). Har fixat ett litet krysschema som jag kan kryssa för dagarna utan sockret. Hehe.

Blev lite smålycklig när jag såg att det går en buss till Sörberge norra 8.56 och bussen till stan går 9.03. Gjorde genast allt mycket lättare.



snö

2011-01-29 ♥ 16:57:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har varit världens virrpanna idag, kört fel hela tiden. I alla fall så har jag och Alex varit i Skönvik och åkt lite snowboard. Vi hade kul och lyckades ramla i liften en gång också. Haha. Var väldigt isigt i backen och det gillar inte jag, gör ju så ont då om man skulle lyckas ramla och så har man ju så dåligt fäste  för man bara glider på isen. Men det gick bra för mig. hehehe.

Igår var vi och åt på Tandoori och sen såg vi Love and other drogs som var jättebra. Var Alex och tre andra killar i salongen - resten tjejer. Men han tyckte också den va bra, hehe.



Köttvatten

2011-01-27 ♥ 23:05:49 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Läste gaymasens blogg, roligt kille förövrigt och såg detta.. Tänkte det kunde vara nåt för min köttälskare till vän? Cam? Va tror du.... Kött på vatten, känns lite läbbigt och äckligt.


MeatWater finns i cirka 60 olika smaker och smakerna varierar kraftigt; Wiener Schnitzel, Dirty Hot Dogs, Fish'N'Chips, Cheese Burger, Peking Duck, etc. De har till och med Swedish Köttbullar. Den läskiga köttdrycken ska tydligen värmas innan den dricks, så man verkligen känner köttsmakerna.


5 km

2011-01-27 ♥ 15:42:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Var himlans rastlös när jag kom hem från skolan, plus att det var soligt och rätt varmt ute som gjorde att jag inte alls var sugen att sitta inne och kolla på Oprah som handlade om män som bedrog sina kvinnor med andra män. Inte särskilt lockande. Så jag drog på mig längdskidorna och åkte ner till golfbanan och åkte lite längdskidor :-) Var väldigt skönt.

Nu ska jag äta något, sedan ett rygg och magpass med Emelie och därefter ska jag till Erika och hjälpa henne att flytta. Full rulle idag, men man ska hålla igång medans kroppen kan. Har faktiskt åldringsångest.


Kunde inte va seriös på någon bild, det blev så fult. Haha. Tänkte ni skulle få se ist hur det skulle se ut om jag sprutade in något i läpparna.


Dag 7

2011-01-27 ♥ 15:21:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jo jag skulle resa runt i världen till sommaren, skulle inte precis hoppa av min utbildning men resa hela sommaren skulle jag göra. Jag skulle nog köpa mig ett nice crib eller hyra - kan ju med en miljon betala ganska mkt i månaden. hehe.

Skulle väl köpa lite grejer till mina nära och kära. Åka på någon weekend till Paris, Venedig eller nåt annat fint ställe med A.

Ja. De vore inte helt fel med en miljon.


Nästan ett år.

2011-01-26 ♥ 15:27:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)



En liten student-tillbakablick. Loved it. Men älskar mitt nya liv också.


Dag 6

2011-01-26 ♥ 13:53:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Just nu finns det bara en kille som har allt och lite till. Jag har fallit pladask för denna underbara, snälla, fantasiska, fina, omtänksamma människa. <3


onsdag

2011-01-26 ♥ 13:48:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej mina små fjun!
Det är underbart väder idag, minus kylan då det vill säga. Var så länge sedan jag såg solen, kan vara därför jag är så pigg och glad idag.

Har betalat några räkningar och fakturor nu när jag äntliget fått mitt bidrag från CSN.

Dags för att fräscha till rummet, började gräva i högarna igår men orkade inte slutfölja så nu ska jag gå lös med hög musik och förhoppningsvis hittar jag min laddare, annars är den kvar i fjällen. Då blir jag en ledsen tjej.



Nu bränner vi

2011-01-25 ♥ 20:59:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu är det kul igen att träna! Emelie har joinat mig på Etic, igår körde vi biceps och triceps - samt lite kondition. Träningsvärk check. Idag blev det FatBurn puls spinning och Emelies kända mördarmage. Imorgon ska vi köra ben och axlar om jag inte minns helt fel.

Blir en chill med dill dag imorgon, slutar skolan 12.00, kind of awesome.



Dag 5

2011-01-25 ♥ 20:54:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

En halstablett. Det gör ont. Kanske dags för mig att bli smittad av min kära pojkvän som varit sjuk flera gånger om? Men jag har klarat mig hittills. Mitt immunförsvar kickar ass. Hoppas det bara är för jag är trött.. Men drömma kan man ju.




Grinarå

2011-01-24 ♥ 15:49:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vilken gråtdag jag har haft idag. Först såg jag My sister's keeper som var hur bra som helst, väldigt sorglig satt bara och grät hela tiden. Hade ont i huvudet efteråt för jag grät så mycket, satt och tänkte på hur glad jag är att jag har så underbara människor i mitt liv som alla är friska.

Som om inte den filmen var nog så kollade jag på de nya avsnitten av One Tree Hill på kanal5-play och grät lite till. Haha snacka om nedstämd tjej. Behöver kolla på något roligt så jag kan bli lite glad nu.



Dag 4

2011-01-24 ♥ 15:16:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag brukar oftast inte tänka så mycket på drömmar och önskningar, de går aldrig i uppfyllelse så jag sätter upp mål utifrån mina egna drömmar och önskningar. För tar man inte tag i saken händer heller inget. Är precis som att man kan inte sitta hemma och önska och drömma om att man ska få ett jobb, de ringer inte och erbjuder, man måste själv ge sig ut och kriga lite.

Så mina mål jag har nu är ska klara sjuksköterskeutbildningen, möjligtvis efter utbildningen tar jag mitt pick och pack och flyttar till Norge något år och tjänar storkovan. Därefter siktar jag mot att specialistutbilda mig till barnmorska, dels för att det verkar vara världens roligaste yrke! Och dels för att man tjänar mer, hehe.

Kroppsligt har jag redan sagt mitt mål i inlägget nedanför så det känns onödigt att upprepa här. Jag ska även försöka få lite bättre självkänsla, har rätt bra självförtroende om man kan säga så utan att låta för ego i detta janteland men självkänslan är kass.



Andra mål jag har är att till sommaren/hösten ska jag flytta hemifrån. Känns som det är dags för fågelungen att lämna sitt trygga bo. Blir ett stort steg för mig för jag är en trygghetsmänniska, gillar där det är tryggt och stannar gärna där.



Måndag

2011-01-24 ♥ 10:04:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter i sängen och njuter lite av att vara ledig, har heller inget jag måste plugga på och det känns skönt. Idag blir det carpe diem och ska hinna med längdskidor på förmiddagen och styrke ikväll. Nu tänker jag banne mig få någon ordning på min kropp. Tränar runt fem gånger i veckan men jag tycker inte jag märker något resultat förutom att konditionen känns bättre, jag är piggare och starkare i kroppen men jag vill bli fit.



Söndag

2011-01-23 ♥ 23:56:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Såg att det blivit konstigt på mitt inlägg när jag skulle skriva tio fakta.. Hade skrivit tio?! Tydligen kände datorn för något helt annat. Haha ajja.

Har haft en skön helg nu i Björnrike. Bara slappat och ätit alldeles för mycket chokladpudding. Snöade dock lite väl mycket för min smak, men det gick bra ändå.

Dags att sova!


Dag 3

2011-01-23 ♥ 14:10:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

En bild säger mer än tusen ord. Denna tog jag i sommar vid mormor och morfars stuga.


Dag 2

2011-01-22 ♥ 16:07:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Min fina gammelmormor Olga som gick bort för tre år sedan. Ett friskt liv som henne vill jag också ha, ingen sjukdom, ingen demens, ingenting förutom smärta i benen. Men efter 95 år så är det inte så konstigt.

Ett fint minne jag har av henne när hon står och vinkar på bron till oss när vi kom och hälsade på, inne på bordet stog det saft och bullar. Jag gillade hennes lilla paraplyhink eller vad man kallade det. Gillade lukten i hennes hus. Gillade att leka med hennes puderburk som stog på övervåningen, men det sa jag inte till mamma. Hehe. Sa det inte till någon, satt där framför spegeln och låtsades vara en rik dam på 1800-talet som väntade på sin betjänt.


Dag 1

2011-01-21 ♥ 19:34:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag är mörkrädd
2. Jag gillar att löpträna
3. Jag har sprungit ett halv marathon (2,2 mil)
4. Jag är en The sims nörd
5. Jag har aldrig rökt
6. Jag kommer ofta ihåg mina drömmar
7. Jag
8. Jag
9. Jag
10. Jag


:-)

2011-01-21 ♥ 14:13:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu beger jag mig till Bearkingdom! Kameran följer med, har legat lågt med den hela höstern och vintern, kanske dags för ett uppsving nu..



Dags för min blogg att få lite liv. Hehe

2011-01-21 ♥ 13:22:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Lägger upp första senare ikväll!


Parga, Grekland.

2011-01-21 ♥ 13:01:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (3)



Känns ju som rena rama drömmen! Längtar sjukt mycket till juli nu. Älskar sånna här ställen, små mysiga mindre "städer"/byar. Älskar. Verkligen älskar. Skulle faktiskt kunna bo på sånna ställen, leva i en liten dröm liksom.

Bilderna är tagna från hotellet vi (åker med familjen) ska bo på. Känns ju som en helt okej utsikt. Hehehe.


school

2011-01-19 ♥ 07:32:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter på skolan och häckar. Idag börjar föreläsningarna igen, har haft ett uppehåll sedan 22 december om jag inte minns  fel. Känner mig ändå inte vidare peppad nu, kan vara för att jag är så trött eller för att jag känner mig lite småless och irriterad på skolan efter rapportkatastrofen. Men det är inget ni tycker är intressant att veta ändå. Sängen var i alla fall otroligt skön imorse men klev ändå upp när klockan ringde, var så illa tvungen.

Igår såg jag och Alex på lejonkungen! Som jag längtat efter den filmen..
"jag har fixat nåt som du velat se länge" klämde alex ur sig när jag klev innanför dörren.

Glad chey.


tisdag.

2011-01-18 ♥ 07:33:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är något fel på mitt element.. Jag kan inte få in den perfekta temperaturen, antingen är det för varmt eller så är det för kallt. Som nu tillexempel, har på mig kläder under täcket och ändå ligger jag här och skakar.

Klev upp sju idag, så jag kan somna som ett litet barn ikväll. Börjar nämligen 8.15 imorgon.

Nu ska jag kolla på en film, sen ska jag duscha och sen ska jag åka på Birsta med Emelie, behöver uppdatera vissa grejer i min garderob.



Glipa

2011-01-17 ♥ 21:37:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)




Kolla på bilden, eller på mina läppar rättare sagt. Vi kan ju bortse från att jag ser ut som att någon skrämt skiten ur mig men att jag ändå försöker vara seriös...I alla fall. Läpparna, ser ni den lilla glipan mellan den övre läppen och den nedre, precis i mitten? Jag bet och bet där när jag var liten så läppen hann aldrig läka riktigt så nu går jag med min lilla glipa som bara syns när jag är såhär seriös. Hehe.

Att jag fortfarande ser ut som en köttkvarn titt som tätt i munnen är en helt annan sak.

Vilket ovärt inlägg förresten. Haha


Hehe

2011-01-17 ♥ 21:21:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Här har vi normala klubben som inte lyckas bli bra på ett enda kort. Vi skyller på kamerakvinnan Erika.



17 januari

2011-01-17 ♥ 10:35:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Måndag och ingen skola för min del, den nya kursen börjar på onsdag så jag är ledig idag och imorgon. Rätt soft måste jag säga. Men jag ska ta och plugga lite ändå, utifall vår rapport inte är tillräckligt... Så ska fixa till lite saker in case of emergancy. Stavade säkert fel, men strunt samma. Engelska har aldrig varit mitt starka ämne.

Nu kurrar min mage som bara den så nu blir det frulle. Seya



Plans

2011-01-12 ♥ 11:20:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Planerna för dagen ser ut såhär:

Läsa igenom opponeringen.
Springa minst 8 km ute alt. längdskidor 10 km
Lägga i ingredienser i bakmaskinen så den kan göra bröd åt mig.
Åka och kolla på hockey med Emelie.



natt

2011-01-10 ♥ 01:35:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Klockan är mycket nu och jag kan inte sova. Jag har helt lyckats vända på dygnet nu under mitt "lov". Har inte varit många dagar när jag somnat innan halv två vill jag medela. Hehe. Har även börjat lära kroppen att sova längre än nio trots sena nätter som jag typ aldrig gjort tidigare.

Har haft en bra helg. I fredags bjöd Cassandra på god mat och sällskap, lördagen spenderade jag med Emelie och Super Mario... Jag var grymast!!! ....... På att dö. Idag har jag varit med Alex och sätt en mycket bra film och tränat ben. Har en känsla av att det blir svårt för mig att kliva upp imorgon bitti, var så slut i mina stumpar efter träningen att det var ansträngade att trycka in kopplingen. Hehe

Ett kort på mig o G på julafton! Kan hålla med om att vi är rätt lika varandra...

en av mina snygga poser!


"Det är inte ofta jag tar hål på tjejer över sju år"

2011-01-08 ♥ 18:12:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

... Så sa hon som gjorde mina hål igår. Haha. Håller med, finns inte många därute om är som jag. Hållösa. Men nu passar jag inte i den kategorin längre. hehe.

Fanns inga snygga läk-örhängen, blommor eller en rosa/blå plopp, en fattig vitpärlplopp som såg b:ig ut. Osså den som jag tog, hehe. Kändes självklart.




Mood

2011-01-08 ♥ 16:00:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Är inte på mitt bästa humör idag. Vet inte vad det är, vaknade på fel sida kanske. Är trött, hängig och sliten. Efter vadå?? Åkte på gymmet med förhoppningar om att det kunde få mig på bättre humör. Då fick jag minsann ont i ljumsken så jag tog och gick på löpbandet istället. Är så fruktansvärt less på att träna själv. Nästan så jag vill byta gym till friskis och träna med Casse o Patte. Men palla åka enda till Nacksta varje dag. Nej tack.

Nu ska jag ta ett bad, lägga på en ansiktsmask och göra en inpackning. Vila mig glad :)


Lite såhär känner jag mig


igen.

2011-01-05 ♥ 14:58:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (3)

Var så pinsamt igår när jag skulle betala bensinen som jag nyss tankat. Jag öppnar plånboken och ser till min fasa. Kortet ligger inte där. Dra mig baklänges alltså. "Ge mig körkortet" säger kassören med väldens basröst. Skulle ta ut pengar på banken men då kom Erika på att man måste ju ha leg med sig och mitt var ju på okq8. HAHA. Man jag lånade pengar av henne.

Nu är jag lite deppy för nu har jag inget kort, ca 100 kr löst som jag skramlat ihop. Under 2010 hade jag fem nya kort.. Jobbigt med alla koder som flyger och far genom huvudet.

Alex och jag kom på en bra idé igår. Varför finns det inga GPS-sändare inuti bankkorten? Då kan man kolla i mobilen vart sitt kort är. Vore världens grej! Lättare för polisen att spåra, lättare för en själv att hitta igen kortet och en tjuv själ väl ändå inte ett kort som man vet kan spåras till en på en gång?



bild från nyår som jag snodde från camilla


boring

2011-01-03 ♥ 09:58:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Fuck rapport. Den här kursen är totalt onödig, i alla fall för mig som inte vill forska i något ämne senare i livet. Jag vill lära mig saker, saker som jag har nytta av som jag kommer kunna använda. Känns bara som slöseri med tid. Dessutom så har jag fastnat nu och vet inte vad jag ska skriva..

Det här är vårt syfte, förslag? Hehehe

Syftet med detta arbete är att belysa huruvida Tourettes syndrom påverkar livskvaliteten och hälsan bland barn och ungdomar. Fokuset kommer att ligga på hur livskvaliteten blir påverkad av dessa svåra tics och i vardagssituationer där aggressivitet, bristande impulskontroll och sömnsvårigheter visar sig.



Fjant

2011-01-02 ♥ 16:48:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ligger och chillar i soffan, har nyss tagit ett bad med ansiktsmask och inpackning. Nu har jag äntligen fått bort det sluskiga nyårshåret, var så seg igår så jag orkade inte ens duscha. Träffade ändå ingen så var bara jag själv som fick dras med mitt sluskhår.

Är lite sådär löjligt glad här i min ensamhet. Sådär så jag inte riktigt kan sluta le. Hehe.


01-01-11

2011-01-01 ♥ 17:14:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

2011. Nytt år och nya möjligheter.. Vi väntade in tolvslaget hemma hos Cajsa igår med god mat och dryck! Sen åkte vi in till hamnen kl 12 för att kolla på fyrverkerierna. Var fint, men man såg inte så mycket eftersom himlen inte var klar, molnigt där uppe. Sen gjorde vi inte något alls egentligen, vi hängde lite här och där. Träffade gamla vänner osådär :)

Idag har jag inte gjort något alls, legat i soffan hela dagen och kollat på film. Nu håller jag på att laga mat, är sjukt hungrig.

:)


RSS 2.0