Call me

2008-02-29 ♥ 18:32:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu väntar jag på att Emelie ska ringa, ska snart åka och möta henne på shell. Vi ska köpa godis! äntligen får eller jag har väl alltid fått, men inte velat så nu kan jag äta mittefterlängtade godis :D Har varit utan det sedan skolan började efter jullovet.. Förutom alla hjärtans dag som var en undantagsdag. Så nu är jag sugen! btw så smakar det vitlök i hela munnen, pappa gjorde vitlökssmör och det missbrukade jag vilket resulterar i en hemsk andedräkt. Men det skiter jag fullständigt i!

Imorgon åker jag, mami, papi, gustav och johan till stugan (björnrike).. Ska bli skojjsit, vi lär åka runt två tiden kanske.. För mamma är nere i Dalarna just nu. Anders, min morbror har opererat höften så då tänkte hon ta sig en liten tripp ner dit så åker hon hem vid nio tiden imorn :). Vi kommer nog hem på onsdagen eller torsdagen.. Då blir det iaf plugga historia.. Fast jag har inte så himla mycket kvar, ska bara skriva om svenskt 15-16-1700 tal. Inte så mycket, tre hanskrivna sidor. fast jag har lite kvar om den franska revulutionen, men det är inte mkt.


image69


SPORTLOV!! :D

2008-02-29 ♥ 14:48:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Mitt lov börjar bra, vi hade ingen matte för Olle var sjuk.. Så jag åkte hem med två bussen. Satt där helt ensam med busschaufören. Det var en tjej, första tjejen jag sätt tror jag. Annars brukar det bara vara turkgubbar. När jag kom hem med min skrikande mage så upptäkte jag att de knappt fanns något att äta. Så jag och bror min gick ner till frysen i förrådet och checkade om det fanns nåt gott där. Vi hittade en glasstårta! MUMS, men blev lite less på den på slutet. Men vi åt inte upp allt om ni nu trodde det.

Maten på skolan idag var snuskig, grytan från igår och potatis. Filen var slut, nästan alla mackor. Så det fick bli mjölk och flingor.. Det blir man ju mätt på, men hade köpt en chokladboll på elkiosken så jag var inte sådär mega hungrig. Men det blev jag sedan.. På gympan. Där spelade vi frispe (ingen aning hur man stavar det), det var faktiskt väldigt roligt.. Lite småjobbigt och drygt för man bytte sida efter varje mål. Mitt lag förlorade stort. haha, men när jag och sara var själva så gjorde vi iaf ett mål.. :) Jimmy spelade fotboll och bröt nånting i foten, stackarn.

Vi såg även på en läskig film på svenskan. En novell som det gjorts en film av, den handlade om två bögar. Man blev hyffsat äcklad när dom började hångla..

Jag är så glad.


rent och snyggt.

2008-02-28 ♥ 18:23:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

jag tycker att rubriken kan vara den svåraste att komma på. Att skriva något är lätt, men sedan att hitta en passande rubrik till, det är inte lätt. Så ibland när jag inte har någon alls idé brukar jag ta ord ur låtar, eller låt namn. haha, det är iaf svårt.

Nu är jag pigg och glad, till skildnad från förut. Har även städat mitt rum, det låg fem jeans på golvet, 6 t-shirtar, 2- linnen och 4 långärmade tröjor. Så mitt golv var lixom fullt, men det gick snabbt att plocka ihop. Jag har även packat mina gympakläder, det är ovanligt att jag brukar göra det kvällen före.. brukar alltid rafsa ihop allt i stressen på morgonen.Får väl se om jag märker någon skildnad imorn, med tid alltså. inte för att det tar lång tid att slänga ner lite kläder i väskan.. Men man blir ju lite mer stressad av någon anledning.. crazzy.


tråk

2008-02-28 ♥ 17:24:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är så irriterande, jag har olika lösenord på bloggen till skildnad från allt annat, så varje gång skriver jag fel. Ska nog byta, orkar inte ha det såhär någe mer. Jag är så trött, ögonlocken faller ner titt som tätt. Måste bli pigg! Trött och sliten i hela kroppen, har ingen aning om varför. Har inte tränat på länge, blää. jag måste träna för att må bra, nu mår jag inte bra.. blir så deprimerad. jag behöver ett lov så jag kan vila upp mig, ska bli så himla skönt med sportlov. Tur att det bara är en lång och seg dag kvar.. Fast fredagar är den värsta dan på hela veckan, måndagarna går väl ann trots det 3,5 timmars hål vi har.. Men fredagar är det fullsmockat från 8.00 - 14.50, fem lektioner och alla är lika tråkiga och hemskt. Ljuspunkten på dagen är idrotten, osså svenskan för då kan man om man har tur få sig ett skratt pga. Sten. Det ska bli tråkigt när han blir pappaledig (nu när sportlovet börjar).. Då får vi väl någon tråkig vikarie som inte har någon humor alls. Sånna hatar jag.



  • vilket deprimerande och tråkigt inlägg.


en enda fjutt lektion

2008-02-27 ♥ 13:49:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vi hade bara en lektion idag, onödigt.. Började halv elva och slutade halv tolv. olle var sjuk så det var ingen matte och jenny är också sjuk.. min spanska lärare så då bar det av hemåt, eller ja, hem till mormor och morfar ^^ De kom och hämtade mig så då tänkte jag att jag far till dem iställe. Har ändå inget att göra hemma.. Då blir det bara att jag sitter vid datorn och gör ingenting speciellt utan det blir dötrisst. Nu så träffar jag ju lill-hilton.. Fast liten är han inte längre. Jag brukar kalla han vilde bill, för han springer omkring och så. Nästan aldrig någon lugn stund. För er som inte vet vem hilton är så är han en hund, min morbrors hund. Anders har opereat höften så han kan inte ta hand om honom eller vad man ska säga.. Så han är här, det är roligt :D han är ju för gullig, men jobbig.



god morgon..

2008-02-27 ♥ 09:00:39 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

godmorgon!
Jag undrar vad det är för mening att det snöar när det endå är plusgrader? Det smälter ju bort på en gång, blir slaskigt och shiet. Blä, ska gå en liten bit idag oxå eftersom att bussen inte går riktigt enda fram till skolan... Så jag får väl kanske gå nån kilometer.. Det låter jättemycket men det är det inte, det tar bara en kvart. Men det är tio minuter för mycket, i alla fall om det nyss har snöat och det är tö.

igår var jag med min älskling, det var väldigt länge sedan sist, det är rätt skönt för då längtar man på ett helt annat sätt. Liksom man längtar så det gör ont. Fast så mycket så att det gjorde ont kan jag inte påstå för vi träffas ju på skolan :) men längtade det gjorde jag.. Idag är det 1 år och 2 månader mellan oss, tiden går snabbt och för varje dag som går älskar jag honom mer och mer.. <3

Undra när min förkyldning/halsont tänkte försvinna.. Jag vill ju springa! men det går inte för sig, inte har jag tränat tennis på jag vet inte hur länge.. Axelnsfel, men det börjar bli myckt bättre nu så om jag har tur så kan jag träna efter sportlovet! Då är förhoppningsvis förkyldningen också borta, då kan jag kanske äntligen komma igång på riktigt! :D


på skolan

2008-02-26 ♥ 15:06:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejhej :)
Just nu så har jag svenska, vi ska skriva klart våra noveller, men jag är klr med mig jag :). Så jag tänkte sitta här och göra ingenting. Det gick bra hos doktorn, men mina armveck är alldeles blå.. Johan tycker att det är äckligt, haha den lilla mesen. Ska va med honom efter skolan, blir skojj de. Ska visa mina armveck hela tiden.

Jag skämde ut mig nå fruktansvärt lite tidigare idag. Vi var på väg mot lärarrummet och då trodde jag att det var sjuksystern så jag sa:
- du, visst skulle jag tillbaks till dig när jag varit hos doktorn?
- hmm.. och så tänker hon, ja kasnke jag vet inte.
- joo men det skulle jag, säger jag.
-okej, joo nu när du säger det.
- amen det gick iaf bra och jag har varit hos en sjukgymnast och fått sånna här övningar som jag ska göra.
- okej, men va bra.

sedan säger camilla att är hon sjuksystern? Det var ju bildläraren.

hahahha.


härlig morgon.

2008-02-26 ♥ 07:51:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

godmorgon!
vilken härlig morgon! Solen skiner, fåglarna kvittrar och snön smälter. Det är som en dag i mars eller april, mer april. Men nu är det ju fortfarande februari... Jag brukar tycka att den är det segaste och tråkigaste månaden, men nu när det är så här så gillar jag den. Hihi. Sovit skönt har jag gjort också, somnade någon gång vid kvart över tio och vaknade kvart över sju, me like. Utvilad och pigg. Det var länge sedan som jag var lika trött som jag var igår, hade kunnat däcka vid nio till och med.

Mormor kommer vid fem i halv nio och plockar upp mig, jag ska ju till vårdcendralen och ta blodprover. Sen åker jag väl tillbaks till skolan och sitter där och dödstråkigt. Men jag ska nog ta och jobba lite historia, det kan behövas så jag blir klar någon gång.. För jag har ingen lust att plugga på lovet, eller loven. Nej, nu ska jag gå och sminka mig.


hes

2008-02-25 ♥ 19:21:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag nyss ätit upp min banan och druckit en halv drickyoghurt. Det va gott och jag behövde fylla på mitt matförråd. hah. träningen gick väl bra, Richie var borta så han hade ringt till viktor så då var det vi två.. Med alla ungar. Mycket snack och lite verkstad (träning alltså). Fast jag tycker att det gick ovanligt bra ändå, så här mycket har vi inte hunnit spela på länge.. Men man får ta och ryta i för ibland lyssnar de inte ens när man sagt ngt två gånger. Då blir jag irriterad, de ska lyssna på mig! Hur som helst så plågade vi dem med evighetsstaffeten, fast de tyckte att det var roligt vilket det oxå brukar vara. Fast det är jobbigt.. Och jag blev hes och har ännu ondare i halsen för att jag pratat så högt ^^

Ska till vårdcentralen imorgon igen för att ta ännu mer blodprover, när jag kommit hem därifrån ringde dom och berättade provsvaren från mitt blod.. Jag har tydligen lågt blodvärde vad det nu innebär.. Så de tyckte att jag skulle komma dit imorgon och ta nya tester. Så mormor och morfar kommer och hämtar upp mig halv nio. Min sovmorgon försvinner.. Annars brukar jag börja halv elva, men gör det på onsdag oxå så det spelar faktiskt inte någon roll :)


EKG-test

2008-02-25 ♥ 16:08:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej!
Nu har jag kommit hem från skolan och doktorn, hjärtat såg bra ut.. Men jag gjorde ett EKG-test iaf, de satte en massa sugproppsliknande sladdar runt hela hjärtat, på armarna och på smalbenen. Förstår inte varför man ska ha det på benen eller på armarna. Nån som kan förklara? Det såg ju bra ut som tur var, men jag skulle ändå gå och ta ett blodprov, har jätteont i min ven (där de snodde mitt blod) som dom säger.. Ven låter så fult, blodåder låter bättre, men men. Jag skulle aldrig klara av att bli någon sprutnarkoman (inte för att jag tänkte det heller)

.. men vi hade en föreläsning på skolan idag av en kille som varit det men tagit sig ur det. Strakt jobbat, måste vara jobbigt att vara fast i det träsket. Hemskt är det iaf, egentligen har jag svårt att förstå hur de kunde komma till.. alla droger alltså, någon måste ju varit först med att "uppfinna det" .. inget liv tyder det på om man har tid med at mixtra ihop en massa skit. Och hur i hela vida världen kunde folket komma på att röka hasch???! Själv skulle jag aldrig ens komma på tanken att röka något som man kan odla. Det skulle ju vara som om jag skulle röka sallad. Har aldrig ens tänkt tanken på att röka något som man själv odlat, gräslök kanske? HAHA. Tanken är egentligen rätt så patetisk. Vissa människor är helt otroliga (på ett dåligt sätt den här gången).


hemma

2008-02-24 ♥ 19:11:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsan hoppsan!
kom hem för ett litet tag sedan, satt och kollade igenom allas bilder på bilddagboken ^^ det tog sin lilla tid. hah. Jag har haft det super i helgen, fin vädret och allt. jag satt och solade på balkongen, eller det kanske heter altan, men hur som helst så satt jag där i ungefär en timme, brände fejjan ;O  jag har nog världens mest känsliga hud. Bränner mig jättelätt i den första solen. Men det har lagt sig nu som tur är :).

Våra grannar var i där samtidigt (det är som ett slags parhus kan man säga) som oss.. Så jag vaknade imorse kl åtta för att nån idiot i rummet vid mitt hoppade ner från sängen! jippie, så jag gav upp att försöka somna om, gick och åt frukost och kollade lite på grease ;P.

Men nu ska jag ta mig en titt på johans novell, ska hjälpa honom med meningarna, hihi. alltså inte skriva om, bara sätta punkt på rätt ställe oså ;) haha.



en liten snabbis. ;)

2008-02-22 ♥ 15:34:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det får bli ett snabbinlägg. Ska strax åka och jag tänkte att lite ska jag väl hinna med att skriva.. Jag håller nog på att bli sjuk, har varit hängig hela långa dagen idag, frysit och sån shiet. :/ Jag fick även vg på eng nationella, testen alltså.
Sedan skulle vi (jag och emelie + resten av klassen) göra nåt häfte som Gyler sa, det va några quiz ^^ hah, om flaggor, länder och så. Geografi med andra ord, vi var typ helt värdelösa.. vi hade mest fel av alla i hela klassen på true or false . Men vi lider inte för det, man kan ju inte vara bra på allt :) Emelie ska förresten byta till samhälle, blir skojj de. nte för att de blir så stor skildnad än det är nu, men endå lixom. Näe, måste taoch packa ihop mina kläder och allt. Vi höres på söndag :)


sjuk?

2008-02-21 ♥ 16:44:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Jag tror nog att jag håller på att bli sjuk, har ont i halsen, är lite småförkyld och känner mig lite småhängig.. Om jag nu blir det så var det himlans länge sedan, minns inte ens när det var sist jag var hemma från skolan med feber. hur som helst gick jag hem idag, halt och slaskigt... inte roligt, själlvklart så halkade jag med mina halskor. Ramlade rakt fram på magen, tur attt ingen såg mig ^^, då hade det varit lite skämit.

Det känns som om det är i slutet av mars, början på april pga. vädret. februari är inte ens slut och snön är nästan borta helt från vägarna.. lite konstigt känns det ju, men det är väl bra. Jag tycker att temperaturen som det har varit nu i vinter har varit bra, det kan inte ha varit mer än -11°C. Förra vintern var det -20° nåra ggr. Skönt har det varit iaf.

Ska och gratta farfar sedan, han fyller i morron egentligen.. Men vi ska åka bort, eller aa upp till stugan så det hinns inte med imorn. Kan inte fatta att det redan är torsdag, den här veckan har flugit förbi..


skolless

2008-02-20 ♥ 16:34:09 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejhej..
Vilken dag asså, jag blir bara mer och mer less på skolskiten. Vi har långa dagar, massor med långa hål. Enda dagen jag slutar tidigt är på fredagar. Klockan 14.50. Om man nu kan kalla det tidigt, är så less på skolan nu. BLÄÄ. Sportlovet kommer i bra tid!

Camilla svek mig idag på spanskan så jag satt där själv på skolan i min ensamhet och pluggade..gjorde en sida på historian och så pluggade jag in glosorna vi skulle ha på spanskaförhöret.. Men det var ju fel glosor jag pluggade på, yey.


det gick!

2008-02-19 ♥ 19:57:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag tog mig ut och det var skönt! Riktigt skönt och det gick bra, då är det som roligast att springa :)

Förmodligen kommer ingen av er fatta detta (internt skämt),.
Jag: jag orkar inte springa, det krävs viljestyrka *fniss*
G: ska du springa nu? De skulle jag aldrig göra.. Cykla iställe.
Jag: neeh, hur kul är det då? sitta på den där svettcykeln.
G: om inte du cyklar så cyklar jag. Det är ett hot.

HAHA. jag lovar, det är roligt.. om man vet ^^ bror min tränar ALDRIG självmant, därför det var så kul. Men jag tror nog att jag är den enda som tkr det. höhö.

men hur som helst så var det skönt att jag övertalade mig själv. Funderar på att springa imorron på morgonen, för jag börjar ju halv elva.. Fast får se, det är ju så skönt att sova. Det lutar på sova hållet, men kanske :) Nu ska jag ta och gå till sängen och titta på tv, gossip girl.


image68







ut i mörkret

2008-02-19 ♥ 18:24:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

jag är trött, seg och lite lätt uttråkad. Lyssnar på en jätteduktig liten tjej connie talbot. Fattar inte hur hon kan vara så bra på att sjunga trotts att hon är så liten. Hon kan inte vara mer än 5? kolla här.

Har ingen lust att gå ut i kylan nu när jag äntligen blivit varm, benen kommer inte bära mig. De är jätte sega och känns som spagetti. Ska sitta här i fem minuter till sedan ska jag bege mig ut i mörkret.. Vart är sommaren, jag längtar efter värme och sol!


hey you

2008-02-19 ♥ 17:00:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Jag har nyss fixat klart min novell. Det är ett himlans tjat om denna, men jag har ju faktiskt lagt ner en hel del tid på den. Så ni får stå ut. Har satt på mig en tjock hood tröja för jag fryser så himla mycket. 24/7 fryser jag. Eller kanske 12/7, för när jag sover så är jag varm. Blir home alone ikväll, gustav ska till backen, mamma ska träna, pappa ska på hockey, men jag lider inte. jag tycker att det är skönt att va ensam hemma.

Småttningarna som jag tränar är jobbiga, jag höll på att få något fel på dom. var nära tinnitus, aldrig har jag varit med om ett sånt himla tjatter. Dom blev inte tysta heller, straffet blev armhävningar. När de plockade upp bollar så tog det alldeles för lång tid, så de fick en minut till på sig. De klarade det inte och jag hällde ut alla bollar som de plockat. Man måste vara hård vettni. Haha, fick mig ett gott skratt. Louise glömde även sitt rakert men jag tog med mig det så ska väl ringa till hon eller se om hon kommer in på msn snart. ^^,

Ikväll ska jag springa!


håltimme

2008-02-18 ♥ 11:22:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejsan..
Nu sitter vi på vårt långa hål.. BLä, tre timmar och tjugo minuter, hatar vårt schema. ^^ Det känns lite onödigt att vara kvar, för anna är endå hemma med sjukt barn. Det innebär att våra sista timmar går bort, eller vi får väl vara där om vi vill. Men jag tänker iaf åka hem.. Tråk blir det iaf.

Var hos sjukgymnasten imorse.. Han sa att jag skulle testa göra några övningar i en vecka med något gummiband som vi köpte, om det inte blev bättre så skulle jag gå på akupunktur, ajajaj säger bara jag. MEn blir det bra så kan jag väl härda ;) är less på att ha ont i axeln hela tiden..


FIKA ^^,

2008-02-17 ♥ 14:19:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter här med ett glas mjölk, en chokladruta och en liten ballerina. Inte tycker jag att det är 25% mer nougat inte. Det märks knappt nån skilldnad. Men gott är det. Självklart så glömde jag ju bort att jag tänkte springa.. Smart att äta något då. Får väl vänta till fyra istället för två typ. Fast jag kanske tar och cyklar lite, men det känns inte som man bränner lika mycket då. Egentligen skulle jag kunna gå ut och gå för man bränner precis lika mycket om man går i rask takt som när man springer. Men är ute efter bättre kondition så då funkar det ju inte att gå ut och gå.

Novellen börjar ta sig och nu har jag bara en sida kvar sen är jag färdig. Jag måste klura ut nåt bra slut, men tror jag vet hur. nej, nu orkar jag inte sitta här mer och försöka skriva (novellen alltså) så jag ska slå på en film. Sen blire löpning!


chipsis

2008-02-17 ♥ 12:24:36 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejhej.
nu måste jag verkligen ta mig i kragen och skriva lite på novellen.. Den är kort och jag har två sidor kvar att skriva, men jag har fakitskit inte en blekaste vad som ska hända nu. Har liksom ingen insperation.. Men den kommer nog tror jag ;).  Jag får inte heller glömma att skicka ett mail till Sten om i morgon, för jag ska till sjukgymnasten klockan 8.00 och jag glömde säga det förra veckan.

Lite senare ska jag ta mig en löparrunda igen, måste ju springa tre ggr i veckan. Nu är det bara en dag kvar och jag har en gång kvar så det finns inte så mycket att göra åt än att klä på sig och springa. Det har gott skitbra med att inte äta något godis :) nu är det babra två veckor kvar sedan kan jag äta hur mycket jag vill. Är faktiskt stolt över mig själv, fast igår var det svårt för Johan satt och käkade. Men jag åt chips iställe x)



i am a legend

2008-02-15 ♥ 17:24:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss fixat färdigt, så nu ser jag väl iaf ut som jag ska ut på stan och äta (bio också).
Vi ska se I am a legend. Hoppas att den är bra,  men alla har sagt att den var det. FAst emelie tyckte att den var lite ja, hon kunde inte förklara men tyckte att den va bra ^^,  hur som helst ska jag gå och ta mig något att äta, puttelite men annars kommer jag hungra ihjäl innan vi äter. Så en liten smakbit ska jag ta ;) ha det så bra alla!


helg

2008-02-15 ♥ 15:26:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej allihopa!
nu äre äntligen helg, fast det är nog första gången som det känns som jag nyss hade helg ^^ veckan har lixom bara rusat förbi.. det är bra ;) ju fortare man är ledig, desto bättre. Men kommer måsta skriva på min novell här under helgen. Trisst men det är sånt som måste göras, det är deadline på fredag och jag har inte ens skrivit klart en sida. Men ska nog få det att funka ändå ^^,

Jag och Johan ska äta på biteline och sedan gå på bio :) Vi ska fira alla hjärtans dag på riktigt. <3 myspys.
Men ska ta och ringa till han nu, skriver mer sen. :)


godis är gottgottgott

2008-02-14 ♥ 18:21:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Börjar bli lite le på geléhjärtan, har ätit rätt så många nu.. Men dom är ju så goda, tror nog att det godaste godiset är sånna och så självklart JORDGUBBAR<3. Kan äta kilon. Men imorgon blir det fasta igen (iaf på gosidfronten). Har inte saknat godis något sedan jag slutade. joo igår när Emelie mumsade i sig en påste. ajja, har inte så lång tid kvar nu. Tycker ändå att chips, popcorn, ostpopcorn osv är mycket godare :)



alla hjärtans dag<3

2008-02-14 ♥ 14:41:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejhej!
snart har jag utvecklingssamtal.. Klockan tre och min mobil har dött. Brabra, nu vet jag inte hur jag ska kunna nå mamma, hon vet ju ingenting vart vi ska. Men ska nog låna johans tele. ^^, hur som helst så har jag egentligen slutat. Tack vare johan så kom jag ihåg att jag hade utvecklingssamtal, jag var påväg att gå hem nämligen. haha.

Idag på vårt lång hål så satt vi i uppehållsrummet och tog det lugnt, det var lugnt, TILLS estetarna kommer. Jag gillar verkligen inte dom, alla är så uppkäftiga och skrikiga. Det var till och med en tjej som satt och sa hallå med nån konstig röst, sen när ingen brydde sig om henne så sa hon till sina andra estetkompisar, varför kollar ingen på mig? SERIÖST. och dom ska gå i trean.. skulle mer gissa på lågstadietrean. Dom sköng och hade sig, störde. Alla på den här skolan är så, störiga, tror dom är bäst osv. Men nu säger jag inte att alla som går estet är så, men på vår skola så råkar det vara så... Det blev lite mycket så. haha, skitsamma.

Har även tagit en paus med godisförbudet, det är ju faktiskt alla hjärtans dag idag. Det passade ypperligt för jag fick gelehjärtan av johan och så vann vi en tävling i biblioteket, där vi vann godis :) Har även fått min present, det var en sån här super masageolja :) värsta cool, den är blå och när man blåser på den blir det alldelesvarmt.

Men nu ska jag försöka få ta på mamma... vi hörs. 


rubriker är ibland överskattade.

2008-02-13 ♥ 17:43:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag äntligen kommit hem, det var väl på tiden, har ävet fått i mig lite mat och bytt till mjukisar! SKÖNT, kände mig så instängd i jeansen, trånga och kalla.

Har köpt en till grej till johan nu, som han ska få ikväll eller i morgon på morgonen (: hinner ju inte vara med honom på kvällen.. tråkig alla hjärtansdag jag kommer att få. Men hur som helst så kan jag sova hos han ikväll så får vi morgonen tsm iaf (: Bättre det än inget.

Missade bussen gjorde jag oxå, när jag väl bestämt mig för att gå lite senare (var där så tidigt innan) så har jag alltid fått stå och vänta hur länge som helst. Nu skulle jag gå tre minuter senare. Yeeah, då kommer den inte, för det har väl redan gått. sisåsär tio minuter tidigare än den tiden som den skulle gå... Skitsystem. Så pappa fick komma och hämta mig. Man kan inte lita på bussarna, dom kommer och går som dom vill. BLÄÄÄ.


Nu förstsätter jag igen :D

2008-02-13 ♥ 08:15:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (4)

hejhej!
nu tänkte jag fortsätta blogga igen. Har inte haft nån ork den senaste tiden, men nu så.

Har egentligen sovmorgon till halv elva men någon sprang ner för trappan med sina klumpidunsfötter. Gissar på att det var Gustav. Somna om de kunde jag ju bara glömma, typiskt. Men får försöka se det som nåt possitivt i stället.. vad nu de ska vara.

Idag har vi friluftsdag vilket innebär att vi bara har en lektion idag. Fast hp, emelie och kompani dom får gå tre lektioner. haha, rätt åt dom. Henke, min gympalärare ringde till anna igår, hha han ville prata med mig eller emelie. ^^, Det var lite roligt faktiskt, men han undrade om vi kunde flytta upp vår tennis tid (friluftsdaggen) till tolv istället för tolv. Amen självklart, då slutar vi ju ett istället för tre. Så vi ska in till stan och köpa något tills imorron, det är ju alla hjärtans dag.. Men jag har redan köpt en grej, det gjorde jag igår när jag och johan for en sväng på birsta. HAHA, han gillade det så mycket så han tyckte att jag kunde ge det till honom i alla hjärtansdags present. Så visst, men ska köpa något till :) Köpte även ett par skor, fred perry. Mina gamla nike och lakoste är ju så slitna, skämms när jag vandrar om kring med dom..
280226-67 


RSS 2.0