Björnrike

2009-01-30 ♥ 14:42:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag borde gå och packa lite nu. Jag ska åka till stugan serrni, åka lite bräda, basta och mysa..

Spotify är bäst alltså, eller näst bäst. Skulle man få kunna ladda hem musik så skulle det vara bäst. Jag vill ju ha lite bra musik i ipoden.. Annars så bankar det skiten ur det mesta.

Vi hörs på söndag för nu måste jag dra min kos.

Hejdå.



Där pilen pekar är vår stuga =) Ca. 100-200 meter från backarna.


Chokladbollar

2009-01-30 ♥ 14:30:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vi fick sluta ett idag så jag bestämde mig för att gå hem, hellre det än att vänta på busen i en timme.. Dessutom kom jag hem en halvtimme tidigare än bussen skulle ha gjort. Hur som helst så var det något som jag var ruskigt sugen på, choklad och en grej till som det tog ett bra tag att komma på. Chokladbollar var det! Haha, Så nu har jag kletat ihop dem, gotttttt.




Torsdag

2009-01-29 ♥ 09:44:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Åh vad skönt det vore att få vara hemma idag. Jag känner mig verkligen opepp på att gå till skolan. Dessutom går jag till fyra idag, det är döden eftersom att sista timmen är spanska. Jag gillar verkligen inte det, men jag får väl härda. Måste ju lära mig lite så att jag kan prata lite spanska när vi ska till Menorca. x) Fast det behöver jag nog inte göra ändå.

Nu ringer det någon telefonförsäljare från stockholm men jag tänker icke svara.

Vetni vad jag upptäckte till min förtvivlan imorse då? En röd fläck mitt på näsan när jag tittade lite närmare såg jag finnen. Typiskt, mitt på näsan liksom.


tre köttbullar

2009-01-28 ♥ 16:38:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag dämpade min värsta hunger med tre köttbullar. Maten var ändå klar snart.

Jag hatar sånna dagar då man kommer hem och upptäcker att shiet har jag sätt ut sådär idag. Det här var en sådan dag, min haka var torrare än torrast och mitt smink, ja vad hände med det? Bra (y)

Jag gick hem idag.. Långt och tråkigt. Fast på något konstigt sätt så kändes det inte långt, jag var i min egna lilla värld på något vis, men jag hann med att dra en vurp också, ajajaj, min rumpa fick sig en rejäl smäll.

Imorgon har jag sovmorgon, börjar halv tolv. Jag är lycklig.



Love

2009-01-27 ♥ 18:38:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är den 27 idag. Mitt och Johans datum, två år och
 en månad sedan vi satt där på sängen och
jag fick min första kyss av min pojke. Underbart,
 helt underbart.




Trött

2009-01-27 ♥ 15:44:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Så trött som jag varit idag tvekar jag på om jag någonsin varit på skolan. Sleten flicka.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på SATC, tv och mysa ner mig i sängen, jag skulle behöva någon som satt på sidan av sängen och matar mig med vindruvor och andra frukter doppade i choklad? Johan?! (a) Hihi. Drömma kan man, hihi :) Jag måste verkligen vila men jag vill så gärna sova med min älskling, det är inte lätt. Fast det lutar nog mot vilningen, är i stort behov av det.



Ensamt

2009-01-27 ♥ 11:51:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har så himla kul alltså. Shiit,

Jag är ensam, utelämnad och ja ensam. Camilla svek mig på spanskan så hey, två och en halv timmes hål helt själv. Det lockade att sjukanmäla mig, fast jag tog mig i kragen. heheh. Tur att Johan var här iaf, fast nu har han lektion och min börjar om ca 50 minuter. Vad ska jag göra då? Helvetesskitdag.

Det går inte att ladda upp bilder heller.



tisdag morgon

2009-01-27 ♥ 07:30:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag kan knappt röra mig.
Träningsverken is killing me.
Fast jag har haft värre.

Nu ska jag snart ta och pallra mig till skolan, har dubbeltimme i spanska.. De timmarna brukar sega sig fram, kan tänka mig att det inte lär vara någon skillnad idag.

Jag tog och dammade av mina chinos, har inte använt dem sedan i somras, tyckte det var dags nu.

Förresten så solade jag aldrig igår, det hanns inte med, tyvärr.


Sola

2009-01-26 ♥ 16:00:35 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag tror nog att jag ska ta mig en solning på hälsohuset ikväller. Emelie pratade om det idag på skolan så då blev jag sugen, men mitt problem var att jag inte hade några cash, fast det löste sig nu när jag fick tillbaks pengar av Emelie. Grejt (y) nu är det min tur att bli brun... Eller kanske röd. Om jag ser ut som en vandrande ketchupflaska imorgon så är det därför, bara så att ni vet. Hahah.

Nu mina kära vänner ska jag gå och laga mat! Korvstroganoff och ris (y)



måndag

2009-01-26 ♥ 15:46:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Men hallå.
Sitter och trycker i mig en banan och en macka, kan behövas, min mage skrek efter mat.

Haft en seg dag, men lyckligtvis hade Güler glömt bort att jag och Camilla skulle göra glostestet eftersom att vi missade det förra veckan.. Yeees, kunde inte alla. De hade flygit rakt ur mitt huvud i samma stund som de kom in.

Nu ska jag vara stenhård denna och nästa vecka och inte äta en enda sötsak under veckan. Inte en enda. Då har jag något att se framimot fram till helgen. Det ska vi fixa, Emelie tror dock att det är omöjligt, men jag ska testa xD

Ikväll blir det core och pump för E och mig, äntligen träning. Var länge sedan nu.


söndag

2009-01-25 ♥ 12:15:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsan!
Hade en rolig kväll igår. Vi kom dock senare till festen än väntat men så kan det gå. Vi hade roligt ändå ;) haha, festen var väl lite misslyckad, de va en massa tjaffs och folk ville slåss. Handfatet och badkaret hade gått sönder? Hur fasiken gör man sönder ett badkar?!

Hur som helst så åkte jag hem till Johan sen och myste med min älskling. Hans katt har blivit könsmogen så hon har skrikit efter en hankatt hela natten, åh va sur jag var, hon slutatde ju aldrig heller! Jag ville sova, jag behövde sova men fick inte sova. Jag drömde till och med att jag slängde ut henne genom fönstret x) haha.



fyra misslyckande

2009-01-24 ♥ 17:10:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss tagit ett välbehövligt bad, snacka om skönt. Efter fyra misslyckanden så kände jag mig värd det, haha. Först låg jag i sängen och klämde i mig massor av godis och ursäktade mig med att ne, men jag ska springa sedan så det är ingen fara, jag blev väldigt illamåndet men knöt på mig löpskorna och bad en bön att det skulle gå bra, hah. Det blåste VÄLDIGT mycket och så var det så mycket snö på vägen så det gick inge vidare så jag vände om.

Sedan tänkte jag gå istället, men ångrade mig när jag gått en bit, så jag gick in och drog fram träningscykeln men det kändes inte som min grej för tillfället så jag gick vidare till pilatesbollen.. Jag ramlade av den så många gånger så jag gav upp det också ganska fort.

Så nu sitter jag här med grönfejjan, ska snart gå och ta bort ansiktsmasken. Yes man.

haha snygg bild, flera år sedan.. x) Vilket mörkt hår jag hade

 .


en efterlängtad helg.

2009-01-23 ♥ 15:10:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag
är
helt
slut


Veckan har gått jättefort, men den här dagen har släpat sig fram, jag har gått omkring som i en dvala, tänkt på en del saker som jag inte är riktigt nöjd med.. Men vad gör man, man får hoppas på det bästa helt enkelt.

Ikväll ska jag vara med johan, så himla skönt. Han förstår mig, hihi.

Jamen ja.

Jag längtar utomlands, jag vill komma bort från kylan och slippa tänka på alla miljontalssaker som man inte får glömma. Jag längtar till Sicilien, gu så härligt det var där! (bilden här nere) Men till sommaren ska vi åka till Menorca, det ska bli jäkligt skönt! Jag längtar som en dåre. :D




Psykologi A

2009-01-21 ♥ 20:28:51 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vi börjde läsa en ny kurs idag, psykologi A.
Det verkar vara intressant. Drygt bara att vi har dubbeltimme, det är verkligen döden. Speciellt om det är mellan 13.50-16.00, man håller ju på att somna där på slutet, även att jag höll på att göra det fast timmen innan.. Vi kollade på en film på geografin så föll liksom mina ögon ner utan att jag märkte det, sedan skrattade nån så då röck jag till med ett ryck och tvingade mig att vara vaken.





trött

2009-01-21 ♥ 20:21:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Äntligen en lugn stund, hela dagen har bara rullat på i ett alldeles för snabbt tempo för min del. Jag har gått som en dåre idag, först gick jag till skolan från johan, sedan hem från skolan.. Fast pappa kom och plockade upp mig efter vägen, men då hade jag inte långt kvar, max 500 meter. Sedan for jag snabbt som blixten till småkidz träningen och kastade lite bollar. Emelie kom och vi gick till hälsohuset.. TROR NI DET VAR ETT PASSSSSSS?! Nejnej. Den turen hade vi icke, så vi bestämde oss för att gå och titta på Adams hockeymatch, mammas mobil hade inge batteri så det var bara för mig att knalla tillbaks till hälsohuset. Inte alls kul. =(

Jag är helt slut i huvudet. Tack och lov att det är sovmorgon imorron...


haha

2009-01-20 ♥ 15:41:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag vet iaf vilken film som är "inne"för tillfället, Aurore. Här och där står det att nu har de sätt denna film och en hemskare får man leta efter, barnmisshandel är så fegt! Om ni inte sätt den se den nu, och gråt en tår för Aurore, det gjorde jag. Det allra värsta är att den är verklighetsbaserad..

Hursomhaver är jag hos min älsklingpälskling nu :) Vi såg nyss på en konstig skräckis.... Weaardoo.

jag och min man ska ta en löptur ikväll och om han ångrar sig.. höhöh. (ganska troligt) så ska jag tvinga med honom ändå, yey. Jag kom även på den briljanta idén att jag kunde sova här, börjar ju 9.20 imorron och om jag skulle sova hemma blir jag tvungen att ta kvart i åtta bussen och sitta och vänta där i en timme och tjugo minuter, inte så lockande... NEJ.


SNYGGARE HAR INGEN VARIT, HÄR BLAND OSS I BARNASKARAN (nanannanana)


Allt eller inget.

2009-01-19 ♥ 18:02:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ja..
Jag sitter fortfarande här och har fått lika lite gjort. Har inte ens tittat på engelskan. Ussssssch. Jag har ingen motivation alls. Jag vil  helst bara dra täcket över huvudet och gömma mig där under i en månad sisådär. De vore inte helt tokigt.

Jag kan inte heller säga att jag ser framimot morgondagen heller. Två långa och sega timmar spanska, ska härda den här terminen. Jag hatar spanska, det är så satans tråkigt, jag gillar inte språk överhuvudtaget. Det är inte min grejj.

Trött som en gnu är jag också. Fast är gnuer trött??!
Säkert inte..

/ NEGATIVFLICKA_91


Ont i magen

2009-01-19 ♥ 17:04:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har haft en sån fruktansvärd magverk idag, nästan olidligt ont har jag haft. Jag har fått kämpa med att hålla in magen för den var så svullen, skulle jag släppt efter skulle folk tro att jag är gravid, för så illa var det. Det går inte över heller.. Risken finns att jag fått i mig mjöl.. Åt en godis igår som jag inte är riktigt säker på, men jag brukar ju inte få några sympton.. Fast nu när jag inte äter mjöl längre så blir magen kanske känsligare..

Nu ska jag träna på engelska glosorna, hoppas de fastnar snabbt för jag orkar egentligen inte.



jahapp

2009-01-18 ♥ 20:08:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag är hos Johan nu, mysigt. Hihih.

Mina höftböjare gör ont, kan inte gå riktigt. Jag sprang förut, 8,5 km. Skönt vare och inte ett dugg jobbigt, det är så det ska vara ;) Men det känns i benen iaf, hua.


BIG

2009-01-18 ♥ 16:55:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Kolla munnen alltså :O



Kärlek.

2009-01-18 ♥ 16:41:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)



Du ger mig lycka, kraften och luften, för om jag ramlar ner så tar du mig upp sen
Det är kärlek förevigt jag lovar, en gör inte fel för det gör vi båda.



hej

2009-01-18 ♥ 16:29:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Igår blev det en kväll med flickorna, fun :)
Jag/vi såg på så mycket sex and the city igår så att jag till och med drömde om dem. Jag måste säga att jag liknar Charlotte (till sättet), jag är väl inte lika extrem, men lite grann så iaf.

Johan ringe och väckte mig och Emelie imorse, vi somnade igår runt tre. Fast de va tur att han ringde så vi sov bort hela dagen. Nu sitter jag och drar ut på tiden för att slippa träna på engelska glosorna, vill inte och orkar inte.

Johan ringde nyss och ville ha en skräckiskväll, ohohoo. Tur att man har någon varm och gosig famn att krypa upp i. Ska även gå och köpa candy, det är ju fortfarande helg! Så det är tillåtet, hah :)





HELG!

2009-01-16 ♥ 15:52:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Är hemkommen från dietisten, trodde det skulle ta längre tid men vi var inte där mer än tjugo minuter, visserligen vet jag ju allt redan.. Men ändå. Många, (nästan alla) tror inte det är så farligt om man äter lite mjöl då och då, men det räcker med en godis eller en tugga av en macka så reagerar tarmen, även fast jag inte märker det och den bryts ner och tarmluddet försvinner. Jag kan få problem att skaffa barn om jag fuskar lite då och då. Det påverkar allt, inte minst humöret, jag kan få depressioner osådär :P. Det är viktigt att jag håller mig till glutenfria produkter, även hur tråkigt det än är! =(

Ikväll ska jag vara med min älskling, myspys. =)


<3<3<3<3<3


Som ny

2009-01-15 ♥ 16:02:15 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag behövde verkligen den här dagen, är så skolless nu, så faktiskt är jag lite mer pepp, vi ska inte kalla det pepp men det känns iaf okej att gå till skolan imorron.

Rapporten är så gott som klar också, ska bara be mamma läsa igenom den när hon kommer hem. En lyckad dag, har även sprungit ca 6 km, tyvärr sprang jag alldeles för fort så när jag kom hem var jag alldeles slut och benen bara skakade, yr var jag också.

Nu har jag nyss rakat mina ben, smörjt in dem, gjort en inpackning och en ansiktsmask. Nu känner jag mig fräsch.

Fräschare än det här.. ;) Lägg märke till allt svart på kinderna, hakan och runt munnen.



Otur

2009-01-15 ♥ 14:08:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Jag är den mest otursdrabbade flicka på denna jord.

Min lilla EKG-grej började tjuta igår, så länge och högt att jag tog bort den från kroppen.. Satt fast den igen efter typ en och en halv timme då den slutat tjuta.. Igår kväll när jag skulle duscha för fjärde gången så pep den inte då jag tog bort den.. Pappa lämnade in den imorse. Jahaja. Jag trodde att batteriet var slut.

Nu ringer dom från sjukhuset och berättar att jag har en hjärtsjukdom!! Som jag inte kan utala namnet på. Måste åka fort upp till Umeå, snart kommer en ambulans och hämtar mig.



Eller inte, ni trodde säkert inte på det där ;). Den hade tappat minnet. Jahapp. Blev lite småförtvivlad då jag trodde att jag skulle bli tvungen att ha på mig skiten en hel vecka till. Att en sådan här sak tappar minnet (alltså inspelningen) händer nästan aldrig. Självklart händer det mig, allt händer mig. Till och med gluten, 1 på 100 är glutenalergisk och jag menar hur sannorlikt är det att både jag och Gustav har det? Jag misstänker att läkarna läst av min tarm fel..... Fast okej, jag märker en liten skillnad, min mage är inte lika svullen, fast den var inte så svullen innan heller, men ja. Ni kanske förstår.



mystiskt

2009-01-15 ♥ 11:30:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Eller kom inlägget upp tidigare?

Det är mystiskt, på min dator nere så ser inte jag de nyaste inläggen.. Inte om jag går in på http://linneabtw.blogg.se. Men om jag kollar när jag är inloggad så ser jag dem. Nu satt jag mig vid mammas dator och här ser jag minsann alltihop. Vad är felet?

Tränade mycket igår, ett pass på ego och sedan ett på kvällen på hälsohuset. Idag har jag tänkt springa =) Wish me luck, har inte sprungit på hundraelva år så min kondition lär inte vara på topp. Men ska sattsa på 5-6 km iaf.

Nu ska jag komma på någon slutsats på min rapport sedan är den klar!!


Ledig

2009-01-15 ♥ 10:44:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Alltså.. inlägget jag skrev här nedan, för två dagar sedan kom upp idag?

Man blir less på sånt där.

Igår när jag var på tennishallen så fick jag min nya overall.. Ehm. Ja vad ska man säga. Jag tog small för att tröjan satt bra, jag prövade byxorna nu.. De är ju hyffsat tajta...... WHAT?! Jag skulle definitivt tagit medium. Visserligen är de av en tajt modell.. Men liksom hallå, jag vill att mjukisbyxor ska vara pösiga.. Men tröjan sitter bra.



happy

2009-01-13 ♥ 15:11:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjah.
Jag har en rolig grej att berätta.................. På torsdag är jag ledig!
Det är trippelboll och jag är inte med på den, hehe.

Fick även veta av en slump idag att information & layout provet är imorron.. Jag har icke tränat i word så ska ta och göra det nu hade jag tänkt.. På fredag är det deadline för rapporten.. Det ska vi fixa, är typ klar nu.



Less

2009-01-13 ♥ 09:34:33 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag tror jag får nå bryt. När jag pallrat min trötta zoombie liknande kropp till skolan så vad ser jag?!!!

Ingen lärare.

Fel att man bara kan skicka ett sms till alla elever eller skicka ett mail till first clas?
 
Ingen på skolan, så jag gick till mormor och morfar.. Långt, kallt och halt. Men vad gör man inte. Aldrig i livet att jag skulle stanna kvar där i tre timmar och äta själv. No way.


tisdag morgon

2009-01-13 ♥ 07:36:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tisdagar är helvetesdagen. Två timmar spanska, engelska och två timmar matte. Spanskan är värst, det är så himla tråkigt. Hoppar jag av kursen är allt bortkasstat och jag får inte ens ett sketet meritpoäng?! För det får man bara i steg tre och uppåt. Självklart! Så jag får måla på fejksmilet och le hela året ut och hela (!!!) nästa år.

När jag vaknade ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om igen. Jag är så himla trött och jag har sovit så dåligt i natt så det finns inget. Vaknade tjugo i ett och trodde att det var morgon (då hade jag sovit i en timme typ, hehe) sen kollade jag på klockan ute vid tv och såg till min förtvivelse att den var tjugo i ett, så jag knallade tillbaks.. Fast jag är inte riktigt säker om det hände eller om jag drömde, men jag tror det hände.. haha x)

Nu måste jag rusa, Busssssen


johans casa

2009-01-12 ♥ 14:32:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu är jag hemma hos johan.. Det känns lite mysko att vara här helt själv, utan johan och då ingen annan är hemma. Men hellre att ingen är hemma än att alla utom Johan vore hemma. Hihih.

Jag har varit helt borta i huvudet idag.. för det första glömde jag engelskaböckerna på borden utanför lektionsalarna och sedan när Olle, vår mattelärare sa hej så tänkte jag säga hallå .. men det blev hoho?! What liksom.

Min egk-sak har pipit två gånger på skolan.. Som tur är hörs den inte så högt. ^^,

nej, nu ska jag se på taken! bye


ingen aning

2009-01-11 ♥ 15:16:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag känner mig tom..
Det är en konstig känsla, helt tom på nåt vis med en konstig känsla i magen?

Jag har ingenting att skriva och ingenting att berätta. Ändå skriver jag detta? Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Det kanske är tomhetskänslan som spökar.. Mina tankar far runt i hjärnan som ett virrvarv av bokstäver, ord och känslor. Trots det kan jag inte bestämma mig vad som är fel?

Jag vet inte. Jag kanske håller på att bli sjuk.

Johan, kom och ge mig en kram, plz.


ubs minne?

2009-01-11 ♥ 12:44:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Jag har letat runt efter mitt usb minne som en tok idag. En del av rapporten står på där och jag hittar den inte! Jag blir så le, sånt här händer alltid mig. Jag är så slarvig.

Så nu måste jag försöka komma ihåg vad jag skrev och skriva om det på den sparningen jag har här på datorn.

Ikväll ska jag äntligen träna, en hel jul utan ett enda pass. Har inte ens sprungit, vad har hänt? Men nu så ska jag satsa, snart beach 2009 ju ;)


hos Johan

2009-01-10 ♥ 17:14:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej
Bion igår var himla rolig, skrattade som aldrig förr. Se yes man hörrni om ni vill få ett gott skratt som förlänger livet ;) Efteråt plockade vi upp Johan så åkte vi hem till mig. Det  var mysigt och jag behövde lätta på hjärtat lite så han fick agera psykolog, vi låg och pratade om allt och inget väldigt länge.

Nu sitter jag hos J, tänkte slå två flugor i en smäll så då tog jag tillfället iakt att åkte hit. För mamma och pappa ska på hockeyn och så skulle jag komma ganska sent till Emelie så då tänkte jag äta här, men nu ska hans föräldrar också på hockeyn x) hih. Men Gabs kunde ändå inte komma förnst hockeyn var slut för de skulle äta efter den. Så det passar ju bra ändårå ^^, hihi =)

vi har nyss sätt en ganska konstig film pineapple express. Nån som sätt den? den handlar iaf om en kille som röker gräs hela tiden, bor i bilen osådär. En dag ser han ett mord, han slänger ut jointen som är en sällsynt sort.. Pga jointen vet mördarna vem som sålt den och så börjar det en crazy jakt. haha. Fick ett par skratt här och där. Men ja, inte den bästa filmen jag sätt.



Fruktis

2009-01-09 ♥ 15:25:59 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har nyss gjort en fruktsallad.. Gott! Och ikväll blir det bio med Emelie och Amanda =)



för stora

2009-01-09 ♥ 10:48:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Mina jeans som jag köpte häromdagen är för stora. Jag blir ledsen, åh. De satt som ett smäck i provhytten, men nu får jag ner en hel knytnäven i midjan. What??!!! Jeans går ju alltid ut sig. Men i midjan? .. men... Ja. För stora är dom iaf.

Surt.


fredag

2009-01-09 ♥ 10:00:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har haft rätt så svårt att sova, grejen har låstnat och börjat pipa. Sedan har jag fått lite ont av den när jag vänt mig i sömnen på magen, men annars så gick det bra. Tur att det är fredag idag så jag slipper tänka (lör, sön) på vad och hur jag ska täcka den där grejjen med. Därför ska det bli så himla skönt.

Har nyss ätit en rejäl frukost, var väldigt hungring.

Mormor och morfar kommer och hämtar mig kvart över elva. Skönt att slippa ta bussen, ne visst ja. Det går ju nästan inga bussar härifrån...... Jag vill slå den idioten som kom på det, det var ju kung då bussarna gick en gång i timmen. :)


Ekg

2009-01-08 ♥ 17:42:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Den här snygga makapären ska jag gå omkring med nu i en vecka. Jippi. Min dröm blir sann.



Jag som alltid sover på magen, hur ska detta gå. Sova på ryggen är ett big no no, får väl testa mig på sidan. Deprimerande..


arg

2009-01-08 ♥ 16:31:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Anonyma ska inte kommentera. Vad har jag sagt.

Varit på sjukhuset och fått min EKG-grej, visar en bild sedare. Layouten var ju sämst, vi ska ha prov nästa vecka, läraren vi har är gammal, hon kunde ju förklarat bättre. Men det löste sig, tur de.

NÅGON HAR HACKAT SIG IN PÅ MIN MSN.  NYTT LÖSENORD HÄR OCH NU!


modellen

2009-01-07 ♥ 19:38:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

johan och jag la en röst på camilla , nu ligger hon etta ;) Helt rätt.


Birsta

2009-01-07 ♥ 17:28:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Den här dagen blev lyckad, trots att Henke körde ett rätt så jobbigt gympapass. Haha. Eftersom att vi hade rapporten hemma så behövde vi inte gå på företagsekonomin, sedan gick vi och tog ett snack med olle. hehe, han lät oss gå hem. Så jag och Emelie for till Birsta och storhandlade. Jag fick med mig en t-shirt, kofta, armband, eyeliner och ett par jeans. Snart börjar jag komma ikapp Emelies lilla samling. Hahah, har 10-12 par nu. (:

Ja, ska till min älskling sedan.. :)<3


skolstart

2009-01-07 ♥ 07:31:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hello.
Skolans första dag efter lovet, vad kan den bjuda på då. Gympa, företagsekonomi och matte. Hey, vilken dag, lätt dag dock. Vi slutar tjugo i två, jag och emelie tänkte åka till Birsta eller stan och shoppa, det är behövligt, jag går omkring i samma gamla trasor dag ut och dag in. Sad but true.

Jag somnade runt ett igår, eller idag. Konstigt nog är jag inte ett dugg trött. Det brukar bli så för mig om jag sovit ut under den tiden jag varit ledig, då kan jag sova skitlite men ändå vara piggare än jag skulle vara om jag sovit alla mina timmar ;D Sepe mobilen bestämde ju sig att inte ringa.. Så jag stressade för en dusch skulle hinnas med. Ändå sitter jag här, påklädd och redo. Hahaha

Jajja. Ha det bra hörrninini.


everything

2009-01-06 ♥ 17:57:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

När jag hör den här låten tänker jag på Johan. Den är grymt fin. Om jag fick välja en låt som skulle vara min och J's skulle jag välja denna. everything - Lifehouse.




jvm?

2009-01-06 ♥ 11:36:36 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag tror jag var den enda som inte såg jvm inatt.
Om jag ska vara ärlig så vet jag inte ens vad jvm står för?! Hehehhe
Visste inte ens att Sverige var i final, ännu mindre vilket lag de skulle möta.
Jag visste inte heller att det var hockey det handlar om.

Jag är efter.

update, 12.02

Nu vet jag. junior vm.

hahah xD



sista dagen

2009-01-06 ♥ 11:28:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har växt en halv centimeter. Jag trodde att jag inte skulle växa mer, men på de senaste månaderna har jag blivit 165,5 cm lång. Here I come!

Sista dagen på lovet, känner mig deppig. Jag vill inte tillbaks till skolan och maten.. Min mat är sju ggr så äcklig nu ju. Blää. Dessutom på torsdag ska jag på sjukhuset (igen!!) och sätta fast en EKG-grej som jag ska ha i en hel vecka, vet ni hur tungt det känns eller? Jag kommer absolut inte få någon hjärtklappning, har ju inte haft det på flera månader. Hoppas den är liten och inte syns alls. Annars blir det jackan.

Jag har ingen aning vad jag ska göra idag, en liten söndag liksom. Ska nog njuta och kolla på film. Orkar inte göra något annat, kanske springa, men är så förkyld så det vore ingen bra idé.


Jag saknar värmen så man slipper frysa hela tiden.


hemma.

2009-01-05 ♥ 20:46:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sorry för min plötsliga frånvaro, har varit i stugan med darl och family. Väldigt mysigt kan jag lova med de gnistrande träden och den kyliga luften. Igår var det väldigt kallt, hörde att det var kallt här med, det var -18° på morgonen, men vi väntade tills efter lunch då det var -16. Det bet fint i kinderna och fötterna förfrös. Rumpen min ska vi inte prata om, det var så himla kall att den knappt blev varm i bastun, så där stog jag med rumpan i vädret mot agregatet, haha vilken syn, inte någon vacker direkt.. hahah

Har även fått träningsverk på ett knepigt ställe, tummuskeln. Nivet den som jag så att man kan röra tummen, jag har spännt mina nya bindningar. Haha.








RSS 2.0