tihih

2007-12-31 ♥ 16:34:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Imorgon åker vi till stugan igen. Den här gången ser jag framimot det, för Johan ska följa med. Alla backar har dessutom öppnat! Då blir det extra kul, hoppas inte att det blir så jättekallt så man fryser sönder. Då är det inge vidare roligt, men då får man väl vara inne och så ;).

Lyssnar på face down, ass up nu. haha jag minns när sussane dansade till den här, det var småkul, hon såg så kul ut när hon stog med hövve ner och rumpan uppåt. Det var ett tag sen, i nian. Jag saknar den tiden, saknar min klass saknar allt. Men man måste väl gå vidare i livet och inte hålla kvar vid samma människor hela tiden. Men det var en himla bra klass alltså. Jajja, det var det. Haha.


långsamt..

2007-12-31 ♥ 16:26:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Den här dan har gått så himla sakta, jag vaknade halv tolv och gick ut och gick vid fem över tolv, kom hem tjugo i ett, hoppade in i duschen, kom ut fem i ett, satt mig vid datorn.. Åt vid halv två, gjorde inte så mkt mer, satt mig igen vid datorn sedan gick jag och gjorde en ny manikyr och smsade lite. Sedan gick jag och sminkade mig. Nu så sitter jag här igen. Fattar inte varför tiden går så sakta. Det är inte precis så att jag längtar ihjäl mig och är jätterastlös. Tiden går bara sakta.. Trisst.





nyårsaftons morgon.

2007-12-31 ♥ 13:07:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej
Min läpp ser helt knäpp ut, jag brukar ju bita i dem utan att jag tänker på det, när jag kollar på tv, sitter vid datorn osv. Och nu så har dumma dumma jag bitit precis på överläppen i mitten. Så det ser ut som jag har ett hål där. Måste försöka att sluta, men det är inte så lätt. Det är typ min värsta ovana (inte för att jag har så många, men det här är den värsta). Men som tur är så syns det inte så noga, bara om man kollar jättenära och precis där "såret" är. Nu har jag kommit på ännu ett nyårslöfte - sluta bita på läpparna.

Var nyss ute och gick, men glömde långkalsongerna så jag frös som bara den om benen och rumpan. När jag kom in sen var de alldeles röda. Det var rätt så kul, för när jag duschade så blev vattnet kallt när de droppade ner på benen. Fast det kan ju vara inbillning eftersom att benen var så kalla.


gamla kort.

2007-12-30 ♥ 18:15:48 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag tog mig aldrig utanför dörren, eller joo till birsta men inte till en promenad. Vi åkte dit för att köpa Guitar Hero 3, men tror ni att den fanns då? Inte i en enda affär, slut överallt. Jag som verkligen ville ha det. Jajja, vi får väl köpa det nån annan gång då.. När det har kommit in.

Har nyss kollat igenom alla kort som jag knäppt genom tiderna.. Tur att man ändrar utseendet. *HOST* då menar jag mig själv alltså. Ser himla rolig ut på vissa kort .. De skulle säkert vinna pris i fulaste korten genom tiderna. haha, men det var skojj, fick ett gott skratt iaf.



Tur att ni finns :)

2007-12-30 ♥ 18:09:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)


Mina två bästavänner, i vått och tort ;D


image56

Gabbi & Emelie


Att gå eller inte gå, det är frågan.

2007-12-30 ♥ 11:10:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon!
just nu sitter jag och funderar om jag ska gå ut och gå, eller om jag ska bara ta det lugnt och vara hemma och slappa hela dagen. Ska nog ta en promenad ändå, vill röra lite på mig och det är så skönt med lite frisk luft. Även fast vädret kanske inte är det bästa. Varför kan det inte bara komma lite snö som ligger kvar? Igår snöade det jättemycket men självklart blir det plusgrader och sedan regn så allt försvinner igen. Det blir is och det gillar jag verkligen inte. När det är vinter ska det vara snö och några minusgrader inte regn och plusgrader.

Imorgon är det nyårsafton. Har svårt att tänka mig att det redan gått ett helt år sen sist. Jag har egentligen inte gjort speciellt mycket det här året. Men det har varit ett riktigt bra år. Undra hur dom firade nyår förr i tiden.. Vid 1700-talet ungefär. Jag skulle faktiskt vilja resa tillbaks i tiden (bara i nån dag och sen komma hem igen) för att se hur det var då, hur dom levde osv. Skulle vara riktigt roligt.. synd att det inte går.


Lördag.

2007-12-29 ♥ 15:33:34 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hej!
Dagarna bara rusar iväg utan att man kan stoppa dem. Snart börjar ju skolan igen, vill inte! En vecka till borde jullovet vara, inte två fjuttiga veckor. Men men, det finns inget att göra åt. Det är ju nyår snart oxå, ett år sen sist. Det här året har jag gjort mycket. Finns inget som jag verkligen ångrar. Eller joo en grej, den grejen borde vi ha tänkt smartare, men det får bli nästa gång istället..

jag kom tvåa på bowlingen, är man bra eller ;) haha, Men Niklas var bättre. Blev faktiskt förvånad att jag kom så pass bra till.. Brukar ligga sist jämt. Tur säger jag, lyckades inte med ngn strike, men tror att det blev tre spärrar (vet att det är felstavat). Imorse så satt jag och Johan och nödrade sönder hans Guitar hero, det är jättekul! :D det vill jag oxå ha, och sing star. Inte för att jag är bra på att sjunga, men det är roligt ;)

 Tonight ska jag va med emelie, var ett tag sen det bara var hon och jag lixom.
Vi få väl se vad som hittas på, det gamla vanliga säkerligen, hahaha.


en möglig tumme..

2007-12-28 ♥ 18:46:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej!
har nyss kommit upp från badet.. Jag badade så länge så vattnet kallnade. Men det var skönt, finns inget bättre sätt (enligt mig) att koppla av. Det är bland det bästa som finns.

idag så var jag med gabbi och emelie, jag vandrade upp till gabbi. tog cirka tio mintuter. Lite mer kanske. Förut när jag var liten så tyckte jag att det var så hemskt långt mellan oss, men har ändrat uppfattning nu ;) hade väl korta och små ben. Tänkte ta genvägen till henne men kom inte ihåg var man gick in, så det blev inget av det. Men sen då tänkte jag att jag tar den när jag ska gå hem istället. Haha, tror ni att jag vågar gå ute i mörka skogen alldeles själv. Då har ni riktigt fel. Är mörkrädd och inbillar mig en massa, fast inte när jag är hemma i huset alltså.

Det blir bowling senare ikväll, men emelie, niklas och johan. Jag gissar på att jag kommer hamna sist, bowling är inte min starka sida om jag ska vara ärlig. Fast det skulle vara kul att vara bäst. Gustav berättade för ett tag sedan att hans kompis tävlar i bowling, och hans tumme har blivit helt missbildad och det har vuxit jättemkt skinn på mitten och det har möglat. USCH, tänk att ha en mögeltumme, äckligt värre. Men det var tydligen ingen fara för det var bara skinnet inte själva tummen. Tur för han.. 


snart.

2007-12-27 ♥ 17:35:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ja, då var det nedräkning, haha. Närå, men om en timme kommer älsklingen och hämtar upp mig så far vi vidare in till stan till nån restaurang som jag inte fått vet än.. (: jag struntar i lockarna, det ser finare ut utan dem. Om jag ska ha det oxå så kommer jag nog att se ut som miss överfixad. För isånna fall blir sånna här korkskruvelockar, för jag kan inte göra med plattången och med hårrullarna är det inte ens nån mening att försöka med, har för kort hår. Så det blir mitt normala hårfall. Lite smålockar/rakt här och där =P

Stan gick bra förutom att jag var lite rastlös, det är inte spec kul att gå omkring på alla inredesaffärer som finns och så, men det var väl bra, fick lite "kvalitetstid" med mami och papi ;) haha, sällan. Ska nog in dit imorn med, fast då med emelie och gabbi.

Ska gå och fixa till naglarna nu jag, måste bättra på manikyren. Gjorde igår, men den har typ lossnat så det ser inte allt för fint ut. Men inte helt bad heller. Men vill vara hel och ren. där fick jag till det. Men ajja, skriver väl mer sedan kan jag tänka mig, eller om det blir imorn. Beror på hur sent/tidigt vi kommer hem. hejsvejs


12.04

2007-12-27 ♥ 12:03:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Okej, då var klockan snart tolv, om exakt tre minuter. Fast vet inte om det är exakt oj, nu blev det två. Snart är det dags för mig att ta mig en liten tripp ner på stan. Ska byta mina Björn Borg trosor, de sitter så hemskt tajt i midjan, ser väldigt tjock ut och det går inte för sig. Då får det bli ett par medium istället. Det blev en helt annan dag än vad jag hade räknat med.. Hade tänkt mig ett bad runt ett tiden i ungefär en timme, sedan ansiktsmask (medans jag ligger in tha bath), sedan sminkning och så lockning av håret. yey. Men nu blir det helt andra bullar. Pappa hade klipptid kl halv tre så jag kommer väl hem kanske tio över tre, det får bli en snabb dusch, föna håret, sminka mig och locka håret. Men den endringen gör mig ingenting.. Hihi.


<3

2007-12-27 ♥ 09:40:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

image54

Aldrig förr har så mycket tid gått så fort
tänker på alla saker vi har gjort
sen den dagen du och jag blev ett par, är det
ett år
tolv månader
tre hundra sextiofem dar

men alltid samma känsla även att vi förändras
och lågan brinner trots att vindarna har blåst hårt ibland
och om vi någongång gråter så möts vi alltid åter
i lyckorus och det är därför jag älskar dig

jag minns allt det finns inget rum som är tomt
ser hur det goda berövar oss på allt ont
och jag tar vara på varenda minut
så låt mig vandra här på våran väg utan slut

och alltid samma känsla även att vi förändras
vi lyser starkt och klart fast tiden borde satt sina spår
och om vi någongång gråter så möts vi alltid åter
i lyckorus och det är därför jag älskar dig

kom och lägg din kind mot min
dröm om oss om du somnar in
jag är här, hos dig


Ett år - tolv månader, 365 dagar.

2007-12-27 ♥ 09:32:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Ja då var jag vaken, först av alla i hela huset. Brukar vara tvärtom, men nu så vaknar jag och är döpigg. Undra hur kroppen eller det kanske är hjärnan som vet/bestämmer när man ska vakna. För det måste ju vara nåt som bestämmer, annars skulle man ju kunna sova i flera  dagar i sträck.

Idag är det ett år mellan mig och johan.. det känns så kul! Kan inte fatta att att det gått så himla supersnabbt, tiden har bara rusat iväg. Men det har varit ett bra år, ett riktigt bra år. Fick veta vad vi skulle göra igår, han tänkte att vi skulle gå på en restaurang! gud va lyxigt, jag har inte varit på en restaurang på jättelänge. Men det blir ju så. Man går inte ut och äter så mycket.. Men det ska bli kul. Jag undrar bara vilka skor jag ska ha till kläningen.. Kan ju knappast ha mina höga svarta stövlar.. De kommer att vara under själva kläningen, men jag ska ta mig en funderare och kolla igenom alla mina skor..



annandagen

2007-12-26 ♥ 11:33:10 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hej!
Julen den är bra konstig egentligen.. Man väntar in den och tänder ljus fyra veckor innan, och vipps så är den över på en dag. För efter julafton är det ju inte speciellt mycket som händer, det är nyår och juldagen, annandan, men that's it. Det är konstigt också att man får så många presenter men när man fyller år så får man mycket mycket mindre. det borde var tvärtom, vi firar liksom Jesus, varför ska vi ge mer presenter då för? När vi fyller år det är ju det som borde firast mest. Men det är absolut inget jag har emot :P Men det är konstigt.

Ikväll ska vi till farmor och farfar och äta middag och umgås, för vi har ju inte träffat de än. Så det blir en liten släktträff igen ^^ haha, skojjsit. Hoppas inte att det blir julbord för då spyr jag nog. Jag har kommit på ett nyårslöfte som jag ska göra allt för att hålla. Jag ska sluta med godis, dricka (får dricka endast vid speciella tillfällen) och sånt. Springa minst 3 ggr i veckan och gå 2 ggr i veckan och vila två dagar. Det låter väl bra.. Man måste vila oxå annars är det omöjligt att klara av ngt sånt här. hehe, men det ska nog gå bra.

Näe, nu ska jag gå och fixa till min manikyr, sminka mig och klä på mig. Ses


dan före dopparedan

2007-12-23 ♥ 18:42:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Då var det inte många timmar kvar tills julafton, är nyfiken på vad jag kommer att få. Hoppas ju från nåt av min lilla "trio" ; 120 säng, dator eller snowboard. Något bland det skulle sitta finfint.. Men vi får väl se vad som dyker upp. Brukar bli glad för det jag än får (: Fick Johans paket igår, det blev en body butter, 2 halsband och ett par björnborg trosor. Jättefina presenter verkligen.

Imorse så överaskade älsklot mig med frukost på sängen, MYSPYS. Han hade fixat ljus och allt. Sedan så mös vi på resten av morgonen. haha, han fick ju mina julklappar igår oxå och ett av dem var kroppspennor och gud så roligt vi hade med dom, var länge sedan jag skrattat så mycket.

Sedan kom mamma, pappa och gustav och hämtade upp mig hos Johan så for vi till mormor och morfar, åt lite lunch, glögg och så. Sedan for vi till farmor och farfar och bytte julklappar. Skojsigt, nu längtar jag till imorn så jag får se vad jag får för ngt. Måste ta och packa lite nu jag, ska åka till Falun imorn bitti........ Klockan NIO. Jajja, får väl sussa i bilen.


Den här gången kommer jag att klara det, kan inte misslyckas.


julov.

2007-12-21 ♥ 16:54:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

ja, då var den terminen över. Kan inte fatta att det redan gått en termin, det har gått supersnabbt! Det känns som om jag precis börjat, när jag och emelie kom in i den fulla skrivasalen nästan sist (a). haha. Känns lite annorlunda att inte få några betyg, det är ju kul ju. Men men, vet inte när man får de, kanske till sommaren? Har inte en blekaste.

vi började klockan 9 med en julshow som var dålig, ja vi satt där i 40 minuter sen så gick jag och emelie hem till henne, kollade på en film. Wedding crashers tror jag att den hette. Minns inte riktigt, den var bra iaf. Sen åkte vi till Sibylla och fetade ner oss med en stor strips, sedan vandrar tjockisarna vidare till Shell och köper godis 0_o. Men det är ju faktiskt bara en gång per år det blir jullov ;) ajja, är rätt så mätt så förstår inte hur jag ska få i mig nån middag . hehe, åt inte heller mycket godis, bara nån. Var så äckligt mätt. haha, men nu så börjar det lägga sig lite ;D hoppas att vi inte ska käka strips eller nåt. Vill hellre ha ris och nån god köttgryta.


snål skolan

2007-12-20 ♥ 11:21:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hmm, undra vad jag får för betyg på det här då..Den blev inte så jättebra, men hoppas på vg. Men vi får väl se. Sen har vi samhällen.. Ja det får vi väl se hur det gick. Fick veta vad jag fick på matteprovet, fick 16 av 26. Tio fel men annars är det ok. Men Olle sa att det var bra och det är väl det som räknas antar jag. Jag och Emelie tänkte gå lite tidigare från engelskan.. Så vi slipper stå i nån mega kö in till jubordet.. nanana. Robin sa att det inte ens var julmust fick va värdelöst och  vad snåla skolorna är. De kan inte ens bjuda på julmust en enda gång. Vilket skitsystem, de bygger dyra sporthallar för flera miljoner men de kan inte bjuda barnen på julmust en gång per år. Det var så mycket bättre när man var liten. Då kunde man till och med få två st flaskor. Men det är väl också för att skolan ska vara så HIMLA nyttig nu för tiden. Inge fett eller nåt sånt, de har ju tagit bort panpizzan. Visst den var inte så supergod, men det var iaf en omväxling från det vanliga med potatis och så. HEJDÅ.


English

2007-12-20 ♥ 10:38:36 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu så har jag engelska, det blev inge svenska.. Vi skulle kolla på treornas vernisage. Man fick pepparkakor, godis, chokladbollar, julmust. Det satt fint i min mage. Haha, sen så är det julbord, gottigottgott. Näe, nu måste jag försöka skriva klart min engelska inlämning. Eller filmanalys eller vad man ska kalla den. Men måste bli klar nu så jag skriver nog när jag kommer hem. Hejsvejs.


På skolan

2007-12-20 ♥ 08:13:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej.
Är på skolan i en himla bra tid, ingen risk att jag kommer försent iaf ^^ Börjar 9.20 och här sitter jag en timme och 20 minuter innan. YEY. Tur att det finns någon dator iaf, annars skulle det kännas tungt, orkar inte sitta och träna på samhällen, vi har ju läxförhör idag och jag har inte tränat så värst mycket. Men har ingen ork, det är bara så trisst, sista dagen och allt. Eller aa sista dagen med vanliga lektioner. Ser verkligen fram emot jullovet, det kommer som pricken över i:et. Perfekt, behöver det här lovet mer än vad någon kan ana.

Hua vad trött jag var imorse när mobilen ringe 6.15. Så jag låg ett litet tag till i sängen, blev tvungen att tända lampan annars hade jag lätt somnat om. Men hur som helst så tänker jag ju duscha, det var därför jag klev upp då. Annars brukar jag väl kliva upp runt halv sju tiden. Eller jag vaknar så men kliver upp några minuter senare.. Men duschen var upptagen, fuck tänke jag. Jag gick upp och åt frukost före istället så att jag gjorde nånting bra innan jag duschade. Först tänkte jag gå och lägga mig igen. Men tur att jag inte gjorde det.

Sen när jag kommer hem så ska jag slå in lite julklappar, rimma osv. Fast rimmen brukar väl inte bli superduperbra, men de får duga. Mohhaha. Föresten, soarén var väl sådär. Den var inte bra och den var inte dålig, den var kul ibland och riktigt boring ibland. Näe, ingen höjdare precis.


Kortare hår.

2007-12-19 ♥ 17:40:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Tja!
Nu har jag en förbättrad frisyr, känns skönt och jag blev nöjd. Det vore ganska coot att vara frisör eftersom tänk att man får förbättra människor, de behöver inte se lika hemska ut i håret. Gosh tänk vilka frisyrer man skulle kunna gö på sig själv eller på barnen man hade. Om jag hade en mamma till frisör skulle jag be henne fixa mitt hår typ varje morgon så att jag skulle se värsta snygg ut i håret osv. hihi.

Snart ska vi (jag, johan, gabbi, emelie och niklas) på sörbergeniornas julsoare. Hoppas att den är bra så att jag har nåt att skratt åt, men alla säger att den är dålig så vi får väl se.. Gabbs skulle komma hit och hämta upp mig klockan halv sju så åker vi dit tsm. Hihi.


Morgon!

2007-12-19 ♥ 07:17:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon!
Idag börjar vi egentligen klockan tjugo över nio. Men det går ju självklart inga bussar härifrån så jag får helt enkelt ta och vänta på skolan i en timme och tjugo minuter. Men det ska väl gå det oxå, då kan jag jobba klart historian och plugga på samhällen.. Men det känns drygt, men vad ska man göra då. Sen så ska jag ju klippa mig =) Det ser jag framimot, mitt hår är så väldigt slitet.

Fick min lön igår, efter de träningar jag har hjälpt till och träna på, nästa år kommer jag nog att få träna två timmar i veckan och då får jag 100 kr i veckan, det känns soft ;) haha, det är inte precis ansträngade att träna dom där, det är roligt. Men ska gå och platta luggen, ska kanske byta om, måste ta mig en kort liten funderare.


Mätt på nudlar.

2007-12-18 ♥ 15:01:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Så, då var jag mätt och skoldagen är över.. första timmen gick ut på att sitta vid datorn och skriva en filmanalys om två filmer, jag han halva. Så måste hinna klart imorgon då. Sen så hade vi ju matteprov, det gick väl sådär.. Men tror att det blir G iaf. Jag tog bussen ändå. Orkade verkligen inte gå enda hem. Man skulle bo i sthlm, där det går tunnelbana var åttonde minut eller om det är sjätte. Minns inte så noga, jag skulle kunna flytta till lägenheten och bo där. Jag skulle komma hem på noll sekunder, typ ^^ Nu inför julen vill jag helst gå ner nåt kilo så att jag kan gå upp det under julen. Hatar att man äter så mycket. Men brukar fakitskt tänka på att jag inte ska äta för mycket godis och sånt. Men det är ju bara en gång på året så. Men så brukar jag göra. Sen brukar jag börja tokträna och så. Kommer få mina paket lite olika dagar, på söndag får jag de första av mormor och morfar, men inte alla bara några(kan inte berätta varför, kan vara lite känsligt men det brukar inte vara såhär). Sen på julafton får jag resten av julklapparna av mormor och morfar och mamma och pappa, min morbror och hans sambo. Sen den 26 då får jag av farmor och farfar, annika, lotta :) Så det blir lite utspritt. Men det kanvara kul det med. Jajja, ska kolla på tv nu jag.


6 dagar kvar

2007-12-18 ♥ 10:59:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Well, det finns inte så mycket att göra.. Så jag sitter här i några minuter till, mormor och morfar lär väl dyka upp om tio minuter typ. Så jag sitter väl här då i tio minuter, kan inte precis göra något annat, joo bädda sängen och städa, men det har jag ingen lust med. Spelade nåt korvspel förut, man var Bush som sålde korvar i ett stånd, det gick fin fint. Men brände ganska många korvar, hamburgare och lök. Vissa blev så sura att dom stack, för det tog väl för lång tid kan jag tänka mig. Men dom måste ju vänta på sin tur.

Idag så har vi matteprov, jag hoppas att det kommer gå bra. G måste jag ju få iaf. Annars är det riktigt illa, nästan så att man skäms. Det blir bussen hem idag om jag inte gör provet i räserfart. För jag orkar egentligen inte gå hem, men orkar inte heller vänta på skolan aslänge på att bussen ska gå, så slutar jag 40 minuter före bussen går då går jag, men om inte så väntar jag och tar bussen istället.

Det blir en lyxig vecka för mig, jag slutar tjugo i två varje dag, utom på fredag då vi kanske slutar tio halv elva. Brukar ju normalt sluta 13.40 mån, tis, ons. 14.50 tors och 13.20 på fredagar. En helt perfekt vecka. Nu blir det ännu bättre fär nu slutar vi ju 13.40 på torsdag oxå. hihi. Skönt, men efter jul så byter vi schema och då lär vi få ett mycket sämre.. För SP dom går till 16.00 nästan varje dag och så borde det bli för oss oxå. För vi läser ju färre lektioner. Men jag har hellre ett dåligt schema på våren, för då är det mer lov och rödadagar. Då lider man inte lika mycket. Det hade varit ett helvete att sluta så sent nu under hösten, bara ett lov. Jobbigt, är glad att jag har det schemat jag har. Men nu lär väl m & m dyka upp, tyckte att jag hörde någon komma, så vi ses.


fortfarande morgon

2007-12-18 ♥ 09:55:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu så  har jag nyss målat på franskmanikyr, har bara topplacket kvar. Det blev riktigt bra, även fast naglarna inte hunnit bli så jättejättelånga, men det hinner de på en vecka.. Den vita färgen börjar bli lite klumpig, ska nog köpa ett nytt någon gång efter jul. Men det vore bra om jag kunde få det i julklapp.. Hihi, är så nyfiken på vad jag kommer få, hoppas det blir bra julklappar annars känns det inge roligt. Fast det är ju alltid kul och få saker. JAg brukar bli nöjd med de flesta saker jag får (: Imorgon ska jag klippa mig, ska inte färga det mörkare som jag hade tänkt.. Det ska jag göra nästa gång jag klipper mig, men det kanske blir tidigare, beror på om min utväxt, den syns inte mycket än så långe men vill ju inte precis gå med en fet utväxt. Men det kommer nog inte hända för förra gången jag färgade så färgade jag till min hårfärg, eller nästan ett snäpp mörkare. Så vi får väl se vad som händer. Är sugen på att färga men ska inte göra det, inte imorgon iaf.


en rolig historia

2007-12-18 ♥ 08:47:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

En rolig liten historia:
En smålänning gick på en mycket fin restaurang. Han beställde först in en drink. Precis när han skulle smaka på drinken kom kyparn fram och sa:
- Ni har telefon.
- Ett ögonblick, sa smålänningen. Smålänningen ville inte att någon skulle dricka upp hans drink och skrev därför en lapp där det stod: 'Jag har spottat i glaset'
- När han kom tillbaka från telefonsamtalet kunde han läsa på lappen: 'Det har jag också gjort'


Pigg

2007-12-18 ♥ 08:37:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon.
Hihi, såg nyss en kommentar av en tjej som frågade om jag kunde hjälpa henne med att få hennes blogg ungefär som min. Blir glad =)

Fråga mig inte varför jag är vaken nu, en hel timme före jag behöver vakna. Men ingen mening att somna om (fast jag försökte) för jag vaknade och va döpigg. Fast jag sitter och gäspar då och då endå ^^ Det är fortfarande mörkt, undra när det börjar bli ljusare. Tror det är den 22 december eller någonting. Ska bli både bra och dåligt, gillar mörkret för det är mysigt, man kan tända ljus och så. Men man ser faktiskt bättre ut i mörkret ute, alltså om man är lite trött eller så, då ser man inte lika trött ut. Hehhe. Men ljust det är så härligt för man blir piggare och det blir snart sommar. Älskar sommar, man har ju så långt lov och man behöver nästan aldrig frysa. Men jag gillar både sommar och vinter.

Näe, ska nog gå upp och äta frukost nu, även fast jag inte är ett dugg hungrig. Det är jag aldrig på morgonen..


Monday

2007-12-17 ♥ 19:50:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Nu är jag hemma från träningen och skolan. Vi hade en hyffsat rolig träning, allt utom småminitennis matcherna var kul, det var bara drygt. Jag fick pris för den mest utvecklade i spelsätt under denna termin. Stolt ;) haha, fick pokal och grejjer. Sedan fick jag en chokladask som tack för att jag varit tränare. Jag fick en film av Elin :O Snäll flicka, den ska jag kolla på imorron om jag hinner.. Imorron har vi ju matteprovet. Vi får inte ens ha med miniräknare. åhh, hur i hela vida världen ska detta gå. Hoppas på det bästa =)

Idag öppnar halva skönviksbacken.. Fast vem bryr sig. blir långtråkigt att åka efter ett tag i en och samma backe. Nu när det bara är halva hur kul är det då då ^^ Dom måste skämta, själv så håller jag mig till fjällen. Vi ska dit den 2 januari, älsk ska följa med! Nice.


Björn Borg

2007-12-16 ♥ 19:27:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjena!
Är hemkommen från träningen nu och har nyss duschat. Jag älskar verkligen att duscha. Man blir så varm och det är så skönt, hihi. Men nu när det är vinter så får jag en sån väldans torr hud.. :/ Måste smörja in flera ggr om dagen för att den ska kännas mjuk. Eller nu överdrev jag.. Men iaf tre ggr om dan (då har jag räknat med kvällen). Det blev spec efter jag har duschat, känner det även när jag ska tvätta ansiktet och så.. Det är riktigt jobbigt.. Men det blir bättre mot våren. Då blir det bra.

Imorgon på "tennismaskeradavslutningen" så ska jag vara björn borg.. Har inga egna vita shorts så lånade pappas.. Det ser ut som om jag har en stor kjol ifrån sidan. Får ner tre av mina ben i dom. Dom är verkligen jättestora. Haha, har svättaband och grejjer nu. Hoppas det blir bra. Vi skulle få nåt pris vem som va mest kreativ. Hmm tror inte att det blir jag. Det är inte så svårt att "bli" björn borg. joo i spelsättet men inte i klädseln ;)


image53


så här mkt kostar jag.

2007-12-16 ♥ 13:01:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

image52


Hittade nyss ett konstigt test.. haha.

HUR MYCKET SKULLE DU KOSTA OM DU VORE TILL SALU?

NATURLIG HÅRFÄRG?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG?
[/] Blå - 1000 kr
[/] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL?
[ ] Nej - 4000 kr
[x] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[xx] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?
[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr


39.700 kr.


Mitt på dan

2007-12-16 ♥ 12:46:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag varit duktig och jobbat mer matte, har hoppat över några uppgifter, men orkar inte så mycket mer. Ähh, G i matte nöjer jag mig med gott och väl. Men nu har jag kommit en bit på vägen och nu blir det inge mer plugg idag. Måste ju spara lite till lektionen imorn.

Nu är mamma och pappa och köper en julgran.. Hoppas att den är snygg, men det brukar dom vara. Fast ett år hade vi en asful gran men det var för att vi blev tvugna att köpa en till gran. För morfar hade varit ute i skogen och höggt ner två granar, en till oss och en till han och mormor. De var jättefina men han som ägde marken hade tydligen besprutat dem så det gick inte att ha dom inne för det luktade så starkt och fränt. Vi fick slänga den helt enkelt. Dagen före julafton.. Mamma och jag for och letade med det var typ slut överallt och så kom vi till macken i timrå där fanns det tre st snea och fula jävlar. VI köpte den som såg bäst ut av dem.. Men sen med pynt och grejjer så blev den faktiskt helt ok. Mormor spreyade doftsprej på sin gran haha och barren låstnade bara någon gick på golvet.. Alltså så att det skakade.


image49


God morgon

2007-12-16 ♥ 10:42:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Då var det en ny morgon, med sol och fågelkvitter? Vet inte med gissar på det. Det är så fint väder så borde nästan gå ut och gå, så jag bränner bort lite iaf av allt onyttigt och fett jag ätit i helgen. Men det får bli någon annan dag, någon annan minut osv. Just nu har jag no feeling för det. Men kanske känner för det lite senare, beror väl på. Har hittills gjort det jag skulle den här morgonen, jobbat lite tråkigmatte, blev inte så mycket.. Men iaf fem uppgifter. Kommit en liten bit på vägen, är på sidan 45 och kapitlet är slut på sidan 65. Låter väl kul och provet är på tisdag 0_o så det innebär att jag måste bli klar med äckelmatten imorgon senast. Gaah, orkar inte jobba matte det är det mest dryga och tråkiga som finns. Hualigen.

Pizzan blev god, men blev mätt så snabbt så jag åt inte så himla mycket, men mer än Johan iaf som hade klämt i sig några miljoner köttbullar på julbordet ^^ Vet inte precis hur mycket han åt, men man kan ju gissa.. Höhö. Förkyldningen har inte släppt än och det börjar bli drygt att gå omkring och andas med munnen hela tiden. Tänk om man hade en hemsk andedräkt, som min gamla engelskalärare på mellanstadiet. Yuck. Det var äckligt när hon skulle hjälpa oss blev man tvungen att hålla andan. Men det är ju svårt att hålla andan länge så nån gång ibland blev man ju tvungen att andas och känna äckellukten. Men hur som helst, om man nu skulle ha en hemsk andedräkt och vara förkyld, då måste man ju andas med munnen och då känner ju alla i närheten äckellukten. Mysigt.. Hoppas inte att det är nån som sitter och äter frukost nu när jag har skrivit det här, vill inte att folk ska spy. Fast, om jag tänker mig in i er situation så skulle jag nog inte spy om jag läste detta.. Skulle nog inte bli så speciellt äcklad heller. Så skit i det jag sa och ha en fortsatt bra frukost.


Har alla däggdjur mens som hundarna?

2007-12-15 ♥ 17:27:42 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Åh, jag läste nyss att en uteliggare vann 10.000 i månaden i 15 år. Det vore ju inte så dumt att vinna, eller hur? Fatta vad rik man skulle bli. Nu så kan man ju undra om han ska fixa till sitt liv och skaffa sig ett boende eller om han tänker supa upp pengarna. Blir mycket sprit i sånna fall. Undra vad som händer om han skulle dö innan de där 15 åren? Slutar det bara att komma pengar eller kommer hans barn om han har några att få dom eller hans mamma och pappa? Han har säkert inga barn, är ju uteliggare. Jag ogillar verkligen uteliggare. När jag är i sthlm så tycker jag synd om dom, men inte dom jävlarna som knarkar och shiet. Såg i somras ett gäng knarkare som hade en hund, stackars stackars hunden. Undra hur undernärd han/hon är då. De borde nästan ha en hanhund för tänk när tikarna löper? ska de gå omkring och droppa blod ifrån dom eller? Hoppas verkligen inte det. Något som jag har tänkt på ett tag är om hundtjejer löper redan från början när de är små eller om det blir som med oss människor. Man får det när man blir äldre och kommer in i puberteten. Kommer hundar in i det? jag har inte en blekaste, ska nog fråga emelie om carrå hade mens när hon var liten ^^ hah, undra vilka mer djur som har mens, apor kanske, de är ju nästan som människor. Haha, va fult. Alla däggdjur kanske har mens? Tänk valarna tex, om de åker omkring och blöder så blir ju vattnet alldeles blodigt och tänk om det är hajar i närheten? Det kan ju inte funka. Om det är nån som vet det här så kan ni/du kommentera och säga som det är för jag vet verkligen inte ^^


Isbitar

2007-12-15 ♥ 17:04:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Nu har jag fixat mig, till och med flätat håret, har inte hafft flätor sen sportlovet så jag åkte bräda. Men jag tyckte att det kan behövas lite omväxling.. Ska ju snart klippa mig så måste passa på när håret är hyffsat långt iaf. Men kan inte precis påstå att mitt hår är superlångt, jajja nog pratat om håret. Baka nån kladdkaka tänker jag inte, orkar inte. Är inte ens sugen så då skiter jag i det. Men om Johan absolut vill ha det så kan jag väl offra mig, är ju snäll så snäll.

Börjar bli lite kall i munnen och i kroppen för jag äter lite isbitar.. Det är gott, ibland kan jag få isbitssug, det känns typ som när man är sugen på godis dvs. sockersug och så.. ;S det är väl ändå väldigt konstigt? Men det är ju bara fryst vatten så kan inte förstå varför jag envisas med att tugga dom hela tiden? Min familj tycker att jag är konstig, men jag kan väl hålla med dom, för vad jag har hört så är jag nog den enda som tkr det är gott. Mormor tycker att jag borde sluta för tänderna kan ju gå sönder. Men en så länge har dom hållt, men jag äter inte lika mycket som förut iaf. Nu är det bara nån gång ibland.


image48


Ensam hemma

2007-12-15 ♥ 16:10:40 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu så är jag home alone.. Mamma och pappa är på fest och Gustav drog till mormor och morfar. Så nu sitter jag här själv i min ensamhet och väntar på att johan ska höra av sig när han hade tänkt komma hit, men inte en på ett tag kan jag tro. För han är på julbord. Inte nog med det så sen ska vi laga eller man kanske säger baka pizza.. Ajja, vi ska iaf göra pizza, hur i hela världen kommer han att orka något sånt? En bra fråga, men jag måste ju äta för att överleva så även om han ska äta så äter jag ändå. Vi tänkte ha en kladdkaka som efterrätt så nu funderar jag på att baka en så vi slipper göra det sedan.. Då kan vi bara smälta maten och sedan äta den utan att behöva baka. Men nu ska jag gå och sminka mig. Men orkar egentligen inte, men det är ett måste om jag vill se lite normal ut ;)


stackars katter

2007-12-15 ♥ 13:26:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Omg, läste nyss på aftonbladet att det var ett äldre par som hade 70 katter instängda i huset. Kan ni tänka er nåt värre? Gud vilket djurplågeri, de var så vanvårdade att alla katter blev tvugna att avlivas. Hur kan man vara så okänslig? Stackars katter, undra hur många år de har levt så dåligt. Kan ni tänka er hur man kan vara så hemsk mot någon sån här?

image47


Så skönt.

2007-12-15 ♥ 13:02:37 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Godmorgon!
Det är väl kanske lite sent att säga det, men jag har faktiskt nästan nyss vaknat. Igår gick vi och la och jättetidigt, klockan var inte ens tolv, halv tolv tror jag att vi slocknade. Sen så vaknade vi runt halv åtta och inte kunde somna om, så vi kollade på lite tv och tittade på julkalendern. Sen så kände jag att jag behövde sova lite mer så då gjorde jag det. Johan med, hehe. Så sen när vi vaknade så var visst klockan halv tolv. Så fort gick det. Men det var skönt, behövde verkligen sova ut. Var ju så länge sedan ni vet ^^

Guldkompassen var jättebra! Den var nästan lika bra som boken, men inget slår böckerna. Så brukar det alltid vara. Så idag ska jag bara ta det lugnt, ligga i soffan och dega.. Skulle behöva jobba matte för vi har prov på måndag och jag ligger typ 20 sidor efter, not so very good. Men jag tar det imorgon istället.


Dagens roliga histora:
En jude och en smålänning satt i bastun då juden sa, jag ser att du också gjort en omskärelse.
Omskärelse? sa smålänningen. I Småland kallas det för slitage.


Guldkompassen

2007-12-14 ♥ 19:18:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Nu ska snart jag och älsk på bio, vi ska se guldkompassen, när jag var liten så lyssnade jag på de böckerna. Som talbok alltså. Dom var jäkligt bra, det finns tre stycken och alla är lika bra! Kan rekomendera alla till att läsa dom.. Skitbra verkligen. Hoppas bara att filmen är lika bra.. Men det brukar inte vara så men man kan ju ha tur ;)

image46


HAHA

2007-12-14 ♥ 15:13:12 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Haha, jag satt och letade efter lite julbilder på google som jag
kan ha som skrivbordsunderlägg (på datorn ofc) och jag hittade
den här, skrattar ihjäl mig.


image45


fredag eftermiddag

2007-12-14 ♥ 14:30:49 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Äntligen helg! Nu så är det bara en vecka kvar tills vi får lov.. Kan det blir bättre? :D och jag fick inte ens någon spanska läxa. YEAH. Veckan har rusat iväg som vanligt och det har varit en bra vecka och jag hoppas att den kommande blir lika bra. Nu sitter jag och firar att det är helg med lite godis som jag köpte i ons. Lyssnar även på en massa jullåtar som jag la in på datorn igår från några skivor som vi hade. Måste ju få in julkänslan! hihi.


Dagens roliga histora: - Pappa, kan du knyta mina skor?
                                           - Kan inte mamma göra det?
                                           - Nej, du har mycket bättre knytnävar.


My sweety

2007-12-13 ♥ 18:42:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Sitter och tittar på lite kort på datorn.. gamla kort, hittade kort på sötgabbs och mej på gympan förra året i nian, känns trisst att inte träffa henne varje dag som förut. Måste bara lägga ut detta och jag bjuder på att jag ser lite missbildad ut.. ;S

image43


Nu är det slut med det.

2007-12-13 ♥ 18:26:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

haha, har läst mina inlägg på den senaste tiden, gyy va deppig jag låter. hela tiden harjag klagat på att jag är trött. hahaha, nu är det slut med det. Bara så att vi vet. Nu börjar det bli nya tider, pigga tider ^^


Vinter.

2007-12-13 ♥ 18:02:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)


Så här vitt, fint och kallt var det när jag gick hem idag, det var
solnedgång tjugo över två. Nästan så att man blir deprimerad.


image42


inte så uppåt.

2007-12-13 ♥ 17:54:20 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjobre my man.
Har lagat mat, det tog lång tid för jag var så seg, dvs. trött så in i helvete. Ont i aset har jag också. Skulle vara skönt om jag skulle gå och lägga mig nu och inte vakna före halv sju i morronbitti, men det är helt inpossible. Jag kommer väl vakna vid fyra då eftersom att jag sovit klart eller nåt. Det har jag ingen vidare lust med, men det skulle kännas skönt. Tror att det är för att jag är förkyld och inte sovit spec mycket de senaste nätterna. Eller okej, nu ska vi inte låta som om det låter som att jag sovit tre-fyra timmar eller nåt. Men jag har lagt mig en timme senare typ varje dag och då blir jag trött. Så istället för åtta timmar som man helst ska sova så har jag sovit 7 (a), men om man håller på så i längden så blir man (iaf jag) jättetrött på dagarna. Idag är faktiskt första dagen som jag är hyffsat pigg, eller var hyffsat pigg på skolan. =) la mig faktiskt en halvtimme tidigare än jag hittills gjort, hah. Vet ju att det är många som är uppe betydligt längre än vad jag är nu. Men jag behöver sova mycket jag. Hehe


Dagens roliga historna: - Vad gör du i skåpet Per?
                                              - Jag leker periskåp.


Lucia

2007-12-13 ♥ 14:51:00 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Vi skulle ju ha lucia imorse så jag åkte dit till åtta, den skulle inte börja före halv nio tiden, men vi blev insläppta vid kvart i kanske. Sen så sjöng lärarna och elever. Men det kom inget lucia tåg.. Jag tänkte amen dom kommer väl sist. Men sen så kommer rektorn upp och säger att nu finns det glögg och pepparkakor. hmm, lucian då? Det kom inget, när det är lucia förväntar man sig att det kommer ett lucia tåg. Men icke.

Jag har ramlat två gånger på 35 minuter. Jag bestämde mig för att gå hem för vi slutade mycket tidigare så jag orkade inte sitta på skolan och dega så jag gick.. Första ramligen var en riktigt klockren en som man ser på film, hälen halkar och så faller man ner på rumpan med ett brak. Fast det var inget brak när jag ramlade men rätt på rumpan iaf. Ont som satan gjorde det, fifan alltså. Tog ett tag innan jag kunde resa på mig, så där satt jag och försökte resa på mig, lyckades till slut med jag gick som om nån tröck på magen så att rumpan var utåt. Haha, måste sätt fult ut. hur som helst så är jag öm och jag kommer säkert att få ett blåmäke, får sånna lätt. Fast det här kan jag inte kalla lätt, det gjorde så ont. hehe, sen så när jag är fem meter från dörren eller lite mer, i backen ner så halkar jag igen fast den här gången landade jag på benet och det gjorde inte lika ont. inte nog med det så upptäcker jag att min strumpa är nerblodad för att min lilltånagel trängt in i den andra tån. Det är bara för att mina skor är så trånga. Nu ska jag gå och ta en pepparkaka. Ses.


image41


Då var det bara så

2007-12-12 ♥ 10:05:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag är så trött, orkar inte vara kvar på skolan känns det som. Men nu är det ju så att jag inte har något annat val. Längtar så mycket till helgen då jag kan bara chilla och sova. Ska verkligen sova ut till helgen. Har inte sovit länge sen förra tisdagen och det var endå inte speciellt länge, bara till halv tio. Hela förra helgen sov jag ingenting.. VIll bara lägga mig ner på några bänkar och sova mig igenom dagen. Eller på ett bord kanske, helst hemma då i min säng, men dom har ju inga sängar på skolan. Nu har jag suttit här i två timmar och inte gjort ett piss, läst några bloggar, loggat in och ut på lunar, loggat in hit igen, spelat nåt nörd spel och kollat på roliga bilder på snyggast. Ojj, vilken lektion. Bara drygt, kunde lika gärna vara hemma. Men det går ju inte för sig, måste ju jobba på historian så jag blir klar med frågorna någon gång.. De ska vara klara före jullovet! Jag längtar verkligen till lovet, riktigt mycket. Är så skolless och därför blir vårterminen bättre med mer lov och röda dagar och så. Fan va skönt!

Orkar egentligen inte fara på birsta men måste bli klar med julklapparna.. Sen ska jag lätt åka hem. Så fort som det går.. Bara köpa det och sen dra. Jag hoppas verkligen att det går någon buss hem till fagga före klockan fem. Det brukar ju gå en buss fem över fem, då går den från stan. Så den kanske är halv eller nåt vid ikea.. Då kommer jag ju hem så sent orkar inte, eller så ringer jag till pappa och frågar om han kan hämta upp mig när han åker från sitt jobb.. Men det blir säkert oxå sent, men hellre det än vara där till halv sex helt by my self. Är sugen på godis också, men jag ska inte köpa något sånt när jag är där, inte mitt i veckan typ ^^ Ska bara käka sånt på helgerna från och med nu, men hoppas att jag inte dör. Har nämligen för mig att det är chili con carne till lunch, BLÄÄÄ. Då blir det väl mackor.... ååh, den här dagen känns inte bra, så trött.. :( Men ha det bra allihopa för nu är snart min lektion slut och måste väl då logga ut och lämna tbx datorn, det är inte heller spec mycket batteri kvar bara 11% dvs. 9 minuter ungefär.


Jag vet inte.

2007-12-12 ♥ 09:08:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Vill jag verkligen det här?


Inte..

2007-12-12 ♥ 09:03:33 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är inte som ni tror.
Verkligen inte som ni tror.
Det kan verka annorlunda,
men det är inte så, inte påriktigt.


MORGON...

2007-12-12 ♥ 08:29:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej
Sitter på skolan nu och har naturkunskap. Är ju klar som ni kanske minns så jag sitter bara och håller på med datorn. Jag är även riktigt trött, ögonen håller på att falla ihop typ. Ikväll måste jag verkligen gå och lägga mig i tid! Har varit uppe alldeles förlänge de senaste kvällarna. Det känns, är ju så trött på dagarna nu för tiden. Träningen igår var så himla onödig, den var ju inte ens seriös. Jag var riktigt sur eftersom att jag åkte dit i onödan.. Imorse drog jag äntligen bort en lös skinnbit från tummen och nu så göre så ont så ont. I går när jag skulle ta bort nagellacket så sved det så in i helvete. Men det försvann ganska snabbt. Lär säkert skriva mer under de här två timmarna skulle jag tro annars så blire väl att jag gör det efter skolan. Fast ska ju på Birsta så det blir efter det. Haha, HEJDÅ 


det satt bra.

2007-12-11 ♥ 17:21:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag klämt i mig två potatisar och fem köttbullar, så nu är jag mätt och belåten. ^^ Men var asmätt sen lunchen, mormor lagade tjockpannkaka och jag åt rätt så mycket.. Var väldigt väldigt hungrig då.. aao. Snart har jag träning, ska bli bra så att jag kan springa bort julmusten jag drack hos M & M. Jag behövde verkligen den här dagen till att vila, jag orkade inte med skolan och så. Fast skulle ju ha trippelboll men det är endå nästan samma sak. Ville bara bort från allt och bara chilla, så det satt fint!. Så nu har jag energi till att jobba imorn, ska på birsta efter skolan för att köpa de sista julklapparna. Men jag ska dit själv, lite trisst med det kan inte hjälpas. Emelie är det ju ingen mening att man frågar för hon har ju så ont i tårna stackarn :( Så jag far dit by my self. Ska ju ändå inte vara där så länge, bara köpa två presenter och byta en och köpa en till. sååå, det blir ju typ tre julklappar då ;P haha.


Ledighet!

2007-12-11 ♥ 11:07:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Nu så är jag hos mormor och morfar. VI hade ju egentligen trippelbollsturnering, men mitt lag behövde inte mig så då drog jag. Hehe, Det hade jag ju ingenting emot. ;P Nu så gör jag väl inte så mycket, vi har yss spelat skippo och morfar vann över mig fast jag bara hade två kort kvar och när han började så hade han kanske tio. Alltså innan hann vann typ. Sen så har jag träning vid sex, Hejdå.


Sent, sant oj, jag slant.

2007-12-10 ♥ 19:47:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
hann aldrig skriva igår, fullt upp dagarna i ända. Haha, men jag var ju på skön och dömde lite tennismatcher. dvs,  tio  dubbel matcher i ett supertiebreak var. Ingen av er som kan någonting om tennis förstår inget. Men vi kan väl säga först till tio då. Det tog ungefär sammanlagt en och en halv timme. Blev lite hes på slutet av allt skrikande. ^^ Tur att dom inte körde riktiga matcher då hade jag inte kommit hem före 8 på kvellen kan jag lova. Men det var fakitskt roligt.

Sen idag har det inte hänt så mycket. Varit på skolan som vanligt och så, jag och Camilla ritade två fula lucior som föreställer en person som vi inte kan nämna med namn ^^ haha. hon är ful och vi ritade henne ännu fulare. Det var skojj. Sen så vare bara det gamla vanliga med lektioner och skit. Jag har börjat jobba värsta mycket nu i historian. Är snart klar med frågorna. Bara 20 st kvar ungefär. Har fått en hel del sms av Johan nu, typ 21. Men har inte svarat eller ringt till han än. Tänkte först sitte här en stund och ta det chill. Har ju varit därborta så länge nu. Men det hände en sjuk jävla grejj när jag tränade.. Jag fick hjärtklappningar, och så blev jag asyr. Var till och med tvungen att sätta mig ner. Det var inte heller så speciellt jobbigt på träningen ;S Men så böev det som det blev. jättejobbigt, var tvungen att sluta när det blev för jobbigt, eller aa när vi skulle springa evighetsstafetten. Hemskt.

Nu så sitter jag här och gruvar mig lite för morrondagen, har anmält mig och emelie till trippelbollen och nu så har jag ångrat mig ^^ Ajja, nu är det försent att ångra sig. För köra så gott det går imorron och hoppas att jag inte gör självmål ;) hahaha. HEJDÅ


Lördag.

2007-12-08 ♥ 12:53:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Nu har jag åkt på en förkyldning, gissa vem som har smittat mig? Jo min pojkvän. Men det gör mig inget faktiskt. Bara pyttelite, hihi. Men är inte stört förkyld. Har nyss käkat lunch och det smakade bra. Sov inte alls bra inatt vaknade ofta. Speciellt när johan vände på sig eller vad man nu ska säga, andades högt? Och när han vaknade. Vid halv nio ungefär så förstog jag att nu var det slut sovet för min del. Var astrött med kunde inte somna om och tillslut så gav jag upp. Så är trött som ett as nu.. Men jag blir snart pigg igen. Ska förresten på Birsta sen, med johan. Ska köpa de sista julklapparna till mamma, pappa och Gustav. Haha, köpte bara till J igår på stan. Imorron ska jag döma småtennismatcher bland småbarn. Richie behövde min hjälp så jag hjälper väl till. Men det är inte före 12 så kan sova till tio halv elva iaf. Det är ju skönt.. Fan va trött jag är. Ska nog gå och sova lite, eller det hinner jag inte med. Bussen går 13.55.. Om en timme. Men vila kan jag iaf göra.


arl igen

2007-12-07 ♥ 08:43:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejhej!
Har ARL nu som vanligt på fredags mornar. Men denna morron så har jag glömt min nyckel hemma. Det är ju så himla bra. Men jag la in mina kläder i Camillas skåp. Det är andra gången jag glömmer den nu, är så glömsk av mig.. Ikväll så ska jag och johan gå och kolla på hans match, fast han ska inte vara med men han ville se sen så gärna så jag följer väl med då.. Jajja, men nu måste jag försöka jobba och komma igång med det här skitjobbet. Hejdå


hualigen

2007-12-06 ♥ 17:28:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

hej.
jag trodde verkligen att jag skulle klara mig från att halka idag, klarade mig över hela isiga parkeriningen, under tunnlarna och upp för den lilla backen och precis innan busshållsplatsen så trillade jag omkull. Mitt framför alla. Det var något knepigt eftersom att det var sandat och grejjer ;D men jag lyckas med det mesta jag.. haha


Regn, slask och skit.

2007-12-05 ♥ 14:36:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
Gud vad jag är blöt, håret är genomblött. Jäkla skitväder! Självklart så hade jag ju varken mössa eller luva så det fanns inget jag kunde göra för att bli lite mindre blöt. Nu kommer jag få världens krull, eller nääe, men lite lockigt här och där. Det blir jämt så efter det blivit blött på annat sätt än duschat ^^ Och nu så låter jag det självtorka, kan nog också vara en orsak. Det har varit en seg och tråkigt dag, bara grå, regn och slask. Osså vare ju inge vidare med lektionerna, på engelskan kollade vi på film, iaf halv lektionen. Då var det bara en halvtimme kvar i Gülers sniffande. Sen hände det bara tråkiga saker fram till Camillas grymtning, det var det roligaste på hela dan kan jag lova! Skulle ha spelat in så alla andra kunde fått höra ^^ :D haha. det var så roligt. hihi.

Det är sjukt.. Man ska köpa skolkatalogen på skolan?! Dom brukar väl endå komma hem med posten eller.. Det har den ju gjort alla åren på Sörberge, ajja. Men jag får väl ta med mig en hundring på fredag och införskaffa mig det. Måste ju ha den! Annars äre ju inge kul, hehe.

Jag skulle vara med Johan ikväll. När han frågade vad vi skulle gö så lurade jag han att jag skulle vara med Emelie, haha. ni skulle ha sätt minen, det var den som såg ut som ungefär: Jaha, skit i mig du minen. Ganska kul, men nu ska jag ta mig ett äpple. SeS.


Natur..

2007-12-05 ♥ 08:29:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hejsan!
Nu så har jag naturkunskap, men jag och Emelie är ju fördig så vi sitter och bara tar det chill den här lektionen. Vi hoppade över att berätta att vi var fördig för då skulle vi få extra uppgifter. Men vi vill inte ha några extrauppgifter så då sitter vi här istället..  Hur som helst så mår jag bra idag, bara pyttelite ont i halsen. Bra bra, ikväll så ska jag nog vara med Johan, tror jag? hehe, minns inte om jag skulle det eller inte.


Poison

2007-12-04 ♥ 18:41:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
det är något irriterande när jag hela tiden skriver fel lösenord. Bytte ju för några veckor sedan eftersom att det sparades på nåt konstigt sätt på datorn på skolan. Så, jag la bara på en bokstav och det glömmer jaghela tiden bort ^^  jobbigt. ajja, men få se om jag kanske byter tbx. Men förmodligen inte. Det blev ingen träning för min del ikväll. Huvudet är inte riktigt bra än, så jag fick inte träna, fast det hade jag inte kunnat ändå, så det spelade ingen roll att dom sa så. =) Men men. Ska snart beställa en tid så att jag kan cut my hair. Det behövs, det har hunnit blivit riktigt slitet. Ska nog boka imorron! nu har emelie skickat min poison låt, de va på tiden. Den är så brabrabrabra, tkr jag. Mycket bättre än orginalet med Alice Cooper eller hur han stavas. tror iaf att det är han som ha gjort den, haha ^^ Harinte sån koll jag på artister och skit.


Det dunkar i mitt huvud.

2007-12-04 ♥ 10:46:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Gud vad jag mår dåligt, ont i huvudet och ont i halsen. huvudet mitt sprängs nog i vilken minut som helst. Läser ni i tidningen imorgon om en 16-årig flicka i timrå som dog av att huvudet expolderade så är det jag. Inte hittar jag alvedonen heller, vårt kylskåp håller på att pajja, eller aa dörren håller på att låssna och därför har vi ingenting på dörren.. Det var där vi hade all medicin eller vad man ska kalla alvedon, låter lite fel att säga; det var där vi hade alla piller. Jajja, men hursom helst så är jag i stort behov av dem.. Pappa sitter förmodligen i nåt möte för han svara inte. Ingen mening att ringa till mamma, hom har ändå aldrig mobilen på, kan inte hennes jobbnr heller. Men jag får väl lida lite den här dagen. Som jag gjorde igår, fast igår var det ingen fara. Då hade jag bara lite ont, nu har jag MYCKET ont. Håller nog på att bli sjuk för är lite snuvig också. Men nu är det nog pratat om vart jag har ont och hur jag mår. Kan inte vara speciellt kul att läsa. Haha, men vad gör man. Man skriver det man kan ^^ Hade ändå inget annat att skriva om så ni får allt stå ut. Men ska inte skriva nå mer nu för måste gå och kolla vad jag kan äta till lunch, eller aa. måste äta något iaf. Eftersom att jag inte äter på skolan. Min lunchtid är egentligen nu. Det känns lite sent att äta vid halv tre snåret. Inte nog med att jag mår dåligt så har jag en dålig hårdag idag oxå. Det krävdes många minuter med plattång, mousse och sprey för att få till mitt hår, ser trött ut oxå. Hur ska det här sluta?

btw, nu ringde min far och sa vart dom var! Nu är kanske dagen räddad? Fast förra gången jaghade så här mega ont i huvudet så hjälpte inte ens alvedon. Kan ni tänka er hur jag led den dan. haha, amen nu ska jag sluta plåga mer med mitt tjat om ont i huvudet. Hejdå.


Nu.

2007-12-04 ♥ 09:08:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejhej
Nu var det ett tag sedan.. men har inte hunnit skriva alls. Men nu kan jag börja igen. Begravningen var jättefin och så, sen så åkte vi ju till fjällen. Tog tre timmar som vanligt, väl framme så åt vi middag. Det blev hamburgare. Sen så blev det tv, mamma tvingade oss att kolla på spåret. Finns det nåt mer värdelöst pogram?! Det tvivlar jag på. Det var jättekul att åka bräda igen, känns skönt att åka ner för backarna! Det här året ska jag lära mig hoppa ordentligt. Det har jag bestämt mig för. Så det så. Fast det var ett jävla skitväder i lördags, det blåste och snöade och var dimma så man såg inte så mycket när man åkte, då jag åkte inte så himla mycket den dagen. Gjorde inte det heller på söndan, jag lessnade typ. Mådde lite illa så det var nog därför.

Igår så var jag ju på tennishallen hela dagen, sen så följde johan med mig hem vid sjusnåret. Så då blev det ju inget av att sitta vid datorn då heller. Eller okej, vi satt ett litet tag, eller johan när jag duschade och sen så loggade jag in på lunar bara för att kolla vilka som hade skickat nånting till mig ^^,

Gud va Prison Break var bra igår, osså när det blev första reklamen, då hade jag lust att mörda reklamsnubbarna som sätter in reklam mitt i då det var så spännande.. Undra vad som händer med LJ nu, undra hur de kommer att ta sig ut, och det var Whistler som låg bakom alltihop. :O undra om det var han som bestämde vad som skulle hända med Sarah? Åhh, jag blev helt galen, vill veta vad som händer nu nu. Men det går ju inte. Måste vänta en vecka :D hihi.

Nu är det snart jullov! Satan i gatan vad jag längtar. Ska bli hur skönt som helst. Synd bara att det bara är två korta fjuttveckor. Men nu ska jag gå och äta mig lite frukost. jag skriver mer när jag kommer hem efterskolan. Det blir nog vid kvart över två. För idag ska jag verkligen inte gå hem, det är så slaskigt.


RSS 2.0