Rest in peace forever and ever.

2007-11-30 ♥ 11:14:17 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det känns inte roligt att åka på begravning, sorgligt och ledsamt.
Men det lär säkert bli jättefint, brurkar alltid bli så. Olga du ska
veta att du alltid kommer finnas med oss. R.I.P


Weard dream

2007-11-30 ♥ 10:33:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God Morgon.
Är ju ledig idag (begravningen) och nu så har jag nyss tagit en dusch, här hemma i vår egen dusch med varmvatten.  Det är ett helvete att inte ha varmt vatten kan jag berätta för er som haft turen att ha en fungerande vattenberedare. Fast inte för att jag har lidit så mycket den här veckan, bara en dag då jag frös som en gris och ville gäena bada. Men det får bli nån annan gång nu då när jag fryser. Fryser ju jämt typ så den dagen lär väl komma upp snart  ^^

Det satt fint att sova ut idag, det behövdes verkligen. Drömde nån askonstig dröm där jag blev fången på en ö och så kom jag till ett fängelse och där fick jag sitta ett litet tag, jag hade en tatuering på bröstet, asså i början typ. Det kom hela tiden folk och ville se min kors-tatuering, jag hade inte så mkt att göra så jag visade dem den. Sen så upptäckte jag att det var ett hål i min cell där man kunde gå ut och där såg jag att det var en cirkus. Då fattade jag att jag skulle bli såld eller nåt till cirkusen. Men från golvet som var täckt av bananskal kom en liten apa upp. Han kunde prata och han sa att jag skulle hjälpa mig om han fick se min tatuering. Haha, så han fick ju själklart se den det var ju inge konstigt för vem som helt kunde se den vara jag hade en lite urringad tröja ^^ hah. Men hur som helst så rymde vi, han tog mig till en strandkant och bad en dinosaurie bära mig över vattnet till en annan ö, för det var nämligen krokodiler i vattnet. Jag frågade om dom inte skulle bita han? Han sa att de inte tyckte om dinosaurie kött. Sen höll vi på att försöka ta oss in till fastlandet och så. Det var en väldigt komiskt dröm ^^ Undra om drömmar kan betyda något? för i sånna fall har jag ingen aning om vad den här skulle betyda..

Det snöade asmycket igår, en decimeter eller till och med mer. Men mycket var det, bra bra! Vill ha snö, det är så mysigt och snön hör till vintern =) Imorgon blir det att åka BRÄDA! Jag har längtat faktiskt, de har ju öppnat några backar i stugan. hihi, ska bli kul. Har aldrig åkt såhär tidigt förrut. Men ska ta och klä på mig nu jag. ha det bra! Jag bloggar nog innan jag far tror jag. Annars så hörs vi på söndag.


image42
  Var bara tvungen att ta med den här, var så tjock.
Såhär såg dock inte apan ut i min dröm. Den såg ut som
Herr Nilsson.


varmvatten

2007-11-29 ♥ 19:43:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Mandarinen hade kärnor i sig, typsikt. Det blir inte lika gott  då, men som tur är så hade inte alla klyftor kärnor. Mamma har fixat upp julgardiner och advensljusstakar/stjärnor och det är så mysigt. Man får mer julkänsla. Det är ju snart ju, sjukt. Bara fyra veckor ungefär. Måste börja  införskaffa julklappar och jag har inte en aning om vad jag ska köpa till nån .. Måste slå mitt kloka huvud ihop med emelies ^^  haha, eller med mitt eget kanske.

btw, nu så har rörmockaren varit här. Varför heter det rörmockare egentligen? Det låter som om han mockar rör, typ rengör rören. Kanske är det han gör?  vet inte riktgt vad de håller på med. jaja men hur som helts så kan vi duscha varmt nu! =)


.....

2007-11-29 ♥ 16:08:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

min romananalys blev inge bra, får nog inge bra betyg på den ;/ hatar att skriva
för hand för då kan man inte gå tillbaks och ändra på samma sätt.:( men hoppas på vg iaf. heheh


never let you go

2007-11-29 ♥ 15:27:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hej!
har äntligen kommit hem från skolan nu, fast måste ändå säga att den här dagen, min längsta ^^ Gick ovanligt snabbt. Det är ju skönt, är ju ledig imorron och det ska bli überskönt. Kan sova ut lite. hihi, inte för att jag klagar men det ska bli skönt. Men faktiskt så kliver jag hellre upp klockan halv sju på veckodagarna för då blir jag piggare. När jag kliver upp vid tio tiden så blir jag dyngtrött och kan knappt hålla ögonen öppna på skolan. Så för min del spelar det fakitskt ingen roll, men det är ju otroligt skönt med sovmorgon, det måste jag ändå medge ;) hha.

Har nyss käkat upp min kräm och nu har jag bara bananen kvar, yummi. Åt inte alls mycket till lunch idag, en tugga och två mackor. Det var verkligen asäcklig mat idag, jag ville bara spy på den. Riset var helmysko och äcklo. Ryser bara när jag tänker på det. Men det kan nog oxå bero på att jag fryser (a) haha. jajja.

såg en riktigt lustig eehmm "dam".. Hon var en kort och tjock invandrare med blommig nylonkjol, fleece tröja och mössa. Hon hade inte väskan på axelns eller på armen som normalt folk utan på huvudet. Som om hon önskade att få bättre hållning, att väskan kunde rätta till de extra kg på magen och brösten som tryckte ner henne mot marken. Roligt såg det ut iaf. ^^ Nu ska jag äta upp min banana och sen så träna yupyup! hejdå.


Onsdag kväll med J

2007-11-28 ♥ 19:24:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Just nu så sitter jag här i johans säng och så. Imorron ska vår romananalys skrivas, eller aa de andra i min klass har tills på fredag på sig men jag har bara imorron eftersom att jag ska ju på begravninge på fredag.. Det blev inge ikea för min del. Då hade jag komme så sent till johan så jag sket i det, tänkte ändå så inte spendera nåra pengar ;) hehe. Sen så äre Bonde söker fru, det ska vi se och sen så Grey's. Det blev att jag duschade hos han ändå ^^ även fast jag inte hade tänkt det, men orkade verkligen inte värma nåt vatten ^^  Så det blev som det blev. hehe. Ska kolla lite på joey nu. hejpa.


If I can feel pain, it's not real.

2007-11-28 ♥ 16:21:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har äntligen kunnat ta mig upp ifrån den varma soffan , eller det var nog filten som var varm. Eller båda, men wtf. Självklart blev jag iskall igen men nu så har jag faktiskt satt på mig en fleece tröja och duntofflor, det satt fint. För nu är det bar händerna jag fryser om ^^ Men det är för att jag nyss sköljde av potatisen i vårt iskalla vatten.. Rörmockaren hade visst varit här idag, men han hade inte gjort något åt det, han hade bara kollat och så. Men imorrons så skulle han fixa det! längtar efter en dusch här hemma. hihi, det är nåt speciellt med att duscha hemma tycker jag. Jag gillar inte riktigt att duscha hos andra, varför har jag inte en aning om. Men det går ju såklart, men ändå lixom, borta bra men hemma bäst ^^ hoho. I'm funny, bunny. Tror nog att maten kommer bli klar långt innan mami och papi kommer hem.. Men det är väl ändå bättre att den är klar tidigt än sent. Får se om jag käkar för dem. Tänkte nämnligen tväta håret i hinken nu. Ska ju sova hos J, och har ingen lust att duscha hos honom imorn bitti hehe ^^ eller ikväll.


kyligt värre

2007-11-28 ♥ 14:25:52 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag tror att jag fryser sönder. Det är så jävla kallt ute och mina fingrar är fortfarande stela trotts vantar, självklart så glömde jag ju att sätta på mig min mössa imorse, så då vare ju kört tänkte jag. Helvete vad jag fryser alltså. Ååh, det skulle sitter mer än fint med varmvatten nu.... MEN rörmockarjäveln har ju inte varit här ännu. han skulle komma idag men det verkar inte som att han har gjort det. Det är ju typiskt hantverkare, eller vet inte om han räknas till hantverkar gruppen.. han kommer väl om sisådär två tre veckor. Jättekul att inte ha nå varmt vatten dårå ^^ Hatar att inte kunna duscha hemma utan måste göra det någon annan stanns inte roligt. Det är inte heller speciellt kul om jag nu bestämt mig för att tvätta håret hemma. Då måste vi värma upp varmvatten och sedan typ hälla över huvudet, inte alls roligt. längtar verkligen tills jag kan ta mig ett stekhett och härligt bad, precis det vill jag göra nu.. MEN DET GÅR JU INTE. cp. jaja, ska ta och fika något är utsvulten känns det som.


hell yeeah

2007-11-28 ♥ 09:26:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejhej!
Har naturkunskap nu och jag och emelie är klar med arbetet, Olle tyckte att det var ett bra arbete. Skitbra sa han, hoppas att vi får ett bra betyg då iaf. hihi, Igår läste jag klart Harry Potter. Det var ett riktigt bra slut faktiskt, men blev lite rörigt med alla nya namn på slutet bara. Men jag tänker inte berätta någonting utifall att det skulle va nån som läser HP och då äre ju inte så kul att få veta slutet om man är mitt i boken liksom. ^^ Ska på ikea, eller aa Birsta City sen efter middan med mami och Gustav. G behöver svarta jeans till begravningen så då följer jag med oxå, har jag tur så kanske jag hittar nånting jag med =) sen ska jag sussa över hos Johan. Skriver mer sen när jag kommer hem vid typ kvart över två.


11 månader

2007-11-27 ♥ 10:53:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Idag är det 11 månader mellan mig och älskling! 11 helt underbara månader.

image41


tisdag morgon.

2007-11-27 ♥ 10:09:42 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjena..
då var det tisdag igen, veckorna bara rullar på utan att man kan stoppa dem. Fast det är ju bra, då blir det lov snart! Måste ta och fixa med ledighetslappen idag.. Så att jag får vara ledig, hihi. HP boken är riktigt bra tycker jag, har snart läst ut den. ^^ hehe. Det blir väl att jag får varndra hem idag efter min lektion, det lär inte gå nån buss vad jag vet. Äh, men det är bara att se glad ut och gå. Det är ju riktigt fint väder iaf =) Ska gå och ta mig ett äpple eller en banan nu. Sen så kommer mormor och morfar, vid elva. SE YAH.


JAVISST

2007-11-26 ♥ 20:00:47 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Ahej!
Idag när vi inte hade nån matte kom jag på den smarta iden att vardra bort till örnen, dvs. mormor och morfar. ^^, Var lite drygt att gå med det satt fint :) Sen så fick jag skjuts till träningen 2 timmar senare än jag hade kommit dit alltså. GREAT.  Har ingen matte imorgon heller, så onödigt att ens gå till skolan imorn.. Börjar halv tolv och slutar halv ett, så jag får minnsan gå hem. Regnar det imorron så skjuter jag nån. Typ gud.


PANIK!

2007-11-25 ♥ 18:38:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Våran varmvattenberedare har gått sönder, det har läkt ner jättemkt vatten o herre gud. Kommer nog inte kunna använda den på en vecka typ sa pappa. OMG. får duscha hos mormor och morfar och på tennishallen.. SHIET.


Winnerbäck.

2007-11-25 ♥ 17:04:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hey!
Äntligen hemma, bilresan idag kändes seg och jobbig. Men Winnerbäck konserten igår va bra! Eller man kan säga att den var bra i andra halvan och sämre i första. Tur att det vände, var inte heller så bra ljud. Men den var ändå super tycker jag. Riktigt kul, men de va lite mysko.. Vi hade köpt sittplats på läktare alltså, där var det lite dyrare än att stå. Men så säger väktarna eller vad man ska kalla dem, sätt er vart ni vill. Ännu sjukare, varför har man då köpt biljetter? Sen så kom det nån surgubbe och sa att vi satt på hans platser, men vi gjorde inte det. Vi hade satt oss på våra biljett-platser. Så kommer han och säger att vi sitter på fel halva och att det är deras platser, pappa kilar iväg för att kolla om det stämmer.. Det gjorde det. Men de hade ändrat efter vi hade gått och satt oss. Vilken planering måste jag säga. Jaja, den var bra iaf och vi fick bra platser trotts att vi blev tvugna att flytta oss. Men det gjorde ingen skilldnad för det var ändå på samma rad fast på andra sidan. Haha, de va värsta kul, en gubbe började dansa utan tröja ^^

Jag ska vara med Johan sen efter han har spelat sin match. Blir väl kul får jag hoppas, känner mig lite småsur så hoppas inte jag får nåt utbrott eller nåt ^^ haha, näedå.

KOMMANDE VECKA:
Måndag: 8.00-13.40 Skola, 15.30-17.00 Träning, 18.00-19.00 tränar jag småbarn.
Tisdag: 11.30-13.40 Skola, 18.00-19.30 Träning.
Onsdag: 8.00-13.40 Skola
Torsdag: 9.20-14.50 Skola, 17.30-19.00 Träning.
Fredag: Begravning.


Jag vet min död, eller mina dödar?

2007-11-23 ♥ 17:44:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Gjorde nyss ett test på nån sida där det visar hur och när man ska dö. Lite läskigt, men inget som jag tror på. Men hur som helst så kommer jag bli mördad 18 september 2056, när jag alltså är 62 år. Jag kommer också att känna smärta. Ni kan ju testa er på denna sida..



  •  HAHA, gjorde nyss ett till test där bara för att se om det blev samma svar, nejnej. Nu så ska jag ta självmord 11 oktober 2011. Då är jag alltså 20 år. Jobbigt, men jag kommer dock inte att känna någon smärta, kanske tar nåra piller.. heh.  Vi får väl se vad av dem som stämmer. ^^ ELLER SÅ INTE.


I opend my eye's, I try to se but i'm blind.

2007-11-23 ♥ 17:19:44 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hejhej.
Äntligen är det helg på riktigt. Lite trisst att jag inte kommer kunna njuta av den på liknande sätt, eller visst. Det kommer jag ju, men inte samma som om jag vore hemma. Imorgon bitti ska vi ner till dalarna och kolla på Winnerbäck med min morbror och hans familj. Så det blir ingen vilohelg. Men är ändåså inte av ett så stort behov till det.

Har nyss målat på fransk manikyr, blev rätt nöjd. Förutom att på den högra handen så har långfinger och tumnageln gått av. Men det märks knappt. Målade en rätt så tjock kant där så det inte skulle se så konstigt ut. Ska snart måla på topplagret. Men det får bli efter middagen, vill ju inte förstöra det hela på en gång. Tar ju ett litet tag innan det stelnar riktigt. Annars så har jag haft en bra dag idag med inga klagomål. Bara att jag var trött, men det är jag ioförsig alltid så vad spelar det för roll. Är verkligen inte någon morgonmänniska. Svenska redovnisningen gick bra, även trotts att det kändes som att rösten darrade och att jag rodnade. Men tydligen så gjorde jag inte alls det =) HAPPY. Vi fick tillbaks tidningsjobbet och där blev det ett MVG (egentligen mvg-, men det var bara för att vi inte hade skrivit vem som gjort arbetena och för att vi inte hade skrivit något under alla bilder.) Är nöjd iaf. Det blev en bra tidning. Jajja, men ska väl ta och kolla runt lite vilka som är inne på msn osv. Hoppas att emelie har loggat in, för då kan hon skicka nåra låtar som jag hemskt gärna skulle vilja ha! ;)


fin :D

2007-11-23 ♥ 09:12:07 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)


Döpt efter mig ;)


image40


Morgon!

2007-11-23 ♥ 08:36:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

God morgon!
Sitter på skolan och har ARL- datakunskap. Jag har ingen aning om vad vi ska jobba om, snart äre väl inlämning. haha, äh, men jag vet inte. Nånting inom miljön och hur vi kan påverka så att det inte blir smältning i världen o sån shiet. Vet inte riktigt. Men men, när jag kommer hem så ska jag läsa Harry Potter ;D haha, den boken kom hem med posten igår så nu ska jag fortsätta min läsning. haha, Slutar tjugo över ett idag och sista lekitonen är gympa.. Hur ska det gå. Jag har fått rejäla jävla skavsår sen igår när jag vandrade hem med ett par väldigt osköna skor att gå i, långt alltså. Jaja, SKa försöka få nåt gjort.. hoppas jag hejdå


Det känns så jobbigt

2007-11-22 ♥ 09:49:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

tja!
är på skolan nu, har svenska men är typ klar med det vi ska göra, det enda jag egentligen behöver göra är att träna på den muntliga redovisningen. Men jag känner att jag inte orkar, är så fruktansvärt fucking mega trött. Fråga mig inte varför. Somnade i bra tid igår, halv elva och klev upp halv åtta. Vad gör jag för fel egentligen. Varje morgon då jag har sovmorgon så är jag tröttare. Just nu ser jag ut som nån som aldrig sovit i hela sitt liv. Men det har jag ju, nu kan ju fråga Johan ^^ haha. Den lyckoungen börjar halv tolv idag och jag är så avundsjuk och trött. Less på skolan är jag oxå, riktigt less . Varje morgon när jag vaknar så känner jag att näe, vad ska jag göra i skolan egentligen?! Vill bara stanna hemma i min sköna säng och bara ligga där i några dagar. Vill verkligen inte gå på skolan mer, SÅ LESS. Var aldrig så här less på Sörberge, men nu är jag det. fattar inte varför. Jag börjar längta nå kopiöst till loven och helgerna. Nästan så att jag räknar dagarna.. Varje måndag morgon så tänker jag hela tiden att näe jag pallar inte detta längre. Har nästan lust att hoppa av skolan, men det kan jag ju inte precis göra ^^ Då kommer jag ju få jobba som nån städerska eller nåt liknande. Inget som jag vill. Men i o för sig, vissa dagar känns bättre medans andra dagar känns jobbigare.

Och idag har jag glömt mitt fucking busskort hemma och om jag inte får åka med bussen hem kvart över tre måste jag gå hem och det går bara inte, har skavsår, det gör så ont så ont. HUA. Vilken skitdag det känns som det är idag, osså inte nog med det så har jag dubbeltimme i samhälle sista lektonerna, har lust att skolka. Fan vad håller jag egentligen på med ^^ Näe nu äre skärmpning.


Greys anatomy

2007-11-21 ♥ 21:05:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu är jag med Älsklings Johan! :D <33
Det bästa som finns i mitt liv, Jag älskar dig<3


Vi kollar på Greys, så hinner ej skriva mer nu. Bye


Tell me more

2007-11-21 ♥ 14:32:31 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejhej!
snacka om att det är kallt ute, det biter i kinderna och när man andas kommer det ut ånga. Det är lite kul tycker jag (har inte vuxit från det än ^^ haha) Varför blir det ånga när det är kallt och inte varmt.. undra vad det beror på, har alltid funderat på det.. ? Har inte en jäkla aning jag. Eller vänta nu, när man andas så är ju luften varm, kanske bli nån typ av kondensation eller nåt sånt. Vet inte så noga.

Ska snart gå och fixa lite på svenskan, muntlig redovisning på fredag och jag har inte ens skrivit vad jag ska säga, visst låter det som om jag är ute i god tid. Jojo. Men idag så gjorde jag och emelie klart naturkunskaps tjoffset det blev riktigt bra, men vet inte om det räcker. Det var trotts allt inte så himla mycket. Men vi får ta och fråga Olle nästa vecka om det räcker eller om vi ska ha med mer grejer. Det blev iaf 8 sidor.

Ikväll så ska jag sova över hos Johan, blir bäst så eftersom att jag börjar 9.20. Det går ingen buss härifrån vid den tiden, bara vid åtta. Har ingen lust att sitta på skolan i en timme och tjugo minuter. Då går jag hellre från honom. Dessutom så blire ju möösigt :) Hihi, men måste nog gå och försöka börja med Svenskan nu, Se yaah!


morgon.

2007-11-21 ♥ 08:28:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej!
Har dubbeltimme i naturkunskap nu, men Olle är inte här och det är ingen som har kommit och släppt in oss. Så jag och Emelie stack bort till några datorer och tänkte börja jobba om det här nudå. Den där krongliga uppgiften om transport och hur det påverkar miljön. Men måste ta och börja jobba nu. Hejdå.


efter mycket möda..

2007-11-20 ♥ 14:59:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

.. och stort besvär med att ta bort allt vitt som fastnar på mandarinen när man tagit bort skalet så kan jag äntligen äta den. Jag älskar mandariner, tror nog att det är min favoritfrukt. Men gillar inte sånna med kärnor i, känns för jobbigt.

Det blir mörkt snabbt nu, klockan är knappt tre och det är redan nästan mörkt. Fast dimman gör nog mycket. I morse var den ovanligt tjock, nu har den lättat lite. Gick ju som sagt hem, eller det kanske jag inte sa men ändå. ^^ Det gick rekordsnabbt, bara 35 minuter. Känns skönt, men nu börjar nog kroppen att typ ställa om sig för nu börjar jag frysa. Frös inget när jag gick eller när jag kom hem. Men det är ju självklart att jag ska börja frysa. Fryser jämt aslätt, eller jag fryser jämt kan man säga. Jajja, och idag så hinner jag se one tree hill! hinner knappt se det nu förtiden pga. alla träningar och så. ;/ Men man kan ju inte hinna se allt.. På tal om tv, ikväll äre ju Ugly Betty och Desperata Husfruar! Bra pogram, minns inte riktigt vad som hände förra veckan, men lär väl minnas när jag ser. Nu ska jag gå och lägga mig i soffan under en filt och bli lite varm.

image38
Ser det inte mumsigt ut? :D kunde inte hitta nån bra bild utan text, ajja man ser ändå knappt vad det står ^^. Jag har ingen aning vad det står, nåt med copyright iaf. ajja wtf.


Nudlar på G

2007-11-20 ♥ 10:47:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

nu så har jag sminkat mig och klätt på mig =) Snabb som jag är. haha, ser allmänt trött ut idag, trotts smink. Men sånt går knappt att dölja. Men det skiter jag i fullständigt, jag är trött och då är det inte så konstigt om jag ser trött ut heller. Japp, nu ska jag gå och koka lite nudlar. BYE.


back in buissnes.

2007-11-20 ♥ 09:58:21 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej
har inte alls hunnit skriva i två dagar nu, har varit alldeles to busy. Haha, igår så fixade vi till pepparkakshusen. Känns lite konstigt och göra dem såhär tidigt. Men någon gång så kan man väl göra det. haha. btw, de va många som läste min blogg i söndags. ovanligt många, typ 21 st. hihi ;)

idag börjar jag ju som vanligt halv tolv. Skönt men jag är urtrött. somnade efter PB men jag drömde nu när jag vaknande så har inte riktigt sovit ut. Det är ganska konstigt att jag sover längre på tisdagar än vad jag gör på helgerna. Sover elva timmar på tis och på lörd och sön så sover jag kanske 9 - 10 timmar. Det är väl ändå lite konstigt.

Har engelska första timmen, vi ska skriva vår bokrecension. Det går säkert bra. hoppas bara att jag får ha mitt papper så jag vet vad som ska vara med i den, i recensionen alltså :) Men ska gå och äta lite frukost nu, bloggar mer later.


Looking out a dirty old window

2007-11-17 ♥ 16:46:16 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hejhopp!
Nu är jag nyduschad och fräch =D hihi, gjorde inpackning och grejjer. Måste bara tippsa om L'oreals inpackning, vet inte vad den heter, men man kan köpa den hos frisören, den är verkligen värd pengarna. En rosa burk är det :) Det luktar pepparkakor i hela vårt hus. Känns som att det snart är jul, vi har aldrig bakat så här tidigt. har käkat lite deg och så, hehe. Det var smaskens, men har lite ont i magen trotts att jag inte åt FÖR mycket.


But you don't really care

2007-11-17 ♥ 13:23:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

hejhej!
kan de bli mer tråkigt väder? Nääe tror inte det, alldeles grått och lite regnit. då regnar ju all snö bort.. ;/ inte bra, hatar när det inte ligger snö på marken när det är vinter, är det vinter så är det faktiskt det och då hör snön till. snart ska jag åka och träna blir najs det. Har inte tränat sen i måndags, lite skuldkänslor.. Jag är nog lite mysko, jag får skuldkänslor när jag inte träna och jag känner mig asfet. Inte bra, men så är jag.

mina fingrar luktar starkt av mandarin skalet, har tvättat dom två ggr men det luktar ändå, ajja. det försvinner väl nån gång snart. Sedan så ska vi baka pepperkakor, eller mamma ska baka. Ska nog hjälpa till lite :)

image37


morron yr

2007-11-17 ♥ 10:58:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorron.
Nu är det bevisat att jag är yr på morronen, mamma sa alldeles nyss hejdå linnea, då sa jag godmorgon.  Det är ju normalt. Haha, en annan gång så (det var dock inte på morgonen) skulle emelie komma hit och då hade jag nyss pratat i telefon. när jag öppnade dörren.. Så sa jag Hej, det är Linnea. Normalt, eller så inte ...... haha. Men sån är jag helt enkelt, lite vimsig. hihi, Såg gabbi förut, hon var ute och säljde sina tidningar.


Lördag kvälllll

2007-11-16 ♥ 23:05:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har nyss haft ett roligt samtal med Jimmy i telen, det var trevligt ;) heh, ikväll har jag annars inte gjort så mycket. Typ glott på tv och sån shiet. Knappt ens suttit här. Börjar sitta mindre och mindre nu vid datorn. Fast det är ändå så inge kul på msn och så, man pratar alltid med samma gamla folk, frågar samma gamla frågor (typ, i de mesta fallen), får samma gamla svar osv. men det beror ju på vilka man pratar med ioförsig. Hehe. Undra om jag ska ta mig en promenad på morgonen imorn när jag vaknar.. Får ju lte motion, gick ju hem idag från skolan så då kan jag nog gott gå ut och gå. Men får se vilket väder det är och hur mycket jag känner för det. Ska ändå träna klockan två imorn, tennis alltså. Jaao.

Undra vart johan håller hus då, han var tydligen inte hemma när jag ringde till han. Han är säkert med Björn. Ajja, han får väl ringa sen om han vill prata. så äre vettni.


Översvämning?

2007-11-16 ♥ 17:24:27 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej!
sitter och pratar med johan i telefon just nu.. Det är lite hard att skriva med en hand, går så segt. För er som inte vet så vann timrå igår med 3-1. Alla timrås mål gjordes i första perioden under 10 minuter, bra bra :) Det var bara första perioden som var rolig, resten var boring. Gillar egentligen inte hockey så mycket, men nån gång ibland kan det vara roligt att gå =)

Såg på en dokumentär på skolan om miljön och vilka konsekvenser det kommer bli om vi inte börjar göra någonting åt den globala uppvärmningen. När grönland kommer smälta kommer havsnivån på joden att öka med 6 meter! Sen kommer ju stora delar av antarktis smälta oxå, tillslut finns det väl ingen is kvar? Å när antarktis också smälter så kommer det bli översvämningar, STORA översvämningar. Ni vet vart walt tred center (vet inte hur det stavas) låg? Ändå upp ditt kommer det att bli vatten, kina kommer svämma över, indien och över allt. Det kommer bli 100 miljoner flyktingar . Guud så hemskt. Såg på The day after tomorrow förut, den är så bra. Men det kändes lite tjatit från början när dom stog och babblade om samma saker, förutom att här smälter det och där i filmen så fryser det till is. Såg även att vissa bilder från dokumentären i morse var från den filmen ;D haha.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Jag kan inte uttrycka mig själv hur underbart skönt det ska bli!! Ser redan fram i mot det :) hihi. Men nu så ska jag nog gå och kolla på lite tv.


hockey.

2007-11-15 ♥ 17:10:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

image36

Nu ska jag på hockey =)



Dark as hell

2007-11-15 ♥ 15:55:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjah, kom nyss hem från skoan =) eller för kanske tjugo minuter, men nåt sånt. den här dan har kännts lite sådär faktiskt, fast inga problem. Vi har bara tre lektioner, nu är det två på oss att hinna klart med svenskan, vi ska redovisa muntligt inför klassen, han borde ge oss lite mer tid på oss. Om man måste stressa så blir det ju inte så bra.. Ajja, sånt man får ta.

Det var skönt att jag sov hos johan igår kväll, då kunde jag ju kliva upp så mycket senare =) trevligt trevligt. Vi gjorde väl inte så mycket, kollade på tv och inte så mycket mer, pratade ett tag.. Men det var tur, så vi kunde ja, prata om det. ^^

Det blir mörkt snabbt nu, klockan är inte ens fyra och det börjar bli stenmörkt. Det är väl ändå lite konsigt, att det kan vara så ljust på sommaren och så mörkt på vintern. Det är egentligen riktigt faschinerande att det funkar på det här sättet, med solen och sån shiet. Även att jorden snurrar och vi inte ens känner det. Så nu är sverige där kina var för ett halvår sen, det blir väl så? Vilken "plats" är egentligen den riktiga? Jag har ingen aning jag, vet inte så mycket om rymden och dragningskraft och sånt. Men ändå.

Sten kom med en rolig kommentar idag på mentorssamlingen;
Någon frågade vad man kunde bli som bäst om man går BF (barn och fritid).
- Arbetslös. svarade sten, det tyckte jag va riktigt kul ^^ haha,

Men nu ska jag ta och gå och läsa lite ur eng boken, blir nog träning sen om jag inte har för mycket läxor att göra. Men tränar hellre. ^^, 


äcklig gubbe

2007-11-14 ♥ 14:26:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hejsan!
Har nyss kommit hem från skolan, den här dagen känns kort, ovanligt kort. För jag vet att den är kort. ^^ mycket kort där. haha,när jag åkte bussen hem så såg jag att det satt folk på böle skola inne i klassrummen och jobbade. Känns lite konstigt att jag slutar så mycket tidigare än vad dom gör .. Men det är härligt! Busscauffören var riktigt ÄCKLIG, han satt och petade sig i näsan .. uuuhh. Han hade säkert glömt att det sitter en spegel där så alla i bussen kan se busschauffören. Han gjorde det inte ens lite diskret. Han stoppade in hela jävla fingret i näsan. Nehh, nu kan jag inte tänka någe mer på det där. Så äckligt ju. Det blir nog ingen träning ikväll, jag och emelie kände att vi nog skulle hoppa över det idag och göra lite läxor och sånt. Måste verkligen läsa klart eng boken, inlämning av bokredovisning på tis, jag har inte ens kommit halvvägs.. Ska ta och läsa lite nu, typ hundra sidor :)


image35
det är alltså den här boken jag läser, den är bra =D


så synd.

2007-11-14 ♥ 09:45:33 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har tappat två av tre tuggummin . Mitt liv går nästan under.
image34


Need you by my side.

2007-11-14 ♥ 09:26:43 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejsan!
Sitter på naturkunskapen nu, försöker jobba. Men det är inte så jäkla lätt tyvärr. Vi har fått en konstig uppgift som är helt knäpp. Olle har inte riktigt förklarat så det är lite hard to understand. Men vi ska iaf göra nån uppgift om hur bränslen (typ, etanol och olja) påverkar växthuseffekten och vad det har för betydelse för miljön och sån shiet. Vi har iaf skrivit ut vissa papper från greenpeace, där stog det bra fakta. ^^ haha. Efter de här två dubbeltimmarna så har vi engelska.. inget jag ser framimot. Sen så slutar Emelie och då följer jag med hon hem. Jag orkar inte vara kvar här på skolan i mer än en timme. Inte alls roligt. Då är det bättre och följa med henne hem =) hihi, Ska försöka hitta nånting om miljön.



Emelie är en TÖNT, bara så att ni vet.



vet inte.

2007-11-13 ♥ 17:15:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tror ni att huvudvärken har släppt en eller?!
Självklart inte. Får se om jag pallar träna med det här,
förmodligen inte. Men vill ju träna.... ajja, får se.


ONT

2007-11-13 ♥ 10:33:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har så fruktansvärt ont i huvudet. Det verkligen gör JÄTTE ont, har redan ätit en alvedon, men det har inte hjälpt nånting hittils. Ringde till mami och hon sa att jag skulle gå på skolan ändå, och testa. Har ju ändå ba en lektion. Undra varför jag kan ha så här jävla ont?. Men hoppas verkligen att det går över. Johan sov här i natt, det var mys. vi klev väl upp vid nio och så åt vi frukost och sen så stack han iväg till skolan. Stackarn han får gå ändå härifrån. ^^ tar typ 40 min. Jaao, själv så kommer mormor och hämtar mig. Snäll som hon är så erbjöd hon sig att till och med hämta mig efter skolan. =D utan att jag ens sa nånting. Har ju som sagt bara en lektion.. Olle är inte där. Sen när jag kommer hem ska jag lägga mig i soffan med ett täcke runt om kring mig och helst bara sova. Ska kolla på nån film, vore verkligen super om jag kunde vara hemma idag.. ajja, måste ju till skolan. Skönt att jag slipper gå hem i det här vädret. det snöar rätt mycket, lär inte kunna kolla rakt fram utan att få nå flingor i ögonen.


Me like!

2007-11-12 ♥ 19:21:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

image33


Å shiet.

2007-11-12 ♥ 08:46:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjena!
Nu så har jag spanska.. Men vi ha ingen lärare så vi fick en dator. =) Ganska synd att man inte visste det här tidigare så kunde jag legat hemma i min varma säng fortfarande. Hon är ioförsig sjuk så vi kunde ju inte veta, men endå ;) hihi. Det är jobbigt för vi har dubbeltimme nu och så har vi nog inte matte, Olle är inte här idag så .. Vi har nog bara en lektion, skojjigt. ^^ åhujaja. Har träning sen, halv fyra så måste vänta på tennishallen, men ska nog ta och läsa eng boken så den blir klar nån gång ^^. Sen måste jag ju vänta en timme till, ska ju träna småttingarna. Sen får jag äntligen komma hem! Då blir det  Prison Break!. Har verkligen sätt fram i mot det, var ju så spännande förra gången... Men ska nog ta och spela nå spel på Y8. yey,


söndag kväll. =)

2007-11-11 ♥ 20:07:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hejhej
Är hemma nu igen. Maten var yummi! Riktigt gott verkligen, som det är varje gång. Till förrätt var det melon och lite skinka (som vanligt), sedan nått kött, hasselbakspotatis och gräddsås. Det gamla vanliga och det är så GOOOOOOOTT, såsen skulle man nästan kunna hälla i sig ^^ haha. Sen till efterrätt var det farmors tårta som hon brukar göra. hihi, riktigt gott. hihi. gjorde inte så mycket mer, kollade lite i farmors garderob. Den är asstor och det finns hur mycket kläder som helst där, hihi. värsta kul och hundra miljoner skor. Haha ni skulle ha sätt Oskar, han hädde på sig nån lång kofta och en röd kavajj. Han var så göllig, Själv hittade jag ett par riktigt snygga skor faktiskt, men dom var lite nötta och lite för små, annars så hade jag nog lånat dem. Alltså, i den där garderoben är det bara gamla kläder som hon inte använder om ni förstår. Det är därför vi kan vara där och kolla och testa. hehe. Men måste verkligen gp och plugga lite spanska nu.... Har inte gjort det än och vi har vårt förhör imorn på morronen. SUCK.


Söndag.

2007-11-11 ♥ 15:25:25 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu börjar det bli såhär mysigt mörkt, det gillar jag :) Idag är det ju farsdag så vi ska till farmor och farfar på middag, det gör vi varje år :) synd bara att jag inte kunde följa med till mormor och morfar. Men det är sånt man får ta. Har inte så mycket att skriva.. Vet inte vad jag ska skriva.. Kommer kankse på nåt sedan, men nu så står det still.

Hejsvejs


Det är inte sant, snälla säg att det inte är det.

2007-11-10 ♥ 13:59:01 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (4)

Olga, min älskade gammelmormor har dött. Vad ska jag skriva? Det finns inga ord.
Hon har funnits där i hela mitt liv, i vått och tort och utan förvarning så är hon helt
plötsligt borta. Mina tårar tar inte slut helt enkelt, hon var för bra för att vara sann.
Jag älskade henne. Jag är verkligen lessen över det här, men jag är glad för
hennes skull, hon behövde aldrig ligga och lida, inte kunna ta hand om sig
själv. Hon har helt pigg, det var hon i morse också, men så..

Jag minns när jag, gustav och morfar åkte och hälsade på henne när vi var små, det var sommarens varmaste dag och morfar hade ingen airconditon, vi svettades ihjäl. Sen när vi kom fram så hade hon tagit fram kall saft och bullar. Ett annat starkt minne av hon är när vi skulle hjälpa henne att flytta. Vi fixade och donade och hon var så glad och när hon fyllde nittio så åkte vi på restaurang och det var jättemysigt. Det verkligen sken om henne. Det glömmer jag aldrig.

Hon blev 95 år, den finaste ängeln på himlen. vi kommer att ses igen, det vet jag!


image32


utgång är lika med hemgång.

2007-11-10 ♥ 11:28:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Tjena!
Kom nyss hem från promenaden, det var skönt. Alldeles lagomt kallt, lite sol och det blåste ingenting. Var nog ute i en timme. Det är så skönt att komma ut, man ialla fall jag är ute så sällan annars. Men nu ska jag försöka gå varenda dag. Förutom på måndagar, har träning direkt efter skolan och kommer hem vid kvart över sju, så då är det lite sent. Men slutar ju tidigt alla andra dagar så då är det ju perfekt. Har bestämt att på varje tisdag, om det inte regnar eller sånt väder så ska jag gå hem från skolan. Det tar inte sån himla lång tid, 40 minuter ungefär. Helt lagom och det är ju så länge som det är bäst att vara ute =) Om man vill att det ska ta nånting alltså. Nu ska jag ta och städa ihop på mitt rum och läsa engelskaboken, har kommit allt för kort i den och det är snart deadline. hua, jaja, Måste bara tillägga att jag var helt ute och cyklade, det var max 2-3 cm snö, inte en decimeter som jag babblade i ^^

Hejsvejs


Snö =)

2007-11-10 ♥ 10:04:06 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

tjena
är uppe med tuppen känns det som.. Men jga brukar ha svårt att sova länge på lördagar. Fast det beror ju på när jag gått och lagt mig, men ändå. Jag är så van att kliva upp tidigt på vardagarna så min kropp ställer in sig på att vakna tidigare än jag själv har tänkt. Inte alls roligt, men man får mycket gjort iaf, ska strax gå ut och gå. Tur att jag har sånna här springskor fast med dobbar, skitbra är dom. Ingen risk att man halkar iaf. De är jättesmarta verkligen, det sticker som ut små järntaggar eller vad det är för nåt material under skon så man behöver inga sånna där dobbar som man spänner fast runt skon =) Brabra. Snöade mycket igår. Eller iaf en decimeter tror jag. Kanske mindre, är inte så bra på att se utan att möta hur mycket tex. snö det kommit. Ajja, måste ta och klä på mig och gå en runda i det soliga snövädret =) Hejsvejs


STAN

2007-11-09 ♥ 18:13:18 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Är  hemma nu från stan, det var kallt och snöit, halt och shiet. höll på att ramla flera ggr (*viskar*Johan ramlade lite ;)*viskar*) hah. tänkte ju som dagt köpa tröjor.. Men så blev inte fallet. köpte ju äntligen en ny mascara, min höll på att ramla ihop. köpte ett par jeans och sånna här långa strumpor. kommer inte ihåg vad dom heter, typ knästrumpor eller nåt sånt. Haha, skavsår fick jag som vanligt, inte nog med det så var min lilltånagel asvass på kanten och trängde in (låter lite lite fel bara) i tån.. Alltså i tån breve lilltån. Aj aj, började blöda och sån shiet. Men ska ta och slå en pling till emelie nu. Hejsvejs


jag hittade det :D

2007-11-09 ♥ 09:23:28 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

okej, det är lugnt. Jag hittade det ;)


HJÄLP?!

2007-11-09 ♥ 09:22:32 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

SNÄLLA ÄR DET NÅN SOM VET HUR MAN BYTER LÖSENORD?!!!!!?!?!?!?!?!?!?


ARL - datakunskap

2007-11-09 ♥ 09:09:50 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Det här är så fruktansvärt tråkigt. Det var mycket bättre förra området. Då förstod man iaf någonting, vi göra någonting med miljön så mycket förstår jag Fattar inte ens uppgiften... Sjukt. Inte nog med det så sparades mitt lösen på denna dator :O Vettefan hur det kunde ske. Ska nog byta nudå. Inte så bra om någon har samma dator och så går dom in på blogg.se och så kommer mitt användar namn och lösen upp ^^ skojjskojj. Näe, måste verkligen byta.

Ska på stan sedan med johan =) Det blir bra, måste verkligen köpa nya kläder. Min garderob skriker efter nya kläder, eller så inte. Men jag är så less på mina kläder så måste köpa lite idag. Sen tonight ska jag vara med Emelie. yey.

Det spöregnade nå fruktansvärt imorse, tur att vi hade ETT paraply hemma som jag hade stor användning för, men kan tänka mig att mitt skåp är genomblött av vatten. Skakade aldrig av det innan jag gick in till skolan. Jaja, det är ju riktigt smart. Sedan så har jag svenska, med Sten, haha han kom när det var tjugo minuter kvar av lektionen igår. mm. men nu ska jag byta lösen. Hejsvejs



YEY

2007-11-08 ♥ 19:47:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej!
hemma igen, från en väldigt slapp träning, vi hade nämligen inte någon tränare idag, det är ju kul ^^ eller så inte. Men hur som helst så har jag haft en bra dag idag, trotts de jobbiga dubbeltimmarna i samhälle. Imorse så stack jag till Johan.. Han började halv tolv och jag började tjugo över nio. Kände inte för att sitta på skolan i en timme och tjugo minuter. Ringde och väckte stackarn och förstörde hans sovmorron. Fast han sa faktiskt att det inte gjorde nåt ;) tur det. Drog från han vid fem i nio och så var jag på skolan kvart över ungefär. lite tidigare. Har inte gjort mycket idag, jobbat och så. Sen när jag slutade så satt jag mig och väntade tills klockan skulle bli 3 så jag kunde vandra ut mot bussen, ville inte så och frysa mer än nödvändigt. Men helt oväntat så kommer johan och kommer på den smarta iden att jag kunde följa med han hem. Det lät väl bra tyckte jag så vi fick skjuts av Freddie. Han har ju EPA nu. hihi, det luktade mkt bensin därinne iaf. Men det var skojj. Ajja, ska dra mig till tvn. Är ändåså ingen kul inne på msn. Hörs ikväll eller imorron. Hejsvejs


Stress

2007-11-08 ♥ 17:23:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Har asbråttom, skriver sen efter träningen, om två timmar ungefär. =)


Kallt och förjävligt.

2007-11-07 ♥ 14:27:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej
kom nyss hem från skolan och det känns så underbart härligt. Stackars dem som inte har något hem att komma hem till. De som bor på gatan, men sånt folk är oftast sånna som knarkar och håller på med sån shiet. Då får dom skylla sig själva. Men dom som är så fattig så de inte har råd med nåt hus.. eller lägenhet.. Typ dom i afrika. dom är det riktigt synd om.

Idag har det varit ett riktigt seg och tråkig dag. Det har varit kallt och förjävligt, frosten ligger till och med kvar.. Ett bevis på att snart blir vinter och ännu kallare. På ett sätt är vinter mysig, eller den är det på många sätt, julen, advent, mörkret, ljus och sånt =) Men att det ska vara så kallt är väl onödigt? Man fryser i sönder. Skulle helst vilja gå med täckbyxor, mössa, vantar, tjockjacka halsduk inne i skolan så man iaf är varm. heh, vore skönt faktiskt.. Men skulle säkert bli förvarmt om man gick så en hel dag. ajja, nog pratat om det.

 Ska vara med J ikväll, det blir väl kul som vanligt, har inte vare med han på ett bra tag. jaja, nu ska jag dra mig till televisionen. SES ELLER HÖRS.


Förresten..

2007-11-06 ♥ 19:04:41 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Nathan får inte dö!!

(one tree hill)


lista.. har tråkigt så då gör jag en sån.

2007-11-06 ♥ 19:02:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Namn: Linnéa
Piercingar: ingen alls
Tatueringar: non
Längd: 164
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: typ ljusbrun/mörkblond

Är du kär i någon?: ja
Önskar du att du bodde någon annanstans?: nej, det duger bra faktiskt
Dricker du?: jo
Använder du droger?: nejnej
Röker du?: nepp
Vilken parfym använder du?: Ralf lauren (den lila, vet inte vad det heter), paris hilton (just like me tror jag, eller så är det nån annan), Puma (create och flowing eller flower), nån hm parfym (använder den knappt) m.m.
Vad är du rädd för?: vet inte riktigt, att nån som jag känner väl ska dö. eller att jag får cancer eller nåt
Gillar du att tvätta?: har aldrig gjort det så jag vet inte.
Gillar du berg-och-dalbana?: JA.

Senaste...
Filmen du hyrde senast?: Var ett tag sen.. Men tror nog att det var Iseeyou.com
Filmen du köpte senast?: spiderman 3, fast det var inte jag som köpte den. Har faktiskt aldrig köpte en film :P
Senaste låten du lyssnade på?: minns inte
Låten du hade på hjärnan?: it's a heartacce. hörde den förra helgen eller nåt, men har den förtfarande på huvet.
Låten du laddade ner?: vet inte ..
Personen du ringde?: johan
Personen som ringde dig?: johan
Tv-program du tittade på?: las vegas
Personen du tänkte på?: johan

För eller emot?
Långdistansförhållanden: mitt emellan, kan både vara bra och dåligt.
Utnyttja någon: emot
Självmord: emo(t)
Att använda droger:  emot
Köra onykter: emot
Förhållanden: för

Favorit...
Mat: åh, gillar typ all mat (a)
Låt: untitled - simple plan osså så många fler.
Sak att göra: va med kompisar, träna, johan osv...
Ämne att tala om: åå allt :D
Sport: tennis
Dryck: coca-cola
Kläder: jeans
Film: titanic och gladiator

Har du någonsin...
Gråtit över en flicka?: näe, bara över nåt bråk ^^
Gråtit över en pojke? Jaao
Ljugit för någon?: mm
Varit i slagsmål?: njae
Blivit arresterad?: nej

Antal...
Gånger du har varit kär På riktigt?: vet inte riktigt
Hjärtan som brustit på grund av dig: ingen aning, kanske två
Personer från grundskolan du har kontakt med: allt för få .. :(
Har ditt namn varit med i tidningen: ja
Ärr du har på kroppen: mm

Ska bli skoj: att om 7 veckor är det jullov
Ska inte bli skoj: kommande prov
Sparar till: inget särskilt
Väntar på: att nån kan höra av sig
Dagens dryck: vatten

Senaste..
Boken du läste ut: barn 312
Personen du fick e-mail av: din tur
Personen du fick brev av: en frågan om jag ville forsätta med preminstionen eller inte.
Personen du fick sms av: emelie
Gången hela din familj åt middag tillsammans?: i söndags
Hur tidigt stiger du upp?: halv sju eller kvart över sex
Gillar du att slåss?: nej
Vad har du på dig just nu?: jeans, strumpor, trosor, bh, linne, tröja och mammas fliströja, fryser som en gris
Vad ska du göra ikväll?: kolla på tv
Är du seriös?: med vadå?
Vad är du allergisk mot?: inget
Var har du ont?: i halsen, på tungan, ögonen och lite i huvudet
Använder du hårspray?: ja
Kan du stå på händer?: mot en vägg ;P
Favoritserie?: desperata husfruar, prison break

Håkan Hellström eller The Ark?: ingen
Bright eyes eller Lars Winnerbäck?: lars
Salt eller socker?: socker
Gillar du ketchup?: mm
Är du glad nu?: nja halft
Känner du någon som jobbar på sjukhus?: hmm. typ
Vad dansar du till?: allt, om jag måste dansa då förståss, annars dansar jag ej.
Stockholm är?: brabra
Göteborg är?: väl bra
Ålem är ?: vad är det?
Kan du sjunga?: alla kan sjunga, men jag är inge vidare på det.
Mer värt än guld?: va?
Spaghetti eller makaroner?: spaghetti
Ett land jag helst vill besöka:malaysia


ingen träning för mig

2007-11-06 ♥ 18:40:05 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det blir ingen träning för min del idag. Mår inge vidare, så tänkte att det är lika bra att ta det lugnt och bara vara hemma. Så att det inte blir värre.. Blev värre efter maten, vettefan varför. Men sånt är livet. undra om johan har gått och dött eller nånting, har inte hört nåt från han sen igår kväll. Ska nog ta och ringa till honom snart, men måste först kolla så att han inte har nån träning eller nåt.


home alone

2007-11-06 ♥ 14:01:14 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej
Älskar tisdagar, bara  två lektioner. Men idag hade vi bara eng (utan lärare) sen skulle vi ha matte, men olle var inte där så jag gick hem och kom hem för ungefär 10 minuter sedan. Hade faktiskt redan bestämt mig för det i morse.. Det var riktigt härligt. Kom hem när lektionen skulle sluta, ganska kul faktiskt. Det tog typ 40-45 minuter att gå hem. Ska nog gå hem nästa tisdag oxå. Nu idag ska jag bara ta det chill fram till min träning, sen blir det ugly betty och desperata husfruar, har ni sätt reklamen? Det verkar ASBRA. Jag längtar redan, hihi. men ska nog gå och titta på tv nu :D hejsvejs


Konstig dröm

2007-11-06 ♥ 10:14:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Godmorgon!
Drömde en sjuk dröm inatt, eller aa imorse innan jag vaknade. Vi får väl se om ni orkar läsa hela ^^ :

 Johan hade fotbollscup och det var en jättestor arena och fult med folk över allt, den var utomlands någonstans. Den låg precis vid havet och det var som ett stup ner i vattnet från arenan. Där stod hundratals människor och köade för att hoppa. Man hoppade två och två. Jag och johan gick upp för att kolla hur högt det var nudå, det var en ranglig trappa gjort av snören typ som vi blev tvungen att gå på. väl uppe så märkte jag av min höjdskräck.. Har det om det blir väldigt högt upp. Så då ångrade jag mig och bestämde mig för att aldrig aldrig hoppa därifrån. Men hua så fel jag kunde ha. Det var en kaxig mamma och hennes dotter som började reta mig för att jag inte skulle våga hoppa. de hade hört när jag sa att jag inte vågade till johan, då blev jag arg och tänkte minsan visa dem att jag visst vågade. Vi ställde oss i kön och väntade i nån timme, sen så var vi där och hoppade. Det var hemskt, men jag skrev faktiskt ingenting, var lite rädd att vi skulle ta i havsbottnen eller nåt sånt. Men det gick bra.. Sen så försvann johan, vart vet jag inte, Så då träffade jag på min bästa kompis gabrielle (känner ingen sån) men hur som helst så ville hon hoppa och då gjorde vi det, ställde oss i kön som vanligt och väntade, på någotsätt så hade vi blivit väldigt intressanta eller hur man ska uttrycka sig. För alla på arenan stog verkligen och kollade när vi skulle hoppa. Vi hoppade och då kom det en slags båt som vi landade på. Haha först så hade Gabrielle skrikigt att hon var drottning över skönheten och sån shiet, men då kom båten från ingenstanns. Sen kom det en fisk som åt på båten, så det började läcka in vatten.. Vi blev livrädda och visste inte vad vi skulle ta oss till, helt plötsligt var det en liten flicka ombord på båten och vi kände att det var vår sak att ta hand om henne. Då började vi driva bort mot världens ände ;S Och vi kom på en smart idée att det var som ett hål på arenan där vi kunde ta oss in, jag klev in där först och sedan gjorde flickan det, men vi fick inte in Gabrielle och hon flöt skrikande bort från oss, men en annan liten flickan hade hoppat ner och försökte rädda Gabrielle, men det var ju försent. Johan var asorolig och skrek till mig att jag aldrig fick göra nånting när han inte var med, hahahaha. Sen så hände det inte så mycket mer.. Men innan jag vaknade så tänkte jag, det här borde de göra en film om ^^

haha, det skulle inte precis bli en bra film då.. Kan jag tänkta mig .. ^^. Man kan verkligen drömma sjuka drömmar som känns så verklig, kände till och med hur benen skakade av rädslan för höjden. ganska skojj, men nu måste jag gå och äta frukost så jag hinner innan mormor och morfar kommer och hämtar mig .


På tiden

2007-11-05 ♥ 19:36:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

nu kan jag äntligen skriva någonting iaf. Hann inte i morse eller igår kväll när jag kom hem, men har haft det bra uppe i björnrike (ligger typ vid vemdalen). Men självklart så pajjade tvn på torsdagen, dvs. direkt när vi kom dit.. SÅ nu måste vi köpa en ny. Men det gör mig ingenting, den andra var så gammal. Saknade faktiskt inte tvn någonting, trodde att det skulle bli aslångtråkigt å nåt sånt. Men det var helt okey, man kommer på andra saker att göra istället för att kolla på tv =) Sen så har vi bara slappat, det behövde jag, bara ta det lugnt utan att göra ett piss. Så skönt.

Trodde att jag var utvilad när jag vaknade i morse, men så var inte precis fallet ^^ På skolan så tänkte jag, vad gör jag här egentligen, min sköna säng är hemma och väntar på mig.. Men det fanns inget att göra åt det, bara att härda ut tills dagen är slut. Ska egentligen inte klaga. Kunde ha ett lika dåligt schema som SP.. Men hur som helst så gick jag ju till tennisen och väntade (då var klockan kvart över ett), och väntade tills klockan blev halv fyra.. Då hade jag varit där i två timmar och femton minuter. Det är ju skojjjj! Eller så inte. Sen hade jag min träning, var lite småjobbig men inte så farligt, roligt. Sen så satt jag mig i kiosken och åt middagen som bestod av kötfärslimpa och potatis. GOTT :) aoo, sen så skulle jag hjälpa Richie å träna. De gick bra, förutom att en unge höll på att skjuta / slå mig i huvudet.. Jag tänke vara snäll med honom och hjälpa han så han iaf kunde slå EN ENDA boll över nätet.. han var assur för att han inte kunde och när jag sa det där blev det tydligen ännu värre.. Då blev han ännu surare och sa amen jag kan redan. kiss my as. Han kunde inget. åå så stog jag där breve han och han slog bollen, tur för han att han inte träffade mitt huvud, då hade jag blivit riktigt förbannad. =) men men. Nu ska jag ta mig en dusch. Är less på tennishallen nu efter 6 timmar. Ses.


ska åka nu snart

2007-11-01 ♥ 15:37:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej
ska snart åka till stugan och kommer inte hem förnst på söndag =) så jag kommer inte kunna skriva någonting unde de här dagarna. Men så att ni vet ^^, hehe, hittade inga kläder alls på ikea igår.. men hittade iaf en mössa och underkläder.. Men det var ju egentligen inte det jag kom dit för.. :( men får ta mig en sväng ner på stan till veckan! Men nu måste jag gå och packa lite nu, men vi hörs på söndag. ha det så bra :D


RSS 2.0