Kallt och förjävligt.

2007-11-07 ♥ 14:27:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hej
kom nyss hem från skolan och det känns så underbart härligt. Stackars dem som inte har något hem att komma hem till. De som bor på gatan, men sånt folk är oftast sånna som knarkar och håller på med sån shiet. Då får dom skylla sig själva. Men dom som är så fattig så de inte har råd med nåt hus.. eller lägenhet.. Typ dom i afrika. dom är det riktigt synd om.

Idag har det varit ett riktigt seg och tråkig dag. Det har varit kallt och förjävligt, frosten ligger till och med kvar.. Ett bevis på att snart blir vinter och ännu kallare. På ett sätt är vinter mysig, eller den är det på många sätt, julen, advent, mörkret, ljus och sånt =) Men att det ska vara så kallt är väl onödigt? Man fryser i sönder. Skulle helst vilja gå med täckbyxor, mössa, vantar, tjockjacka halsduk inne i skolan så man iaf är varm. heh, vore skönt faktiskt.. Men skulle säkert bli förvarmt om man gick så en hel dag. ajja, nog pratat om det.

 Ska vara med J ikväll, det blir väl kul som vanligt, har inte vare med han på ett bra tag. jaja, nu ska jag dra mig till televisionen. SES ELLER HÖRS.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0