måndag

2009-11-30 ♥ 14:03:30 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det blev en kort måndag, kom hem vid halv tio..
Monica var sjuk så då fanns det inte så mycket mer att göra.

Ikväll blir det småbarnsträning, ser framimot det för de är så söta de små liven. Hehehe. Men de kan lika väl kännas som pain in the as då de vägrar lyssna, snackar på utan stop och i frågasätter allt.

Helgen var härlig, älskar fjällvärlden. Mysigt, tyst och snö. :) Man får julkänslor då man far omkring med fötterna fastknäppta på brädan eller då man sitter inne i stugan och ser snön ringla ner. Mysigt är vad det är.


helg nu.

2009-11-26 ♥ 19:27:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Gu vad ont jag har i armen. haha smärta. Men nog klagat om det nu.

Imorgon har vi jobb på valfri plats, kan inte bli så mycket bättre va. Imorgon eftermiddag åker vi också upp till stugan, det ska bli skönt att komma bort från allt, slippa tänka på allt jag måste göra här hemma. Det ska även bli väldigt roligt att åka bräda igen, jag ska ta med mig kameran så jag kan knäppa lite kort där som jag kan framkalla på måndag!

Imorgon, på dagen, vad händer då?! Nothing planed.


05.55

2009-11-26 ♥ 05:55:03 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu ger jag upp. Detta har varit en väldigt lång natt, den har ju aldrig tagit slut? Min arm gör så fruktansvärt ont, jag har vaknat så fort jag rört på mig eller att armen kommit i kläm på något vis. Konstigt nog så, varje gång då jag har vaknat så har jag varit pigg. Det är som att jag inte har sovit, utan bara blundat en stund och öppnat ögonen för att checka läget.

Ah, den här dagen kommer att bli lååång.

To do:
Bild 2 timmar
Matte 1 timme
Marknadsföring 1 timme
Företagsekonomi 2 timmar


Vaccinerad!

2009-11-25 ♥ 15:50:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Då var man vaccinerad, är jag helt skyddad nu? Känner inte av något, fast jag hade ont i armen direkt efter de hade sprutat in vaccinet. Sedan har jag inte märkt något särskilt förutom att jag blev väldigt trött ett tag men det är över nu.

Måste säga att det gick väldigt smidigt, in till skolsköterskan, ett stick och så sitt tio minuter utanför för att vänta så man inte blir dålig. Egentligen skulle min klass ta den imorgon, men vi var ändå där och väntade på L & C så då var det lika bra att man tog den. Fast om jag nu blir sjuk och får feber imorgon så vore det ju bättre om jag hade tagit sprutan då det var meningen.. För har många lektioner som jag skulle behöva gå på imorgon.. Men vå hoppas på det bästa!

Min arm ser ut som ett knä men annars äre lugnt!


kall.

2009-11-24 ♥ 14:53:58 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har två tröjor, mjuikisbyxor och strumpor+tjocksockar+tofflor och ändå ligger jag här under filten och skakar, till och med tänderna skallrar. Hur kan man bli såhär kall? Nu skulle jag behöva någon som kan värma mig, eller en brasa.

Idag var det trippelboll, jag och emelie hjälpte till i kiosken, Sörbergebarnen blev glada att de äntligen får köpa godis, i deras kiosk har de hembakade bullar och saft (fattar inte hur de kan klaga, bullar liksom!).

Jagärläskigttrött.












Memories

2009-11-23 ♥ 15:22:53 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Okey, kort dag = bra dag.

Nu börjar mörkret falla och lika så börjar mina ögon. Jag ska snart pallra mig in till köket och fixa nåt att äta för jag måste vara på tennisen vid fem. Känner mest för att ligga hemma i soffan under filten och bara vara. Allt bara rullar på, det blir mycket ibland.

Jag undrar hur hjärnan väljer ut saker vi ska minnas och saker vi ska glömma? Är det de saker som gjorde oss glada, arga eller ledsna som finns kvar där under pannbenet? Eller de saker som påverkat oss mest? Hjärnan är facinerande, den pallar mycket. Just nu skulle jag vilja ha en sån där minsallt som de har i Harry Potter så jag kan plocka ut vissa minnen för att glömma dem för en stund och plocka fram dem då jag behöver dem som bäst.



Just a feeling

2009-11-23 ♥ 15:15:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

I feel like I'm cut i two different pieces.


New moon.

2009-11-22 ♥ 20:59:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

New moon var bra! Väldigt bra, Jacob var snygg som få, när han klippte av sig håret de vill säga. Hehe, och kroppen, man dreglade ju typ.

Jag tyckte denna film var bättre än ettan, nu följde de mer boken, i ettan så vare mycket som var missat. Men här hade de fått med allt viktigt och det som inte var med i boken var bra det också! :)


peppisar!

2009-11-22 ♥ 13:39:38 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu håller det på att bakas pepparkakor för fullt här hemma, eftersom vi åker till fjällen nästa helg då det är första advent så bakar vi idag istället! Mumsigt. Fast den glutenfria degen är låååångt ifrån lika god som den "normala" degen. Haha

En riktigt ful gris! HAHA


svinis?

2009-11-21 ♥ 11:15:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag undrar om svinis har knackat på vår dörr? Igår kväll helt plötsligt från ingenstanns så fick Gustav 39 graders feber.. Så det bådar inte gått, fast det kan ju vara något annat också.. Men det känns lite långsökt med tanke på att den kommer så där pangbom.

Nu ska jag åka till Johan och agera bärhjälp, de håller på att flytta! =)


missy

2009-11-21 ♥ 02:49:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hemma och pigg? Klockan är 2.44, nu borde jag ligga däckad? Var trött hela kvällen och hela dagen men nu så sitter jag här pigg som en lärka (eller vad man nu säger?) Fyra timmar till och jag har varit vaken i 24 timmar. Men så kommer det icke att bli,  ögonlocken börjar redan falla neråt.

200-dagars sög. Det var trångt (det var fullt där inne!), folk knuffades, armbågades och det var varmt. Mitt ben har några nervryck och det är äckligt men jag kan inte göra nåt åt det. Åh vilken sugig kväll... Det var alldeles för mycket folk där inne, man fick ju inte plats.. Och hela jag stinker rök! Mysigt liksom. Men mina vänner var bra (y). Hehe. Det enda som var bra. haha, fast "förfesten" eller man skulle kunna kalla det mellanfesten var trevlig :)

Och mitt facebook har zoomat in hur mycket som helst? Jimmy och hans pillerfingrar haha.


cred till dem

2009-11-18 ♥ 19:27:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Åh jag tyckte det var så roligt att träna killarna idag, det är en grupp där jag så gått som jämt måste säga åt dem, tjata och sådär. Men inte idag, de var jätteduktiga! Skärpte sig och spelade jättebra, tänk om det vore såhär varje gång, då vore det en fröjd att gå dit. Jag tycker att det är kul att träna dem alla, jag har ett bra jobb och framför allt ett lätt jobb :D



Högskoleprovs resultat

2009-11-18 ♥ 15:16:33 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu har jag fått tillbaks provresultatet, fick bättre än vad jag trodde x)

0.6 blev det för min del. Jag fick bäst på det jag trodde gick sämst och sämst på det som jag trodde gick bäst, komiskt. hehe. Men jag får väl göra om det till våren och förhoppningsvis hamna på 0.8 där medlet ligger.. ;) Inte så troligt... Men man kan ju hoppas att Gud där uppe är snäll den dagen.



16/11

2009-11-16 ♥ 14:25:23 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag har en hemsk träningsverk i hela kroppen, till och med i vaderna! Ah kan knappt röra mig, muscle power var inte att leka med..

Idag har vi haft projketdag, jag och emelie jobbade inte särskilt mycket med projektet eftersom vi var så gått som klara, vi gjorde nästan klar marknadsföringen istället. Vi har nu bara finslipet kvar, skööööönt.

200 dagars festen är flyttad till fredagen istället, det hurrar vi för. Det hade varit jobbigt att kliva upp kl 6.30 på fredagsmorgonen då man krypit i säng några timmar tidigare..


bra!

2009-11-15 ♥ 00:17:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Filmen var jättebra, jag satt och var nervös hela filmen, haha. Den är sevärd! Spring iväg till närmaste bio och se den så fort som möjligt. Lite läskigt dedär att Mayafolket har spått in varenda solförmörkelse rätt och det gjorde de före jesus tid! Vilka kunskaper för så "obildade" människor. Undra hur de gick tillväga?! Men runt den 21 december 2012 får vi vara lite extra nervösa.

Den var väldigt bra.


2012

2009-11-14 ♥ 16:11:49 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Hey där!
Det luktar rök i vårt hus, men det brinner inte (y). Tacka gudarna för det.

Var och kollade på Johans innebandymatch förut, de kämpade på fint. Andersson var mitt sällskap, han har förresten köpt en Saab! Skulle jag ha ett extra jobb där jag tjänade bra skulle jag också köpa mig en bil.

Ikväll ska jag och Emelie på 2012! Tror den kommer att vara jättebra, vore väldigt komiskt om det vore så att 2012 går jorden under, det har gjorts film och allt om det! Men icke, jorden kommer endast dö ut då solen slocknar. Visste ni att solen har levt halva sitt "liv"?



Two

2009-11-13 ♥ 16:01:22 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det blev två tripper till stan idag, först en med Emelie för vi skulle köpa ut våra biljetter till 2012! Sen så införskaffade jag ögonskuggekittet som både E och C har köpt! (y) Sen när jag låg som bäst i soffan och kikade på Jönsonligan, hihi så ringer johan och frågar om jag har lust att följa med, Okeej tänkte jag. Sen åkte vi en sväng till Mediamarkt och kollade på dator och kamera, är bra sugen, någon som har 15 000 över? ;)

Ikväll blir det en myskväll med Johan, har knappt träffat honom på sistonne så de blir bra!


Förvånad

2009-11-11 ♥ 17:21:02 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Idag fick jag hem ett trevligt paket från mittuniversitetet med allt möjligt, bla. biobiljett, kodisar och godis (ja. ni ser ju bilden). Det är mystiskt för det fanns inget brev eller hälsning, fick bara grejerna. Man tackar och bockar, biobiljetten kom i rättantid, haha! Men jag tror att det kan vara så att då vi var där på öppet hus, så svarade jag på några frågor och den som vann skulle vinna lite smått och gott så det kan ju vara det?..

Är det någon fler som fått detta idag? Om inte så har jag lyckats vinna någonting bra för första gången i mitt liv, haha :D



Trehjulingen

2009-11-11 ♥ 17:14:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Idag såg jag nog den snyggaste bilen på lärarnas parkering! HAHA!



Lonely girl

2009-11-10 ♥ 16:54:46 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det har varit ensamt för mig idag, alla är sjuka förrutom Camilla men då hade ju vi lektioner på var sitt håll så det har varit kind of lonly. På svenskan var vi fem personer som redovisade våra böcker, då hade vi slagit ihop två grupper! Starkt jobbat classmates.

Efter maten blir det löpning, mycket behövlig :)


Först

2009-11-10 ♥ 07:37:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är mogna människor som går på min skola, de har bytt ut vissa tanjenter på tanjentbordet.. Kul?! Low lifers.

Jag kan lägga till en merit på min lista, första eleven på skolan.. Vi åkte visst lite tidigare än planerat så här sitter jag. Johan och Mattias ska till Stockholm och mönstra och ska vara inne i stan vid åtta.. Men men, tur att tiden inte står still :)


Har man nåt liv eller?! haha

2009-11-09 ♥ 13:38:04 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Såhär ser jag ut då jag är neural.


Här kollar jag på skräckfilm, det är viktigt att se igenom
handen..


Här är jag jätteöveraskad!


Här räknar jag matte.


Här har något varit dum med mig eller då jag ser en hundvalp :)



matteminen och ledsenminen var ganska lika.. Kan det bero på att jag blir ledsen av matten?!



Soft

2009-11-09 ♥ 13:18:13 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Det är dags att slänga in en update.. Har inte orkat för jag har varit så hängig. But now I'm back on track och här sitter jag och snorar. Var riktigt sliten på skolan, trodde jag höll på att bli sjuk igen, men nu är det bättre när jag fick komma hem och spela the sims ;) haha.

Ska lägga mig i soffan och se en film.



inte svinet

2009-11-07 ♥ 11:04:45 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

hihi, min älskling är gullig. I natt hade han drömt en mardröm om att jag var jättesjuk, så han ringde mig nyss för att se hur det var med mig. Jotack, jag lever i alla fall. Ingen svininfluensa men feber, känner mig sjukare än vad jag är..

Planerna för helgen sprack, men jag är mest glad för att det inte är svinet som satt sig i kroppen. Trodde faktistk att det var min tur att få skiten nu med tanke på Linas otur :(. Men icke, så de hurrar vi för.


sjuk

2009-11-06 ♥ 16:47:57 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Jag är sjuk.. Har ont i halsen, hostar och börjar bli snuvig. Har feber! Hoppas det går över tills imorgon.. Känner mig inte alls särskilt kry.. :(

Tråkigt äre!


MATTE

2009-11-04 ♥ 16:40:19 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Nu ska jag sätta mig och sysselsätta mig med detta! Åh, är så pepp.
NOT



Gahh.

2009-11-03 ♥ 16:54:42 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (2)

Detta är insane
- jag hade aldrig ens hört talas om kondomer..



Populära

2009-11-03 ♥ 16:15:24 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

När jag skulle lämna tillbaks några böcker idag så kommer bibliotekarien och säger,

- Var det du och din kompis som hade den där matbloggen?
- Ja?
- Jag har hand om uppdateringen på timrås hemsida och behöver något som är aktuellt på skolan, tänkte lägga upp er där, men måste ju fråga först.. Ni kan väl tänka på saken?
- Jarå. Kan tänka. hehe
- Ja, om ni inte tycker det är för pinsamt alltså..

Haha det är just det de är! Om bloggen varit välfyld med massor av tips och tricks, recept och likande.. Då kanske men nu haha?! Eller vad säger du Emelie? ;D


Fel

2009-11-03 ♥ 16:10:26 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

De här människorna är de värsta jag vet:
  • Sånna som alltid måste ha någon att hacka på
  • Sånna som alltid måste hitta nåt fel hos folk
  • Sånna som alltid lägger sig i saker de inte har något att göra med utan bara för nyfikenhet
Om man aldrig kan acceptera att alla är olika kommer man tillslut att sitta där själv utan vänner och familj.


not a good day

2009-11-03 ♥ 13:20:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Håller med camilla, denna dag är ingen bra dag. Jag har ont i magen, på ett dåligt sätt. Religionen gick inge vidare och jag är überstressad, får väl magsår snart?!

Ikväll ska jag sitta hela kvällen och plugga, not so funny.



stressadtjej_91

2009-11-02 ♥ 19:27:56 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

okey, jag känner mig lite stressad nu.. Jag glömde självklart rättskunskapsboken och religonsboken på skolan! Imorgon ska vi ha en skrivuppgift i religionen och jag hade gärna velat läsa igenom kapitlet först en gång innan själva "provet". Rättskunskapen ska in på onsdag fast där är jag nästan färdig så det hinner jag göra imorgon.. Men måste läsa igenom filosofi häftet också.. Gah, hur kunde jag glömma?!

Har iaf varit och tjänat ihop lite money genom att skjuta lite bollar åt barnen. (y)


mörker

2009-11-02 ♥ 15:17:55 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (4)

Vilken grå och dyster dag, det blev som aldrig ljust. Deprimerande att det kommer vara såhär i ca 3-4 månader till.

Det är dyrt att ta studenten, bara mössan gick på ca 600 kr. Fast det fanns ju billigare alternativ, men man vill ju ha den snyggaste, right?!


söndag

2009-11-01 ♥ 18:46:11 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Lovet har känts som en lång lördag, det har bara svischat iväg och man har inte fattat nåt. Vipps så är det skola igen, men det är nu bara sju veckor kvar till jullov! Snart måste jag börja knåpa ihop en önskelista. Tips på vad man kan köpa till pojkvännen?!?! Behöver sånt eftersom johan inte vet vad han önskar sig.

Emelie och jag hade kul igår, iaf början av kvällen. Det gjorde inget att bara gå ut två stycken, det gick muy bien.


RSS 2.0