helg

2008-05-30 ♥ 16:13:08 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (1)

Hallådär.
Sitter och mumsar på lite godis, hihi. Självklart var det gorr ändå. Har faktiskt varit riktigt duktig denna vecka, har inte ätit något onyttigt, som kakor och andra småsaker som brukar slinka ner ;P. Haha, så är faktiskt värd lite.

Det har varit värsta chillardagen idag, vi kollade på film under hela svenskan (2h), sen gjorde vi nåt test/prov på engelskan och sen var det idrott. För första gången sedan vi blivit en klass så hade vi något som liknade en slags sammanhållning, och det var på gympan. Vi spelade brännboll mot sp. haha. Sprang så det rök om det (självklart, det var ju på grus hahah), sträkte låren och musklerna i knävecket, gjorde så ont så kunde knappt springa på slutet. hhaha.

Min psyco moppe starade inte nu på ica, skämmit värre. Den har blibit helt cp sen vi lämnade in det, stödet skramlar ASHÖGT och den är asseg på att starta. Nu gick den inte ens igång på säkert 25 kickar. Något less man blev. Inte blev det bättre av att en gubbe skulle hjälpa mig med att rulla igång den, dock fungerade inte det. Sen blev det ännu värre när ett litet cpbarn stog och glodde. Sa Heeej. Hon uppfattade det som ett trevligt hej och sa att, men om du testar knappen så brukar det funka. Det gör det iaf på pappas. Men som om jag inte redan har testat det? Cpunge.



Kommentarer
Postat av: Lina

jobbigt det där med moppen!

haha ungar är bra jobbiga ibland, eller ja.. dom är det jämt typ! :D

2008-05-30 @ 17:15:12
URL: http://linahjort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0