roliga killar

2008-09-07 ♥ 11:47:29 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (0)

Igår såg jag ett roligt program. Det handlade om ett par invånare från en by på ön Tanna. De levde som urmänniskorna, hade nästan inga kläder på sig, bara ett skydd för sina kön, åt med händerna, sov på marken, ja ni vet. De fick en uppgift av några som var där som sa att de skulle åka på ett uppdrag, till England och leva på tre olika sätt. På landet, i en storstad och den sista minns jag inte. De var på en grisfarm, vilket passade bra för en kille var grisbonde liksom. De kunde inte förstå varför hongrisarna inte befruktades på rätt sätt utan på konstgjord väg. De tyckte att det var konstigt för då kunde inte honorna bli tillfredsställda, inte hanarna heller. De tyckte att befruktning (sex) är något som borde ske i enskildhet därför att det är något vackert.

Något annat de hade svårt att förstå vad meningen med att städa så mycket. De hade aldrig sätt en damsugare och de var lite rädda för den, så råkade en kille av misstag dra ut sladden utan att han märkte det och sa att nu hade han kanske dödat den. Hahah, så klockrent.

De hade så fina värderingar, det var viktigt att ta hand och hjälpa andra. Vi tänker oftast mest på oss själva, hur vi kan ha det mest bekvämt med de ville hela tiden hjälpa till. Att döda en människa var en väldigt stor synd att göra på deras ö. Gjorde man det var man körd, han fick klara sig själv.

Killarna var så sköna, hihi. Ska titta på det där nästa vecka också ;D Det var en serie i tre delar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0