bra helg

2008-07-27 ♥ 19:04:54 | Kategori >> Mitt liv | KOMMENTARER (3)

Hej.
Jag har varken velat eller haft ork att uppdatera. Dessutom känner jag mig inte så pepp att uppdatera när jag kommer hem, för jag har typ gjort det under hela dagarna då jag jobbat, suttit vid datorn och kollat på allt som rör sig, så de har varit skönt att inte ens behöva tänka på datorn.

Har haft en superbra helg med älskling.. Varmt och gosigt, haha. Igår var vi på en sandstrand och solade och badade ett tag, jag och johan gick en bra bit på klipporna. Sen så låg vi och stekte på flytbryggan, liiiite för länge. Mitt ansikte blev vidbränt. Nästan så man skulle kunna känna lukten av bränt kött när jag gick förbi. Jag har aldrig, och då menar jag aldrig varit så röd i ansiktet. Ont gör det också, höhö. Smällar man får ta. Lustigt nog brände jag mig ingenting på resten av kroppen ;)

Imorn måste jag jobba igen. VILL INTE.

pengar, pengar, pengar. Det får jag tänka på. Eller att det "bara" är 3 veckor kvar nu... Men tänker jag så, så slutar det med att ojsan. Det är visst bara 4 veckor kvar tills skolan börjar igen. Vart har all tid försvunnit??!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Det ser ut på dina bilder lösögonfransar, ha du de eller har du så där fina? (: om du inte har det va använder du för mascara ? (: jätte fintjej (:

2008-07-27 @ 20:23:31
Postat av: linnéa

Jag använder inte lösögonfransar, det är mina egna =) Jag använder maxfactor 2000 calorie dramatic look :)

2008-07-28 @ 08:25:42
URL: http://linneabtw.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej ! (: fina är dom iaf (: tss ^^

2008-08-01 @ 15:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0